Investitor zeli ime stadiona, zeli poslovne prostore, upravljanje nad njim, a nasim to ne valja i zato nista izgradit i ne mozemo. A i nema puno investitora koji vide povrat ulaganjem u BiH. Pa Grbavicu je neki sarajlija htio nadogradit, izgradio bi istok, al da su svi poslovni prostori njegovi, to se kubu nije svidjelo tako da je i to propalo. Volio bi, al tesko da ce kod nas u skorije vrijeme bit neka bolja infrastruktura.AjdBosnaVodi je napisao/la: Hvala za odgovor. Znam da nemamo novca, ali ko bi bio sponzor nekog stadiona? niko to nece uraditi. cisto sumnjam da je bas htio energoinvest
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
Razumijem, kao Mercedes Arena. Ali to se ne desi bas u BIH nego u engleskoj kao "Etihad Arena" ili "Emirates Stadium".
Bilo bih lijepo da se jedan lijep stadion izgradi - to je dobro za omladinstvo. bolja liga, boljli igraci!
Bilo bih lijepo da se jedan lijep stadion izgradi - to je dobro za omladinstvo. bolja liga, boljli igraci!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
I kad se jave "oni" sa Grbavice i napisu da je Bilino Polje oranica ..

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
evo kako je stadion izgledao prije 15 danahttp://www.nkzvijezda.ba/media/k2/items/cache/ ... .jpg,danas" onclick="window.open(this.href);return false; su poceli ubacivat stolariju na novu tribinu,teretana,saune,namjestaj za kancelarije je vec stiglo i naravno do jeseni ce bit natkriven...punom parom se radi u gradaccu
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Mire buraz,jest Bilino bilo oranica,jest Grbavica sad oranica,jest i Pecara bila oranica,al' svako svoji krivicu snosi,moglo se srediti a mozda i nije,jbg.Emir ZENICA je napisao/la:I kad se jave "oni" sa Grbavice i napisu da je Bilino Polje oranica ..
![]()
![]()
![]()
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
evo malo slika iz Gradačca

Ova tema je potpuno besmislena. Jednom u 30 godina promijene pločice u svlačionicama. 
dzonvejn je napisao/la:Ova tema je potpuno besmislena. Jednom u 30 godina promijene pločice u svlačionicama.
nemaš pojma o čemu pričaš
jel to mislis na nas????dzonvejn je napisao/la:Ova tema je potpuno besmislena. Jednom u 30 godina promijene pločice u svlačionicama.
Mislim na cijelokupno stanje u državi što se stadiona tiče. Ali stadioni su još odlični kakvi su tereni, čim malo jača kiša padne može se vaterpolo igrati.mirza_rd je napisao/la: jel to mislis na nas????
hahaha vala kod nas tavko stanje nije i nemoj bezveze pricatdzonvejn je napisao/la:Mislim na cijelokupno stanje u državi što se stadiona tiče. Ali stadioni su još odlični kakvi su tereni, čim malo jača kiša padne može se vaterpolo igrati.mirza_rd je napisao/la: jel to mislis na nas????
Vidim. Svakih 20cm se vidi trava.mirza_rd je napisao/la: hahaha vala kod nas tavko stanje nije i nemoj bezveze pricat
hahahahaha nemoj me bgt nasmijavat stolice nam nemaju naslonjaca smao na staroj tribini a i tu ce uskoro biti tako opet laprdaš a pojma nemasdzonvejn je napisao/la:Vidim. Svakih 20cm se vidi trava.mirza_rd je napisao/la: hahaha vala kod nas tavko stanje nije i nemoj bezveze pricatStolice vam nemaju ni naslonjače, zadovoljavate uvjete samo ovog našeg sjebanog saveza.
Eto travnjak vam je kao Old Trafford, a stadion novi Santiago Bernabeu.

Ja samo mogu reci svaka cast za Gradacac, za razliku od puno vecih sredina imaju bolje uslove i to niko ne moze osporiti. Lijepo je vidjeti novu tribinu, a i teren je u prilicno dobrom stanju. I vidi se da imaju ambicije da stvore i jos bolje uslove od ovih.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
@dzonvejn hajde nelaprdaj bezveze vrati se svojoj barceloni i uzivaj valjda nekad odes na nou camp aahahahah
i nemam se s tobom sta vise raspravljat
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pitao sam već prije, ali nisam dobio odgovor - zna li se cijena izgradnje ove tribine? Hvala unaprijed.
P.S. Ne obazirite se na glupe provokacije pojedinaca.
P.S. Ne obazirite se na glupe provokacije pojedinaca.
Hayley <3
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
Ovoga nece biti u Sarajevu jos jedno 50 godina:

Mi uopće ne raspravljamo. Ako je tebi ovo dobar teren onda vjerovatno nisi izašao iz Gradačca.mirza_rd je napisao/la:@dzonvejn hajde nelaprdaj bezveze vrati se svojoj barceloni i uzivaj valjda nekad odes na nou camp aahahahah
@AjdBosnaVodi, brate često pretjeruješ, postavljaš ove skice Grbavice i Bilinog polja, a sam znaš da su to bili samo planovi i da od njih neće biti ništa.
Ovo u Gradačcu je odlično. Sasvim solidan stadion, za naše uslove i više nego odličan. Kakvih ima ovo je mila majka.
Ovo u Gradačcu je odlično. Sasvim solidan stadion, za naše uslove i više nego odličan. Kakvih ima ovo je mila majka.
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.