RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: FK Velež
ovo je bola skroz drugi lik pisao i ne idi tako duboko sa tezama i teorijama, sta je mislio pod musliman- bosnjak- klinac palac.. ne kvari poentu price- text je prenesen sa jednog drugog mostarskog foruma, na kojem je pisac teksta aktivan clan.. okruzenje ljudi koje se licno poznaje sa autorom.. 

KLUB KOJI JE ODBIO DA UMRE - VELEŽ MOSTAR 1922 - DO GROBA..
-
- Kontakt:
igrali su danas u 5 utakmicu sa Radnickim iz Lukavice - rezultat 1-3 za Velez.._mirza_ je napisao/la:Cestitam na pobjedi i imam jedno pitanje za navijace Veleza.
Znali neko od navijaca igrali Velez u utorak prijateljsku utakmicu sa FK Željeznicarom Dobosnica (kod Lukavca takmici se u Prvoj TK ligi)? Ja sam cuo da Velez dolazi pa sad pitam da provjerim dali je to tacno.Inace vas trener Ibrakovic cesto boravi ovdje i vidjo sam ga cesto na utakmicama Željeznicara pa se zato nadam da je ova informacija tacna.
(e sad ne znam jes ti na Lukavicu ili Lukavac mislio)

Igrali su sa Zeljeznicarom iz Dobosnice a ne sa Radnickim i dobili 3:1 igrao je i Obad i dao gol iz penala, Velez dobio crveni. Samo 1 igrac sa klupe usao, a ovi ostali trcali malo na poluvremenu ja mislim da je i Čolić bio medju njima.pit bull liska je napisao/la:igrali su danas u 5 utakmicu sa Radnickim iz Lukavice - rezultat 1-3 za Velez.._mirza_ je napisao/la:Cestitam na pobjedi i imam jedno pitanje za navijace Veleza.
Znali neko od navijaca igrali Velez u utorak prijateljsku utakmicu sa FK Željeznicarom Dobosnica (kod Lukavca takmici se u Prvoj TK ligi)? Ja sam cuo da Velez dolazi pa sad pitam da provjerim dali je to tacno.Inace vas trener Ibrakovic cesto boravi ovdje i vidjo sam ga cesto na utakmicama Željeznicara pa se zato nadam da je ova informacija tacna.
(e sad ne znam jes ti na Lukavicu ili Lukavac mislio)
-
- Kontakt:
- Stone Island
- Kontakt:
_mirza_,hvala na informacijama ! Eto i Obad se oporavio...napad će biti bolji jer fali nam jedan klasični napadač valjda će to Obad znati odigrati kako treba.Mada po meni,on treba u penziju ali hajd' već kad je navalio da igra ! 

-
- Kontakt:
ZNA LI IKO STA SE DESILO S VELAGICEM,NAVODNO JE UZEO PAPIRE JER SU KRITIKOVANI ZBOG NOCNIH IZLAZAKA?
MOZE LI NEKO POTVRDITI STA SE TACNO DESILO AKO JE NEKO UPUCEN U OVAJ SLUCAJ....
VALJDA UPRAVA NEDA KASNE IZLASKE IGRACIMA,PA JE NJEMU TO TESKO PALO.
ZATO NIJE IGRO U TREBINJU
MOZE LI NEKO POTVRDITI STA SE TACNO DESILO AKO JE NEKO UPUCEN U OVAJ SLUCAJ....
VALJDA UPRAVA NEDA KASNE IZLASKE IGRACIMA,PA JE NJEMU TO TESKO PALO.
ZATO NIJE IGRO U TREBINJU
-
- Kontakt:
jeste istina je da je doslo problema-(nije bas primarno nocni izlasci uzrok)
izostao je sa utakmice jucer(lukavica)..
bice to u redu ipak na kraju- nadam se na obostrano zadovoljstvo..

Malo je puko
ali mislim da će bit ok, ah tvrdoglavost.Neka ih malo ,treba uvest discipline i reda!
Bit će to ok , nadam se da neće se kvarit atmosfera sad radi toga.
Pozz Rođenima!Sretnoo nam!
Idemo Velež

Bit će to ok , nadam se da neće se kvarit atmosfera sad radi toga.
Pozz Rođenima!Sretnoo nam!
Idemo Velež

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Obostrano zadovoljstvo bi bilo kada bi on otisao iz Veleza! Nemore meda!!pit bull liska je napisao/la:jeste istina je da je doslo problema-(nije bas primarno nocni izlasci uzrok)
- Mali Maestro
- Kontakt:
disciplina se mora poštovati , i podržavam kažnjavanje svakoga ko se ogluši od nju pa taman da mi je i otac ..
il si fudaler ili nisi ...ako vec primas platu kao profesionalac onda se ponasaj profesionalno
il si fudaler ili nisi ...ako vec primas platu kao profesionalac onda se ponasaj profesionalno

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
moze li neko tacno reci sta je bilo to s velagicom?
opomenti su jos knezevic colic kadric,secic, svi pred kaznom zbog kasnih izlazaka i konzumiranja alkohola
opomenti su jos knezevic colic kadric,secic, svi pred kaznom zbog kasnih izlazaka i konzumiranja alkohola
-
- Kontakt:
megafon je napisao/la:Obostrano zadovoljstvo bi bilo kada bi on otisao iz Veleza! Nemore meda!!pit bull liska je napisao/la:jeste istina je da je doslo problema-(nije bas primarno nocni izlasci uzrok)
megafon,1000x se slazem sa tobom oko velagica,lik trci prvih 35 minuta,poslije samo ceka kad ce ga ibrakovic zamijeniti

- el-fighter
- Kontakt:
I ja sam nešto čuo vezano za Velagića i ostale. To nije fer prema klubu i navijačima, neko je već napisao, ako si profesionalac i primaš profesionalnu platu, onda se i ponašaj profesionalno. Slažem se da ih treba kazniti i nadam se da će sve proći u najboljem redu i da se ovo neće odraziti na igru Veleža.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
sta god da bude ishod- opet kazem nadam se da ce biti na obostrano zadovljstvo..megafon je napisao/la:Obostrano zadovoljstvo bi bilo kada bi on otisao iz Veleza! Nemore meda!!pit bull liska je napisao/la:jeste istina je da je doslo problema-(nije bas primarno nocni izlasci uzrok)
ipak je mrle to koliko toliko zasluzio pa taman da rjesenje bude i njegov odlazak..

moje licno misljenje je da nam igraci kao on- ipak trebaju makar jos ovu polu ili cijelu sezonu,
da poguraju ovu mladjariju u trenucima ozljeda, kartona, kup utakmica itd itd..
daleko od toga da se moje misljenje zasniva na krojenju igre/ekipe na starim igracima..
ili da oni negativno uticu na ostatak ekipe- ipak je Velez uvijek na primarnom mjestu u odnosu na sve ostalo..
mi smo trenutno u izgradnji- te je stoga pozitivan spoj iskustvo i poletnost mladji snaga..
- Stone Island
- Kontakt:
Mrkva je bi završio karijeru pa se opet vratio prošle sezone.Hvala mu na svemu ali nije to igrač kao ranije !
Ni Aca,ali eto koliko toliko Aca je korisniji.Daje golove,trči više nego on,asistira dok Mrkva jedino u skok igri pomaže i ničemu više.
Ibrakoviću svaka čast za ove disciplinske mjere.'ta dosta je bilo...
Ni Aca,ali eto koliko toliko Aca je korisniji.Daje golove,trči više nego on,asistira dok Mrkva jedino u skok igri pomaže i ničemu više.
Ibrakoviću svaka čast za ove disciplinske mjere.'ta dosta je bilo...
- Stone Island
- Kontakt:
Velež-Cibalia 2:1
Trenutno...igra se drugo poluvrijeme,u nas ne igra većina prvotimca a vjerovatno ni u njih.
Strijelci za nas Kadić i Šečić.
Trenutno...igra se drugo poluvrijeme,u nas ne igra većina prvotimca a vjerovatno ni u njih.
Strijelci za nas Kadić i Šečić.
- Stone Island
- Kontakt:
Velež-Cibalia 2:2
Greška odbrane i Dinamo izjednačio.Ustvari Cibalia !
Brzo će kraj,ako ostane ovako penali.
Greška odbrane i Dinamo izjednačio.Ustvari Cibalia !

Brzo će kraj,ako ostane ovako penali.
-
- Kontakt:
nesto malo do kraja utakmice, Cibalija nakon greske odbrane Rođenih poravnala rezultat na 2-2,
sljede penali ukoliko ne dodje do novi promjena rezultata..
koja je liga u hrv e ova cibalija?
sljede penali ukoliko ne dodje do novi promjena rezultata..
koja je liga u hrv e ova cibalija?
- Stone Island
- Kontakt:
Prva liga,treća na tabeli.Dinamo i Karlovac ispred nje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.