FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bordobijeli » 07 mar 2012, 13:06

Sarajlijc@ je napisao/la:Zvanična prezentacija FK Sarajevo
about an hour ago
Utakmica FK Sloboda - FK Sarajevo se igra na stadionu Tušanj u Tuzli u nedjelju, 11.03.2012. godine sa početkom u 14:30 sati uz direktan prenos na MojaTV.

Eto ga, vjerovatno ce biti neki stream pa cemo vam prosljediti (posto ima navijaca koji ne mogu na stadion doci)

PS sto ne bi bilo :roll:
DALI JE TACNA OVA INFORMACIJA I I STA ZNACI OVO MOJA TV KOJI BI PROGRAM PRENOSIO UTAMICU

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 13:17

bordobijeli je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Zvanična prezentacija FK Sarajevo
about an hour ago
Utakmica FK Sloboda - FK Sarajevo se igra na stadionu Tušanj u Tuzli u nedjelju, 11.03.2012. godine sa početkom u 14:30 sati uz direktan prenos na MojaTV.

Eto ga, vjerovatno ce biti neki stream pa cemo vam prosljediti (posto ima navijaca koji ne mogu na stadion doci)

PS sto ne bi bilo :roll:
DALI JE TACNA OVA INFORMACIJA I I STA ZNACI OVO MOJA TV KOJI BI PROGRAM PRENOSIO UTAMICU
To znaci da ce prenositi Moja TV, a nece biti na HS nista ni na jednom ko ima HS npr.kao ja sto imam. :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2012, 14:37

ebo mater moram vidjeti imam li ja u ovom paketu svoj Moja Tv... ako je ne bude otkazat cu ovaj paket ebo ih otac :).......ako ne nadam se da ce neko sta skontat online postaviti samo za raju :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 14:42

SaltCityAttack je napisao/la:ebo mater moram vidjeti imam li ja u ovom paketu svoj Moja Tv... ako je ne bude otkazat cu ovaj paket ebo ih otac :).......ako ne nadam se da ce neko sta skontat online postaviti samo za raju :)
Ma drug moj kod mene je HS smece nemozes da vjerujes fuj!! :evil: Ukinuli SPORT KLUB!najaci kanal tako da sad muntam starog da se prebaci na Telemach kazu da je dobar pravo. :)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 mar 2012, 15:08

Ko god ima ADSL BHTelecoma, moze na njihovoj stranici gledati utakmice. Znaci, paket nije bitan, bitno je da je korisnik ADSL usluge. Utakmice mozete naci na njihovoj stranici: http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 07 mar 2012, 15:35

Stole iz Bora je napisao/la:Ko god ima ADSL BHTelecoma, moze na njihovoj stranici gledati utakmice. Znaci, paket nije bitan, bitno je da je korisnik ADSL usluge. Utakmice mozete naci na njihovoj stranici: http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala drug. ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2012, 15:53

Stole iz Bora je napisao/la:Ko god ima ADSL BHTelecoma, moze na njihovoj stranici gledati utakmice. Znaci, paket nije bitan, bitno je da je korisnik ADSL usluge. Utakmice mozete naci na njihovoj stranici: http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a mi preko bare mozemo li ovo gledati?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 07 mar 2012, 15:55

SaltCityAttack je napisao/la:
ne mozes sa te stranice, jedino ako neko bude radio stream za nas koji nemamo adsl, a vjerovatno ce neko raditi to, ugl postavicemo link za gledanje

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2012, 15:57

theprodigy je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
ne mozes sa te stranice, jedino ako neko bude radio stream za nas koji nemamo adsl, a vjerovatno ce neko raditi to, ugl postavicemo link za gledanje
pa hajde ako bude sta gledaj da mi javis :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2012, 16:13

ja imam 30tak nasih kanala odnosno paket za usa koji se zove Bosna Tv...a tja paket Moja TV zapravo koji kanal ce prenositi tekmu sa tog paketa, jer mozda imam taj kanal...imam nekakav kanal koji se zove Nasa Tv :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 mar 2012, 16:17

Salt nema te televizije nigdje osim za korisnike MOJE TV Bhtelecoma, i preko interneta ta korisnike BHTelecoma, pokusat cu ja napraviti stream ;) to ti dođe ko Info Kanal kablovske i pvoremeno tekme :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2012, 16:23

Heller je napisao/la:Salt nema te televizije nigdje osim za korisnike MOJE TV Bhtelecoma, i preko interneta ta korisnike BHTelecoma, pokusat cu ja napraviti stream ;) to ti dođe ko Info Kanal kablovske i pvoremeno tekme :mrgreen:

eh o brate :)..ostat cu ti duznik ako ovo napravis :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2012, 17:41

Sarajlić: NS TK se želio poigrati sa Slobodom

O cjelokupnoj situaciji u kojoj se tuzlanski klub našao proteklih dana, za naš je portal govorio potpredsjednik Slobode, Šefik Sarajlić.

Odlazak Demića iznenadio je mnoge u tuzlanskom klubu. Sarajlić žali zbog novonastale situacije ali ističe da to nije mnogo poremetilo atmosferu unutar kluba.

Demić je za nas trebao predstavljati pojačanje, nesumnjivo je da se radi o kvalitetnom igraču, ali on zna razloge zbog čega se vratio u Velež. Mi smo mu ponudili ostanak, ipak on nije bio strpljiv pa je otišao iz kluba. Međutim, njegov odlazak nije narušio atmosferu u klubu, tako da je atmosfera pred utakmicu sa Sarajevom ipak na zadovoljavajućem nivou, govori Sarajlić na početku razgovora za naš portal.

Nakon odlaska Demića, kao grom iz vedra neba odjeknula je i informacija, istina nezvanična, da se povlači i Darko Vojvodić.. Međutim, Sarajlić govori da situacija nije bila toliko alarmantna.

Istina je da je Vojvodić bio potresen zbog novonastale situacije, ali daleko od toga da je odlučio povući se sa mjesta trenera. On je imao jedan otvoren razgovor sa predsjednikom Slobode, gospodinom Davudom Zahirovićem koji mu je dao svu moguću podršku u njegovom radu. Tako da Vojvodić ima podršku svih ljudi iz kluba i dragao mu je što su ljudi u Tuzli i navijači Slobode stali uz njega kada se govorilo o navodnoj ostavci.

Proteklih dana govorilo se i o dugu Slobode prema NS BiH. Naime, tuzlanski klub trebao je uplatiti 7600 KM kako bi igrao utakmicu sa Sarajevom. Prema Sarajlićevim riječima, taj novac je bio spreman ali je navodno odugovlačio NS TK.

Mi smo se prije nastavka sezone odlučili uhvatiti u koštac sa mnogim problemima, kada mnogi nisu ni pomišljali da uđu u klub, mi smo ostali jer želimo podići Slobodu na noge. Ipak, žalosno je da postoje ljudi koji nas sputavaju u takvim namjerama. Sigurno ne bi dopustili da ne igramo sa Sarajevom utakmicu zbog duga. Mi smo još prije nekoliko dana NS TK ispostavili mjenicu i činilo se da je sve uredu. Međutim, samo dan prije kranjeg roka, iz NS TK obavjestili su nas da žele novac koji je bio spreman. I kada smo uplatili, u NS TK se gotovo niko nije javljao na naše pozive, željeli su se pogirati sa nama, što jednoj instituciji koja zastupa fudbal, sigurno ne treba. Ovakva situacija čak je i razljutila naše navijače, na sreću, sve se ipak završilo dobro. Ali, ovakve igre sigurno nikome nisu potrebne jer nam mogu samo naštetiti. Svjestan sam da je Sloboda mnogima trn u oku ali to nije razlog da se neko igra sa nama.

Zahirović dao zeleno svijetlo za novo pojačanje

Kako kaže Sarajlić, Sloboda bi u narednim danima mogla dobiti još jedno pojačanje, čime bi se nadomjestio Demićev odlazak.

U razgovoru predsjednika Zahirovića sa trenerom Vojvodićem, gospodin Zahirović dao je odriješene ruke stručnom štabu da se dovede još jedan igrač ako je to potrebno. Osim toga, predsjednik je poručio navijačima da nemaju razloga strahovati jer on neće dozvoliti da Sloboda propadne. Pored toliko tuzlanskih privrednika uhvatio se u koštac sa ovim problemom i vjerujte da ćemo izaći jači iz svega.

Igrači punih džepova dočekuju Sarajevo

Potpredsjednik Slobode kazao je i da će igrači sutra (srijeda) dobiti platu, tako da će motivisani dočekati ekipu Sarajeva.

Igrači će sutra dobiti platu i to će nadam se dodatno poboljšati atmosferu pred utakmicu sa Sarajevom. Vjerujem da ćemo pobjedom započeti nastavak prvenstva i ovim bih putem pozvao navijače Slobode da u što većem broju dođu na Tušanj i da daju podršku svojim ljubimcima u utakmici sa Sarajevom, kazao je Šefik Sarajlić .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 07 mar 2012, 18:15

U kakvom je stanju travnjak Tusnja,slika?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 mar 2012, 18:22

Henry je napisao/la:U kakvom je stanju travnjak Tusnja,slika?
Druze teren se ocistio ima mozda mjesec dana, nije bilo snijega toliko pa se moglo ocistit finoo, i teren ce bit idealan za igru. mozda cak i najbolji od svih ekipa.

slika

prije nekoliko dana je slikanoo, samo eto sto se ne vidi najbolje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 mar 2012, 18:34

Da li je FSBiH Slobodi isplatio 109 000 eura, koje ste dobili na Sudu na ime nadoknade štete, zbog bezrazložne zabrane igranja u Evropi? Sjećate li se tada je Široki igrao umjesto Vas, a Vi ste taj izlazak zaslužili za zelenim terenom.

Ako nisu isplatili, znali se kada će to učiniti?

Ko Vam je odgovoran za taj posao?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2012, 18:36

Nisu sve isplatili ;) imaju jos dugovanja prema nama,veca nego mi prema njima.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 mar 2012, 19:44

Interesantno danas sam vidio Tarika Okanovica u 2a kako kafu ispija. 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 07 mar 2012, 20:40

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2012, 00:40

Subota ili nedjelja nije bitno,srcem do pobjede,i nadam se dobroj posjeti na Tusnju !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.