Ko je ona ,za koga sad igra i šta se od nje očekuje u budućnostiBegAx je napisao/la:Postoji li sansa da Amra Sadikovic zaigra pod nasom zastavom?

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ko je ona ,za koga sad igra i šta se od nje očekuje u budućnostiBegAx je napisao/la:Postoji li sansa da Amra Sadikovic zaigra pod nasom zastavom?
hahaha...de ga jos upitaj jeli joj kosa gusta il rijetkalegenda reala je napisao/la:Ko je ona ,za koga sad igra i šta se od nje očekuje u budućnostiBegAx je napisao/la:Postoji li sansa da Amra Sadikovic zaigra pod nasom zastavom?![]()
Tesko ali ako se probije medju Top-100 mozda i bude nesto od toga ali tesko.BegAx je napisao/la:Postoji li sansa da Amra Sadikovic zaigra pod nasom zastavom?
Koliko si siguran u to sto pricas?retro je napisao/la:Moze da se probije i medju 50, opet nece igrati.![]()
Nastupala je vec 8 puta ako se ne varam za Svicarsku FED reprezentaciju, a da bi promijenila sportsko drzavljanstvo, mora proci pet godina pauze od zadnjeg nastupa.
Jeste menjala drzavljanstvo ali je svaki put prolazio odredjeni broj godina nakon kojih moze nastupati za neku reprezentaciju(4 ili 5 nisam siguran).Tracy3McGrady je napisao/la:Mislim da u tenisu nije takav slucaj, sjecam se da je Jelena Dokic mijenjala drzavljanstvo 2 puta u roku od 2-3 godine, prvo sa AUS na srpsko pa obrnuto, mislim d au tenisu se to moze raditi. A i na njenoj grupi kazu da postoji sansa
Edit: trebam li sta dalje pricati?
Mislio sam i ja da je pet ali ako me pamcenje dobro sluzi to mi se onda ne uklapa.retro je napisao/la:5 kao sto sam napisao ranije.
A 2000 igrala Fed Cup za Australiju,protiv Ruskinja,pobjedila Kournikovu.Nekako pred Roland Gaross ...Tako da vam nema logike ta prica ni o 4 godine,a kamoli 5Devil je napisao/la:Mislio sam i ja da je pet ali ako me pamcenje dobro sluzi to mi se onda ne uklapa.retro je napisao/la:5 kao sto sam napisao ranije.![]()
Jer ako se dobro secam ona je 1999.digla Hopman cup sa Phillipousisom,a 2003.debitovala za SCG.
Pa da nije ova Amra treba od Dzeke,a ne SilajdzickaTracy3McGrady je napisao/la:Mislim da u tenisu nije takav slucaj, sjecam se da je Jelena Dokic mijenjala drzavljanstvo 2 puta u roku od 2-3 godine, prvo sa AUS na srpsko pa obrnuto, mislim d au tenisu se to moze raditi. A i na njenoj grupi kazu da postoji sansa
Edit: trebam li sta dalje pricati?
http://www.protennislive.com/frameset.a ... ldtour.com" onclick="window.open(this.href);return false;Pasodzigera je napisao/la:Ovdje mozete pratiti rezultat meca izmedju Amera i Silve
http://www.****/utakmica/xzsZ6vT4/#detalji-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
jednostavno idite na rez.ultati.com
posto se cenzurise stranica (ne znam sta je tu problem,kao da se nekom moze zabraniti posjecivanje drugih stranica)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.