Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 02 sep 2009, 14:07

Ali zato svi palcemo za Papcem koji je iskoristio ovu reprezentaciju. On izgleda nije majmun ali Haris jeste?
Ako hoce da igra za BiH trebao bi mu selektor uputiti poziv, mlad je momak i zasluzuje drugu sansu.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 02 sep 2009, 14:16

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ali zato svi palcemo za Papcem koji je iskoristio ovu reprezentaciju. On izgleda nije majmun ali Haris jeste?
Ako hoce da igra za BiH trebao bi mu selektor uputiti poziv, mlad je momak i zasluzuje drugu sansu.
Svi zasluzuju drugu sansu :lol:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

dzenoo
Kontakt:

Post Postao/la dzenoo » 02 sep 2009, 14:22

Imamo mi dosta kvalitetnijih igraca na njegovoj poziciji,bolje bi bilo da se ciro i ostali pozabave trazenjem kvalitetnog odbrambenog igraca

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 sep 2009, 14:41

Bas bi volio da ga zovne da ne navijas za BIH repku jer u tebe su sve negativni komentari i nepatriotski pa mi i nisi neki navijac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 03 sep 2009, 02:50

bubooty je napisao/la:
nedzad je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:care medunjanin je izveden u 36 mislim minuti al to se zove takticka izmjena kada trener izvede ofanzivnog igraca i ubaci defanzivca jer valjadolid dobi rano crveni karton pa je zbog toga izveden relativno rano
pitanje se postavlja...sto bas Medunjanina...zar je on jedini ofanzivni igrac...
kad si sa igracem manje tako rano vadi se 10tka a ubacuje allround veznjak.,..to i najveci papan zna...medunjanin moze igrat na bilo kojoj poziciji u veznom redu...bio bi on na klupi repke ne u prvoj ali u slucaju povrede bilo koga iz veznog reda on mu moze bit zamjena
papane jedan on nije igrao 10tku na udakmici sa Almeriom...igrao je veznjaka sa jos jednim likom, sto mozes viditi i ovdje http://www.realvalladolid.es/competicio ... rtido/...i odmah izasao...sigurno je zadovoljio cim ga je onako rano izbacio...stedi ga za druge tekme...kad cete vise shvatiti da je to **** od covjeka...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2009, 08:58

nedzad je napisao/la:papane jedan on nije igrao 10tku na udakmici sa Almeriom...igrao je veznjaka sa jos jednim likom, sto mozes viditi i ovdje http://www.realvalladolid.es/competicio ... rtido/...i odmah izasao...sigurno je zadovoljio cim ga je onako rano izbacio...stedi ga za druge tekme...kad cete vise shvatiti da je to **** od covjeka...
Lakse malo. Zadovoljio je na pripremama, zabio je par golova i bio je jedan od boljih igraca svoje ekipe. Mene prvog ne zanima kakav je covjek, zanima me kakav je igrac, a obzirom da igra u Primeri mora biti dobar igrac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 09:26

Nema on mjesta u reprezentaciji...I da ga zovu bit ce vjecno na klupi pored Misimovica. Pjanica, Salihovica, Ibricica, Stilica, a sem toga NIKADA nece pridobiri ljubav vecine navijaca zbog onoga sto je on uradio proteklih godina.....

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 sep 2009, 10:33

covjek je extra igrac bolji od ibricica i stilica bez dileme u ostalom igra u valladolidu a ova dvojica u nekakvom hajduku odnosno lech :? !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 03 sep 2009, 11:31

CRNI_SA je napisao/la:covjek je extra igrac bolji od ibricica i stilica bez dileme u ostalom igra u valladolidu a ova dvojica u nekakvom hajduku odnosno lech :? !!
samo mi reci koliko si ga puta gledao da kazes da je extra igrac...al iskreno...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2009, 11:43

Nerazumjem stvarno u cemu je problem, covjeka pozvati, vidjeti sta moze i rezervisati za reprezentaciju, od viska ne boli glava. Kako i gdje je sta izjavljivao, tu treba biti oprezan, uostalom prije nego sto se zamjeri nekome ko je mislio na svoju karieru i nije bio pouzdan u nas savez, treba ipak biti malo realistican.

Begovica su ovdje prvo dizali u nebo, pa su mu psovali sve sveto, da bih ga ponovo dizali i odmah stavljali na mjesto koje upravo Supic drzi. Polako. Za mene bih ipak jedan Stilic iz poljske lige imao prednost, covjek pod injekcijama udje i pripremi dva goala tek tako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 sep 2009, 11:54

nedzad je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:covjek je extra igrac bolji od ibricica i stilica bez dileme u ostalom igra u valladolidu a ova dvojica u nekakvom hajduku odnosno lech :? !!
samo mi reci koliko si ga puta gledao da kazes da je extra igrac...al iskreno...
citavu proslu sezonu nadam se i ovu da ce igrati malo vise momak ima talenta ,pa u holadniji kada je igrao bio je jos bolji !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 03 sep 2009, 11:57

CRNI_SA je napisao/la:
nedzad je napisao/la:
citavu proslu sezonu nadam se i ovu da ce igrati malo vise momak ima talenta ,pa u holadniji kada je igrao bio je jos bolji !!
a koliko si puta gledao stilica i ibricica da zakljucis da je bolji od njih...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 03 sep 2009, 11:59

papane jedan on nije igrao 10tku na udakmici sa Almeriom...igrao je veznjaka sa jos jednim likom, sto mozes viditi i ovdje http://www.realvalladolid.es/competicio ... rtido/...i odmah izasao...sigurno je zadovoljio cim ga je onako rano izbacio...stedi ga za druge tekme...kad cete vise shvatiti da je to **** od covjeka...[/quote]

jedan od odbrambenih igraca valladolida je dobio crveni karton, tako da je trener mijenjao medunjanina za novog odbrambenog igraca, ispostavilo se da nije pogrijesio jer je zavrseno 0:0..
Volim te Bosno!!!

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 03 sep 2009, 12:04

xavi26 je napisao/la:papane jedan on nije igrao 10tku na udakmici sa Almeriom...igrao je veznjaka sa jos jednim likom, sto mozes viditi i ovdje http://www.realvalladolid.es/competicio ... rtido/...i odmah izasao...sigurno je zadovoljio cim ga je onako rano izbacio...stedi ga za druge tekme...kad cete vise shvatiti da je to **** od covjeka...
jedan od odbrambenih igraca valladolida je dobio crveni karton, tako da je trener mijenjao medunjanina za novog odbrambenog igraca, ispostavilo se da nije pogrijesio jer je zavrseno 0:0..[/quote]
pogledaj malo bolje kad je medunjanin izasao, a kad je taj odbrambeni dobio crveni...pa nije moguce da se trener sjetio 20 min. poslije :oops: ...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 sep 2009, 12:05

nema tu koliko sam gledao ovi igraju u ligama ravnoj nasoj a haris u najjacoj i tu nema usporedbe po meni , ne znam momka treba zvati pa neka ga na klupi posto smo mi jaki igraci nam igraju u manchesteru ,barceloni,realu,pa gdje bi momak iz valladolida imao mjesta !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 03 sep 2009, 12:14

nedzad je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:papane jedan on nije igrao 10tku na udakmici sa Almeriom...igrao je veznjaka sa jos jednim likom, sto mozes viditi i ovdje http://www.realvalladolid.es/competicio ... rtido/...i odmah izasao...sigurno je zadovoljio cim ga je onako rano izbacio...stedi ga za druge tekme...kad cete vise shvatiti da je to **** od covjeka...
jedan od odbrambenih igraca valladolida je dobio crveni karton, tako da je trener mijenjao medunjanina za novog odbrambenog igraca, ispostavilo se da nije pogrijesio jer je zavrseno 0:0..
pogledaj malo bolje kad je medunjanin izasao, a kad je taj odbrambeni dobio crveni...pa nije moguce da se trener sjetio 20 min. poslije :oops: ...[/quote]
nemam namjeru gledati, to sto sam napisao procitao sam na sportsport.ba...a momak sigurno zasluzuje sansu, barem da ga se isproba, je da mi imamo najveci izbor igraca za sredinu terena, ali ne treba zaboraviti da su rahimic i bajramovic na zalasku karijere, zato bi nam on sigurno dobrodosao..
Volim te Bosno!!!

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 15:03

Harise pasi travu.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2009, 17:39

nedzad je napisao/la:
xavi26 je napisao/la: jedan od odbrambenih igraca valladolida je dobio crveni karton, tako da je trener mijenjao medunjanina za novog odbrambenog igraca, ispostavilo se da nije pogrijesio jer je zavrseno 0:0..
pogledaj malo bolje kad je medunjanin izasao, a kad je taj odbrambeni dobio crveni...pa nije moguce da se trener sjetio 20 min. poslije :oops: ...
Kad se vec pravis pametan. Odmah nakon crvenog kartona trener je napravio jednu izmjenu, izbacio je veznjaka Nauzeta a u igru je usao odbrambeni igrac Baraja. Da bi nakon toga Medunjanina kao ofanzivnog veznog zamijenio Borjom koji je defanzivni vezni. Sasvim logicne izmjene za ekipu kojoj je iskljucen stoper, zar ne?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 03 sep 2009, 20:58

posto je njemu BiH uvijek bila rezerva, tako bi i on meni da sam ja selektor bio rezerva svim rezervama ;)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 03 sep 2009, 21:08

imao sam priliku gledati momka uzivo,doduse prije 3-4 godine i doduse nije na pravom terenu,vec na betonu (dolazio u posjetu familiji,pa razbacio malo sa ovim mojim mahalasima)...momak sta je radio ja u zivotu svom nisam vidio....sjecam se dobio loptu kod svog gola i haman se prosetao do protivnickog gola......tehnika brilijantna ( posto ocekujem komentare tipa,mogu misliti kakvi su bili ti sto su igrali protiv njega.....najbolje sto smo tad imali u naselju)......sad jbg jel zeli da igra ili ne,to on najbolje zna,ali sve u svemu.....mene je odusevio(iako nije prava utakmica)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, katalinski i 9 gostiju.