Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
ne kontam šta pljujete po borriellu kad je on špic napadač? nije on ibra ni lavezzi da sam izdribla dvojicu i da gol. ako nema dobrih lopti borriello nije mnogo koristan a pirlo ne može sve sam.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
I Matri je isti pa daje golove, a Borielo ne zna ni po golu da sutne.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- IlPrincipino
- Kontakt:
zaboravih čestitati 8.mart našoj juventini..sve najljepše pa makar jedan trofej ove godine uzeli...
OT: mislim da će protiv Genove biti x
OT: mislim da će protiv Genove biti x
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Allegri isključen protiv Napolija dobio samo opomenu i novčanu kaznu, Mazzari neki dan isključen protiv Parme isto tako samo opomena i novčana kazna, Conte sinoć isključen supenzija na jednu utakmicu. Zašto? Vjerovatno samo zato što je trener Juventusa.
I kad mi neko počne pričati kako svi klubovi u Serie A imaju isti kriterij.
I kad mi neko počne pričati kako svi klubovi u Serie A imaju isti kriterij.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Imao je sinoc loptu od Pepe-a koju je morao gurnuti u mrezu, ali nije to prvi put kako je došao da maši, još mi najviše na živce ide ono njegovo padanje a zna da to sudija nikad neće svirati.baresi#6 je napisao/la:ne kontam šta pljujete po borriellu kad je on špic napadač? nije on ibra ni lavezzi da sam izdribla dvojicu i da gol. ako nema dobrih lopti borriello nije mnogo koristan a pirlo ne može sve sam.
@Bianc Ništa novo, evo ponovo gledam današnju Talijansku štampu niko ništa ne piše za penal, ali da je bilo za Juventus bila bi žešća hajka, ali nema veze.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Samo čekam onu tabelu da vidim koju kreiraju kvazi stručnjacni, prošli put smo bili na -1, a nakon onog nedosuđenog penala trebamo biti na -3, jer koliko sam upratio za nedosuđen penal se dodaju -2 boda.
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Jel može još jedna šansa za ovog momka.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Može li Pirlo nastupiti protiv Genoe?
da se i ja javim..
Ono sinoć je bila talašika od igre. Furanje fazona i inata nekada ne može donijeti mnogo toga dobrog, Borriello nikako nije bio za sinoćnje utakmice ni po čemu...
Al hajd nema veze... prosuti bodovi se skupo plaćaju nauštrb igrača kojeg guraš... to je tako vazda u fudbalu il' pokojnik il' pukovnik.
Genoa je solidna ekipa kući, ne mislim da nećemo izdržati da ne primimo gol... moramo pročepiti više u napadu i početi zabijati...
Ono što mi ide na nerve je tzv ''šok'' terapija...
nekada igra Matri, nekad Vučinić, nekad Borriello, malo Quagliarela a nikada Del Piero.. ok ostario je i sve to ali kad već rotira ostale mogao b i injega..
ili ne rotiraj mnogo uigraj dvojicu i imaj dvojicu kao back-up napadače... koji će vazda ući s ciljem da doprinesu igri i koji znaju šta im ječiniti a ne da se ne zna ko kosi, ko vodu nosi...
Kako će napadač igrati dobro kad odigra jednu a onda sjedi tri na klupi
FORZA JUVE!
Sretan dan žena svim pripadnicama ljepšeg spola nadam se da ćemo se ''družiti'' večeras...
da se i ja javim..
Ono sinoć je bila talašika od igre. Furanje fazona i inata nekada ne može donijeti mnogo toga dobrog, Borriello nikako nije bio za sinoćnje utakmice ni po čemu...
Al hajd nema veze... prosuti bodovi se skupo plaćaju nauštrb igrača kojeg guraš... to je tako vazda u fudbalu il' pokojnik il' pukovnik.
Genoa je solidna ekipa kući, ne mislim da nećemo izdržati da ne primimo gol... moramo pročepiti više u napadu i početi zabijati...
Ono što mi ide na nerve je tzv ''šok'' terapija...
nekada igra Matri, nekad Vučinić, nekad Borriello, malo Quagliarela a nikada Del Piero.. ok ostario je i sve to ali kad već rotira ostale mogao b i injega..
ili ne rotiraj mnogo uigraj dvojicu i imaj dvojicu kao back-up napadače... koji će vazda ući s ciljem da doprinesu igri i koji znaju šta im ječiniti a ne da se ne zna ko kosi, ko vodu nosi...
Kako će napadač igrati dobro kad odigra jednu a onda sjedi tri na klupi
FORZA JUVE!
Sretan dan žena svim pripadnicama ljepšeg spola nadam se da ćemo se ''družiti'' večeras...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlPrincipino
- Kontakt:
igra Pirlo protiv Genove...ovo protiv bologne mu je bio peti karton..sve regularno..utakmicu kazne su dobili Bonucci i Conte...imal ko kakav link za Primaveru?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bit će nešto kasnije valja.
Ja nimalo nisam optimističan što se tiče utakmice u Genoi, ne možemo mi protiv sudija igrati koliko god pokušavali i trudili se to je sve uzalud kad nam sudije ne daju da pobijedimo, još ako se sjetimo kako je Genoa pogurana posljednju domaću utakmicu protiv Parme ne bi me čudilo da tako bude i protiv nas.
Možemo mi ubiti Genou u prlikama, igrom, trkom, svim fudbalskim segmentima, ali džaba to sve kad sudija jednom svojomo odlukom anulira sve što mi uradimo.
Neće mi ni sekunde iznenaditi ako mi recimo budemo vodili da nakon nekog gurkanja u našem kaznenom bude sviran za Genou.
Ja nimalo nisam optimističan što se tiče utakmice u Genoi, ne možemo mi protiv sudija igrati koliko god pokušavali i trudili se to je sve uzalud kad nam sudije ne daju da pobijedimo, još ako se sjetimo kako je Genoa pogurana posljednju domaću utakmicu protiv Parme ne bi me čudilo da tako bude i protiv nas.
Možemo mi ubiti Genou u prlikama, igrom, trkom, svim fudbalskim segmentima, ali džaba to sve kad sudija jednom svojomo odlukom anulira sve što mi uradimo.
Neće mi ni sekunde iznenaditi ako mi recimo budemo vodili da nakon nekog gurkanja u našem kaznenom bude sviran za Genou.
Ž '21!
http://www.sportitalia.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas ovdje prijenos, vidjet ces dole piše WEB TV samo povećaj, već je počela emisija sa Juventusovog hrama
Nadam se da će nas Primavera večeras obradovati!
Dobro sad nije sve u sudijama, jeste da je i sinoć odluka utjecala na rezultat, ali da je do sudija nije, ima tu i mnogo Konteovi grešaka i limitiranosti pojedini igrača, treba biti realan.
Imas ovdje prijenos, vidjet ces dole piše WEB TV samo povećaj, već je počela emisija sa Juventusovog hrama
Nadam se da će nas Primavera večeras obradovati!
Dobro sad nije sve u sudijama, jeste da je i sinoć odluka utjecala na rezultat, ali da je do sudija nije, ima tu i mnogo Konteovi grešaka i limitiranosti pojedini igrača, treba biti realan.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 08 mar 2012, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipino
- Kontakt:
e hvala brate puno...da malo bacim pogled na ove naše... 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@juventus0244
Razumijem ja tebe šta ti govoriš i u pravu si, ali opet svaki put kad smo imali priliku da se izjednačimo s Milanom ili udaljimo svira se protiv nas, Siena, Parma i sinoć, doduše i protiv Chieva je bilo slično.
Mi smo igrali odlično sinoć u drugom poluvremenu, možda i najbolje poluvrijeme još nakon utakmice protiv Atalante u gostima i opet zbog sudije nismo pobjedili.
Conte griješi, pojedini igrači loše odigraju, to stoji, ali nije to ništa na spram jedne sudijske greške.
Razumijem ja tebe šta ti govoriš i u pravu si, ali opet svaki put kad smo imali priliku da se izjednačimo s Milanom ili udaljimo svira se protiv nas, Siena, Parma i sinoć, doduše i protiv Chieva je bilo slično.
Mi smo igrali odlično sinoć u drugom poluvremenu, možda i najbolje poluvrijeme još nakon utakmice protiv Atalante u gostima i opet zbog sudije nismo pobjedili.
Conte griješi, pojedini igrači loše odigraju, to stoji, ali nije to ništa na spram jedne sudijske greške.
Ž '21!
Ja sam se već pomirio sa činjenicom da se penal za Juventus nesvira, tako da to nije ništa novo, i igrači i Konte što prije to shvate to će biti bolje, jednostavno ne treba padati u 16 metara dok bas vise ne mozes nositi igrača na leđima
, možda tad i sudije vide da je penal. Meni je zaslosnije što se novine dignu poslije svake greške koja ide u korist Juventusa, a kad se griješi protiv Juventusa svi šute kao pi***, tako je bilo i protiv Milana, pa i protiv Chieva, i biće uvijek, a svi znamo sta su mediji
, zbog toga danas pola ljudi prica kako je Juventus namjestio utakmice, a niko ne zna da Juventus nije osuđen za namjestanje utakmica, ali sve je to do medija.
Evo i sastava Primavere:

Evo i sastava Primavere:

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 08 mar 2012, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zato ja kažem, samo da nam je se nekako dočepati Lige šampiona sljedeće sezone, pa na ljeto dovesti te neke igračine koji nam toliko trebaju onda nam ni sudije neće ništa moći, protivnički igrači nam ionako ništa ne mogu, zato i jesmo jedini neporaženi.
Hajd da vidimo ove naše nade, ako od ovih 11 2 igrača zaigraju prvom timu Juventusa to će biti novo svjetsko čudo.
Hajd da vidimo ove naše nade, ako od ovih 11 2 igrača zaigraju prvom timu Juventusa to će biti novo svjetsko čudo.
Ž '21!
Baroni se "fura" na Contea jer redovno najboljeg igrača,a to je Bouy ostavlja na klupi.
Gouano napravio penal i kod drugog gola je učestvovao,0-2,ovo će biti nemoguće stići,roma je ipak kvalitetniji tim,dosta igrača je i povremeno u prvom timu.
Gouano napravio penal i kod drugog gola je učestvovao,0-2,ovo će biti nemoguće stići,roma je ipak kvalitetniji tim,dosta igrača je i povremeno u prvom timu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ja bas hocu da pitam sto Rale ne igra.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Naši se dobro ispromašivaše u zadnjih 5 minuta,sada Bouya ubaciti,baš me zanima kako će to izgledati.Soni je napisao/la:Ja bas hocu da pitam sto Rale ne igra.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Nisu loše odigrali prvo dio ali su golove bezveze primili, prvo iz penala koji je po meni bio prestrog, Appelt ga je napravio i zaradio žuti, a drugi nakon kornera kad se lopta odbila od Guana ili Chibsaha, uglavnom od crnog igrača
. Padovan se bas ispromasivao, iako je i Roma imala dobri prilika. Rezultat nije pravo mjerilo snaga na terenu, ali to je fudbal.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 08 mar 2012, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipino
- Kontakt:
kako nam je odbrana tanka...kad god je Roma krenula u napad bilo je jako blizu da to zabiju...Apelt fino djeli lopte...pred kraj baš smo imali par lijepih prilika ali muči nas završnica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.