Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Izgleda Padoin starter.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I ja vazda govorim da se treba već jednom odlučiti za trojicu napadača koje će forsirati.
2006 se znalo brate : Trezegol, Alex, Ibra
2003 takođe prva dvojica i Di Vaio
ostali su šanse dobivali u kupu iliu slučaju povreda nekih od prve trojice... kakav Mutu, Olivera i bakrači..
Po meni tako mora biti i sada... Matri, Quagliarela, Vučko... Alex ponekad... a Borriellu eto kup... taman toliko je i pokazao...
A ne da k'o sada gledamo : Matri počinje pa tri na klupi, Fabio šanse na kapljku, Vučko igra iako ne može da hoda i šutne loptu kao što bi moja 80-godišnja komšinica Almasa uradila...
Matri mora igrati...
2006 se znalo brate : Trezegol, Alex, Ibra
2003 takođe prva dvojica i Di Vaio
ostali su šanse dobivali u kupu iliu slučaju povreda nekih od prve trojice... kakav Mutu, Olivera i bakrači..
Po meni tako mora biti i sada... Matri, Quagliarela, Vučko... Alex ponekad... a Borriellu eto kup... taman toliko je i pokazao...
A ne da k'o sada gledamo : Matri počinje pa tri na klupi, Fabio šanse na kapljku, Vučko igra iako ne može da hoda i šutne loptu kao što bi moja 80-godišnja komšinica Almasa uradila...
Matri mora igrati...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma jest aha, kod Capella Alex je uvijek bio rezerva.
Prema Sportmediasetu u napadu su sigurni Vučinić i Borriello, mada su se povečale šanse za nastup Eliji i Del Pieru.
Zato sve ovo treba uzeti s rezervom.
Prema Sportmediasetu u napadu su sigurni Vučinić i Borriello, mada su se povečale šanse za nastup Eliji i Del Pieru.
Zato sve ovo treba uzeti s rezervom.
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Čuj Borriello, nisam to očekivao ...
Može li mi neko reći šta je to sve Miccoli pričao o Juventusu nakon farsopolija ?
Može li mi neko reći šta je to sve Miccoli pričao o Juventusu nakon farsopolija ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Antonio Conte se neće pojaviti na sutrašnjoj press konferenciju za novinare zbog suspenzije, već će to učiniti njegov pomoćnik Antonio Alessio.
Pametan potez Mistera.
Pametan potez Mistera.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Dje ste bagro
Nemogu vjerovati da ce Borillo ponovo dobiti priliku prije Del Piera?? Nadam se da su samo suplje price...
Nemogu vjerovati da ce Borillo ponovo dobiti priliku prije Del Piera?? Nadam se da su samo suplje price...
Evo da i ja koju napisem
Ne pisem nesto cesto ali eto navrnem nekad.Ne znam za vas ali meni ovaj Juve s Conteom na celu nema neku buducnost za postizanje vrhunskih rezultata.Patimo se s levatskim ekipama,covjek dovodi igrace koji u vrijeme Mogija nebi mogli ni cvijece zaljevat oko stadiona.Ja sam naucio na VELIKI Juventus i samo kao takav je on pravi jer drugacije mu i ne prilici.Medjutim kada vidim Vidala,Giacherinija ili onog hajvana Boriela u sastavu prevne mi se zeludac.Sve ovo i nekako ide(mada lose) dok smo u Italiji ali u ako mislimo nesto veliko u Evropi napravit,mislim da nemamo kapaciteta.Conte je mozda i bolji strucnjak u odnosu na to kako selektira igrace,medjutim ne moze se reci da je to ono sto treba Juventusu.Mislim da je iskoristio neki sretni splet okolnosti koji mu se poklopio i da nazalost ubuduce mmozemo ocekivati samo losije rezultate.Nemojte me pljuvat,samo volim Juventus 
Nema vise :P
To ako se desi da Borriello i Padoin ponovo dobiju šansu, prije Matrija, Del Piera, Maronnea, Elije, počeo bi sumnjati u Konteove trenerske kvalitete, pored svega što je do sad dobro uradio to bi bilo previše. Mislim da se onda ne radi o tvrdoglavosti, nego je nesto veće u pitanju 
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ako bude da Boriello i Paodin pocnu od pocetka to znaci da idemo na X i nista drugo--Izgleda da je bitnije ne izgubiti
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sumnjam da će biti išta od toga, ipak u Italiji je dosta medija i svaki hoće da privuče pažnju zato i skoro svaki mediji iznosi drugi sastav. Ne treba uopšte vjerovati ovome.
Napoli vodi, što još stavlja veći pritisak na našu ekipu pred utakmicu protiv Bologne.
Napoli vodi, što još stavlja veći pritisak na našu ekipu pred utakmicu protiv Bologne.
Ž '21!
@flash
Ko te posvađa sa Vidalom?
Vidal da kojim slučajem nije došao vidjeli biste koliko bi ovaj vezni red bio drugačiji,slabiji naravno.
On je jedan od ključnih igrača u ekipi i jasno se vidjelo koliko je nedostajao protiv Chieva,on diktira tempo,dok on agresivno igra i ekipa ga prati,kada njega nema sve je nekako mlitavo,nema agresivnosti,a to je i jedan od najvećih uzroka što mi i ne igramo dobro u drugom dijelu sezone pored nekih pogrešnih taktičkih zamisli trenera.
---------------
U globalu,Conte je već pokazao i sa ovom ekipom da je najbolji trener u ligi,pola ovih igrača bi se borilo za opstanak sa timovima iz kojih su došli,a sada se bore za titulu,a za to je zaslužan Conte.
Niti jedan trener nije sposoban motivirati ekipu kao on,a motivacija je nekada i važnija od kvalitete,što se i pokazalo u većem dijelu sezone.
Nas je umor stigao,to je sigurno,ali treba se reći i maler u velikom broju mečeva.
Niko nam ne garantuje da bi nešto bolje bilo da imamo standardne igrače u napadu,bilo je i problema ranije,Matria sada svi žele u igri,a prvu lošu utakmicu na nož dočekaju.
Ne zamjeram niti jednom igraču ništa izuzev Vučiniću,davno sam upozoravao na njega,15M bačenih u vjetar,vječiti talenat koji nikada neće biti veliki igrač,uskoro i 29 godina puni.
Sreća pa će upravo na njegovo mjesto doći kvalitetan(ni) igrač(i) između ostalog.
Ko te posvađa sa Vidalom?
Vidal da kojim slučajem nije došao vidjeli biste koliko bi ovaj vezni red bio drugačiji,slabiji naravno.
On je jedan od ključnih igrača u ekipi i jasno se vidjelo koliko je nedostajao protiv Chieva,on diktira tempo,dok on agresivno igra i ekipa ga prati,kada njega nema sve je nekako mlitavo,nema agresivnosti,a to je i jedan od najvećih uzroka što mi i ne igramo dobro u drugom dijelu sezone pored nekih pogrešnih taktičkih zamisli trenera.
---------------
U globalu,Conte je već pokazao i sa ovom ekipom da je najbolji trener u ligi,pola ovih igrača bi se borilo za opstanak sa timovima iz kojih su došli,a sada se bore za titulu,a za to je zaslužan Conte.
Niti jedan trener nije sposoban motivirati ekipu kao on,a motivacija je nekada i važnija od kvalitete,što se i pokazalo u većem dijelu sezone.
Nas je umor stigao,to je sigurno,ali treba se reći i maler u velikom broju mečeva.
Niko nam ne garantuje da bi nešto bolje bilo da imamo standardne igrače u napadu,bilo je i problema ranije,Matria sada svi žele u igri,a prvu lošu utakmicu na nož dočekaju.
Ne zamjeram niti jednom igraču ništa izuzev Vučiniću,davno sam upozoravao na njega,15M bačenih u vjetar,vječiti talenat koji nikada neće biti veliki igrač,uskoro i 29 godina puni.
Sreća pa će upravo na njegovo mjesto doći kvalitetan(ni) igrač(i) između ostalog.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jesu meni smiješne ove pojedine ekipe u Serie A. Evo primjer Chievo, prošle sedmice protiv nas kad su igrali, napadaju, ginu za svaku loptu, a proti intera se samo brane kao Žepa, ne pada im napamet da krenu prema naprijed. 
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Imamo isto misljenje,, stvarno kad gledam ovaj Chievo sada povraca mi se. Nit se bore ni nista,, a kad treba igrati protiv Juve onda se gine do zadnjeg,,fuj,,Bianconeri1988 je napisao/la:Jesu meni smiješne ove pojedine ekipe u Serie A. Evo primjer Chievo, prošle sedmice protiv nas kad su igrali, napadaju, ginu za svaku loptu, a proti intera se samo brane kao Žepa, ne pada im napamet da krenu prema naprijed.
@oxygen
Ma ne znam ali nesto ga ne mogu
Jest da covjek trci i sve ali kreativnost i sut bar dok je u Juventusu su na nivou igraca Premier lige(al Bosanske).Pozitivno kod njega jeste sto trci kao konj i sto ima tu agresivnost o kojoj pricas ali tu se zaustavljamo.Da nema Pirla trenutno mi nebi imali igraca koji zna ukljuciti mozak na terenu(izuzetak Marchisio) koji takodjer oscilira ali je nivo za ostale veznjake.Mi se trenutno borimo i trcimo ali premalo imamo kreativnosti u ekpi i ja samo zelim da kazem da je takav fudbal za Evropu premalo.Conte jeste dobar trener i izvlaci maximum iz ovog sastava ali izbro igraca mu je da dragi Bog sacuva.Zamjerim mu sto ne forsira igrace koji mogu da napreduju realno i da postaju vrhunski(primjer Elia) a forsira Giacherinija kojeg ni njegova mama ne bi stavila da igra.
Ma ne znam ali nesto ga ne mogu
Zadnja izmjena: flash, dana/u 09 mar 2012, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nema vise :P
- SoloJuve26
- Kontakt:
Conte radi dobro s obzirom kakvim igracima raspolaze jer ovo nije kvalitet za scudetto i ne moze biti inace je liga teska kur*ina. Ali to forsiranje nekih igraca nikome nije jasno a tesko da ce se i promjeniti, mislim ovdje bi trebali navijaci da izvrse pritisak pa barem za Del Piera vecu minutazu izbore jer covjek stvarno zasluzuje vise od zadnjih 10 min jos pogotovo kada vidimo Boriella ispred njega i to je taj kreativac koji bi uz Pirla sigurno mnogo vise uradio nego vecina igraca sto igra.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ne može na Contea niko izvršiti pritisak, on ima potpunu slobodu nad ekipom. Njemu ni Agnelli ne smije pisnuti, o tome je Amauri pričao kad je odlazio iz kluba.
I meni se ne sviđaju ponekad njegovi potezi, ali treba ga pustiti da radi svoj posao, u prošlim sezonama su igrali igrači koje su navijači htjeli da gledaju pa nas to nije nigdje dovelo, ustvari svi su krivili trenere, a niko nije igrače (izuzev Amaurija) sad kad smo dobili trenera da valja, opet ne valja jer ne igra par igrača.
On da može sigurno ne bi dovodio Padoina i Borriella, dolazak tih igrača nije uopšte njihova krivica, ti igrači su najbolje što je Juve sebi mogao priuštiti u januaru.
I meni se ne sviđaju ponekad njegovi potezi, ali treba ga pustiti da radi svoj posao, u prošlim sezonama su igrali igrači koje su navijači htjeli da gledaju pa nas to nije nigdje dovelo, ustvari svi su krivili trenere, a niko nije igrače (izuzev Amaurija) sad kad smo dobili trenera da valja, opet ne valja jer ne igra par igrača.
On da može sigurno ne bi dovodio Padoina i Borriella, dolazak tih igrača nije uopšte njihova krivica, ti igrači su najbolje što je Juve sebi mogao priuštiti u januaru.
Ž '21!
- legenda reala
- Kontakt:
Omraženi Juventus, dođe vam Edin i postanete klub sa najviše navijača u BIH još ako bi Edina išlo u Juvetu
Volio bi da se ovo desi, zbog jednog momka kojem je krivo što svi mrze Juve i želi Džeka u njemu da ga svi zavole (prepoznaće se on)

Volio bi da se ovo desi, zbog jednog momka kojem je krivo što svi mrze Juve i želi Džeka u njemu da ga svi zavole (prepoznaće se on)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja ne želim Džeku u Juventusu zbog instant navijača, ja sam to ovdje davno napisao.

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.