Nisam ni ja optimistican, bojim se da nas ne pojede Manu, Parker i Timmy.
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Vidjećemo, ja cu je odgledati, sutra samo odabrane imam za ponoviti
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nema cega da vas bude strah
Samo jos jedan cas kosarke 
ma biće ovo dobro... mislim da nas neće razvaliti, ali ipak ima nade...Bavarac7 je napisao/la:Vidjećemo, ja cu je odgledati, sutra samo odabrane imam za ponoviti![]()
evo linkova:
sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/112093" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.firstrowsports.eu/watch/1118 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
28-23
Preloš izbor šuteva, a i otvorene šuteve promašujemo. Niko do sada nije napravio prostora za Novaka, hajd valjda će to proraditi u narednim četvrtinama. Također, Amare previše forsira sa šutevima, a i sam zna da ga ne ide, te Baron sa tricama...
Preloš izbor šuteva, a i otvorene šuteve promašujemo. Niko do sada nije napravio prostora za Novaka, hajd valjda će to proraditi u narednim četvrtinama. Također, Amare previše forsira sa šutevima, a i sam zna da ga ne ide, te Baron sa tricama...
58-41
Mi na minus tri D'antoni vadi Novaka
katastrofa... Također me počeo nervirati Melo sa izolacijom, D'antoni vjerovatno nema muda da mu kaže da to prestane raditi jer 4 igrača gledaju šta će on uraditi. Mogu reći da smo mnogo bolje izgledati bez STATa i Mela onih 7-8 utakmica gdje je Lin bio glavni, a ne ovdje gdje Melo drži glavnu riječ. Previše su ti igrači sebični, posebno Melo, a i STAT čim primi loptu ili šutira ili na silu gura do kraja... Druga petorka je opet bolje izgledala na terenu. Bez obzira na ovaj rezultat očekujem da se približimo na minus pet ili čak povedemo, a onda će uslijediti serija Spursa od 10-0 kao što se desilo protiv Bostona i protiv Mavsa, isključivo krivicom D'antonija...
Mi na minus tri D'antoni vadi Novaka
118-105
Treći poraz u nizu, nadati se pobjedi protiv Bucksa u petak mada sumnjam...
Anthony - 27 poena
Lin - 20 poena, 4 asistencije
Treći poraz u nizu, nadati se pobjedi protiv Bucksa u petak mada sumnjam...
Anthony - 27 poena
Lin - 20 poena, 4 asistencije
Gledaj, govorilo se o toj izolaciji sto Melo igra, koja je katastrofalno ucinkovita. Zbog toga i navijaci te uprava traze nekog ko ima muda reći Melu da to više nije njegov štos i da dadne loptu i drugima. D'antoni njega samo pogleda kad krene na klupu, boji se da mu ovaj kaze Bu skocio bi Mike. STAT je meni uvijek drag igrac, trudi se uvijek iako je ofalio u napadu dosta.
Eto sinoć Melo preuzeo scoring sheet, od STAT-a od preksinoć, to volim vidjeti, a ne samo da jedan igrac daje najvise poena po utakmicama, to bio bio kalibar Kobe, 'Bron, KD i Love. Ja volim timsku kosarku, a ovaj tim moze je ostvariti samo uz dvije mogucnosti: da se rijesi D'antonia ili Carmela. Jedno od to dvoje bi, uvjeren sam, upalilo!
Protiv Bucksa se bojim ponovo Dženingsa (nisam siguran kako se pise
) koji nam je u prosloj utrpao 30+ sa svojim nekim airball tricama.
Mislim da ćemo ih pobijediti.
Eto sinoć Melo preuzeo scoring sheet, od STAT-a od preksinoć, to volim vidjeti, a ne samo da jedan igrac daje najvise poena po utakmicama, to bio bio kalibar Kobe, 'Bron, KD i Love. Ja volim timsku kosarku, a ovaj tim moze je ostvariti samo uz dvije mogucnosti: da se rijesi D'antonia ili Carmela. Jedno od to dvoje bi, uvjeren sam, upalilo!
Protiv Bucksa se bojim ponovo Dženingsa (nisam siguran kako se pise
Mislim da ćemo ih pobijediti.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Trka,frka...još na kraju i i ispadne solidan rezultat na oko
Ne može se igrat bez odbrane i sa 10000 izgubljenih lopti (al izgubljenih na koji način) i sa run gun taktikom.
D´Antonija treba mjenjat što prije + tradeat ili Amarea ili Carmela (prije njega) iduće sezone.
Zadnjih 7-8 utakmica sve ista priča,čovjek nema šta niti prokomentarisati. Sve apsolutno isto.
D´Antonija treba mjenjat što prije + tradeat ili Amarea ili Carmela (prije njega) iduće sezone.
Zadnjih 7-8 utakmica sve ista priča,čovjek nema šta niti prokomentarisati. Sve apsolutno isto.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Definitivno se treba rijesiti ili Mela ili Dantonija. Meni je Melo strasno drag igrac, ali ako ce ekipa ispastati zbog njega onda nema mjesta za njega. Pa ebemu Lin je odlicno igrao i vodio tim onih osam utakmica, Melo se vratio protiv slabasnih Netsa i nravno izgubimo. Nakon njegovog povratka tim nam je vise oslabio. Kad se sjetim petorke Chandler, Jeffries, Walker, Fields, Lin odmah me neka nostalgija uhvati ko da je to bilo prije dvadeset godina. Tada smo igrali odlicno, mogli smo pobjediti svakoga jer je hemija vladala medju hajmo reci rezervama. Ja da sam trener stavio bih Jeffriesa ispred STATa jer je puno ucinkovitiji u odbrani, igra srcem, zrtvuje sopstveno tijelo samo kako bi iznudio faul u napadu, takodje mnoge ekipe su mu nudile veci ugovor ali on je izabrao NY jer voli grad i voli organizaciju. Takodjer vidi se da je Fields mnogo bolje igrao bez Melo, sada meda ne moze.
Treba neki trade opaliti sto prije...
Treba neki trade opaliti sto prije...
Eto @Carlo izgleda da si promjenio misljenje o Carmelu,uvijek sam znao da je on lik koji koci ove Knickse.Lik je potpuno neupotrebljiv u odbrani,a u zadnje vrijeme i u napadu ne igra nista sepcijalno.Uglavnom ako ga bude trejdovali mozete samo dobiti na poboljsanju ekipe jer vjerujem da za njega mozete dobiti dobre igrace 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma brate dok Lin nije dosao izgledalo je kao da samo Anthony zna igrati dok ostali nisu ni mogli doci do lopte od njega. Naprimjer ja bih rado da Howard dodje (spominjalo se da je samo Lin ogradjen od trade, a svi ostali su u mogucnosti da budu tradeovani), ali zao mi je Chandlera koji je glavni igrac ekipe uz Lina. Spominjalo se da bi Hedo i Howard mogli doci, a Melo i Chandler u Orlando mada ja mislim da nema nista od toga. Bilo bi dobro napraviti trade za Duranta, ali sansu su ravne nuliL-Train je napisao/la:Eto @Carlo izgleda da si promjenio misljenje o Carmelu,uvijek sam znao da je on lik koji koci ove Knickse.Lik je potpuno neupotrebljiv u odbrani,a u zadnje vrijeme i u napadu ne igra nista sepcijalno.Uglavnom ako ga bude trejdovali mozete samo dobiti na poboljsanju ekipe jer vjerujem da za njega mozete dobiti dobre igrace
Ja ne bih dao Chandlera za dva Dwighta, eto toliko mi je već prirastao srcu. Toliko emotivno igra, to pokazuju i njegov broj tehnickih. Melo je jednostavno ubijao i umrtvio igru Knicksa sa iso, ali sad je dosao jos jedan igrac koji voli loptu u rukama, sad se mora sa njim snaci u igri, a zasad to ne daje mnogo rezultata. Melo je imao priliku da pokaze koliko je dobar i to dobro vremena u ovoj sezoni dok Lin nije dosao, međutim i nije bas. Igrao je šareno, svaku treću tek po 20+, mali broj asistencija kao i reb-s.
Volio bih vidjeti Currya u nasoj petorci, iako znam da mi na toj poziciji imalo i Fieldsa i J.R.-a ali nekako mi se sviđa taj igrac.
A ako bi isli na tu mogućnost, da trazimo tricu za tricu, uzeo bih Gaya iz Memfisa, ima sve covjek, iako je tesko vjerovati da bi on htio napustiti Grizlijse, iako njegov suigrac Mayo sigurno ide iz Memfisa do kraja ovog trejd roka, ako ne onda idućeg zasigurno. Mislim da uprava New Yorka neće djelovati nista do kraja ovog trejd roka, jer nisu sigurni ni oni sta da rade. Jer Knicksi igraju šareno svaku utakmicu, tesko ih je opisati.
Volio bih vidjeti Currya u nasoj petorci, iako znam da mi na toj poziciji imalo i Fieldsa i J.R.-a ali nekako mi se sviđa taj igrac.
A ako bi isli na tu mogućnost, da trazimo tricu za tricu, uzeo bih Gaya iz Memfisa, ima sve covjek, iako je tesko vjerovati da bi on htio napustiti Grizlijse, iako njegov suigrac Mayo sigurno ide iz Memfisa do kraja ovog trejd roka, ako ne onda idućeg zasigurno. Mislim da uprava New Yorka neće djelovati nista do kraja ovog trejd roka, jer nisu sigurni ni oni sta da rade. Jer Knicksi igraju šareno svaku utakmicu, tesko ih je opisati.
A hajde sad, sta imate reci o predstojecoj utakmici protiv Bucksa? Sta mislite ko ce biti MVP Knicksa na toj utakmici, ko scorer, a ko bi trebao zablistati i u odbrani odraditi posao?
U prošloj nas je ubio Jennings. Po meni njihova najveća prijetnja će da bude Ilyasova i Jennings.
Optimistican sam u vezi utakmice protiv Bucksa!
Go Knicks!
U prošloj nas je ubio Jennings. Po meni njihova najveća prijetnja će da bude Ilyasova i Jennings.
Go Knicks!
Ja iskreno ne ocekujem pobjedu. Chandler nece igrati zbog povrede tako da ce nam dati pola poena iz reketa. STAT je prelos u odbrani dok Harrellson nije ni pola Chandlera. Joj da je kakav trade opaliti...Bavarac7 je napisao/la:A hajde sad, sta imate reci o predstojecoj utakmici protiv Bucksa? Sta mislite ko ce biti MVP Knicksa na toj utakmici, ko scorer, a ko bi trebao zablistati i u odbrani odraditi posao?
Go Knicks!
A kakav bi trade, **** ga?
- SheldonCooper
- Kontakt:
Pošto Amare nije "onaj" Amare ja bi tradovo i Amarea i Carmela uz obaveznu promjenu trenera
Napraviti neki trade u koji će se uključiti više ekipa.U Knicksima bi volio vidjeti Kevin Lovea ili Griffina + što netko reče Rudy Gaya na 3ici npr.
Van Gundya bi volio vidjeti na klupi ponovo.
Ovo su samo neke moje zamisli
realnost je ta da knicksi neće ništa mjenjat do kraja sezone.
Što se tiče utakmice sa Bucksima, mislim da će Knicksi dobiti ovu utakmicu, ne mogu sve ni izgubiti jel već su 3 poraza zaredom nanizali
Utakmica je tek sutra
Napraviti neki trade u koji će se uključiti više ekipa.U Knicksima bi volio vidjeti Kevin Lovea ili Griffina + što netko reče Rudy Gaya na 3ici npr.
Van Gundya bi volio vidjeti na klupi ponovo.
Ovo su samo neke moje zamisli
Što se tiče utakmice sa Bucksima, mislim da će Knicksi dobiti ovu utakmicu, ne mogu sve ni izgubiti jel već su 3 poraza zaredom nanizali
Utakmica je tek sutra
I'm not insane, my mother had me tested!
Pa samo bi mjenjali ekipu.Dobar tim se stvara duže vrijeme ne može preko noći Lin znati šta treba Melu i obrnuto 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Slazem se, ovaj tvoj komentar nas je malo spustio. Ipak trebamo malo pustiti da sezona odmakne, da dobiju na iskustvu i teamworku igraci, da se upoznaju. Iduća sezona bude li slicno ovome do 15.3. neće valjati, tad treba odraditi trade. Zasad ne dirati nista, svi su u krizi, to je sigurno. Valjda će nešto izvući u PO.LBJ MVP je napisao/la:Pa samo bi mjenjali ekipu.Dobar tim se stvara duže vrijeme ne može preko noći Lin znati šta treba Melu i obrnuto
http://tagstream.info/channel2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Starting Lineup: PG Lin, SG Smith, SF Fields, PF Melo, C STAT
MIL: PG Jennings, SG Delfino, SF Ilyasova, PF Harris, C Gooden
http://www.firstrowsports.eu/watch/1121 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
MIL: PG Jennings, SG Delfino, SF Ilyasova, PF Harris, C Gooden
http://www.firstrowsports.eu/watch/1121 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.