Normala necu vise biti ovo su sve sale drug.MakeTZ je napisao/la:kako si naporan jbt.SIR je napisao/la:Sudije vas vole mozda vam i pomognu ko zna.harry_90 je napisao/la:Samo da nasi uplate pare savezu,koji izgleda nema namjeru odradit dug prema Slobodi![]()
@dzenan 01
Haman vas pravo voli,da ce i tako u nedjelju biti ja mu ne bi zamjerio
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
nekad^navijac
- Kontakt:
SIR je napisao/la:Sudije vas vole mozda vam i pomognu ko zna.harry_90 je napisao/la:Samo da nasi uplate pare savezu,koji izgleda nema namjeru odradit dug prema Slobodi![]()
@dzenan 01
Haman vas pravo voli,da ce i tako u nedjelju biti ja mu ne bi zamjerio
Igraj se vozica, ne smaraj kod nas
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
ma kakav savez oni samo brinu za sarajevske klubove ,a nas ostale ko hebe nije ni cudo sto svi mrze Sarajevo ..... 
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Koliko nas vole i pomazu iz NSBIH,najbolji ti je primjer f.k.Sarajevo koje vise titula ima u bivsoj Jugi
.Sad sto imas kompleks prema gradu Sarajevu kao metropoli to je druga stvar.
Bitno je da nas vole Tuzlanke,za Vas manje vise nije ni vazno. 
Vole vas i Tuzlanke i Tuzlaci guzit
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma vole i nas sarajkesenci-071 je napisao/la:Koliko nas vole i pomazu iz NSBIH,najbolji ti je primjer f.k.Sarajevo koje vise titula ima u bivsoj Jugi.Sad sto imas kompleks prema gradu Sarajevu kao metropoli to je druga stvar.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Heller je napisao/la:Vole vas i Tuzlanke i Tuzlaci guzit
Za Tuzlanke se slazemo
AL PRESIPATE IZ SUPLJEG U PRAZNO..IMAL KO STA PAMETNO RECI,OSIM KO KOGA VISE GUZII
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
nekad^navijac
- Kontakt:
Druže bez prozivanja da ti kažem da si jedini navijač FK Sarajevo koji je nešto pametno napisao, ostalo sve prepucavanja i glu.po.stimma_hz je napisao/la:AL PRESIPATE IZ SUPLJEG U PRAZNO..IMAL KO STA PAMETNO RECI,OSIM KO KOGA VISE GUZII![]()
![]()
Imam ti ja napisati da ce se utakmica u nedelju 100% igrati, putite ljudi medije sta pisu, znaju svi da NS BiH Slobodi duguje 109.000 eura
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
- sarajlija89
- Kontakt:
Sloboda ima finu ekipu za proljece...
Te turbulencije u i oko kluba su uvijek prisutne, ali uvijek ste ih nekako prevazilazili.
Sarajevo 6 godina na Tušnju nije dalo gol
, a sad ne znam koliko je realno ocekivat pobjedu u ovoj tekmi, ali ja sam donekle optimista....
Nek bolji pobjedi, a moja slobodna prognoza je 1:2
Te turbulencije u i oko kluba su uvijek prisutne, ali uvijek ste ih nekako prevazilazili.
Sarajevo 6 godina na Tušnju nije dalo gol
Nek bolji pobjedi, a moja slobodna prognoza je 1:2
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:ma vole i nas sarajkesenci-071 je napisao/la:Koliko nas vole i pomazu iz NSBIH,najbolji ti je primjer f.k.Sarajevo koje vise titula ima u bivsoj Jugi.Sad sto imas kompleks prema gradu Sarajevu kao metropoli to je druga stvar.
..ebiga ja 4 godine sa sarajkom zivim
foliras
Problem je u tome sto mi nismo dobili tuzbu od nogometnog saveza nego su nas igraci tuzili direktno preko suda i tu nista ne moze savez, ne mogu se preko njih odbit te pare, tako ako se sutra do 12 ne uplate pare na racune ove dvojice mislim da smo onda usrali motkunekad^navijac je napisao/la:Druže bez prozivanja da ti kažem da si jedini navijač FK Sarajevo koji je nešto pametno napisao, ostalo sve prepucavanja i glu.po.stimma_hz je napisao/la:AL PRESIPATE IZ SUPLJEG U PRAZNO..IMAL KO STA PAMETNO RECI,OSIM KO KOGA VISE GUZII![]()
![]()
![]()
Imam ti ja napisati da ce se utakmica u nedelju 100% igrati, putite ljudi medije sta pisu, znaju svi da NS BiH Slobodi duguje 109.000 euraTako i za ove "nase"" da im kazem da dzaba ne razbijaju glavu, utakmica se igra .
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Postoji nada ako Gavaric i Smajlovic pristanu na odgodu placanja da igramo mec u nedjelju,valjda sam ja tako skontao ,ajd valjda pristanu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Postoji nada al' kakvi su **** nece pristat.harry_90 je napisao/la:Postoji nada ako Gavaric i Smajlovic pristanu na odgodu placanja da igramo mec u nedjelju,valjda sam ja tako skontao ,ajd valjda pristanu.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Jbg realno i ja bi trazio svoje pare zaradjene,mislim da bi Gavaric pristao na odgodu placanja,dok za Smajlovica nisam siguran.Kapellen je napisao/la:Postoji nada al' kakvi su **** nece pristat.harry_90 je napisao/la:Postoji nada ako Gavaric i Smajlovic pristanu na odgodu placanja da igramo mec u nedjelju,valjda sam ja tako skontao ,ajd valjda pristanu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nadam se da ce se tekme odigrati i da ce pobjediti bolji,a sto se tice ove pobjede za zelenim stolim..**** to ako mi posteno ne mozemo uzeti njih ..pisaj i te bodove za stolom..ha ya

FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sandzo, nije valjda da je tekma upitnaharry_90 je napisao/la:Postoji nada ako Gavaric i Smajlovic pristanu na odgodu placanja da igramo mec u nedjelju,valjda sam ja tako skontao ,ajd valjda pristanu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
nekad^navijac
- Kontakt:
Po mom nekom misljenju ne bih se trebalo dovesti u pitanje igranje utakmiceSarajlijc@ je napisao/la:Sandzo, nije valjda da je tekma upitnaharry_90 je napisao/la:Postoji nada ako Gavaric i Smajlovic pristanu na odgodu placanja da igramo mec u nedjelju,valjda sam ja tako skontao ,ajd valjda pristanu.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Ne mogu da vjerujem da se po ko zna koji put prije utakmice Sloboda-Sarajevo pravi atmosfera "zelenog stola", utakmice na život ili smrt, prekretnice sezone i sl. Iskren da budem meni je uvijek najtmurnije gostovanje kada Sarajevo mora igrati u Tuzli. Dajte malo i vi Tuzlaci pokušajte pokrenuti nešto na bolje u vašem klubu, vršite neki pritisak na strukture, evo čitam i oko ove tribine godinama lakrdije pravi se duže od auto puta. Ligi je potrebna jaka Sloboda, jaka Tuzla, ali ovako više ne ide iz godine u godinu, sa krpljenjem od polusezone do polusezone, i opet iznova sve.
Sloboda njima duguje lovu, a oni **** cccc svaštaKapellen je napisao/la:Postoji nada al' kakvi su **** nece pristat.harry_90 je napisao/la:Postoji nada ako Gavaric i Smajlovic pristanu na odgodu placanja da igramo mec u nedjelju,valjda sam ja tako skontao ,ajd valjda pristanu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.