AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
možda sam subjektivan ali milan ima ubjedljivo najbolji roster u ligi i samo ozljede su razlog što bodovna razlika nije još veća, ko misli suprotno nema pojma o ovom sportu i čudo će biti ako milan ne odbrani titulu, pa šesti napadač milana bi bio u prvom timu svake druge ekipe u seriji A
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Nisi subjektivan nimalo prijatelju to je tako i drugacije ne moze biti.tony-mortale je napisao/la:možda sam subjektivan ali milan ima ubjedljivo najbolji roster u ligi i samo ozljede su razlog što bodovna razlika nije još veća, ko misli suprotno nema pojma o ovom sportu i čudo će biti ako milan ne odbrani titulu, pa šesti napadač milana bi bio u prvom timu svake druge ekipe u seriji A
- tony-mortale
- Kontakt:
MA MOŽDA SAM POPIO ALI IBRA PATO BINJO CASANO ŠARAVI MAXI PIPO, PA KO TO IMA,
EDIT
DAJTE NAM TAJ APOEL
EDIT
DAJTE NAM TAJ APOEL
Da nam daju Apoel pa da Ibra stigne Messia u golovima 
- senad_flamin
- Kontakt:
Ibra - respect, Pato - staklen, Robinho - zentara, Cassano - dobar, ali povredjen, uz to nije cist napadac, El Shaarawy - mlad i jos uvek samo talentovan, Maxi - prosek, Pippo - penzioner. Da vam nije Ibrahimovica, svi ovi ostali zajedno ne bi mogli da nakrpe 20 golova u sezoni, a samim tim to znaci da bi ste bili u borbi za LE, a ne za scudetto.tony-mortale je napisao/la:MA MOŽDA SAM POPIO ALI IBRA PATO BINJO CASANO ŠARAVI MAXI PIPO, PA KO TO IMA,
EDIT
DAJTE NAM TAJ APOEL
Treba neki put pogledati na stvari malo realnije. U redu je euforija, ali od nje se ne zivi, niti daje neku korist.
- tony-mortale
- Kontakt:
sve to stoji, ali takvu širinu u napadu stvarno malo koji klub ima, ibra je br.1 i u to nema sumnje, ali imaš rezervu za njega u vidu lopeza koji je isto fizički jak igrač nije top klasa ali za klupe sasvim dobar, sharawi mlad, ogroman potencijal, u njemu imamo brzog igrača, pato jest stalno ozljeđen ali kad je spreman je vrhunski igrač, vrhunska tehnika, brzina, sve, robinjo jedan od tehnički najjačih igrača svijeta, ima taj potez viška često i realizacija mu nije baš jača strana, ali isto tako je jako koristan mislim da ima 7 asistencija, šta reći za fantantonia nema ga od oktobra a još je u vrhu lige po asistencijama, valjda će se oporaviti ubrzo,pipo legenda kluba, zna se da je njegovo prošlo, ali boljeg sedmog napadača nema niko
Nisam ni aludirao da su to svi odreda vrhunski svjetski napadači, ali je taj balans i širina u napadu poprilično dobar, ima različitih tipova napadača, uostalom to i pokazuju u ligi gdje je milan tim sa ubjedljivo najviše postignutih golova, lani je odbrana donijela scudeto, valjda ove godine to može napad ponoviti.
Nisam ni aludirao da su to svi odreda vrhunski svjetski napadači, ali je taj balans i širina u napadu poprilično dobar, ima različitih tipova napadača, uostalom to i pokazuju u ligi gdje je milan tim sa ubjedljivo najviše postignutih golova, lani je odbrana donijela scudeto, valjda ove godine to može napad ponoviti.
- senad_flamin
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:sve to stoji, ali takvu širinu u napadu stvarno malo koji klub ima, ibra je br.1 i u to nema sumnje, ali imaš rezervu za njega u vidu lopeza koji je isto fizički jak igrač nije top klasa ali za klupe sasvim dobar, sharawi mlad, ogroman potencijal, u njemu imamo brzog igrača, pato jest stalno ozljeđen ali kad je spreman je vrhunski igrač, vrhunska tehnika, brzina, sve, robinjo jedan od tehnički najjačih igrača svijeta, ima taj potez viška često i realizacija mu nije baš jača strana, ali isto tako je jako koristan mislim da ima 7 asistencija, šta reći za fantantonia nema ga od oktobra a još je u vrhu lige po asistencijama, valjda će se oporaviti ubrzo,pipo legenda kluba, zna se da je njegovo prošlo, ali boljeg sedmog napadača nema niko![]()
Sa ovim se poptuno slazem .
-RIVALDO-
bgm taj apoel izgleda zahebanahmad_tz je napisao/la:Da nam daju Apoel pa da Ibra stigne Messia u golovima
.
Od tih 6-7 napadaca, jedino Ibrahimovic donosi prevagu. Ostali su irelevantni za ozbiljne price. Vise bi se isplatilo da imate jos jednog "zvera" i 2-3 zahvalna igraca, nego gomilu preplacenih igraca.
To vam isto vazi i za sredinu terena.
- senad_flamin
- Kontakt:
Barbara Berlusconi: Novi stadion za Milan...
Ćerka predsednika Milana, Barbara Berlusconi, je obavila intervjuu sa "La Gazzettom", u kojem je govorila o mogućnosti da "Rossoneri", u budućnosti, imaju stadion u svom vlasništvu. Evo šta je rekla "Lady B"...
Navijači Milana mogu sanjati da jednog dana imaju svoj vlastiti dom?
"Ako biste mi postavili isto pitanje pre tri godine, rekla bih vam kategorično 'NE'. Za sve 'Tifose', "San Siro" je čaroban stadion, skoro romantičan, mesto na kojem postoje emocije koje nikada ne mogu biti zaboravljene. Danas, nakon što sam imala priliku da posetim najbolje Evropske stadione, uverena sam da ništa ne treba da nas spreči u izgradnji novog doma."
Dakle, hoćete da kažete da Milan razmatra mogućnost izgradnje novog stadiona?
"Isuviše je rano da se kaže tako nešto. U ovom trenutku to nije jednostavan zadatak, jer pravimo velike planove za renoviranje "San Sira". Planiramo izgradnju novih restorana, prodavnica, tri nove "Sky" sale. Sve će biti gotovo do 2015. Jednostavno kažem, da ćemo svi zajedno razmotriti svaku mogućnost."
Zašto Milan ranije nije mislio o takvim inovacijama?
"Galliani i kompanija su se našli pred toliko problema i mnogo biokratskih ograničenja. U Italiji je sve previše komplikovano."
I vaš otac se zalaže za novi stadion?
Moj otac je zaljubljen u "San Siro". Mi ćemo uskoro razgovarati, o ekonomskim i estetskim aspektima. Ono što je važno, jeste da puno posedovanje objekta povećava ekonomsku održivost kluba", završila je "Lepa Barbara".

sa AC.Milan Serbia
Ćerka predsednika Milana, Barbara Berlusconi, je obavila intervjuu sa "La Gazzettom", u kojem je govorila o mogućnosti da "Rossoneri", u budućnosti, imaju stadion u svom vlasništvu. Evo šta je rekla "Lady B"...
Navijači Milana mogu sanjati da jednog dana imaju svoj vlastiti dom?
"Ako biste mi postavili isto pitanje pre tri godine, rekla bih vam kategorično 'NE'. Za sve 'Tifose', "San Siro" je čaroban stadion, skoro romantičan, mesto na kojem postoje emocije koje nikada ne mogu biti zaboravljene. Danas, nakon što sam imala priliku da posetim najbolje Evropske stadione, uverena sam da ništa ne treba da nas spreči u izgradnji novog doma."
Dakle, hoćete da kažete da Milan razmatra mogućnost izgradnje novog stadiona?
"Isuviše je rano da se kaže tako nešto. U ovom trenutku to nije jednostavan zadatak, jer pravimo velike planove za renoviranje "San Sira". Planiramo izgradnju novih restorana, prodavnica, tri nove "Sky" sale. Sve će biti gotovo do 2015. Jednostavno kažem, da ćemo svi zajedno razmotriti svaku mogućnost."
Zašto Milan ranije nije mislio o takvim inovacijama?
"Galliani i kompanija su se našli pred toliko problema i mnogo biokratskih ograničenja. U Italiji je sve previše komplikovano."
I vaš otac se zalaže za novi stadion?
Moj otac je zaljubljen u "San Siro". Mi ćemo uskoro razgovarati, o ekonomskim i estetskim aspektima. Ono što je važno, jeste da puno posedovanje objekta povećava ekonomsku održivost kluba", završila je "Lepa Barbara".

sa AC.Milan Serbia
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
istina da u veznom redu je jako malo znalaca i tehnički potkovanih igrača, a puno prosječnih trkača, ali sa napadom sam ja lično zadovoljan, naravno da ibra dominira i na je po svim mogućim kriterijima najbolji, ali i svi ostali osim pipa koji skoro da i nije igrao imaju neki učinak, naravno da bi bilo bolje imati još jednog ibru ali jbg gdje naći takvog igrača, a ako ga treba za takvog izdvojiti cifru da ti pamet stane.MaGiCa je napisao/la:Od tih 6-7 napadaca, jedino Ibrahimovic donosi prevagu. Ostali su irelevantni za ozbiljne price. Vise bi se isplatilo da imate jos jednog "zvera" i 2-3 zahvalna igraca, nego gomilu preplacenih igraca.
Van Persie's agent welcomes interest from AC Milan and won't comment on Arsenal contractMaGiCa je napisao/la:Od tih 6-7 napadaca, jedino Ibrahimovic donosi prevagu. Ostali su irelevantni za ozbiljne price. Vise bi se isplatilo da imate jos jednog "zvera" i 2-3 zahvalna igraca, nego gomilu preplacenih igraca.
http://sportwitness.ning.com/forum/topi ... e=activity" onclick="window.open(this.href);return false;
šta se ova barbara razmahala, bolje ti je bona idi razvij patu pitu i pazi da se opet ne povrijedi
btw sretan vam 8. mart
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zanimljivo
==============
==============
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ic-are-two" onclick="window.open(this.href);return false;Barcelona coach Guardiola: 'Messi and Ibrahimovic are two extraordinary players'
==============
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ker-tevez-" onclick="window.open(this.href);return false;AC Milan pondering summer move for Manchester City striker Tevez - report
==============
http://translate.googleusercontent.com/ ... UYUtwbFn3w" onclick="window.open(this.href);return false;Agent of Van Persie: "Milan, let's talk about ..."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- senad_flamin
- Kontakt:
Resounding: Ibrahimovic wants Real Madrid!
Milan, with no explanation Allegri.
sensational Ibra wants Real!
thin truce between the player and technician. After criticism of the attacker hot for 0-3 with Arsenal, yesterday the two protagonists are virtually ignored.
Zlatan seems willing to change. And if Mourinho remains in Madrid ...
by rigging renewal? More likely to think of strategies to escape reason with Raiola. If Madrid do not just Chelsea, City and PSG could try.
Milan, with no explanation Allegri.
sensational Ibra wants Real!
thin truce between the player and technician. After criticism of the attacker hot for 0-3 with Arsenal, yesterday the two protagonists are virtually ignored.
Zlatan seems willing to change. And if Mourinho remains in Madrid ...
by rigging renewal? More likely to think of strategies to escape reason with Raiola. If Madrid do not just Chelsea, City and PSG could try.
-RIVALDO-
zamjenit Ibru za Rickya i jos nam daju 30 miliona 
- senad_flamin
- Kontakt:
Mislim da je moguc takav scenarij,mi njima Ibru oni nama Kaku ..ahmad_tz je napisao/la:zamjenit Ibru za Rickya i jos nam daju 30 miliona
Iako smo zbog Ibre tu gdje jesmo na 1. mjestu, ja bi odma Kaku doveo ,jednostavno volio sam onaj Milan koji se mucio za 4. mjesto a u LP uvijek bio dobar,tad je talijanska liga bila dosta jaca nego sad..
-RIVALDO-
Moguce je i onda da vrlo lako Dzeko zavrsi kod nas, sto bi po meni bio jedan od najboljih poteza uprave. Jest da Dzeko nije Ibra ali je ono najblize sto se moze naci.
To bi moglo i znacit da Pato ostaje
To bi moglo i znacit da Pato ostaje
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A Chele jest "lud"
Milan Vice-President Adriano Galliani has blamed the club’s loss to Arsenal on their black strip. “We won’t wear it again!”![]()
![]()
It was the third time this season that the Diavolo had worn their third-choice colours and it was their third loss after previous reverses against Napoli and Lazio.
“I tried everything in order for us not to wear our black kit against Arsenal,” Galliani commented. “But the only alternative was to play nude.![]()
“It will be the last time we wear it. We had a yellow strip for a few years and we’ll go back to that colour.”![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Galliani na Ibru :
Milan to wear yellow next season?
ADRIANO GALLIANI has revealed that Milan will have a yellow kit instead of black next year.
“I tried everything in order for us not to wear our black kit against Arsenal,” Galliani, who was too nervous to watch the last 20 minutes of Arsenal-Milan, told the media. “But the only alternative was to play nude. It will be the last time we wear it. We had a yellow strip for a few years and we’ll go back to that colour.”

=====================================
Prema milannews.it jedni od planova Milana za ljeto su prodaja Pata, te od novca dobivenih za Pata će se dovesti Macherano i Tevez. Me gusta
Aquilani i Gattuso normalno trenirali s ostatkom ekipe, Flamini i Boateng u teretani bili. Maxi i Pato trčali na 100m ...
„Sve je u redu sa njim i Allegrijem. Nema nikakvih problema, uveravam vas da je sve u redu.“ ističe Galliani.
======================================Ibrahimovic's intention is to fulfill his contract with Milan until 2014 and then quit playing at the end of that season and pursue their various business has in Sweden, where he returns as soon as possible as happened in the period disqualification.
Florentino Perez is not willing to spend at least 10 million euros net per season (plus the cost of card) for a player of 31 years which, although strong in Spain has not felt good.
Milan to wear yellow next season?
ADRIANO GALLIANI has revealed that Milan will have a yellow kit instead of black next year.
“I tried everything in order for us not to wear our black kit against Arsenal,” Galliani, who was too nervous to watch the last 20 minutes of Arsenal-Milan, told the media. “But the only alternative was to play nude. It will be the last time we wear it. We had a yellow strip for a few years and we’ll go back to that colour.”

Prema milannews.it jedni od planova Milana za ljeto su prodaja Pata, te od novca dobivenih za Pata će se dovesti Macherano i Tevez. Me gusta
Aquilani i Gattuso normalno trenirali s ostatkom ekipe, Flamini i Boateng u teretani bili. Maxi i Pato trčali na 100m ...
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.