Nakon Don Alfreda.madridist je napisao/la: Zidane,najveći
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- JavierPortillo
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
IKER CASILLAS, Roberto Carlos, Hierro, Ramos, Redondo, Zidane, Michel, Puskas, Di Stefano, Raul i Cristiano Ronaldo su idealnih 11 Real Madrida svih vremena po izboru čitatelja Marce.
Anketu je ugledni španjolski sportski dnevnik proveo povodom 110. godišnjice kraljevskog kluba. U samo devet sati trajanja ankete, glasovalo je čak 157.265 čitatelja Marce, što dovoljno svjedoči kakvo su zanimanje Realovi navijači, ali i svi zaljubljenici u nogomet koji čitaju madridski dnevnik, pokazali za kreiranje najbolje Realove momčadi svih vremena.
Od 157 265, Zidane dobio 152 416 glasova
Najviše glasova, 152 416, dobio je Zinedine Zidane.
Najveci ikada!
Anketu je ugledni španjolski sportski dnevnik proveo povodom 110. godišnjice kraljevskog kluba. U samo devet sati trajanja ankete, glasovalo je čak 157.265 čitatelja Marce, što dovoljno svjedoči kakvo su zanimanje Realovi navijači, ali i svi zaljubljenici u nogomet koji čitaju madridski dnevnik, pokazali za kreiranje najbolje Realove momčadi svih vremena.
Najveci ikada!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Zizou preko 150 hiljada glasova..............ahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!LEGENDA
Mladi glumac Zac Efron posjetio igrače Real Madrida, upoznao se sa ljudima iz uprave, te osjetio travnjak Santiago Bernabeu stadiona

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Poslije DonAlfreda,Raula i ,za par godina,Ikera..Raul7 je napisao/la:IKER CASILLAS, Roberto Carlos, Hierro, Ramos, Redondo, Zidane, Michel, Puskas, Di Stefano, Raul i Cristiano Ronaldo su idealnih 11 Real Madrida svih vremena po izboru čitatelja Marce.
Najveci ikada!
U biti oni su samo veci Madridisti,a ne igraci.Zidane je ipak najbolji igracL_blancos je napisao/la:Poslije DonAlfreda,Raula i ,za par godina,Ikera..Raul7 je napisao/la:IKER CASILLAS, Roberto Carlos, Hierro, Ramos, Redondo, Zidane, Michel, Puskas, Di Stefano, Raul i Cristiano Ronaldo su idealnih 11 Real Madrida svih vremena po izboru čitatelja Marce.
Najveci ikada!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ni to nije,nikad pored najboljeg igraca svih vremena-Don Alfredo di Stefano 
E sad reci da Raul nije veliki igracL-Train je napisao/la:U biti oni su samo veci Madridisti,a ne igraci.Zidane je ipak najbolji igracL_blancos je napisao/la:Poslije DonAlfreda,Raula i ,za par godina,Ikera..Raul7 je napisao/la:IKER CASILLAS, Roberto Carlos, Hierro, Ramos, Redondo, Zidane, Michel, Puskas, Di Stefano, Raul i Cristiano Ronaldo su idealnih 11 Real Madrida svih vremena po izboru čitatelja Marce.
Najveci ikada!
p.s. i ja volim zidana al nemos reci da raul nije veliki igrac
e jes najveci sigurno,niakad cuo za njega,malo realnostiL_blancos je napisao/la:Ni to nije,nikad pored najboljeg igraca svih vremena-Don Alfredo di Stefano
Bosna <3
- raul-zakon
- Kontakt:
pluton je napisao/la:e jes najveci sigurno, niakad cuo za njega,malo realnostiL_blancos je napisao/la:Ni to nije,nikad pored najboljeg igraca svih vremena-Don Alfredo di Stefano
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
raul-zakon je napisao/la:pluton je napisao/la:e jes najveci sigurno, niakad cuo za njega,malo realnostiL_blancos je napisao/la:Ni to nije,nikad pored najboljeg igraca svih vremena-Don Alfredo di Stefano![]()
![]()
![]()
![]()
To govori o tebi, a ne o don Alfredu...
@delko-nismo se razumijeli,svi nabrojani igraci Alfredo,Zidane,Raul i Iker su naravno veliki igraci,ali za mene je Zidane najbolji od njih 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
pluton je napisao/la:e jes najveci sigurno,niakad cuo za njega,malo realnostiL_blancos je napisao/la:Ni to nije,nikad pored najboljeg igraca svih vremena-Don Alfredo di Stefano
pluton je napisao/la:e jes najveci sigurno,niakad cuo za njega,malo realnostiL_blancos je napisao/la:Ni to nije,nikad pored najboljeg igraca svih vremena-Don Alfredo di Stefano
e ovo ako nije jedna od najvecih provala...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jaka, sigurno.mma_hz je napisao/la:pluton je napisao/la:e jes najveci sigurno,niakad cuo za njega,malo realnostiL_blancos je napisao/la:Ni to nije,nikad pored najboljeg igraca svih vremena-Don Alfredo di Stefano![]()
![]()
![]()
![]()
e ovo ako nije jedna od najvecih provala...![]()
![]()
meni je ovaj jos veca provala....ima blizu dvije hiljade postova,i ovakav rezon i znanjeL-Train je napisao/la:@delko-nismo se razumijeli,svi nabrojani igraci Alfredo,Zidane,Raul i Iker su naravno veliki igraci,ali za mene je Zidane najbolji od njih
Decko je rekao "ZA MENE" ako nisi primjetio ...Makaveli je napisao/la:meni je ovaj jos veca provala....ima blizu dvije hiljade postova,i ovakav rezon i znanjeL-Train je napisao/la:@delko-nismo se razumijeli,svi nabrojani igraci Alfredo,Zidane,Raul i Iker su naravno veliki igraci,ali za mene je Zidane najbolji od njih
Eto sto mrzim kad me ovakvi debili citiraju i ne vide glavni dio receniceMakaveli je napisao/la:meni je ovaj jos veca provala....ima blizu dvije hiljade postova,i ovakav rezon i znanjeL-Train je napisao/la:@delko-nismo se razumijeli,svi nabrojani igraci Alfredo,Zidane,Raul i Iker su naravno veliki igraci,ali za mene je Zidane najbolji od njih
@Feco-tako je
Osim padobranaca i ponekog krebila niko i nije rekao da messi nevalja .Citav dunjaluk budale ,2 co'jka pametno . ma da 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.