haxball

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

lottdogg
Kontakt:

Re: haxball

Post Postao/la lottdogg » 09 mar 2012, 17:13

ma bolje nek igraju ovi na kojima ce se gol razlika nabijat :mrgreen:
Zadnja izmjena: lottdogg, dana/u 09 mar 2012, 17:15, ukupno mijenjano 2 puta.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 mar 2012, 17:13

ILoveLFC je napisao/la:Ovaj lottdogg je bot najveci....ali ako hoce da igra, nek upadne umjesto mene....moze titulu uzeti :D
:roll:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 09 mar 2012, 17:14

lottdogg je napisao/la:haha eto kakva je liga kad si ti favorit , pa reko da poboljsam konkurenciju :mrgreen:
:lol: Vidjeli smo sinoc koliki si bot :D
vm22 je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Ovaj lottdogg je bot najveci....ali ako hoce da igra, nek upadne umjesto mene....moze titulu uzeti :D
Jel to mislis da ne moze ? :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 mar 2012, 17:16

imal gdje tabela da vidim kako stojis xD :mrgreen:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 mar 2012, 17:17

vm22 je napisao/la:
Jel to mislis da ne moze ? :D[/quote]
Razlika je OGROMNIH4 boda :mrgreen: :lol:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 09 mar 2012, 17:18

lottdogg je napisao/la:imal gdje tabela da vidim kako stojis xD :mrgreen:
http://www.haxball.gr/league/view/54577" onclick="window.open(this.href);return false;

Al' mene smara 1v1, mislio sam da cu biti medju zadnjim :D

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 mar 2012, 17:20

pa nisi los drzis se :mrgreen: ma zavrsite sezonu pa cu onda ja ako dzon vejn dozvoli haha posto su njemu postovi mjerilo koliko je ko redovan na forumu haha

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 mar 2012, 17:20

ILoveLFC je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:imal gdje tabela da vidim kako stojis xD :mrgreen:
http://www.haxball.gr/league/view/54577" onclick="window.open(this.href);return false;

Al' mene smara 1v1, mislio sam da cu biti medju zadnjim :D
:lol: :lol:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 09 mar 2012, 17:22

Ali smijesno ...vm22 da osvoji, ima 1 poraz....od koga? Majstora mene... :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 mar 2012, 17:25

ILoveLFC je napisao/la:Ali smijesno ...vm22 da osvoji, ima 1 poraz....od koga? Majstora mene... :lol:
pa draze mi je od tebe izgubit nego od nekog bota :D

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 mar 2012, 19:25

Limuntos je napisao/la:e ovako b'razeru...nedavno sam bio 2 dana zaredom po cijeli dan na netu (to mi se jako rijetko desava, jer sam stalno vani, rijetko sam u kuci) i za ta dva dana sam stalno gledao da li su online @unica, @sylar i @ILove...naravno, oni nisu bili tu, i nismo odigrali meceve...razlog: cema ima yeben internet....a za ta 2 dana sam mogao odigrati sve do zadnjeg kola...i evo, u zadnjih par dana, unica mi se javi na pp, kaze "ajde da odigramo" i dadne mi sobu i pass, ja odem na haxovu str, gle cuda, nidje unice, gubi se k'o abdest...krivac: cema, jer je posao da igra haxa, al nema mu protivnika...jesi li ijednom dosad vidio ovdje post od @sylara koji kaze "limuntos, javi se da odigramo kolo" ?? krivac: cema, jer mu protivnik nije online nikako... nemoj me druze bezveze ljutit, jer ja jesam donekle kriv za ovo, al nisam jedini krivac kao sto ti velis....
Prvo ne mozes pricati da nisam bio online nikako u ta 2 dana jer ss.ba najvise i posjecujem i kad udjem minimalno budem 20 min a pogotovo ne mozes reci da nijedan od nas trojice nije bio(smijesno).Drugo slabo kad pisem na PP pogotovo jer sam imao sa 3 igraca da igram u isto vrijeme,zato mi je bilo lakse napisat imal ikoga od vas da odigramo na temi gdje treba(i to nekoliko puta) i onda mi se samo Edo javio(2 puta,prvi put nismo odigrali jer je lagg bio drugi put smo zavrsili i nikakvih problema nije bilo).Uostalom mogao si i ti PP poslat pa bi dogovorili jedan termin,nije valjda da ne mozemo 5 minuta odvojit u isto vrijeme.Ali eto sve je do mene niko drugi nije kriv.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 mar 2012, 19:41

Nek mi se jave @hanniz,@reds i @ limuntos da odigramo :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 mar 2012, 19:46

Emir ZENICA je napisao/la:Nek mi se jave @hanniz,@reds i @ limuntos da odigramo :mrgreen:
Kasnije dok sredim neke playliste na YT-u. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 09 mar 2012, 19:48

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:e ovako b'razeru...nedavno sam bio 2 dana zaredom po cijeli dan na netu (to mi se jako rijetko desava, jer sam stalno vani, rijetko sam u kuci) i za ta dva dana sam stalno gledao da li su online @unica, @sylar i @ILove...naravno, oni nisu bili tu, i nismo odigrali meceve...razlog: cema ima yeben internet....a za ta 2 dana sam mogao odigrati sve do zadnjeg kola...i evo, u zadnjih par dana, unica mi se javi na pp, kaze "ajde da odigramo" i dadne mi sobu i pass, ja odem na haxovu str, gle cuda, nidje unice, gubi se k'o abdest...krivac: cema, jer je posao da igra haxa, al nema mu protivnika...jesi li ijednom dosad vidio ovdje post od @sylara koji kaze "limuntos, javi se da odigramo kolo" ?? krivac: cema, jer mu protivnik nije online nikako... nemoj me druze bezveze ljutit, jer ja jesam donekle kriv za ovo, al nisam jedini krivac kao sto ti velis....
Prvo ne mozes pricati da nisam bio online nikako u ta 2 dana jer ss.ba najvise i posjecujem i kad udjem minimalno budem 20 min a pogotovo ne mozes reci da nijedan od nas trojice nije bio(smijesno).Drugo slabo kad pisem na PP pogotovo jer sam imao sa 3 igraca da igram u isto vrijeme,zato mi je bilo lakse napisat imal ikoga od vas da odigramo na temi gdje treba(i to nekoliko puta) i onda mi se samo Edo javio(2 puta,prvi put nismo odigrali jer je lagg bio drugi put smo zavrsili i nikakvih problema nije bilo).Uostalom mogao si i ti PP poslat pa bi dogovorili jedan termin,nije valjda da ne mozemo 5 minuta odvojit u isto vrijeme.Ali eto sve je do mene niko drugi nije kriv.
ovako, prvo cu sebe citirat i to samo ovaj dio:
ja jesam donekle kriv za ovo, al nisam jedini krivac kao sto ti velis
znaci, kriv sam ja, priznajem, al prijatelju, kriv si i ti, vjeruj mi...ja ne znam jesi li ti bio online u ta 2 dana, al ja kad god sam posjetio tvoj profil, nisi bio tu...dalje, ne mogu reci da nijedan od vas nije bio tu tada ?? zasto ne bi mogao, pa ev zar nije ocigledno da niste bili tu, jer bi u suprotnom valjda odigrali ono sto smo trebali...a ja sam bio tu stalno, podsjecam....za unicu sam vec objasnio, frajer se gubi u prostoru i vremenu...a za ovog @ILove, tu nismo krivi ni ja ni on...tj, moj net je kriv...jer mi je lagalo kad god sam s njim igrao...i jos samo nesto...ne bih da nesto cinkarim, jer nisam taj tip, al druze, za ovo sto ja i ti nismo odigrali kolo si iskljucivo ti kriv...pogledaj ovo boldano...jednom prilikom si napisao na temi "ima li ikoga da odigramo", ja sam ti napisao da sam ja tu i da trebamo odigrati kolo...medjutim, nista nisi odg...usao sam u neciju sobu na haxu i ti si bio tu, i tad sam ti rekao da odigramo, a ti si odgovorio nesto u smislu "ma yebo ligu, vidis da se zajebajemo"...znaci, mogli smo odigrat, al krivac sam ocigledno ja...kao sto dzon rece, nema mjesta ljutnji, ev ja sam fino rekao da odustajem i to je to...al nemojte samo mene krivit za ovo stanje....pozdrav
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 mar 2012, 20:15

Bio sam 100% u to vrijeme online nema sanse da me 2 dana nije bilo.A sto se tice ovog drugog,torrent mi je bio ukljucen skidao sam nesto bitno nisam mogao prekinut zato sam i usao kod Emira u sobu(kod njega svakako lagga) al prije toga ne vjerujem bas da sam napisao i da si se ti javio(barem u narednih 15-20 minuta)pa necu valjda cekati dok ti ne odlucis da bi mogao odigrati ?
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 09 mar 2012, 20:26

S-Y-L-A-R je napisao/la:Bio sam 100% u to vrijeme online nema sanse da me 2 dana nije bilo.A sto se tice ovog drugog,torrent mi je bio ukljucen skidao sam nesto bitno nisam mogao prekinut zato sam i usao kod Emira u sobu(kod njega svakako lagga) al prije toga ne vjerujem bas da sam napisao i da si se ti javio(barem u narednih 15-20 minuta)pa necu valjda cekati dok ti ne odlucis da bi mogao odigrati ?
moram se spremat za grada, al ipak da odgovorim, da ne bude da ignorisem...ako kod emira svakako laga i ako je kod tebe jos torrent bio ukljucen, mogu mislit koja je ljepota bila igrati, ping najmanje 700, al dobro, ti znas sta je istina, to me trenutno ni ne zanima...ovaj drugi dio posta nekako ne kontam bas, bice da sam glup, al dobro, i to je za ljude...ugl, napisao si ovdje "ima li ikoga da odigramo kolo" ja sam napisao da sam tu, nisi mi nista odg...otisao sam kod emira u sobu, i tu sam ti napisao da odigramo, a ti si napisao sta si napisao, a znas dobro sta...do pisanja
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 mar 2012, 20:33

reds je napisao/la: Kasnije dok sredim neke playliste na YT-u. :mrgreen:
ajd ionako mi ne gine 20 golova :lol: :lol:

joj vi samo nesto laprdate,ebo vas igrica je samo,kao da je vazno ko ce dobiti :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 09 mar 2012, 20:35

ma moj emire ne laprdamo, neg necu da me neko kara u mozak dzaba...al ustvari, eto ja sam kriv za ovo...sylar, hljeba ti, nemoj vise nista pisat o onome sto se mene tice...**** me igrica kad je ikad i proba...

edit: sylar, ma **** postove, vjerujem ti da si skidao i to je to...peace
Zadnja izmjena: Limuntos, dana/u 09 mar 2012, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 mar 2012, 20:36

Limuntos je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Bio sam 100% u to vrijeme online nema sanse da me 2 dana nije bilo.A sto se tice ovog drugog,torrent mi je bio ukljucen skidao sam nesto bitno nisam mogao prekinut zato sam i usao kod Emira u sobu(kod njega svakako lagga) al prije toga ne vjerujem bas da sam napisao i da si se ti javio(barem u narednih 15-20 minuta)pa necu valjda cekati dok ti ne odlucis da bi mogao odigrati ?
moram se spremat za grada, al ipak da odgovorim, da ne bude da ignorisem...ako kod emira svakako laga i ako je kod tebe jos torrent bio ukljucen, mogu mislit koja je ljepota bila igrati, ping najmanje 700, al dobro, ti znas sta je istina, to me trenutno ni ne zanima...ovaj drugi dio posta nekako ne kontam bas, bice da sam glup, al dobro, i to je za ljude...ugl, napisao si ovdje "ima li ikoga da odigramo kolo" ja sam napisao da sam tu, nisi mi nista odg...otisao sam kod emira u sobu, i tu sam ti napisao da odigramo, a ti si napisao sta si napisao, a znas dobro sta...do pisanja
Haj nadji gdje sam ja to napisao i da si ti odgovorio brzo nakon toga molim te ???Uostalom ja kad sam usao u Emirovu sobu ti si bio vec tamo,pa nisam lud valjda.Znam ja dobro sta sam napisao ali ocigledno ne vjerujes da sam skidao nesto a vjerovatno znas i koliko je laggalo tada(koliko se sjecam to je bio i glavni razlog sto ti izadje) no nebitno nismo odigrali i sad je gotovo.
41.21.1.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 mar 2012, 20:54

Edineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa gdje ode jbt :x
Piši mi 5:0 :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.