Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Libertazzi 1-2.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Libertazziiii!!!!!!!!!
Šta je ovo nakon 30 sekundi.
Šta je ovo nakon 30 sekundi.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Primavera i prvi tim boluju od iste bolesti. 
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ko je ova budala što promaši ovo 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Šteta za poraz, jer zaslužili su remi, ali previše se prilika promašilo, i nekako brzi golovi su poremetili sve, ali dobro je ponovo može se ovo stici u Rimu. Bouy nije dobio ni minute, prije svega zbog povrede Rubina, ali mislim da je trebao uci kao prva zamjena prije onog Margiotta. Padovan je danas bila neraspolozen, a Libertazzi rasolozen, što je rijetkost, iako je ono glavom morao zabiti.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Princ Guano loš...odbrana cijela loša..nisu mu se svidjeli ni sekunde...veza i nije bila toliko loša kao ni napad..ima par solidnih igrača...žao mi što nisam dobio priliku da vidim malo Bouya kako igra...Baroni glumi Contea...treba je remi biti..i Roma ima finih igrača..golman im je danas pravo raspoložen bio...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Uglavnom,kao što sam napisao, za primaveru važi sve što i za prvi tim,imaju loptu,odbrana labava,napad neučinkovit,Baroni ne daje ni minute Holanđaninu da igra,vidi čuda.
Po igri smo zaslužili bar remi, u Rimu pokušati igrati otvorenu utakmicu,a ne taktizirati opet.
Po igri smo zaslužili bar remi, u Rimu pokušati igrati otvorenu utakmicu,a ne taktizirati opet.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ubacit ce ga kad se to najmanje ocekujeOxygen je napisao/la:Uglavnom,kao što sam napisao, za primaveru važi sve što i za prvi tim,imaju loptu,odbrana labava,napad neučinkovit,Baroni ne daje ni minute Holanđaninu da igra,vidi čuda.
Ima l' kakav Giancerini u primaveri
Nego za ovaj nas prvi tim. Vidal moze hladno odigrati stopera, samo me zabrinjavaju offside zamke.
U vezi ce opet strasni Padoin ili Gianc da blistaju, jer ne mogu igrati Krasic i Elia zato sto su prejaki za Serie A
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj Bouay će biti proslijeđen na ljeto ili uključen u neki transfer jer se na njega očigleno ne računa ozbiljno čim u najbitnijim utakmicama skoro i ne dobiva priliku.
Malo su igrači i izgorili od prevelike želje jer su igrali na glavnom terenu pred oko 10 hiljada navijača, a na to nisu navikli, otvoren je ovo rezultat, nije još ništa izgubljeno, bezveze smo na početku primili golove.
Malo su igrači i izgorili od prevelike želje jer su igrali na glavnom terenu pred oko 10 hiljada navijača, a na to nisu navikli, otvoren je ovo rezultat, nije još ništa izgubljeno, bezveze smo na početku primili golove.
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Tacchinardi:
"Conte je moj prijatelj i vrlo mi je drag, ali mi neke stvari jednostavno nisu jasne. Jedna od njih je ta da Matri skoro svaku utakmicu počinje od početka, dok Del Piero sjedi na klupi. Gledao sam Vučinića i Boriella koji nisu uradili previše posla i zapitao sam se zašto ne igra Del Piero. Gledati Alexa na klupi je bol i sramota. Žao mi je što se bliži njegov odlazak, ali on još može igrati na visokom nivou. Ako ga Conte ne bude stavljao, sebi će napraviti štetu".
Ovo je realan čovjek, on bi bio dobar kao trener..
"Conte je moj prijatelj i vrlo mi je drag, ali mi neke stvari jednostavno nisu jasne. Jedna od njih je ta da Matri skoro svaku utakmicu počinje od početka, dok Del Piero sjedi na klupi. Gledao sam Vučinića i Boriella koji nisu uradili previše posla i zapitao sam se zašto ne igra Del Piero. Gledati Alexa na klupi je bol i sramota. Žao mi je što se bliži njegov odlazak, ali on još može igrati na visokom nivou. Ako ga Conte ne bude stavljao, sebi će napraviti štetu".
Ovo je realan čovjek, on bi bio dobar kao trener..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Haj što nas Konte ebe u mozak, jer neće da stavi u ekipu Krasu, Alexa i Eliu, sad nas i ovaj trener juniora zaebava 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Trebali bi mi izvrsiti neki udar na ove iz uprave.dzenan01 je napisao/la:Haj što nas Konte ebe u mozak, jer neće da stavi u ekipu Krasu, Alexa i Eliu, sad nas i ovaj trener juniora zaebava
Ma meni je fkt najvise krivo sto imamo tu ekipu koja bi mogla da pojede za dorucak bar ove manje ekipe, a igraci ti sjede na klupi. Tacno sam se sjeb'o kad sam vidio poslije Conteovog crvenog kako reziser forsira Alexa u kadru u smislu da je najiskusniji igrac i kako bi on mogao preuzeti odgovornost umjesto Contea. Sinoc na terenu nismo imali igraca koji je vodja ekipe. Imali smo Buffona koji kao golman bas i ne moze imati preveliki uticaj na igrace kao autoritet.
Tezak je ovaj period za Juventus, ali opet se nadam da cemo se nekako podici.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Ovako bi to trebalo da bude protiv Genoe ..

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako u napadu budu igrali Matri, Vučinić i Pepe pobjeda neće doći u pitanje, naši napadači su duplo brži od trome i spore odbrane Genoe, a kako najavljuju oni će igrati ofanzivno i napasti nas odmah na početku, jedan dugi pas Pirla bi trebao biti dovoljan za pobjedu.
Kako sam ja to sve fino isplanirao u mojoj glavi.
Kako sam ja to sve fino isplanirao u mojoj glavi.
Ž '21!
Nek malo i Conte vidi kako je na tribinama. Nadam se da ce biti u dobrom drustvu i da ce primiti kakav pametan savjet, jer je krajnje vrijeme da se uozbilji.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nikad dosad u jednoj sezoni nismo imali 13 remija. Dakle, ova ekipa je postavila još jedan rekord.
Samo ne znam je li pozitivan ili negativan.
Ko nije gledao tekmu Primavere, evo highlightsa.
[youtube][/youtube]
Samo ne znam je li pozitivan ili negativan.
Ko nije gledao tekmu Primavere, evo highlightsa.
[youtube][/youtube]
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Vidim babo primavere dao gol. 
Genoa nije ekipa koja će se kod kuće braniti 90 minuta, a protiv Genoe su uvijek utakmice na puno golova, nadam se samo da će Juventusovi igrači biti ti koji će dati taj gol više
.
Nešto gledam ove utakmice u zadnje vrijeme i kontam pa morao je i doći taj lošiji period, jer ipak su do sad kroz cijelu sezonu igrali dobro, nadam se samo da će ova kriza brzo proći, mislim kad bi dobili Genou i kad se vrati duo iz odbrane mogli ponovo biti oni stari, da je samo što prije izaći iz ove krize.
Nešto gledam ove utakmice u zadnje vrijeme i kontam pa morao je i doći taj lošiji period, jer ipak su do sad kroz cijelu sezonu igrali dobro, nadam se samo da će ova kriza brzo proći, mislim kad bi dobili Genou i kad se vrati duo iz odbrane mogli ponovo biti oni stari, da je samo što prije izaći iz ove krize.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Naše dvije najbitnije utakmice će biti one protiv Lazia i Napolija kući, te ako dobijemo sigurno smo u CL, a ono i što nam odgovara je da u posljednjih 5 kola igramo protiv fakat lahkih ekipa, kad nam najviše bude trebalo lahko ćemo do bodova.
Ovaj mjesec dana naši igrači igraju subota srijeda pa nas je stigao i umor, sreća pa i ne gubimo. Uvijek se sjetim prošlih sezona, onaj Juve iz prošle sezone bi izgubio i protiv Chieva i Bologne.
Genou je u gostima dobio onaj prošloseznski protuhi Juve, zašto to ne bi ponovio i ovaj Conteov?
Nego, svi spominju kako bi u napad trebali dovesti Higuaina, Benzemu ili Džeku, a niko ne spominje Llorentea, koji je jefitniji, a barem ove sezone nije nimalo lošiji od ove trojice.

Čija je ovo tetovaža?
Ovaj mjesec dana naši igrači igraju subota srijeda pa nas je stigao i umor, sreća pa i ne gubimo. Uvijek se sjetim prošlih sezona, onaj Juve iz prošle sezone bi izgubio i protiv Chieva i Bologne.
Genou je u gostima dobio onaj prošloseznski protuhi Juve, zašto to ne bi ponovio i ovaj Conteov?
Nego, svi spominju kako bi u napad trebali dovesti Higuaina, Benzemu ili Džeku, a niko ne spominje Llorentea, koji je jefitniji, a barem ove sezone nije nimalo lošiji od ove trojice.

Čija je ovo tetovaža?
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 09 mar 2012, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.