FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Inkognito
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Inkognito » 08 mar 2012, 17:41

Hoomer je napisao/la:Eto kao sto i rekoh jos u utoroka teren ce izgledati sve bolje i bolje ;)
prve slike kakav je bio a zadnje kakav je danas, radilo sa njemu, valjao se, posipao pjesak itd.

http://sportsport.ba/galerija/stadion-g ... ne/2185#13
Divno izgleda, stvarno

slika

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 mar 2012, 17:42

ma sve je super fakat..ovo su za smajica super uslovi..lagano kapicu za plivanje, cvike i samo odjedanput izroni kod korner zastavice i centrira Adilovicu, koji se namazao blatom (kod Arnold u Predatoru) i potpuno neprimjecen iskoci ispred bilobrka i zabije ga glavom..u sljedecem napadu beslija (sav u bijelom) iskace iz hrpe snijega, izbjegavajuci pri tome ofsajd zamku protivnika zabija za 2-0..do kraja tekme se branimo u mocvarama grbavice, a pomoc nam je pritekao i Bear Grylls i svojim, ranije stecenim iskustvima iz mocvare, pomogao da odbranimo stecenu prednost...
Nikad kao sad nam nije falio Lazar Popović,kako bi samo njemu odgovarali ovi uslovi,Lazo grtalica bi sam i očistio teren i razgrtao protivnika.Sami smo krivi,imali smo grtalicu u klubu a džaba plaćamo bagere da nam čiste.
:D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 08 mar 2012, 17:44

Inkognito je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Eto kao sto i rekoh jos u utoroka teren ce izgledati sve bolje i bolje ;)
prve slike kakav je bio a zadnje kakav je danas, radilo sa njemu, valjao se, posipao pjesak itd.

Divno izgleda, stvarno

slika
Teren ce se popraviti koliko god je to moguce i bice uslovan za utakmicu... Ta oranica je msm danas izvaljana... Jer snijega nema a kako vdim tu ima malo snijega...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 mar 2012, 17:46

A onda igramo za četiri dana protiv Borca. Baš super. Još očekuju padavine. Znaš na šta će to ličiti nakon svega. Znaš na šta će ličiti teren nakon prvog poluvremena protiv Širokog :roll:

Treba nekoga objesiti za muda iz uprave zbog ovoga. Nesposobni debili.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 08 mar 2012, 17:48

Arogantni je napisao/la:
Inkognito je napisao/la:

Divno izgleda, stvarno

slika
Teren ce se popraviti koliko god je to moguce i bice uslovan za utakmicu... Ta oranica je msm danas izvaljana... Jer snijega nema a kako vdim tu ima malo snijega...
Ovo je dio iza gola kod sjeverne tribine.

Ipak mislim da je ova slika ljepša :mrgreen: http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... avica8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 mar 2012, 17:51

Dobro si.

slika

Još samo fali krompir da posade.

Uprava nam je vrh.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 08 mar 2012, 17:53

Idemo igrat lopte **** teren valjda pospu pjesak i to poravnaju srede malo ušminkaju ne znam šta više pišete o tom,pa metar i po je snijeg bio i dalje ga ima nismo u africi zaboga ovo je sibir. :D

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 mar 2012, 17:56

Najlon preko terena ? Nije neka nauka, valjda. Poziv da se očisti teren deset dana prije stvarnog poziva, ni to nije neka nauka, valjda. Ako je baš zapelo mogli su podijeliti jedno pedesetak dnevnica po petobanku recimo. Ni to ne bi trebala biti neka nauka, valjda.

Džaba kad su retardirani a Amara nije bilo.

Toliko o Europskim dometima UPRAVE. Ovi debili da naprave stadion ? Prije ću ja postati Batman :mrgreen:
Zadnja izmjena: Inkognito, dana/u 08 mar 2012, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 08 mar 2012, 17:57

Inkognito je napisao/la:Dobro si.

slika

Uprava nam je vrh.
Za krompir je prerano. Najoptimalnija temperatura zemljišta za sadnju krompira je +9 stepeni celzijusa, tamo negdje oko polovine aprila.

O Upravi neću ništa ružno reći. Meni je Žujo dobar sve dok se ne miješa u Amarov posao. Još kada bi nam raščlanio i rashode kao što se diči prihodima bio bio bi mi još draži.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 mar 2012, 18:00

Još jednom da ponovim.

Amar je Bog, šah, kralj, idol, mat.

Uprava je retardirana, haman svi do jednog.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 mar 2012, 18:01

Inkognito je napisao/la:Još jednom da ponovim.

Amar je Bog, šah, kralj, idol, mat.

Uprava je retardirana, haman svi do jednog.
tako je betmene :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 08 mar 2012, 18:15

Inkognito je napisao/la:

Divno izgleda, stvarno

slika

prve slike su kakav je bio a zadnje kakav je danas, radilo sa njemu, valjao se, posipao pjesak itd. od slike br. 10. pa nadalje je stanje terena danas ili si glup da shvatis, ili neces da shvatis ili samo provociraš
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 mar 2012, 18:20

Teren je i danas katastrofa, ko je god bio na stadionu se mogao u to uvjeriti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tokmak
Kontakt:

Post Postao/la tokmak » 08 mar 2012, 18:23

Hot streaks
Wins

Real Madrid 10
Braga 10
Zeljeznicar 9
.
.
.
ostali

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 08 mar 2012, 18:24

Inkognito je napisao/la:Najlon preko terena ? Nije neka nauka, valjda. Poziv da se očisti teren deset dana prije stvarnog poziva, ni to nije neka nauka, valjda. Ako je baš zapelo mogli su podijeliti jedno pedesetak dnevnica po petobanku recimo. Ni to ne bi trebala biti neka nauka, valjda.

Džaba kad su retardirani a Amara nije bilo.

Toliko o Europskim dometima UPRAVE. Ovi debili da naprave stadion ? Prije ću ja postati Batman :mrgreen:

Manji je izgleda problem napraviti stadion,nego ga odrzavati.Samo nek bude neki 2000 stolica na stadionu da mogu nasi vrijedni radnici to oprati pred svaku utakmicu i da im bude lako odrzavati. :)

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 08 mar 2012, 18:26

Sve slike su od danas, s tim sto je garant sklonjen snijeg. No, izgleda da ne razumijes ili pak neces da razumijes. Ovako je moglo izgledati prije 15 dana da u klubu rade radnici, namjerno kazem radnici, jer vecinom su tamo lezihljebovici koji na razcun Zelje pa fino zive i naravno mole Boga da Amar sve sredi. I onda dolazimo do situacije da je Amar prinudjen misliti na sve. Jbg, ali kako i sam Sir rece jutros "nek nam je Bog na pomoci". Eto, ti shvati kako hoces, ali ovo je bruka i neko za ovo mora preuzeti odgovornost. Ne mogu se glave u pijesak gurati.
Slike od danas !? odakle snijeg iza klupa ?? danas ga nije bilo a upredite slike od jučer i danas i vidjet ce te da ima par istih :? , ista stvar kao i sa naslovom prvi je glasio "Teren Grbavice danas izgleda bolje" da bi par minuta poslije osvanuo naslov "Teren Grbavice ni danas ne izgleda bolje" :? :? neko nekoga šalta i to pošteno sto se tiče navedenih stvari ... :? :?
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 08 mar 2012, 18:37

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:
Sve slike su od danas, s tim sto je garant sklonjen snijeg. No, izgleda da ne razumijes ili pak neces da razumijes. Ovako je moglo izgledati prije 15 dana da u klubu rade radnici, namjerno kazem radnici, jer vecinom su tamo lezihljebovici koji na razcun Zelje pa fino zive i naravno mole Boga da Amar sve sredi. I onda dolazimo do situacije da je Amar prinudjen misliti na sve. Jbg, ali kako i sam Sir rece jutros "nek nam je Bog na pomoci". Eto, ti shvati kako hoces, ali ovo je bruka i neko za ovo mora preuzeti odgovornost. Ne mogu se glave u pijesak gurati.
Slike od danas !? odakle snijeg iza klupa ?? danas ga nije bilo a upredite slike od jučer i danas i vidjet ce te da ima par istih :? , ista stvar kao i sa naslovom prvi je glasio "Teren Grbavice danas izgleda bolje" da bi par minuta poslije osvanuo naslov "Teren Grbavice ni danas ne izgleda bolje" :? :? neko nekoga šalta i to pošteno sto se tiče navedenih stvari ... :? :?
Kada je slikano bilo je snijega, bar na mom aparatu, jedino ako nije neka nova tehnologija. A naslov, to izgleda samo na tvom kompicu se mijenja sam od sebe.
sigurno nije od danas ja svaki dan odem i pogledam teren jer mi je blizu , a aco mozda tebi kompic j.be ....
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 08 mar 2012, 19:53

Inkognito je napisao/la:Dobro si.

slika

Uprava nam je vrh.
da se razumijemo dobro vas je sa pričom o terenu..ovo sa slike je kod aut linije(van nje) tako da se neće igrati u ovom blatu...odes brate dragi do grbavice vidis gdje je korner zastavica i vidis da je ovo blato van terena...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 mar 2012, 19:56

To što si meni rekao još samo trebaš da objasniš Amaru koji je na čišćenju terena govorio kako je teren grozan ( isto je ponovio u par izjava za portale, novine i na TV SA čini mi se ).

Hvala.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 08 mar 2012, 20:09

Inkognito je napisao/la:To što si meni rekao još samo trebaš da objasniš Amaru koji je na čišćenju terena govorio kako je teren grozan ( isto je ponovio u par izjava za portale, novine i na TV SA čini mi se ).

Hvala.
Upravo tako, Amar stalno govori da je teren grozan, da se zakasnilo sa čišćenjem, da ne bi volio da igramo prvu kup utakmicu kući jer ćemo poslije utakmice sa Širokim , a onda i kup utakmice teren potpuno uništiti al haj ti to objasni stručnjacima kad su gluhi pored vlastitih ušiju.
Nemaš ti pojma, pljuješ i unosiš nemir, a i ovi "stručnjaci" valjda znaju bolje od Amara :?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, MSOZ101, zlatandr i 43 gosta.