Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ocekuju da neko drugi za njih cisti teren. Ljudi iz Lokoma nisu niti trebaju to da im rade. Hoce Gracic sve dzaba. Stadion im napravi, sredi, sad bi i da im se cisti. Hoce k**u... 

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
pa eto Željo je veliki klub a neočisti stadion na vrijeme čak mu se i tribina urušilaBistrik je napisao/la:@pabizo
pa veliki se klub i postaje tako što očistiš stadion da imaš gdje igrati za početak. pa onda polagano dolazi ostalo. a nepostaje se veliki klub tako što se kuka na sve strane kako nije očiščen stadion itd.
Jeste, ali Željo prizna da je pogriješio, i opet očisti teren, a OlimpiC traži izgovore i sve načine da izbjegne to čišćenje. Samo presipanje iz šupljeg u prazno, ali glavno je da ovdje pojedinci tvrde da je OlimpiC super organizovan klub koji stremi ka nekim veličinama....seven je napisao/la:pa eto Željo je veliki klub a neočisti stadion na vrijeme čak mu se i tribina urušilaBistrik je napisao/la:@pabizo
pa veliki se klub i postaje tako što očistiš stadion da imaš gdje igrati za početak. pa onda polagano dolazi ostalo. a nepostaje se veliki klub tako što se kuka na sve strane kako nije očiščen stadion itd.

Olimpic Sarajevo
@ublehas Stvarno si naporan to je čudo jedno.Od kuda tolika netrpeljivost?Nikada ništa pozitivno nisi napisao o ovom klubu.Poštedi nas svojih zlonamjernih komentara ako ikako možeš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
... šta bi... ipak se igra u Čitluku...
Izgledane7en je napisao/la:... šta bi... ipak se igra u Čitluku...

Olimpic Sarajevo
Neka se igra gdje hoće!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Dobro drug nek igra sto se mene tice licno nije moj klub i samo mi je malo zao sto tako daleko igraju ipak je to klub iz Sarajva ako cemo realnoMancini je napisao/la:Neka se igra gdje hoće!

Malo u RS-u ? malo Čitluku ? pa pnda opet malo na Otoci ?? i hajde molim te reci nasta to sve liči ?? jel igrate fudbala ili tenisa ?? kaze Gracic da to čini zbog popularizacije fudbala !? pa da se radi o Želji ili Sarajevu mogao bih to razumijeti ali Olimpiku nikako, intervju s Gracićem od prije nekoliko dana ko ga je pročitao mogao je sve shvatiti i zaključiti u vezi Olimpika, najadnije je sto se licni interesi lome na klubu, sta bi onda sa Barcinim Špancem !? lafo nespremanMancini je napisao/la:Neka se igra gdje hoće!

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
... nikad mi nisu bile jasne ograničene osobe... a najgore je kad te osobe uzmu nešto pametnovati... škola nije nipošto skupa...Hoomer je napisao/la:Malo u RS-u ? malo Čitluku ? pa pnda opet malo na Otoci ?? i hajde molim te reci nasta to sve liči ?? jel igrate fudbala ili tenisa ?? kaze Gracic da to čini zbog popularizacije fudbala !? pa da se radi o Želji ili Sarajevu mogao bih to razumijeti ali Olimpiku nikako, intervju s Gracićem od prije nekoliko dana ko ga je pročitao mogao je sve shvatiti i zaključiti u vezi Olimpika, najadnije je sto se licni interesi lome na klubu, sta bi onda sa Barcinim Špancem !? lafo nespremanMancini je napisao/la:Neka se igra gdje hoće!mislim ne moze dalje, ali kao sto Sir rece to je klub iz mog grada i protiv koga god da igra osim mog kluba normalno navijam za njega, Olimpic treba da služi kao neka vrsta servisa Želji i Sarajevu, Želji je vec servis jer gostujuća tri boda protiv Olimpica su uvijek unaprijed upisana a i pravi primjer je utakmica Olimpic - Široki 0:0 zahvaljujuči tome Željo je postao jesenji prvak
![]()
pa kad čovjek nema šta pozitivno reći o vašem klubu. ispada te smiješno. jer čovjek je upravu. niste očistili stadion, pa onda dovodite igrača koji najvaljen kao Mesi naše lige pa ga otjerate ... ima i previše stvari. znaći sami se krivi a nije UblehasMancini je napisao/la:@ublehas Stvarno si naporan to je čudo jedno.Od kuda tolika netrpeljivost?Nikada ništa pozitivno nisi napisao o ovom klubu.Poštedi nas svojih zlonamjernih komentara ako ikako možeš.
Bgm ti si pod sihrama.Bistrik je napisao/la:pa kad čovjek nema šta pozitivno reći o vašem klubu. ispada te smiješno. jer čovjek je upravu. niste očistili stadion, pa onda dovodite igrača koji najvaljen kao Mesi naše lige pa ga otjerate ... ima i previše stvari. znaći sami se krivi a nije UblehasMancini je napisao/la:@ublehas Stvarno si naporan to je čudo jedno.Od kuda tolika netrpeljivost?Nikada ništa pozitivno nisi napisao o ovom klubu.Poštedi nas svojih zlonamjernih komentara ako ikako možeš.
Kad napišem da su mi šuhveli pompezno najavljena pojačanja iz Srbije, Makedonije i Španije, onda ispadam ljubomoran. Kad kažem da je sramota što niste očistili teren, onda ništa ne znam jer želite da promovišete fubal/nogomet širom BiHherbion je napisao/la:Bgm ti si pod sihrama.Bistrik je napisao/la:pa kad čovjek nema šta pozitivno reći o vašem klubu. ispada te smiješno. jer čovjek je upravu. niste očistili stadion, pa onda dovodite igrača koji najvaljen kao Mesi naše lige pa ga otjerate ... ima i previše stvari. znaći sami se krivi a nije UblehasMancini je napisao/la:@ublehas Stvarno si naporan to je čudo jedno.Od kuda tolika netrpeljivost?Nikada ništa pozitivno nisi napisao o ovom klubu.Poštedi nas svojih zlonamjernih komentara ako ikako možeš.

To što ste vi naivni pa vjerujete u ublehe, ili ste plaćeni da to promovišete nije moj problem. Ja ću pisati ono što vidim i čujem, a vi i dalje vjerujte u ublehe.
Pozdravlja vas sve Ublehaš.
Olimpic Sarajevo
Ublehaš slomi nas jarane svojim glupostima,nemoj više postaje neizdržljivo!
Jarane to što nemaš argumenata da pobiješ moje tvrdanje na znači da pišem glupostiMancini je napisao/la:Ublehaš slomi nas jarane svojim glupostima,nemoj više postaje neizdržljivo!

Olimpic Sarajevo
Ti i istina kao nebo i zemlja.Jeli ti neko iz Olimpica nešto dužan pa ovako pljuješ?Ako nisu zaobiđi nas naširoko i nadaleko,please!
Paša,imam ideju,,,,,,hajde bolan lijepo se uclani u FK OLIMPIC a mi ti dajemo pocasnu besplatnu kartu koja ce ti važit 57g.Nacuo sam da voliš OLIMPIC ,,,,,,ublehas je napisao/la:Jarane to što nemaš argumenata da pobiješ moje tvrdanje na znači da pišem glupostiMancini je napisao/la:Ublehaš slomi nas jarane svojim glupostima,nemoj više postaje neizdržljivo!, a znam da istina često boli.
Kralju fulao si, trebao si napisati da je teren cist ko suza, a da ce mali iz Barse prekucati ligu. Tek tada mozes pisati na ovoj temi. Inace na svim temama mozes iznositi kritike, ali ovdje ne, jer te odmah docekaju na noz.ublehas je napisao/la:Jarane to što nemaš argumenata da pobiješ moje tvrdanje na znači da pišem glupostiMancini je napisao/la:Ublehaš slomi nas jarane svojim glupostima,nemoj više postaje neizdržljivo!, a znam da istina često boli.
Eno na Zeljinoj temi sam prvi rekao da je teren katastrofa i stojim iza toga i iza odgovornosti.
Ljudi iz Olimpica ako zele da budu stabilan klub, moraju biti spremni na kritike. Ne znam u cemu je problem sto je ublehas napisao, da je sta slagao - NIJE.
Primite cestitke kada otvorite stadion, a pljujete kada neko napise da teern nije ociscen.
Cuva Bog Zelju svog!
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Kralju, ako misliš da ovo što govorim nije istina, molim te da to i kažeš. Da sad fino uzmeš stvari koje sam nabrojao i jednu po jednu argumentovano demantuješ. Pa kažeš npr. Teren je ošišćen, i nije istina da na njemu ima snijeg, Španac je extra igrač i dao je za OlimpiC xxx golova i imao xxx asistencija, isto tako je i sa onim Makedoncima od početka sezone koji su pompezno najavljivani kao najveći talenti iz Makedonije, pa kažeš npr. nisis u pravu za Subašića, on je prešao iz Drezdena u taj i taj klub, a OlimpiC je od toga dobio xxx miliona nečega......Mancini je napisao/la:Ti i istina kao nebo i zemlja.Jeli ti neko iz Olimpica nešto dužan pa ovako pljuješ?Ako nisu zaobiđi nas naširoko i nadaleko,please!
Ako ne možeš ovo da napišeš, onda se nemamo šta raspravljati. Ja ću nastaviti da pišem o svemu šta se dešava i kako ja to vidim, bilo da je pozitivno ili negativno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.