FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Haj vala ste (smo) smorili sa ovom pricom oko stadiona i terena.Nego imam jedno pitanje zna li neko gdje je ova zastava,jel istruhla,poderala se il sta ?

svoj ti pos'o !
kad je odlazio picuga,uzeo je za uspomenuGrbavica moj zivot je napisao/la:Haj vala ste (smo) smorili sa ovom pricom oko stadiona i terena.Nego imam jedno pitanje zna li neko gdje je ova zastava,jel istruhla,poderala se il sta ?

Bosna <3
2001. zastava je bila na proslavi ispred vječne vatre, tu je oštečena samo tako poderena, pocijepana, spržena itd., a poslije toga godinama je propadala u podrumu elektro tehničkog fakulteta, mislim da nije u životu više, 2007. bila je kao neka inicijativa da se uradi nova zastava u Turskoj koja bi prekrila cijeli jug ali je sve propalo jer je cijena bila negdje oko 20.000 maraka ...Grbavica moj zivot je napisao/la:Haj vala ste (smo) smorili sa ovom pricom oko stadiona i terena.Nego imam jedno pitanje zna li neko gdje je ova zastava,jel istruhla,poderala se il sta ?
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
A sta je sa onim dresom ?Hoomer je napisao/la:2001. zastava je bila na proslavi ispred vječne vatre, tu je oštečena samo tako poderena, pocijepana, spržena itd., a poslije toga godinama je propadala u podrumu elektro tehničkog fakulteta, mislim da nije u životu više, 2007. bila je kao neka inicijativa da se uradi nova zastava u Turskoj koja bi prekrila cijeli jug ali je sve propalo jer je cijena bila negdje oko 20.000 maraka ...Grbavica moj zivot je napisao/la:Haj vala ste (smo) smorili sa ovom pricom oko stadiona i terena.Nego imam jedno pitanje zna li neko gdje je ova zastava,jel istruhla,poderala se il sta ?
FKŽ !
hocel bht prenosit polufinale s borcem da mogu gledat u skoli na mob ?? 

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Neće.
Usput utakmica protiv Borca se igra u 18:00.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jesi vala smorio sa pricom oko stadiona i pricom oko snjega.Grbavica moj zivot je napisao/la:Haj vala ste (smo) smorili sa ovom pricom oko stadiona i terena.Nego imam jedno pitanje zna li neko gdje je ova zastava,jel istruhla,poderala se il sta ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
e jbg ostaje mi radio ako budeBianconeri1988 je napisao/la:Neće.

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
-
- Kontakt:
arzaminjo je napisao/la:e jbg ostaje mi radio ako budeBianconeri1988 je napisao/la:Neće.
Susret na Grbavici igra se u srijedu od 17 sati uz direktan TV prenos, a utakmicu će suditi Predrag Stankić iz Bijeljine. Stankiću će asistirati Hrvoje Turudić (Čitluk) i Dalibor Drašković (Istočno Sarajevo). Četvrti sudija je Vladimir Bjelica (Istočno Sarajevo). http://www.**sport.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E onda je do mene, ja danas čuo da će se utakmica igrati u 18:00. Ovim postom se izvinjavam na dezinformacijama. 

Ž '21!
pa ne bi ti bio ti da se ne javis,na guzicu bi progovorioBianconeri1988 je napisao/la:E onda je do mene, ja danas čuo da će se utakmica igrati u 18:00. Ovim postom se izvinjavam na dezinformacijama.
-
- Kontakt:
jako me raduje sto nam protiv sirokog sudi vukasovic,ja od kad znam da nam sudi sve nesto dizemo, ima li kakva statistika 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Kažu žene da je baš originalno i intrigantno što nosim plavi donji veš. A ne znaju da mi se rublje opralo i otkuvalo u veš-mašini sa Željinim dresom. 

-
- Kontakt:
Jos nesto malo više od 40 sati pa ... Ide vlak, ide vlak....
Postoji mogucnost da se utakmica sa Borcem odgodi za 21.03.
Teren ce biti dobar, sve ove slike blata su izvan granica igralista.
Kolko ce karta bit za siroko ako budemo na sjeveru hocel bit standardnih 10 km il neka druga cijena??
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
Drž' se ti informacija vezanih za Juve, nemoj ovdje lagat rajuBianconeri1988 je napisao/la:E onda je do mene, ja danas čuo da će se utakmica igrati u 18:00. Ovim postom se izvinjavam na dezinformacijama.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
e pa onda da odemo kolektivno i da zigu i bukija i sve njih u upravi, taj bezobrazluk ne bi oprostio, i ovako teska srca gledam ovaj teren a da nesto ne kazemZakletva je napisao/la:Kolko ce karta bit za siroko ako budemo na sjeveru hocel bit standardnih 10 km il neka druga cijena??
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
- " $ "edin26 je napisao/la:Postoji mogucnost da se utakmica sa Borcem odgodi za 21.03.

"? ' & рано $,? ' " у / прође"
hoće, utakmica sa Borcem je odgođena do srijede 14. marta& & ? 1926 je napisao/la:- " $ "edin26 je napisao/la:Postoji mogucnost da se utakmica sa Borcem odgodi za 21.03.

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, drzgemboadislic i 34 gosta.