FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kosewsko hill
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
---------------------------------------- Gušo ---------------------------------------
Čolić B. ------------------- Vasilić------------------Bogičević--------------------Kvesić
---------------------------- Nyema ----------------------- Svraka----------------------------
Selimović--------------------------Bekrić---------------------------- Zeba
---------------------------- Adilović ------------------------------
Evo neka moja pretpostavka našeg sastava za subotu al opet Amar je uvijek nepredvidiv insan tako da.. Mislim da će Zeba nastaviti da igra više kao lijevi vezni nego središnji jer se pokazalo da sa Kvesićem odlično sarađuje a i Bekrić je drugi razlog.Selimovića sam stavio ispred Bešlije i Smajića iz razloga što je visočiji zbog prekida..
Molim vas da se okanite priče o snijegu i uslovnosti terena,svi bi mi voljeli da teren izgleda kao u maju ili junu ali NE MOŽE i gotovo,ne možemo preko ovog foruma djelovati na rad Uprave i na ljude koji odlučuju u klubu.Završite fakultete,postanite stručnjaci(u pravom smislu riječi) ,zaposlite se u klubu na neku poziciju gdje se odlučuje o ovim pitanjima i to je to.Ovako sami sebe nervirate a i ostale što je najgore za ovu temu !
Čolić B. ------------------- Vasilić------------------Bogičević--------------------Kvesić
---------------------------- Nyema ----------------------- Svraka----------------------------
Selimović--------------------------Bekrić---------------------------- Zeba
---------------------------- Adilović ------------------------------
Evo neka moja pretpostavka našeg sastava za subotu al opet Amar je uvijek nepredvidiv insan tako da.. Mislim da će Zeba nastaviti da igra više kao lijevi vezni nego središnji jer se pokazalo da sa Kvesićem odlično sarađuje a i Bekrić je drugi razlog.Selimovića sam stavio ispred Bešlije i Smajića iz razloga što je visočiji zbog prekida..
Molim vas da se okanite priče o snijegu i uslovnosti terena,svi bi mi voljeli da teren izgleda kao u maju ili junu ali NE MOŽE i gotovo,ne možemo preko ovog foruma djelovati na rad Uprave i na ljude koji odlučuju u klubu.Završite fakultete,postanite stručnjaci(u pravom smislu riječi) ,zaposlite se u klubu na neku poziciju gdje se odlučuje o ovim pitanjima i to je to.Ovako sami sebe nervirate a i ostale što je najgore za ovu temu !
Željo - My first love!!!
ciscenje je danas zavrseno ko je cisti cistio je, a nebuloze ciste da ce jug biti zatvoren dezinformacija prve klase ...pintol_TM87 je napisao/la:Imal neko pouzdan info za jug i da li s planira nastaviti čisčenje (sutra).
Od subote do utorka(4 dana) od srijede do subote ( 4 dana) uz ovakvo vrijeme TEPIH...
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- KB-TM87
- Kontakt:
Na orgu nisu optimistični za Jug, vidjećemo...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nyema dogovorio s Amarom,jos samo detalji ostaliHoomer je napisao/la:Jao komentara i levatanezna se ko je gori
imam osjecaj da pojedinci samo na forumu smiju pisnuti dok u stvarnom životu su ili autsajderi ili teski kompleksasi, imali sta novo osim terena, blata, snijega !?
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Vasa mi izgleda labav za ovog terena ovdje Kerlu treba postavit da razgrce...
Kodd nas je palo metar snijega,ako ne i vise.Ovdje je napravljena greska sto se cekalo da se snijeg pocne otapati i napravi se na kraju blato i vidi se sta strojevi urade od terena.Totalno neozbiljno,al nek se utakmica odigra,bilo je i gorih terena pa se igralo!!!barbarez je napisao/la:Cinjenica je da je malo neozbiljno bilo cekat par dana pred prvenstvno da bi se ocistio snijeg,ali isto tako se mora uzeti u obzir da je u Sarajevu palo metar i pol snijega,dok je najveci snijeg u ostalim gradovima BIH iznosio 50 cm.Fakticki ga se pola i otopilo kada su cistili,u ostalim gradovima.Mada opet se moralo ozbiljnije pristupiti ovome,ali sta je tu je.Ne znam kakva je situacija na Kosevu ,moze li se gore igrati.
trebalo je dovesti i Lazu grtalicunime_tm87 je napisao/la:Vasa mi izgleda labav za ovog terena ovdje Kerlu treba postavit da razgrce...

DRUG NEBI TI PUNCA
Toga je mene i strah on i bogi su preteski za ovaj teren nijema i vasilic po meni bi bili bolja kombinacija,mada ne mogu bez bogija da zamislim nasu odbtanunime_tm87 je napisao/la:Vasa mi izgleda labav za ovog terena ovdje Kerlu treba postavit da razgrce...

AMAR OSIM!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ali opet treba kontati da ce se teren preskakati i da ce biti mnogo vazdusnih duela kao i prekida gdje je bogi car kao i vasa..i kerla je tu dobar ali ipak mislim da ce kerla tesko u vatru odmah u ovoj prvoj tekmi...na ovakvim terenima mislim da je najlakse dati gol iz prekida a tu smo ponajbolji u ligi (broj golova iz prekida je argument tome)..csh je napisao/la:Toga je mene i strah on i bogi su preteski za ovaj teren nijema i vasilic po meni bi bili bolja kombinacija,mada ne mogu bez bogija da zamislim nasu odbtanunime_tm87 je napisao/la:Vasa mi izgleda labav za ovog terena ovdje Kerlu treba postavit da razgrce...
jel zna neko kad imaju trening sutra ili prekosutra? hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ne, ja sam za Bogija i Kerlu...savrseno... Kerla razgrce, trci... a Bogi komanduje i radi to isto sto i Kerla...Nijemu ispred njih dvojice i to je to... Ako prodju Nijemu zbog njegovih izleta, nece Kerlu... ako nekim slucajem prodju Kerlu tu je Bogi...e vala nece Bogija pa makar.
Treba ih stisnut po krilima tu ce oni pokusavat... Hmmm Benjo i Kvesa...

- pintol_TM87
- Kontakt:
ma stoji to sve ali kontam da su mozda uigraniji vasa i bogi...al ajd to se zovu slatke muke hvala bogunime_tm87 je napisao/la:Ne, ja sam za Bogija i Kerlu...savrseno... Kerla razgrce, trci... a Bogi komanduje i radi to isto sto i Kerla...Nijemu ispred njih dvojice i to je to... Ako prodju Nijemu zbog njegovih izleta, nece Kerlu... ako nekim slucajem prodju Kerlu tu je Bogi...e vala nece Bogija pa makar.Treba ih stisnut po krilima tu ce oni pokusavat... Hmmm Benjo i Kvesa...

a za kvesu se ne brinem on je za mene jedan od najboljih zeljinih IGRAČA i mnogo ga cijenim jer se momak trudi a i zna da igra...a benjo napreduje i mislim da i on zna da ako mu forma bude losa da je tu zamjena markovica koj ce naravno htjeti da se "ponovo" pokaze i uzme mu to mjesto i tu su takodjer slatke muke...
danas su benjo i jamak morali lopatit za kaznu jer su se iz medjugorja vratili sa svojim autom

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ma Vasa je meni lično trom nekako ima i on svojih caka ali realno je očekivati da ga Kerla potisne iz prvih 11. Kerla korpulentan, jak, cvrst u duelu a da ne govorim kako protivničkog igraca bukvalno u duelu izbije iz kopački uz to majstor za prekidenime_tm87 je napisao/la:Ne, ja sam za Bogija i Kerlu...savrseno... Kerla razgrce, trci... a Bogi komanduje i radi to isto sto i Kerla...Nijemu ispred njih dvojice i to je to... Ako prodju Nijemu zbog njegovih izleta, nece Kerlu... ako nekim slucajem prodju Kerlu tu je Bogi...e vala nece Bogija pa makar.Treba ih stisnut po krilima tu ce oni pokusavat... Hmmm Benjo i Kvesa...

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- bistrikboy
- Kontakt:
to je to!aleksandar_veliki je napisao/la:Sto se tice terena, ovo je sramota i nema teorije da bude nesto bolji do subote jer svaku noc mrzne. Mislim da utakmicu treba odgoditi, Zelju dobro udariti po djepu, a red bi bio da neko radi ovog ponudi ostavku.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kerla će definitivno potisnuti Vecu iz prvih 11, to je pitanje kola, ipak je potrebno neko vrijeme da se navikne i uigra sa igračima, jer ipak nije ovo ni slika onog Želje od prije godinu i pol, zato će prvih par kola Veca igrati od početka.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Boga ti beco je li se i ti slažeš sa acom?bistrikboy je napisao/la:to je to!aleksandar_veliki je napisao/la:Sto se tice terena, ovo je sramota i nema teorije da bude nesto bolji do subote jer svaku noc mrzne. Mislim da utakmicu treba odgoditi, Zelju dobro udariti po djepu, a red bi bio da neko radi ovog ponudi ostavku.
- bistrikboy
- Kontakt:
Apsolutno,ko je direktor stadiona?Ko god da je da ima obraza otisao bi sam nakon ovoga,onaj slon iz RAD-a sto sjedi u upravi s njim bi takodjer trebao otici sto je ovako unistio teren,Dzelo koji uvjerava ljude da je sve okay odmah sa njim,ljigavac obicni.Nesposobni do bola,sve do jednog.THC je napisao/la:Boga ti beco je li se i ti slažeš sa acom?bistrikboy je napisao/la:to je to!aleksandar_veliki je napisao/la:Sto se tice terena, ovo je sramota i nema teorije da bude nesto bolji do subote jer svaku noc mrzne. Mislim da utakmicu treba odgoditi, Zelju dobro udariti po djepu, a red bi bio da neko radi ovog ponudi ostavku.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hajde malo popljujApsolutno,ko je direktor stadiona?Ko god da je da ima obraza otisao bi sam nakon ovoga,onaj slon iz RAD-a sto sjedi u upravi s njim bi takodjer trebao otici sto je ovako unistio teren,Dzelo koji uvjerava ljude da je sve okay odmah sa njim,ljigavac obicni.Nesposobni do bola,sve do jednog.

Direktor je Enver Hadziabdić, čovjek je vise bolestan nego zdrav a tu funkciju obavlja prvenstveno zbog svojih zasluga, nije se moglo drugačije i to je sve a sad pametovati i pljuvati ne ide ali očito je to ovdje u trendu

- bistrikboy
- Kontakt:
Nek podnese ostavku ako ne moze,volim Hadziju strasno,ali ako ne mozes onda i nemoj bgt.Moglo je drugacije to znamo svi niko nije glup,planirali su poceti uklanjati snijeg ranije,pa se zajebali kad su navijaci cistili jug kojeg nisu prijavili za tekmu (jos uvijek),pa su kao fol prolongirali ciscenje terena.Brukaju debili klub.Hoomer je napisao/la:Hajde malo popljujApsolutno,ko je direktor stadiona?Ko god da je da ima obraza otisao bi sam nakon ovoga,onaj slon iz RAD-a sto sjedi u upravi s njim bi takodjer trebao otici sto je ovako unistio teren,Dzelo koji uvjerava ljude da je sve okay odmah sa njim,ljigavac obicni.Nesposobni do bola,sve do jednog.![]()
Direktor je Enver Hadziabdić, čovjek je vise bolestan nego zdrav a tu funkciju obavlja prvenstveno zbog svojih zasluga, nije se moglo drugačije i to je sve a sad pametovati i pljuvati ne ide ali očito je to ovdje u trendu![]()
I ja se slazem. Katastrofa. Neko treba odgovarati za ovakav teren i ovu sramotu.bistrikboy je napisao/la:to je to!aleksandar_veliki je napisao/la:Sto se tice terena, ovo je sramota i nema teorije da bude nesto bolji do subote jer svaku noc mrzne. Mislim da utakmicu treba odgoditi, Zelju dobro udariti po djepu, a red bi bio da neko radi ovog ponudi ostavku.
Cuva Bog Zelju svog!
sami smo sebi najgori neprijatelji, dovedu bekrica raja se nalozi i onda naprave sranje i poseru se u sve sto smo uradili na pauzi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek, Levin, Lordiox101, mavi, MrkiMedo i 47 gostiju.