Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Edo_77
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Edo_77 » 08 mar 2012, 11:29

Kostace njega Balo kad tad, kad bude najvaznije...Samo polako.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 mar 2012, 11:45

staviti Messija i Ballotela u istoj recenici, pa to prelazi sve linije barem nekoj normalnosti, al fakat, Boze sacuvaj
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 mar 2012, 11:47

Ja basa ne mislim da je Van Persi ta klasa,to govori koliki je strucnjak ovaj Mancini i to me ne cudi iz njegopvih usta..
On je toliki klokan da ni sam nije svjestan,glupan..
Ima Teveza ,i jos 3 vrhunska napadaca a on razmilja jos takvom profilu...
Tevez je igracina,i steta za Dzeku i sve njih sto su u takvoj situaciji..

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 08 mar 2012, 12:12

sad je vec izvjesno da dzeko ide na ljeto..podolski potpisao za arsenal..rvp u ovakvom spletu okolnosti ide u city gdje mu vec nude enromnu platu..tevez u milan :D a dzeko nece biti 4. napadac to je sigurno
Unica grande amore

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 08 mar 2012, 12:14

AllAbout je napisao/la:sad je vec izvjesno da dzeko ide na ljeto..podolski potpisao za arsenal..rvp u ovakvom spletu okolnosti ide u city gdje mu vec nude enromnu platu..tevez u milan :D a dzeko nece biti 4. napadac to je sigurno
Ukoliko Baloteli ne napravi neku pizdariju u medjuvremenu?

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 08 mar 2012, 12:16

Edo_77 je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:sad je vec izvjesno da dzeko ide na ljeto..podolski potpisao za arsenal..rvp u ovakvom spletu okolnosti ide u city gdje mu vec nude enromnu platu..tevez u milan :D a dzeko nece biti 4. napadac to je sigurno
Ukoliko Baloteli ne napravi neku pizdariju u medjuvremenu?
napravio ih je on masu vec..evo kaznjen je za posjetu striptiz baru..ali to je samo dobar marketing..o njemu pisu sve novine u engleskoj..gotivi ga mancini..mlad je..tako da vjerovatno ostaje bez obzira na sve
Unica grande amore

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 08 mar 2012, 12:27

Polako, vidjeces, bice nesto vece.....Nesto sto ce uticati na neku utakmicu a mozda i titulu....

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 08 mar 2012, 14:59

Izgleda da svi putevi vode Dzeku van Manchestera..

Zadnje vrijeme je nonstop na klupi iako je igrao solidno i davao golve kada se stavljen na klupu, i prednost je Mancini dao Balotelliju.

Mancini takodjer spominje da je njegova velika zelja van Persie ali i da su dobrodosli Higuain i Cavani.

Ako Manicni ostane da klupi Manchester City, a ostace samo ako City bude prvak Engleske ili pobjedji Evropa Ligu, onda ce Dzeko 100% napustiti City, vjerovatno ce u Italiju otici kao posudjen igrac.

Mozda je tako i najbolje. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 mar 2012, 15:11

Ma Dzeko, ako moze ikako da zaradi istu sumu novca bilo gdje drugo, bi trebao da se kupi.

Nije ovo za njega. Jedino to sto momak stvarno obezbjedjuje finansijsku buducnost svoje familije vec sad, ali da ikako ima nacina da ne izgubi to i da ode negdje drugo, bio bi lud ako to ne uradi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 mar 2012, 15:12

Uh ova izjava Mancinia je brutalna. :lol:

A i glupa, nijedan od navedenih nije Ronaldu i Messiu ni do koljena.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 mar 2012, 15:22

Pitanje je koliko je tacna ta izjava, jeli izvor neki engleski tabloid? Ne vjerujem da je Mancini tako glup da lupa takve stvari, ali opet nikad se ne zna..
Ipak je na pocetku sezone stavljao Edina prije Balotelija, Edin je igrao a Balo sjedio na klupi. Sta li mu je Edo uradio pa da ga sad odjednom tako zamrzi? :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2012, 15:27

calcio je napisao/la:Pitanje je koliko je tacna ta izjava, jeli izvor neki engleski tabloid? Ne vjerujem da je Mancini tako glup da lupa takve stvari, ali opet nikad se ne zna..
Ipak je na pocetku sezone stavljao Edina prije Balotelija, Edin je igrao a Balo sjedio na klupi. Sta li mu je Edo uradio pa da ga sad odjednom tako zamrzi? :D
Minhen ;) . Ja mislim da je tu doslo do svadje, a moguce i poslije nekada, samo sto mediji neznaju o tome, drugacije nemogu objasnit ovu Edinu situaciju.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 mar 2012, 15:34

Goalgetter je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pitanje je koliko je tacna ta izjava, jeli izvor neki engleski tabloid? Ne vjerujem da je Mancini tako glup da lupa takve stvari, ali opet nikad se ne zna..
Minhen ;) . Ja mislim da je tu doslo do svadje, a moguce i poslije nekada, samo sto mediji neznaju o tome, drugacije nemogu objasnit ovu Edinu situaciju.
Mislim da ta situacija nema veze, on jednostavno križa igrace, pa nije li isto uradio Adebayoru, Tevezu. Adebayor kaže samo te odstrani i uopšte ne razgovara sa tobom . Sutra bi mogao isto utaditi Kunu ukoliko dode neki top napadac. Jednostavno hoce mu se , može mu se, ali pitanje je dokle?
Zadnja izmjena: ZOI84, dana/u 08 mar 2012, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 mar 2012, 15:36

Goalgetter je napisao/la:
Moze biti, to je ono kad mu je ironicno digao palac gore kada ga je mjenjao?
Pravili su mu i drugi igraci probleme ali niko na taj nacin kao sto mu je Dzeko sa tim gestom osporio autoritet, mozda ga je bas zabolilo.
Vidio sam da je i Tevez izjavio da je Dzeko tada naljutio Mancinija a on je na njemu (Tevezu) iskalio sav bjes i kaznio ga.
Ebo te ovo ko neka turska serija...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 mar 2012, 15:40

Tuce, crveni kartoni nekih miljenika, ljutnja pri izlasku i drugih igraca, pa smješno bi bilo da samo Džeki zamjera

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 mar 2012, 15:49

ZOI84 je napisao/la:Tuce, crveni kartoni nekih miljenika, ljutnja pri izlasku i drugih igraca, pa smješno bi bilo da samo Džeki zamjera
A mozda tu nema nikakvih sukoba nego jednostavno misli da je Balo trenutno bolji. Mislim, nije da bas nikako ne da Dzeki da igra. Mozda ce ga i veceras staviti u prvih 11.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 08 mar 2012, 15:49

Mancinijev autoritet je na malom mjestu..i evo posle minhenske katastrofe kao slag na tortu Mancini je vratio Teveza.

Ja licno vec zadnjih 3 mjeseca govorim da je Dzeko na izlaznim vratima City-a, i da budem iskren drago mi je, jer Dzeko je dosta bolji nego sto mnogi misle zadnjih godinu dana, i zasluzuje da dobije priliku da to pokaze negdje, a to vise nije u City-u.

Sretno dijamantu! :D
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 08 mar 2012, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 08 mar 2012, 15:52

Licno volio bi vidjeti Dzeku u AC Milanu, ali samo ako ode Robinho ili Pato, pa da bude mjesta i za Dzeku.

ACM igra dosta ofenzivan i atraktivan fudbal, i to bi svako bilo bolje za Dzeku kao klasicnog napadaca.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2012, 15:55

Tesko da ce Dzeko napusititi City, sumnjam. Nevjerujem ja da bi se on lahko odrekao ovoga, pogotovo da ovako neuspjesno zavrsi u City-u, tj. na klupi, dzaba ako osvoje Titulu EPL.
Ali eto, iskreno se nadam da ce na posudbu, sad gdje nije bitno. Moje ''zelje'' su Arsenal, Milan, Bayern, pa sto i ne Juventus, uglavnom, da igra u Ligi Sampiona.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 08 mar 2012, 15:56

Pauk je napisao/la:Licno volio bi vidjeti Dzeku u AC Milanu, ali samo ako ode Robinho ili Pato, pa da bude mjesta i za Dzeku.

ACM igra dosta ofenzivan i atraktivan fudbal, i to bi svako bilo bolje za Dzeku kao klasicnog napadaca.
Kako ce u Milan kad imaju Ibrahimovica?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.