FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 08 mar 2012, 10:36

Željezničar - Široki Brijeg - subota 14:00 (Radosav Vukasović)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 08 mar 2012, 10:38

Sretan 8. mart svim pripadnicama ljepseg spola.
FKŽ !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 08 mar 2012, 10:38

Vise puta sam posao da napisem vezano za teren. Evo sad cu biti kratak i reci samo da je utakmica tek za 2 dana. Poslije subote treba pisati o terenu i slicnim stvarima. Ovako samo mozemo pricati sta i kako. Samo sabura, sa vecinom se slazem ali price u prazno su price u prazno. Nazalost tako je. Ovdje se ne moze nista promjeniti.

P.S. Dusmana ima na svakom koraku, ovo im je prilika da se nasladjuju malo :D :D :D. Samo treba svako ispred svoje avlije da pomete, pa tek da gleda u tudju.

LP Manijaci, nase je da pokazemo u subotu na tribini, a igracima na terenu.
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 08 mar 2012, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 08 mar 2012, 10:40

senci-071 je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Možda može ujutro odskočiti kada je teren zamrznut,ali u 1 poslije podne čisto sumnjan.Nego moliti Boga da bude minusa kakvih.

Jeste nisko pali. :oops:
senci pitaru vas teren se jos nije ni poceo cistiti

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 mar 2012, 10:50

tm8782 je napisao/la:Vise puta sam posao da napisem vezano za teren. Evo sad cu biti kratak i reci samo da je utakmica tek za 2 dana. Poslije subote treba pisati o terenu i slicnim stvarima. Ovako samo mozemo pricati sta i kako. Samo sabura, sa vecinom se slazem ali price u prazno su price u prazno. Nazalost tako je. Ovdje se ne moze nista promjeniti.

P.S. Dusmana ima na svakom koraku, ovo im je prilika na se nasladjuju malo :D :D :D. Samo treba svako ispred svoje avlije da pomete, pa tek da gleda u tudju.

Jbga jarane, od silne euforije nakon dolaska Bekrije i Kerle, jedva se čekalo da krene prvenstvo i kup da pokažemo konkurentima šta znamo, a sad brige i problemi hoće li se igrati uopšte i na šta će to ličiti..
Što je gore ovo bi se moglo odraziti na posjetu, a sramota je sve ispod 9 milja pa da se igra u 2 ujutro a ne popodne...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 08 mar 2012, 10:50

sreca je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Možda može ujutro odskočiti kada je teren zamrznut,ali u 1 poslije podne čisto sumnjan.Nego moliti Boga da bude minusa kakvih.

Jeste nisko pali. :oops:
senci pitaru vas teren se jos nije ni poceo cistiti

Ma mi se samo uzdamo u onog gore da nam snijeg otopi. :mrgreen: Nego mi cudo da najveci,najorgazovani,najtrofejni klub,sebi ovo dozvoli. :idea: **** stadion treba da se gradi,bar nam tako preko medija kaze Zuljo,a teren se ne moze ocistiti. ;) Trebamo vidjeti kako to rade u Slobodi,kazu na Tusnju nikad u ovo vrijeme nije bio bolji teren. :mrgreen:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 08 mar 2012, 10:52

ima li ko info sta ce se sa travnjakom raditi do subote,valjanje i sl.
SLOBODA NAVIJAČIMA

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 08 mar 2012, 11:03

http://mobile.wunderground.com/auto/mob ... 13353.html" onclick="window.open(this.href);return false;

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 08 mar 2012, 11:06

spielführer_21 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Vise puta sam posao da napisem vezano za teren. Evo sad cu biti kratak i reci samo da je utakmica tek za 2 dana. Poslije subote treba pisati o terenu i slicnim stvarima. Ovako samo mozemo pricati sta i kako. Samo sabura, sa vecinom se slazem ali price u prazno su price u prazno. Nazalost tako je. Ovdje se ne moze nista promjeniti.

P.S. Dusmana ima na svakom koraku, ovo im je prilika na se nasladjuju malo :D :D :D. Samo treba svako ispred svoje avlije da pomete, pa tek da gleda u tudju.

Jbga jarane, od silne euforije nakon dolaska Bekrije i Kerle, jedva se čekalo da krene prvenstvo i kup da pokažemo konkurentima šta znamo, a sad brige i problemi hoće li se igrati uopšte i na šta će to ličiti..
Što je gore ovo bi se moglo odraziti na posjetu, a sramota je sve ispod 9 milja pa da se igra u 2 ujutro a ne popodne...
Apsolutno se slazem. Meni je euforija bila kada smo igrali ocajno, kada sam zvizdao na pojedine penale koji su nam dosudjeni na Grbavici. Kada sam gledao pojedine igrace od kojih mi je muka kad sad pomislim na njih. Ali opet kazem ko igra u plavom dresu ja ga postujem jer nosi dres svetinje. Pa prema tome ko ce doci, doci ce i bez sve ove euforije. Mada nikad nije bila bolje kao sad, bar se ja ne sjecem. Mozemo mi sad pisati o mnogo cemu, nigdje nije idealno pa ni kod nas. Sama cinjenica da su ljudi danima zvali i nudili igrace je za svaku pohvalu da se nesto uradilo. Medjutim ovo oko terena je lose stvarno, ali opet kazem piskaranjem ovdje nekim i pljuvanjem necemo nista postici, osim sto iznesemo neko svoje misljenje. Opet ponavljam s kojim se u vecini slucajeva slazem. Po meni sta se trebalo uraditi, a to je da neko od prestavnika udruzenja navijaca sastane konkretno sa Amarom i da poprica oko toga. Pa ako neko ne radi svoj posao zna se. Nek se kaze javno(mislim navijacima). Ovako mozemo pricati i pricati, ali necemo nista postici osim te neke "negativne" atmosfere sto u ovom trenutku nam ne treba. Mnogi, opet kazem, se nasladjuju s ovim terenom, kad nemaju ni cim drugim. Atmosfera je odlicna, nek ostane i tako. Strpimo se jos 2 dana, pa cemo znati na cemo smo. Vjerujem da poslije subote niko nece spomenuti teren nego ce tema otici u drugom smjeru. :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 mar 2012, 11:29

Ako ne daj Boze ne ostvarimo pobjede u naredna 2 meca, onda treba pozivati na odgovornost. Sacekajmo do subote, sacekajmo do srijede, da vidimo kakav ce teren biti, kako ce se stvari odvijati. Lijepo je vrijeme, moze se uvaljati, osusit ce se valjda majku mu.. Tako da, bespotrebno razglabamo o tome..

Bolje je da pricamo, koji stoper, koja 2 zadnja vezna, sta sa Bekricem i Zebom, i slicno...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 mar 2012, 11:34

makar pobijedili 7-0, ovo je nedopustivi javašluk.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 08 mar 2012, 11:38

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako ne daj Boze ne ostvarimo pobjede u naredna 2 meca, onda treba pozivati na odgovornost. Sacekajmo do subote, sacekajmo do srijede, da vidimo kakav ce teren biti, kako ce se stvari odvijati. Lijepo je vrijeme, moze se uvaljati, osusit ce se valjda majku mu.. Tako da, bespotrebno razglabamo o tome..

Bolje je da pricamo, koji stoper, koja 2 zadnja vezna, sta sa Bekricem i Zebom, i slicno...

Oni sve čine da onemoguće tečnu igru, što nikad nije odgovaralo Širokobriježanima ;). Ako sam u krivu ispravite me!!

nanek

Post Postao/la nanek » 08 mar 2012, 11:41

Po amarovoj prici sa gostovanja na alfi nece se nista znatno mjenjat ! Cini mi se da sam cuo samo jedna promjena ce biti tz.

Guso,Cola,Vasil,Bogi,Kvesa,Nyema,Svraka,Zeba,Bekric,rebao bi Beslija iili Selim iAdilovic.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 mar 2012, 11:45

ChWilla je napisao/la:makar pobijedili 7-0, ovo je nedopustivi javašluk.
Ako se pobjedi 1:0 u obje tekme, i teren se onda i oporavi do naredne domace utakmice, ovo trebaju svi zaboraviti, i nauciti kao lekciju za buducnost.. Slazem se naravno da odgovorne treba kazniti u zavisnosti kakav rez bude. Ako dobijemo obje, onda novcano jednu platu, ali hajde ima ko odlucuje o tome.. Dodji i navijaj za svoj klub, ili direktno posalji e-mail pa im se naje*ite mamica, a ovako svi pricamo, svi se haman slazu, samo djaba se narvoza unosi, umjesto da nas bude 15.000, upravo radi galamdjija odustane 1 od njih 5 koji su mislili doci...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 mar 2012, 11:47

Kome se ne sviđa nek ne dolazi na utakmice nek prestane pratit Želju, zna se da će uvijek bit 2.000 standardnih bolesnika, neovisno kakvo vrijeme bilo. A ovi ostali mamini i tatini sinovi, fino upalite plazmicu i gledajte Englesku premier ligu i volite te klubove...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 mar 2012, 11:51

KB-TM87 je napisao/la:Kome se ne sviđa nek ne dolazi na utakmice nek prestane pratit Želju, zna se da će uvijek bit 2.000 standardnih bolesnika, neovisno kakvo vrijeme bilo. A ovi ostali mamini i tatini sinovi, fino upalite plazmicu i gledajte Englesku premier ligu i volite te klubove...

tipičan odgovor na ovoj temi... meni se eto ne sviđa ali hoću da dolazim na utakmice i da sjedim na udobnim stolicama i da gledam derbi na pripremljenom terenu sa normalnim uslovima za igru, a ako to nemam onda ću da kritikujem na sva zvona

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 08 mar 2012, 11:55

Jel neko zna hoćeli biti prenosa u srijedu kupa ?
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 mar 2012, 11:57

& & ? 1926 je napisao/la:Jel neko zna hoćeli biti prenosa u srijedu kupa ?
Bićemo blagovremeno obavješteni. Lešinari bujrum zdenka ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 mar 2012, 11:58

ljutinar je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako ne daj Boze ne ostvarimo pobjede u naredna 2 meca, onda treba pozivati na odgovornost. Sacekajmo do subote, sacekajmo do srijede, da vidimo kakav ce teren biti, kako ce se stvari odvijati. Lijepo je vrijeme, moze se uvaljati, osusit ce se valjda majku mu.. Tako da, bespotrebno razglabamo o tome..

Oni sve čine da onemoguće tečnu igru, što nikad nije odgovaralo Širokobriježanima ;). Ako sam u krivu ispravite me!!
pogotovo prosle godine kod vas kad je sarajevo igralo u bazenu ili protiv zelje kad je nestalo struje, haj ne lupaj
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 08 mar 2012, 12:04

nick je napisao/la:
ljutinar je napisao/la:

pogotovo prosle godine kod vas kad je sarajevo igralo u bazenu ili protiv zelje kad je nestalo struje, haj ne lupaj
Po nacinu upisa vidi se da si nervozan sam na sebe ali kad već želiš da ti odgovorim da je onakvo vrijeme kakvo je onda bilo u Širokom bilo u bilo kojem gradu tada utakmica se nebi niti igrala. Nećemo dušu griješiti i porediti pripremljenost terena na Pecari i na ostalim travnjacima. Onakve elementarne nepogode čovjek ne može predvidjeti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.