Postao/la old school » 09 mar 2012, 18:40
mozete blebetati i pricati sta hocete, ali ne mozete nikako pricati i vracati se na stare godine i govoriti vi bi samira itd.. NE, mi ne bi samira, mi bi samo Želju jednog jakog,velikog u svakom smislu kad je vec pocelo da se radi nesto, necemo amatere kojima nije u interesu da napune stadion koji se samo jade kako nije raja zainteresovana za utakmice i pored dobrih rezultata,idioti se moraju zapitati sto je tako,jer garantujem da pola ovog grada zeli dolaziti na utakmice,ali ovi hadalji ne znam kako da ih nazovem vise iz ogorcenja ne dozvoljavaju to,ne rade nista na marketingu,ustvari ne rade nista, gade mi se.. molim vas nemojte samo reci idi gledaj barsu,real ili koga vec,Zelju gledam od malih nogu i uvijek cu, ali govorim ovo sve jer ne znaju da privuku derbi navijace i ostale gradane jer su nesposobni, ne mozemo se vaditi na 2005-2009 godine, ŽELIMO BOLJE LJUDE U UPRAVI ZA JACEG I BOLJEG ŽELJU!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!