Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Conte je odlican motivator a to je izuzetno vazna karakteristika trenera ali pored tog mora da bude i dobar takticar a do sada se nije nesta pokazao mada ja vise krivim igrace kojima raspolaze, ipak ovo je dobar rezultat s obzirom da smo mi tek prosjecna ekipa po nekim prvotimcima sto nam igraju.
Ne branim Bonuccija i nije kvalitet za Juve kao ni vecina igraca koje trenutno imamo ali odigrao je dobru tekmu.
Ne branim Bonuccija i nije kvalitet za Juve kao ni vecina igraca koje trenutno imamo ali odigrao je dobru tekmu.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Jel ovo treća zaredom u kojoj Bonuci pravi kiks
e moj Bianconeri ti idola levata

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
jasko_juve
- Kontakt:
danas ako je Bonuci odigrao dobru tekmu,ja sam onaj odozgo..strasno..Caceres je za njega Barazagli..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
deset manje...41...Zanima me bas koliko smo bodova imali u ovo vrijeme prosle sezone, ako neko zna nek napise. Jer mislim da ovo nije nista bolje od onog proslogodisnjeg osim euforije i cinjenice da je liga neizvjesnija vise nego ikad(u smislu kikseva favorita)....
a 2005. smo imali 54 boda, kad smo titulu uzeli...ali jbg... sad nam nista ne ide na ruku...
Padoina je ubacio nakon crvenog da popuni prazninu, ne zajebajite...
solidan je bio Bonucci... ali eto... kad nece, nece...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Još samo fali da na kraju sezone kupimo Ramireza,lik pojma nema,ali pojma.
Jedino što zna je bacati se po terenu,u Engleskoj bi bio izviždan svaki meč,ali poznavajući nas kupit ćemo ga i to za jedno 15M.
Sarajlija,ma nema praznine,daj,napadali smo i sa 10 igrača.
Jedino što zna je bacati se po terenu,u Engleskoj bi bio izviždan svaki meč,ali poznavajući nas kupit ćemo ga i to za jedno 15M.
Sarajlija,ma nema praznine,daj,napadali smo i sa 10 igrača.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa ostali smo bez snage posljednjih 10-15 minuta, bas kao i protiv Chieva...nista se ne bi promjenilo...jedva smo hodali...ovako je sa Padoinom isao na sigurno, sta ce...Sarajlija,ma nema praznine,daj,napadali smo i sa 10 igrača.
Ja sam utucen
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- harebianconero
- Kontakt:
Ma yebeš ovo, zasrali smo mi skroz, u dubokim smo ****.
A padoin nek se yebe, ustvari yebo ga onaj ko ga dovede i postavi u ekipu
A padoin nek se yebe, ustvari yebo ga onaj ko ga dovede i postavi u ekipu
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Da Conte pravi malo ranije zamjene, mozda bi igraci i mogli odrzati ovaj tempo do kraja.. al haj znaj
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma nema smisla uopšte igrati ovu ligu, sudije su jednostavno kontra Juventusa. I večeras nam nije sviran penal.
Nisu krivi igrači već je kriv sudija, De Ceglie se izbori za loptu, prođe po strani, ovaj ga povuče za dres i normalno nije penal, a mi kritikujemo igrače.
Nisu krivi igrači već je kriv sudija, De Ceglie se izbori za loptu, prođe po strani, ovaj ga povuče za dres i normalno nije penal, a mi kritikujemo igrače.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
niko ni rijeci o penalu koji je sudije propustio svirati i to na rezultatu 1:1. Nije ovo dobro sto sudije rade, ovako je upitna i LP...
Odbrane Juventus nema, a igramo sa Genom, Interom, Napolijem, Milano, Laziom. Neki ce se igraci vratiti ali ovaj raspored nas moze jos vise unazadit. Postajem skeptik mucimo se, cinii se 5 remi u 6 utakmica...
Odbrane Juventus nema, a igramo sa Genom, Interom, Napolijem, Milano, Laziom. Neki ce se igraci vratiti ali ovaj raspored nas moze jos vise unazadit. Postajem skeptik mucimo se, cinii se 5 remi u 6 utakmica...
The Old Lady is back on TOP...
- SoloJuve26
- Kontakt:
[quote="Viking"]niko ni rijeci o penalu koji je sudije propustio svirati i to na rezultatu 1:1. Nije ovo dobro sto sudije rade, ovako je upitna i LP...
Odbrane Juventus nema, a igramo sa Genom, Interom, Napolijem, Milano, Laziom. Neki ce se igraci vratiti ali ovaj raspored nas moze jos vise unazadit. Postajem skeptik mucimo se, cinii se 5 remi u 6 utakmica...[/quote]
Zato sto nevrijedi pricati, sudija nece svirati i ako je 100% penal. Moramo se naviknuti .. imamo sada vise protivnika na terenu...
Odbrane Juventus nema, a igramo sa Genom, Interom, Napolijem, Milano, Laziom. Neki ce se igraci vratiti ali ovaj raspored nas moze jos vise unazadit. Postajem skeptik mucimo se, cinii se 5 remi u 6 utakmica...[/quote]
Zato sto nevrijedi pricati, sudija nece svirati i ako je 100% penal. Moramo se naviknuti .. imamo sada vise protivnika na terenu...
- harebianconero
- Kontakt:
Loša je atmosfera u ekipi .. Nekoliko puta je komentator to pomenuo
- sarajlija89
- Kontakt:
slazem se apsolutno sa ovim...cesto zakasnjele izmjene radi.SoloJuve26 je napisao/la:Da Conte pravi malo ranije zamjene, mozda bi igraci i mogli odrzati ovaj tempo do kraja.. al haj znaj
Ali, danas ga je iskljucio...a pomocnik nista nije mogao bez njega...dok je dosao do tribina i kontaktirao ih, izgubili smo sigurno deset minuta.
Ma istina, sudija, penal, ovo ono, ali kad igramo lose, ja ne mogu neki alibi trazit.... jbo to..kako rekoh, meni je samo teren mjerilo...
Ma dobro ja sam mislio inace igraci su limitirani nisu bez razloga prije samo par mjeseci igrali u klubovima sredine tabele, a siguran sam da cemo bolje odigrati protiv tih jacih ekipa i tu je ta motivacija Contea koja znaci dosta.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma šta komentator zna kakva je atmosfera, logično je igrači upute ponekad kritiku jedan drugom.
Stvarno ne znam šta očekivati protiv Genoe!?
Ja mislim ni da Conte neće moći biti na klupi jer je isključen samo što je zahtjevao pravdu.
Ako ponovimo igru iz drugog poluvremena, možemo se nadati pobjedi, a ako bude pristup kao u prvom, onda smo donji.
Nervira me to što mi počnemo igrati tek kad gol primimo.
Ja mislim ni da Conte neće moći biti na klupi jer je isključen samo što je zahtjevao pravdu.
Ako ponovimo igru iz drugog poluvremena, možemo se nadati pobjedi, a ako bude pristup kao u prvom, onda smo donji.
Ž '21!
A igra prestane kad se (ako se) povede ...Bianconeri1988 je napisao/la:Ma šta komentator zna kakva je atmosfera, logično je igrači upute ponekad kritiku jedan drugom.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Genoa i Fiorentina sledece na raspored...
Sta da covjek ocekuje osim podjele bodova, jer Juve u ovom trenutku ne moze vise, nažalost...
Samo se nadam da pratioci mogu kiksati sledece kolo, pa da olaksaju ovu tesku situcaiju...
Zanima me izjava Bonucia na kraju meca
Sta da covjek ocekuje osim podjele bodova, jer Juve u ovom trenutku ne moze vise, nažalost...
Samo se nadam da pratioci mogu kiksati sledece kolo, pa da olaksaju ovu tesku situcaiju...
Zanima me izjava Bonucia na kraju meca
- harebianconero
- Kontakt:
Joj kako mi je bilo drago kad je Vučko ga zabio, ne mogu da opišem.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dobro smo mi igrali i nakon izjednačenja i baš kad smo trebali da ih stisnemo u posljednjih 10 minuta Bonucci dobije crveni.
Imat će Vidal pravo nastupa protiv Genoe i Pirlo isto tako, barem po mom izvoru.
Imat će Vidal pravo nastupa protiv Genoe i Pirlo isto tako, barem po mom izvoru.
Ž '21!
Najlošiji igrač na terenu uz Leonarda.harebianconero je napisao/la:Joj kako mi je bilo drago kad je Vučko ga zabio, ne mogu da opišem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Genoa će odigrati najbolju utakmicu sezone kontra nas,u to budite ubijeđeni.
Gledao sam njihove mečeve sa interom i milanom,smiješno je kako dođu sa bijelom zastavicom,predali se već,a budite ubijeđeni da će odigrati utakmicu sezone protiv nas,kao i svi uostalom.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.