FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neno
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neno » 08 mar 2012, 22:29

Zakletva je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Haj vala ste (smo) smorili sa ovom pricom oko stadiona i terena.Nego imam jedno pitanje zna li neko gdje je ova zastava,jel istruhla,poderala se il sta ?
slika
Jesi vala smorio sa pricom oko stadiona i pricom oko snjega.
Vremenom progorila na nekoliko mjesta od baklji,poslije smo je prepravili u onaj veliki dres a sta je poslije bilo ni ja ne znam.
VOLIM TE ZELJO

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 08 mar 2012, 22:35

Jedan od dresova je ovdje u našem vlasništvu :mrgreen: kao i zastava voli Bog želju svog :mrgreen:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 08 mar 2012, 22:38

& & ? 1926 je napisao/la:Jedan od dresova je ovdje u našem vlasništvu :mrgreen: kao i zastava voli Bog želju svog :mrgreen:
Ma pojma ti nemas o kojem dresu ja govorim,a vi mozete otimati samo od grupa kao sto su gusari kakanj i njima slicnim grupicama :lol:
VOLIM TE ZELJO

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 mar 2012, 22:59

Zakletva je napisao/la:Kolko ce karta bit za siroko ako budemo na sjeveru hocel bit standardnih 10 km il neka druga cijena??
Prvo standardna cijena prosle godine je bila 8 KM,a drugo ako me sjecanje sluzi dobro da je karta protiv Olimpica i Travnika prosle sezone bila 5 KM.
svoj ti pos'o !

Zakletva
Kontakt:

Post Postao/la Zakletva » 08 mar 2012, 23:01

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Zakletva je napisao/la:Kolko ce karta bit za siroko ako budemo na sjeveru hocel bit standardnih 10 km il neka druga cijena??
Prvo standardna cijena prosle godine je bila 8 KM,a drugo ako me sjecanje sluzi dobro da je karta protiv Olimpica i Travnika prosle sezone bila 5 KM.
Hvala najljepsa :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 08 mar 2012, 23:04

jel teren na grbavici ista bolji nego jucer?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 08 mar 2012, 23:45

A terena na Grbavici,ja sam mislio da ste vi postali malo ozbiljniji klub kad ono tamo blato i kaljuza za sirokobrijezane,sramota...zar se na ovome moze uopce igrati nogomet?!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 mar 2012, 00:06

bekicamir je napisao/la:A terena na Grbavici,ja sam mislio da ste vi postali malo ozbiljniji klub kad ono tamo blato i kaljuza za sirokobrijezane,sramota...zar se na ovome moze uopce igrati nogomet?!
Moze se igrati fudbal ili ti ga nogomet. :geek: :ugeek:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 09 mar 2012, 00:09

tm84 je napisao/la:jel teren na grbavici ista bolji nego jucer?
normalno da jeste,moze se igrati,tepih!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 09 mar 2012, 00:31

Šta je sa "Željo TV" na TV1 !? trebala je prva epizoda biti jos u ovoj sedmici, na tv programu nema nikakve najave za sljedecih 14.dana, zna li iko sta ?? :ugeek:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 09 mar 2012, 01:00

"Teren će biti solidan. Trenutno se teren suši, a već je izvaljan nekoliko puta. Igrao sam na terenima koji su bili pod snijegom, vodom, blatnjavi..., a teren na kojem će u subotu igrati Željezničar i Široki je u dosta dobrom stanju i biće spreman da igrači pokažu šta znaju", tvrdi Muharemović.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

HEKTAP
Kontakt:

Post Postao/la HEKTAP » 09 mar 2012, 01:17

ово је &, а не она % ":

http://www4.---.com/11/0224/lis-DSC025.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 09 mar 2012, 01:42

ScooTeR je napisao/la:"Teren će biti solidan. Trenutno se teren suši, a već je izvaljan nekoliko puta. Igrao sam na terenima koji su bili pod snijegom, vodom, blatnjavi..., a teren na kojem će u subotu igrati Željezničar i Široki je u dosta dobrom stanju i biće spreman da igrači pokažu šta znaju", tvrdi Muharemović.
Može tu šuplju Hoomeru prosipati. Ako jug bude zatvoren, nema im spasa.

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 09 mar 2012, 01:51

Malta23 je napisao/la:Samo da se jazavcima na ovom forumu zahvalim sto nece biti juga u subotu ! Hvala vam od srca sto ste drckali qrac u subotu i nedjelju, sto mi cistili, hvala vam sto niste dosli juce da 20 ebenih metara izlopatamo, sada idemo svi na sjever ! Ljep pozdrav JAZAVCI !
Zašto se dopuštaju ovakvi primitivni postovi na ovom forumu? Ovaj sada kao neke neidentifikovane naziva jazavcima(regularna životinja, svaka joj čast, ali dečko očito misli da nekoga vrijeđa) i to može da prođe. I to gigant navijače naziva jazavcima, jer mu nisu sve očistili umjesto ljudi koji za to uzimaju pare :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Stvarno džaba pričat. Samo mi nije jasno zašto se dopuštaju ovakvi postovi i uvrede ovih što brane upravu i guraju glavu u pjesak. Oni fol ljuti i ne znaju pisat civilizovano i ti se onda postovi ne trebaju brisat :roll:
Čuj navijači jazavci, jer nisu očistili kompletan stadion :roll: :roll: :roll:

Ja sam prvi od tih tvojih jazavaca i nisam došao da čistim stadion, jer se radilo o klasičnoj bahatosti, lijenosti i ucjeni likova koji vode klub. Mogu ga čistiti i pomoći samo uz puno poštovanje i nikako drugačije. I ni ne pomišljam da se kajem što nisam došao da čistim, taman da se registruje 0:3 za Široki. To je 100000000 % krivica uprave i 0% moja. Šta ti tu nije jasno?!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 09 mar 2012, 02:06

Smirite se braco sutra utakmica sezone a vi tako.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 mar 2012, 02:15

nakotilo se likova nek admin banuje jedno 25 likova pa da se vrati u normalu
ako je jug zatvoren nek je
moze se i bojkotovati ako treba

nanek

Post Postao/la nanek » 09 mar 2012, 07:19

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI ! ! !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 mar 2012, 09:27

Hvala Bogu, samo idi više...
Izgleda da je Jug definitivno zatvoren.. Dio snijega je ostao na vrhu juga, nije mogla ona ralica da prodje gore, a navijaci nisu ocistili, prema tome, od juga, nista.. Valjda ce se malo pokrenuti pa ga pripremiti za Borac...

Zastava se plava opet digla,
subota je danas zeljo igra,
zapjevajmo jako nek se ori,
Grbavica slavi sve ce da izgori
Ale ale ale alea ŽELJO...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 mar 2012, 09:32

(DESNI KLIK NA SLIKU DA SE POKAZE KOMPLETNA)

Teren je ociscen,snjega nema,ostali su tragovi,ali je izvaljan i susi se,bice to ok do tekme
slike su od juce oko 4 popodne
slika

Tribina je kao sto se vidi iz prilozenog cista
slika

Problem koji je ostao je prilaz tribini,ulaz na jug i staza ispod juga
slika
slika

ovo moze ocistiti manja grtalica u roku od sat,dva,sto ce vjerovatno i biti uradjeno,tako da toj prici o zatvaranju juga i ostalim spekulacijama nema mjesta zaista.prvom meni,koji dolazim i da cuskije padaju je pun q raznih misljenja o stanju terena,a kamo li nekima koji nisu bas standardni,a kontali su doci na tekmu.
poenta je da sa raja vrate na tribinu,a ne da se jos vise iskristalise situacija nas standardnih,prema tome ako volite naseg zelju ko sto pricate,prestanite nam ciniti medvjedje usluge i laprdati bezze i raju odvracati od tekme
U subotu svi ko jedan sa svetog juga ponovo !!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 mar 2012, 09:58

Ja koliko sam bio skontao, nije se stiglo to ocistiti, i da je vec bila inspekcija koja je pregledavala tribinu, neko je pisao o tobe.. Između ostalog imamo danas press konferenciju na kojoj ce sve reci, pa vidjet' cemo, odlicno bi bilo da budemo svi tu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz i 37 gostiju.