NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: N.K Jedinstvo Bihac
U Bihaću se puno toga pozitivnog desava u zadnje vrijeme i prava je steta sto nismo imali vise vremena za sklapanje ekipe, ali vjerujem da ce ovi igraci izboriti opstanak, a to je u ovome trenutku najvaznije.
Krizni stab svakim danom punom parom radi na stvaranju sto boljih uslova za takmicenje, kako za igrace, tako i za navijace. Intenzivno se radi na uređenju terena, renovirane su svlacionice, vise restorana prave se apartmani za igrace sa strane, vatrogasci uz pomoc simpatizera i navijaca izvrsili su čišćenje tribina, tabla na ulazu u stadion dobila je novi sjaj. Dogovorena je i stalna saradnja sa Unatransportom o stalnom prijevozu igraca.
A kao najvaznija stvar osjeti se zadovoljstvo na licima igraca, navijaca i simpatizera. Napokon je ostvarena prava saradnja Sile Nebeske i Uprave kluba, tako da ce momci moci pokazati jos vecu odanost klubu.
Do neki dan je bilo gotovo pa nemoguce ocekivati neko zajednicko druzenje vodecih ljudi kluba i igraca, ali napokon se i to ostvarilo na zajednickoj veceri Kriznog staba, bihaćkih privrednika i igraca.
I kao secer na kraju u toku su pregovori sa bivsim igrace Jedinstva, Cibalije, Zeljeznicara i Hapoela Elvisom Mešićem koji bi po svemu sudeci mogao obuci crveno-bijeli dres, a tako bi klub sa Une dobio najboljeg igraca lige.
U subotu nista nece moci sprijeciti pravi nogometni dan, a i bihaćka publika ce pokazati da zasluzuju vise.
Krizni stab svakim danom punom parom radi na stvaranju sto boljih uslova za takmicenje, kako za igrace, tako i za navijace. Intenzivno se radi na uređenju terena, renovirane su svlacionice, vise restorana prave se apartmani za igrace sa strane, vatrogasci uz pomoc simpatizera i navijaca izvrsili su čišćenje tribina, tabla na ulazu u stadion dobila je novi sjaj. Dogovorena je i stalna saradnja sa Unatransportom o stalnom prijevozu igraca.
A kao najvaznija stvar osjeti se zadovoljstvo na licima igraca, navijaca i simpatizera. Napokon je ostvarena prava saradnja Sile Nebeske i Uprave kluba, tako da ce momci moci pokazati jos vecu odanost klubu.
Do neki dan je bilo gotovo pa nemoguce ocekivati neko zajednicko druzenje vodecih ljudi kluba i igraca, ali napokon se i to ostvarilo na zajednickoj veceri Kriznog staba, bihaćkih privrednika i igraca.
I kao secer na kraju u toku su pregovori sa bivsim igrace Jedinstva, Cibalije, Zeljeznicara i Hapoela Elvisom Mešićem koji bi po svemu sudeci mogao obuci crveno-bijeli dres, a tako bi klub sa Une dobio najboljeg igraca lige.
U subotu nista nece moci sprijeciti pravi nogometni dan, a i bihaćka publika ce pokazati da zasluzuju vise.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
moguce je da dodje kod Vas,jer jucer je bio i na sastanku sa celnim ljudima Krajine,al trazio je 5000KM odmah na ruke,sto i nije puno,za to o kakvom se igracu radi,al stim da Krajina ima solidnu ekipu i definitivno ne ide na PL, nisu nista dogovorili,al danas sam na treningu cuo da bi on mogao zavrsiti u Zvijezdi iz Gradačca,Za Jedinstvo nisu nista rekli,al et ja Vam zelim svu srecu da ga dovedete...NeRi_K je napisao/la:U Bihaću se puno toga pozitivnog desava u zadnje vrijeme i prava je steta sto nismo imali vise vremena za sklapanje ekipe, ali vjerujem da ce ovi igraci izboriti opstanak, a to je u ovome trenutku najvaznije.
I kao secer na kraju u toku su pregovori sa bivsim igrace Jedinstva, Cibalije, Zeljeznicara i Hapoela Elvisom
Mešićem koji bi po svemu sudeci mogao obuci crveno-bijeli dres, a tako bi klub sa Une dobio najboljeg igraca lige.
Prava je šteta što je "krizni štab" kasno formiran, odnosno što su ti ljudi tek sad uzeli stvari u svoje ruke. Da su se ranije posvetili voljenom klubu, možda se taj štab i ne bi morao zvati baš tako. Šteta je što se jedan (po defaultu i tradiciji) respektabilan klub već 4 godine nalazi u nižem rangu. Velika je sramota da ogromna regija, kao što je Una-Sana, godinama nema svog predstavnika u prvom rangu takmičenja.NeRi_K je napisao/la:U Bihaću se puno toga pozitivnog desava u zadnje vrijeme i prava je steta sto nismo imali vise vremena za sklapanje ekipe, ali vjerujem da ce ovi igraci izboriti opstanak, a to je u ovome trenutku najvaznije.
Podržavam sve akcije Sile Nebeske, vi ste spasili klub i učinili situaciju boljom. Bez onih protesta ta lijepa atmosfera se danas ne bi osjetila u Bihaću. Nadam se da će vam igrači i ostali građani znati zahvaliti na tome. Želim vam svu sreću u nastavku sezone, osim u krajiškom derbiju u zadnjem kolu.

Nadam se da će ove godine Krajina prekriti sportsku sramotu kantona i zaigrati u najvišem rangu, a da će im se Jedinstvo priključiti iduće sezone.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Želim vam svu sreću u nastavku sezone, osim u krajiškom derbiju u zadnjem kolu
Hahaha. Hvala ti na svemu što si rekao.
A do zadnjeg kola nam možda neće trebati sreća da vas dobijemo. xD
Zezam se. Volio bih svim srcem da Krajina udje,da proslavite ulazak u Bihaću.
Iako još ne vjerujem toliko u to,ali vidjećemo.
Hahaha. Hvala ti na svemu što si rekao.
A do zadnjeg kola nam možda neće trebati sreća da vas dobijemo. xD
Zezam se. Volio bih svim srcem da Krajina udje,da proslavite ulazak u Bihaću.
Iako još ne vjerujem toliko u to,ali vidjećemo.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
NikakavLjumani_Banovici je napisao/la:Kakav je bio Slomić ?
MENI MOJE, A VAMA VASE
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
http://www.****/vijesti/367- ... jelih.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mali FOTO izvjestaj sa utakmice i tribina
mali FOTO izvjestaj sa utakmice i tribina
MENI MOJE, A VAMA VASE
Ako vam Elvis dodje nece vam niko gola dat
Omladinac ste nasli kantat. 

nama je bitno da je ekipa dobila malo na samopouzdanju,i naravno sad svi ocekuju neki bod iz viteza 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
znam zezam se malo,treba vremena da se uigraju ipak je to nova ekipa nego na polusezoni.unavita je napisao/la:nama je bitno da je ekipa dobila malo na samopouzdanju,i naravno sad svi ocekuju neki bod iz viteza

Moram te razocarati,bodova u Vitezu nema!

ma znam svjestan sam toga,vi ste cak najavili i premier ligu,a i na jesen ste u Bihacu odigrali vrhunski,i tu smo nezasluzeno uzeli bod,a o kupu da ne pricam 

unavita je napisao/la:ma znam svjestan sam toga,vi ste cak najavili i premier ligu,a i na jesen ste u Bihacu odigrali vrhunski,i tu smo nezasluzeno uzeli bod,a o kupu da ne pricam
Vodili 3 -1 gore i pred kraj sami primimo dva gola i jbg

Pošto molbe ne pale i ne ide drugačije, linkovi koje postirate idu na spam listu.
mislima da je to velika šteta, jer se te stranice ponekad citiraju i u okviru konstruktivne diskusije. čak, to je prva stranica kluba ili navijačke grupe koja je na našem forumu stavljena na spam listu.
mislima da je to velika šteta, jer se te stranice ponekad citiraju i u okviru konstruktivne diskusije. čak, to je prva stranica kluba ili navijačke grupe koja je na našem forumu stavljena na spam listu.
admin je napisao/la:Pošto molbe ne pale i ne ide drugačije, linkovi koje postirate idu na spam listu.
Ne znam ko stavlja linkove stranice, ne vidim svrhu toga jer tu stranicu i forum znaju svi i jako je posjećena bez da se postavljaju linkovi po raznoraznim forumima. To sam rekao i na jednom drugom forumu gdje se isto dešavalo.
Nema nikakve potrebe da se stavlja, ali ni da se baš brani ako neko stavi da se izvještaj s utakmice može pročitati tu i tu
Igraci Jedinstva danas moraju ostaviti srce na terenu i pokusati se vratiti u Bihac sa barem jednim bodom, jer bodovi sa strane moraju nekako doci i ne treba se birati protivnik nego na svim gostovanjima pokazati da nisu za Druge lige FBiH. Na to sve momci iz Sile Nebeske koji bodre klub nisu zasluzili da im vlastiti igraci pljunu u lice i izgube utakmicu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Moderator
- Kontakt:
Upravo takoNeRi_K je napisao/la:Igraci Jedinstva danas moraju ostaviti srce na terenu i pokusati se vratiti u Bihac sa barem jednim bodom, jer bodovi sa strane moraju nekako doci i ne treba se birati protivnik nego na svim gostovanjima pokazati da nisu za Druge lige FBiH. Na to sve momci iz Sile Nebeske koji bodre klub nisu zasluzili da im vlastiti igraci pljunu u lice i izgube utakmicu.

zar je bitno gdje se igra, svugdje ideš po 3 boda a ne da se predaš jbt
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
poluvrijeme u vitezu vitez-jedinstvo 0-1 gagula strijelac.Jedinstvo ima podrsku od oko 50-60 pripadnika SN.
-
- Moderator
- Kontakt:

Dobra stara vremena

nisam mogao nikako iskružiti sliku, ali evo na kraju texta dole pronađite se

poz za SN.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.