Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Oxygen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Oxygen » 08 mar 2012, 00:37

@Ramiral,Vidal će igrati stopera,Conte je najavio da će tako biti,a De Ceglie nema šanse da to može odigrati.
Matrija izostavljati je ludost i svaki put se pokazalo tako,Boriello igra najvažnije utakmice sezone,ako milan osvoji titulu to će biti jer smo je praktično poklonili,ništa drugo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

BudhhaMan
Kontakt:

Post Postao/la BudhhaMan » 08 mar 2012, 00:39

ja ne kontam šta fali u špicu DP & Qua?

tj 3-5-2..nemoj mi ne valja..ovo nije probano!

s manjkom odbrane krila više fokusirati nazad ...neka Pirlo i Marchisio budu oni koji manje nazad trče

Džidži
Lichti,D Ceglie,Caseres
Pepe,Marchisio,Vidal,Pirlo,Giancherini
Qua & D Piero

al nisam ja Conte jbga

odmah navalit i 6 zabit...šta odbrana koje materne protiv Genove

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 mar 2012, 00:43

Hajd onda... nisam to gledao kad je najavljivao... ugasio komp i skupljao dijelove mob po dnevnoj... te nosio stolicu polomljenu napolje...

Buffon

Licht Vidal Caceres De Ceglie

Padoin Pirlo Marchisio

Pepe Matri Vučinić

neće Conte odustati od svojih zamisli (polovan talijan na prvom mjestu :? ) mislim na ovu dvojicu desno P
Elia i Alex pustili korijenje na klupi... Miloš propao k'o kauč, Eta Beta na kapaljku dobija priliku,,,
Bitno je da je on merhametli čo'jk našao pomagati Borriela.... 'bo ga on...
opet se nasekirah
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 mar 2012, 00:43

Ma ne dolazi u obzir, trebamo igrati sa 4 nazad, Genoa kući ubija, svaku domaću tekmu zabije po 2 komada. De Ceglie i Licht sigurno neće igrati štopere.

Poznat je rivalitet između ova 2 kluba, Genoa je najavila da će igrati otvoreno, ako ništa to nam je ta neka olakšavajuća okolnost.

Ali ne smijemo nikako započeti utakmicu kao večeras, moramo odmah napasti, mi nemamo igrače da igramo u stilu "kako ćemo, lako ćemo, ući će jedna." Mi se za svaki gol moramo napatiti, zato odmah i napasti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 mar 2012, 00:46

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma ne dolazi u obzir, trebamo igrati sa 4 nazad, Genoa kući ubija, svaku domaću tekmu zabije po 2 komada. De Ceglie i Licht sigurno neće igrati štopere.

Poznat je rivalitet između ova 2 kluba, Genoa je najavila da će igrati otvoreno, ako ništa to nam je ta neka olakšavajuća okolnost.

Ali ne smijemo nikako započeti utakmicu kao večeras, moramo odmah napasti, mi nemamo igrače da igramo u stilu "kako ćemo, lako ćemo, ući će jedna." Mi se za svaki gol moramo napatiti, zato odmah i napasti.
Zato kažem četvorica nazad...
krpljačina...

al' ne treba da se sekiraju... imati će u napadu cvijet majski koji zabija iz svih pozicija... onomad Kraljević jedan sa naših prostora dobi ime po njemu... jer se znalo da če se roditi takav vrhuMski talenat..

BudhhaMan
Kontakt:

Post Postao/la BudhhaMan » 08 mar 2012, 00:48

onda Vidala ko beka nabiti...umjesto Giancha Mirka uvesti naprijed...DESNO..DP-a lijevo..sredina Qua...
4-3-3<<<<<<<<<<<?

bude li Borriello igro od prve ja nechu utakmicu gledati

laka noć

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 mar 2012, 00:50

Boga mi teško mi je pao ovaj rezultat kao nijedan dosad ove sezone, očekivao sam i bio ubjeđen u pobjedu, do posljednje minute sam vjerovao da možemo, a opet ništa na kraju. Totalno sam potišten.

Nije mi do Scudetta, to ionako nisam očekivao, brinem se zbog Lige šampiona, Lazio, Udinese i Napoli imaju lahke utakmice, a mi baš tešku, a ako ne dobijemo u nedjelju onda smo stvarno za'ebali i šefa i stanicu.
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 mar 2012, 00:52

Laka noć cobra...

Nije mi jasno da se za izmjene odlučuje tek u 77 min... mnogo prije Pepe nije mogao da hoda, Borriello samo glumio neku figuru u napadu... pa onde da je bio direk i da se odbila lopta ušla bi u gol...

tugo, tugo odnijela te voda... a moram na posao u pola 7...
kad sam vidio Alexov izgubljeni pogled na klupi sve mi je bilo jasno..

Biće bolje... odoh... tugovati

FORZA JUVE!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 mar 2012, 01:40

Žalosno je vidjeti da Del Piero sjedi na klupi, a jedan glumac kao Borriello igra, haj da bar nešto pokazuje ne bi žalio, ali ovako tuga :cry: , jednostavno Konte želi da dokaže nešto kao sa Đakerinijem dok nije zabio go, a ne znam da li je svjestan da to mnogo košta Juventus i da bi sa takvim potezima mogao poništiti sve dobro što je do sad uradio. Pa pogledajte samo kako su navijači nezadovoljni, jer neke odluke su svima neshvatljive. Još što je gore previše se izgubilo u utakmicama koje su se morale dobiti,i sad smo se doveli u situaciju da se i za to LP moramo grčevito boriti.

Znalo se da će kad tad doći situacija kad će neki igrači biti povrijeđeni i zbog toga je trebalo imati više bodova na kontu. Razumijem ja Kontea što rotira igrače, jer imamo zgusnut raspored, ali što Del Piero, Elija, Krasić, pa i Maronne i Caceres (koji je večeras igrao prinudno, a pokazao da Bonucci-u moze biti učitelj) nisu dio te rotacije to mi nikad neće biti jasno, da jedan Padoin, Borriello, Garib, Bonucci imaju šansu ispred ovi igrača :roll: .

Nadam se samo da će se ova kriza brzo riješiti i da se Barzaglie i Chiellini što prije vrate kako ne bi zeznuli sve dobro što je do sad napravljeno, ovoj ekipi je potreban jedan pozitivan šok da malo dobiju na samopouzadnju, jer je ono u zadnje vrijeme strašno poljuljano.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 mar 2012, 12:27

Jučer čitam neki link gdje piše da bi Del Piero na ljeto mogao završiti u Arsenalu, neću reći da sam se obradovao kao malo dijete. Za mene je on klasa od igrača kakvu današnji WC igrači mogu samo sanjat da će dosegnut, kako ga samo volim. Posljednji nogometni romantik uz Tottija i kad bi stvarno jednu godinu bio u Arsenalu to bi bilo prelijepo, ali nema ništa od toga. :(

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 mar 2012, 12:32

Pa nije to nemoguće,naš predsjednik je rekao da je ovo Alexova posljednja sezona,ali se svi nadaju da će mu produžiti na još jednu,no on sigurno želi da igra,a ne da ima sporedne uloge.

Ako je tako,najrealnija opcija su USA ili Emirati,a što se tiče Arsenala,možda bi i mogao imati ulogu tipa Henrik Larsson svojevremeno u Utd-u.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 mar 2012, 12:40

Naigrao bi se on u Arsenalu. Samo kad bi sve to bila istina, ufff. :)

Inače ušao sam na temu da vidim šta mislite o Alexu Songu jer na Arsenalovim forumima dosta se spominje da ste zainteresovani za njega pa reko da vidim šta se ovdje piše.

Evo linkovi za Alexa:
http://www.24sata.info/sport/fudbal/902 ... Piera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.totalfootballmadness.com/201 ... del-piero/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.theweek.co.uk/football/premi ... -out-pogba" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.caughtoffside.com/2012/03/07 ... del-piero/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bleacherreport.com/articles/1092 ... -del-piero" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ve-2752211" onclick="window.open(this.href);return false;

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 mar 2012, 12:45

zaintereovani smo za Essiena, Songa i onu Žaku iz Basela...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 mar 2012, 12:46

Song je klasa,ali to su čiste špekulacije,on i Persie će sigurno ostati u Arsenalu,zato se i ovdje nije pisalo o tome jer niko u to ne vjeruje,a i izgleda da ćemo Pogbu potpisati.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 mar 2012, 13:33

Siguran sad da je Del Piero bio forsiran kao Borriello da bi imao najmanje 5-6 golova na kontu, ali kasno je sad pametovati, stvar je bila, razumijem ja Kontea šta on hoće sa Borriellom, ali mislim da je vidio da on taj zadatak ne moze ispuniti, ako to nije vidio (skontao) onda se bojim za LP.

Sinoc kad se sve pogleda mozemo i biti zadovoljni bodom, kad vidimo da su nam falila dva bitna igrača (a u napadu igrao igrac koji ne bi zabio i da se igra utakmica 300 minuta), ali ne mogu biti zadovoljan nikako kad moram gledati malja Borriella u napadu, a pored toga i Vučinić je bio očajan pa onaj Ragi ga je razbio sinoc (realno strpao ga u dzep), jednostavno Vučiniću treba dati šansu sa klupe, dok se još malo ne vrati u formu, jer evidentan je pad kod njega, nema više onu sigurnost kao na početku sezone.

Jeste vidjeli kako je Borriello šutirao onu loptu kada mu je Pepe ubacio, čovjek je nabi samo ispred sebe (ono se mora zabiti, došlo mi je da sve porazbijam, što bi ramiral rekao sreća što nije bilo ništa lomljivo blizo :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 mar 2012, 16:47

Conte suspendovan na jednu utakmicu tako da nas on neće voditi za klupe u nedjelju. Valjda se igrači neće opustiti, pitanje je koliki je autoritet onaj njegov pomočnik.

Izgledno je da će u odbrani igrati Vidal i Caceres, a u sredini Giaccherini umjesto Vidala, a u napad se vraća Matri.
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 08 mar 2012, 17:05

Bianconeri1988 je napisao/la:Conte suspendovan na jednu utakmicu tako da nas on neće voditi za klupe u nedjelju. Valjda se igrači neće opustiti, pitanje je koliki je autoritet onaj njegov pomočnik.

Izgledno je da će u odbrani igrati Vidal i Caceres, a u sredini Giaccherini umjesto Vidala, a u napad se vraća Matri.
Naredit ce mu da ne mjenja nista do 75. minute. Joj kako mi je tesko palo ovo sinoc, ne vjerujem. Conte mi sve vise ide na q.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 mar 2012, 17:09

slika

ovako bi to mogli izgledati...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 mar 2012, 17:14

Mogao bi možda zaigrati i neki Stellini iz Primavere na poziciji štopera.

Sad pročitah kako Conteu navodno ne igra Matri jer je on gol igrač i ne zna odigrati dupli pas kako treba i slično, tj. kombinirati sa saigračima.

Eto nek' Borriello zna. :mrgreen:
Ž '21!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 08 mar 2012, 17:14

Buffon
Licht Vidal Caceres De Ceglie

Marchisio Pirlo Giacherinni

Vučinić Esti (Quo)

Matri
Nadam se ovakvom sastavu, samo da više ne gledam Pepea i Boriella, ali nažalost očekujem Padoina i Pepea u prvih 11.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []