Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Trenutno nema puno prostora za Dzeku i Aguera. Sporting se skroz spustio...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ako ovako nastavi drugo poluvrijeme ce na klupu jbg
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
kakav antifudbal sitija, niko ne zna centrirat, uvezat par pasova, nesto meljaju, spuste glavu, upru oci u zemlju i trce ko coravi, ne kontam sta onaj silva mase rukama dzeki, nekoliko puta 
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Evo balonja se zagrijava
izgleda ce dzekson ubrzo na klupu
- Cincinnatus
- Kontakt:
Dzeko izlazi uskoro.. Mancini ****.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Realno gori je Aguero jedno 15 puta do sada od njega, a ako ga Mancini izvede iz igre, nek' uradi nešto slično Tevezu, bolje mu je svugdje nego s ovim kamikazama ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Hehe, polako momci. Znate da je se Tevez znao zagrijavat i sat vremena. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
E moj Edineee .. ne moze to tako ... 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Cincinnatus
- Kontakt:
Slabo ali sta ocekivati kad je tim ****?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ne mogu prezaliti 45 min potrosenih gledajuci ono sranje.
Ne mogu da vjerujem ako je neko od vas ocekivao da ce Edin nesto vise postici s onakvim sastavom. I on, blago receno, bezvoljan.
Izdržati, to je temelj vrline!
Boga mi slab je veceras, izgleda mi nezainteresirano i tromo! treba se malo vise truditi , ne zbog Mancinia nego zbog oni navijaca koji mu znaju skandirati ooooo Edin Dzeko oooooOO i kad mu bas neide dobro! sto se tice Citia ma katastrofa oni pocinju igrati kad imaju prednost od 1-0 sve dok je egal oni se boje i kriju , sredina totalno odsjecena , skoro cijelu tekmu se dodaju Toure- Barry- De Jong

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pa zar neko ovdje ima obraza kritikovati Dzeku nakon prvog poluvremena ? Ja ne pamtim bezidejniju igru jednog tima, vracanje lopte golmanu po 100 puta pa opet dodavanja na svojoj polovini i hajmo opet u krug. U ovoj postavci se ni najbolji napadaci svih vremena ne bi snasli. Bjezi Dzeko iz ovog "kluba" sto prije.
Mancini je postavio takvu igru da se iz aviona vidi da zeli ne primiti gol! bez Nasria,Y.Tourea,i normalnog desnog beka(Zabalete ili Ricardsa) ovo je sasvim druga ekipa...Milner,De Jong,i Bery kreiraju napad,normalno da tu nema igre.... Dzeko i Aguero totalno odsjeceni,Silva prilicno los i to je to...da umjesto Dzeko igra Pele ili Mesi,sa ovakvom postavom City ne bi nista vise mogao uraditi...ako u drugom poluvremenu ubaci Jonsona i Nasria,moze se nesto ocekivati od Citya,ovako tesko..
- inacefindecko
- Kontakt:
izaći će
Nije bitno kako tim igra on mora da trči,da se otvara i traži loptu..nije bitno da li će postići go,ali treb aučestvovati u kreiranju napada po potrebi polušpica igrat..dobro se gradi s loptom i treba to da radi primi loptu na 30m od gol asportinga zagradi se ako treba dribling koji i proslijedi na bok,a zatim dođe na 2om i čeka ubačaj ili dodavanje al to ne koristi..
-
nanek
Ovaj city je fkt smijesan ekipa! Volio bi da im ljudi 3 komada utrpaju pa da vidim ocel onda izvest defanzivnu postavu!
Niti jednog kreativnog veznog igraca nema,a silva se samo vrti u krug ko na ringispilu!!!
I onda Dzeko i Aguero ispadaju najgori sa ovakvom postavom!
Niti jednog kreativnog veznog igraca nema,a silva se samo vrti u krug ko na ringispilu!!!
I onda Dzeko i Aguero ispadaju najgori sa ovakvom postavom!
- inacefindecko
- Kontakt:
ma nema džeko motiva igrat u citiju, i da dobro odigra, zabije 5 komada ko messi sljedeću sjedi, a igra balo
upravo i ja sam to pisao, on treba da se trudi, i ako ekipa igra lose , da on ne bude naj losiji! i tako je u nepovoljnoj poziciji u odnosu na druge napadace!zgembo89 je napisao/la:Nije bitno kako tim igra on mora da trči,da se otvara i traži loptu..nije bitno da li će postići go,ali treb aučestvovati u kreiranju napada po potrebi polušpica igrat..dobro se gradi s loptom i treba to da radi primi loptu na 30m od gol asportinga zagradi se ako treba dribling koji i proslijedi na bok,a zatim dođe na 2om i čeka ubačaj ili dodavanje al to ne koristi..
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Valjda će ga sad Samke, proigrati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tek sam sada poceo gledati tekmu, moze li mi neko reci u kratko, kakav je Dzeko do sada?
Kratak opis hvala.
Kratak opis hvala.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.