Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Baltazar
Kontakt:

Re: 16.kolo Premijer lige BiH

Post Postao/la Baltazar » 07 mar 2012, 23:12

Željezničar - Široki - x (0:0) iz dva razloga, prvi sto smo se malo previse digli jer je Siroki odlicna ekipa a drugo sto je teren katastrofalan pa cisto sumnjam da ce i biti puno prilika
Olimpic - Rudar P. - 1x Olimpic favorit ali rudar dosta za.ebana ekipa posebno u gostima ne bi me cudilo da im uzmu bod
Borac - Kozara - 1 pobjeda borca jedan razlike
Sloboda - Sarajevo -x (o:o) los teren, bod mislim da i jednim i drugim odgovara kad se sve uzme u obzir
Zvijezda - Leotar - 1 bez vecih problema, leotar je u gostima katastrofa
Zrinjski - Travnik - 1 i nadam se ispadanje travnika na kraju
GOŠK - Slavija - 2 :D - ne znam je li slavija sta mjenjala preko zime ali ako zele i da pokusaju odlicna sansa na pocetku da nesto urade u gostima, ako ovdje izgube, izgubice sve do kraja
Čelik - Velež - x tezak teren bez puno prilika dva podjednaka tima

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 08 mar 2012, 11:37

Baltazar je napisao/la:Željezničar - Široki - x (0:0) iz dva razloga, prvi sto smo se malo previse digli jer je Siroki odlicna ekipa a drugo sto je teren katastrofalan pa cisto sumnjam da ce i biti puno prilika
Olimpic - Rudar P. - 1x Olimpic favorit ali rudar dosta za.ebana ekipa posebno u gostima ne bi me cudilo da im uzmu bod
Sloboda - Sarajevo -x (o:o) los teren, bod mislim da i jednim i drugim odgovara kad se sve uzme u obzir
GOŠK - Slavija - 2 :D - ne znam je li slavija sta mjenjala preko zime ali ako zele i da pokusaju odlicna sansa na pocetku da nesto urade u gostima, ako ovdje izgube, izgubice sve do kraja

težak teren,hahahahah a gdje si to vidio teren Bilinog polja aj ne provaljuj se svega ti
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 mar 2012, 11:41

Robijas007 je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:Željezničar - Široki - x (0:0) iz dva razloga, prvi sto smo se malo previse digli jer je Siroki odlicna ekipa a drugo sto je teren katastrofalan pa cisto sumnjam da ce i biti puno prilika

težak teren,hahahahah a gdje si to vidio teren Bilinog polja aj ne provaljuj se svega ti

pa Bilino Polje je poznat po tome što je težak teren i ne treba mu snijeg da bi bio takav , u Portugalu poznat kao takozvana močvara

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 08 mar 2012, 11:50

Željo - Široki, reću pristrasno neka bude X ;)
Olimpik - Rudar P. 1 ko vrata, nažalost
Borac - Kozara, nek krene crveno-plava mašinerija da gazi 8-)
Sloboda - SArajevo, nisam pratio ništa oko njihovih promjena u igračkom kadru, nek bude parlemntarnih 0-0 :mrgreen:
Zvijezda - Leotar 2, ovo ću staviti ko iznenađenje kola
Zrinjski - TRavnik lijte kiše ladne vode Travnik ode u prvu ligu federacije
Gošk - Slavija Vamos Srbi, pokušajte pobjediti u Gabeli , ali X je dosta, eto preedviđam X
Čelik - Velež 1, nema više raspianja bodova na bilnim polju
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 mar 2012, 14:10

seven je napisao/la:
Robijas007 je napisao/la:

pa Bilino Polje je poznat po tome što je težak teren i ne treba mu snijeg da bi bio takav , u Portugalu poznat kao takozvana močvara
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 mar 2012, 14:17

rob do bagro je napisao/la:
seven je napisao/la:

slika

da i šta hoćeš ovim da pokažeš, čovjek i napisao da je Grbavica katastrofa

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 08 mar 2012, 14:18

u Gradačcu jedan od boljih travnjaka ako ne i najbolji :D

slika

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 08 mar 2012, 14:19

Željo - Široki X
podjednake ekipe,teren ocajan,ako padne gol mislim da ce iz nekog prekida biti iz igre sumnjam,malo golova...

Olimpik - Rudar P. 1
rudar se dobro pojacao ali olimpik ipak nesto kvalitetniji,pobjeda vukova onaj spanac daje gol :mrgreen:

Borac - Kozara 1
vlado jagodic poznaje tim i taktiku borca,ali mislim da mu to nece biti dovoljno,velika pobjeda borca,i nadam se pocetak pobjednickog niza

Sloboda - SArajevo 2
neka bude pobjeda sarajeva na ime,ali bice im jako tesko,sloboda je tvrd orah,nerjeseno mozda najrealnije al ajd

Zvijezda - Leotar 1
nema leotar sta traziti u gradaccu

Zrinjski - TRavnik
lagana pobjeda zrinjskog,2:0,bolja su ekipa

Gošk - Slavija 1
slavija jednom nogom u drugoj ligi,ako je gosk mogao borac uzeti moze sigurno i slabasnu slaviju

Čelik - Velež 1
uz siroki i zeljeznicar derbi kola,mislim da ce ovo celik uzeti ne zato sto su toliko jaci vec cisto sto mislim da se velez vise sprema za kup da pokusaju iznenaditi siroki brijeg i mozda izboriti evropu

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 08 mar 2012, 14:19

slika

:lol: :lol: :lol: Zeničani dragi i mili :lol: :oops: :oops: :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 08 mar 2012, 14:27

Hoomer je napisao/la:slika

I ja sam vidio nesto govore nije nista ni kod njih idealno, a opet ti komso pa dokle stvarno :lol: :P

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 mar 2012, 14:29

mirza_rd je napisao/la:u Gradačcu jedan od boljih travnjaka ako ne i najbolji :D

slika

daleko je to od dobrog, al spram travnjaka gdje igraju i treniraju "velikani" ....

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 08 mar 2012, 14:30

SIR je napisao/la:

I ja sam vidio nesto govore nije nista ni kod njih idealno, a opet ti komso pa dokle stvarno :lol: :P
kompleks se to zove ;)
a neznam bgm ni ja, popravljamo odnose izmedju TM i HZ ... :mrgreen: dobro je to :lol:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 08 mar 2012, 14:32

Hoomer je napisao/la:
SIR je napisao/la:

kompleks se to zove ;)
a neznam bgm ni ja, popravljamo odnose izmedju TM i HZ ... :mrgreen: dobro je to :lol:
Moze se reci ja bas volim kad bi se skroz popravio odnos nas, ali slazemo se ja i ti npr..a hiljade i hiljade ljudi :? Shvatas sta hocu da ti kazem. :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 mar 2012, 19:21

& & ? 1926 je napisao/la:Željo - Široki, reću pristrasno neka bude X ;)
Olimpik - Rudar P. 1 ko vrata, nažalost
Borac - Kozara, nek krene crveno-plava mašinerija da gazi 8-)
Sloboda - SArajevo, nisam pratio ništa oko njihovih promjena u igračkom kadru, nek bude parlemntarnih 0-0 :mrgreen:
Zvijezda - Leotar 2, ovo ću staviti ko iznenađenje kola
Gošk - Slavija Vamos Srbi, pokušajte pobjediti u Gabeli , ali X je dosta, eto preedviđam X
Čelik - Velež 1, nema više raspianja bodova na bilnim polju
dabogda jezik prigrizao ovo za zvijezdu :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 08 mar 2012, 19:32

PostPostao/la & & ? 1926 dana 08 mar 2012, 11:50

Kakvi stihovi.Fenomenalno.Momak da tebi nije Aleksa Santic nesto u rodu... :lol: :lol: :lol:
Rodjeni si pjesnik nema sta... :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 08 mar 2012, 20:24

16. KOLO
10.03. Željezničar - Široki B. - 1-Zeljo se pojacao i igraju odlicno na grbavici
10.03. Olimpic - Rudar P. -1- Jedna domacinska ekipa
10.03. Borac - Kozara -1- Najsigurniji par kola
10.03. Sloboda - Sarajevo -2-Msm da Sarajevo mora pobjediti ovakvu Slobodu
10.03. Zvijezda - Leotar -1X-Ovdje se nikad ne zna
10.03. Zrinjski - Travnik -1-Lagana utakmica Mostarce
10.03. GOŠK - Slavija -1-Slavija u raspadu
10.03. Čelik - Velež -X-Nekako su se zenicani previse digli i misle da su Barcelona,a mogu imati problema sa Velezom
1946

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 09 mar 2012, 00:18

Željezničar - Široki Brijeg
Nažalost, loš teren će pokvariti ovaj istinski derbi. Široki bez Džidića i (možda) Marciana, koji je vrlo bitan igrač, unosi dozu agresivnosti, u prvom kolu je odlično čuvao Zebu, a sad bi bio zadužen za Bekrića. Fizička sprema i prekidi dobijaju na važnosti u ovakvim uslovima. Sve je moguće.

Olimpic - Rudar Prijedor
Ipak u Čitluku. Rudar je doveo nekoliko odličnih igrača, Mikić, Tosunović, iskusni Žerić te standardno odlični Kantar mogu svakoj ekipi napraviti probleme. Neće Olimpicu biti lako. Igraju i pod pritiskom, ne smiju kiksati ako žele ostvariti cilj, a to je izlazak u Evropu. Premijerligaški debi za novu devetku Olimpica - Irhana Smajića.

Borac - Kozara
Borac izgleda dosta moćno, sa odličnim i iskusnim veznim redom u kojem dominira Krunić. Međutim, Jagodić zna odlično igrati na rezultat, a zna odlično i kvalitete i mane Borca, pa su mogući problemi za Borac kad je u pitanju probijanje bunkera. S druge strane, Kozara teško zabija.

Sloboda - Sarajevo
Novi treneri i dosta novih igrača na obje strane. Sarajevo pokušava igrati 4-3-3 formaciju, ali čini mi se da nemaju prave igrače za takvu igru. Sloboda je cijele pripreme provela u Tuzli, bit će zanimljivo vidjeti kako će reagovati. Vrlo je bitan kriterij koji će sudija zauzeti, odnosno koliko grubu igru domaćina će dozvoliti, a nema sumnje da će Vojvodić u svom stilu napaliti igrače.

Zvijezda - Leotar
Leotar sa iskusnim trenerom i nekoliko prekaljenih pojedinaca također može svakoj ekipi napraviti probleme. "Novi početak" za Zvijezdu, sa novim trenerom i, po svemu sudeći, nešto drukčijim stilom igre. Ponovo će ljubitelji fudbala u Gradačcu moći na djelu vidjeti Dragana Ristića, ovaj put u dresu protivničke ekipe.

Zrinjski - Travnik
Supermlada i poletna ekipa Zrinjskog počinje borbu za Evropu. Povratak Džidića vjerovatno znači i povratak Aničića u vezni red. Ekipa Travnika bi igrački možda i mogla izboriti opstanak u PL, ali pitanje je da li Srednjobosanski kanton želi Travnik u najvišem rangu takmičenja. Premijerligaški debi i za Brazilca Cassia.

GOŠK - Slavija
GOŠK sa novim stoperskim parom i novim špicem protiv najveće nepoznanice druge polusezone - ekipe Slavije. Loš teren u Gabeli neće dozvoliti lijepu predstavu.

Čelik - Velež
Dvije ekipe koje su sigurne u sredini tabele, igrat će bez pritiska ligaške utakmice u ovoj polusezoni, i kao takve će biti vrlo nezgodne vodećim ekipama. Pitanje je kakvu će postavu izvesti Varešanović s obzirom da je utakmica Kupa BiH u srijedu apsolutni prioritet.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 09 mar 2012, 14:22

10.03. Željezničar - Široki B. 1-0
10.03. Olimpic - Rudar P. 1-1
10.03. Borac - Kozara 2-0
10.03. Sloboda - Sarajevo 1-1
10.03. Zvijezda - Leotar 2-1
10.03. Zrinjski - Travnik 3-1
10.03. GOŠK - Slavija 2-0
10.03. Čelik - Velež 2-1
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 09 mar 2012, 22:56

10.03. Željezničar - Široki B. 2-0
10.03. Olimpic - Rudar P. 3-1
10.03. Borac - Kozara 2-0
10.03. Sloboda - Sarajevo 4-2
10.03. Zvijezda - Leotar 2-0
10.03. Zrinjski - Travnik 1-0
10.03. GOŠK - Slavija 1-1
10.03. Čelik - Velež 0-1

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 09 mar 2012, 23:41

10.03. Željezničar - Široki B. 1:0
10.03. Olimpic - Rudar P. 1:1
10.03. Borac - Kozara 3:0
10.03. Sloboda - Sarajevo 1:2
10.03. Zvijezda - Leotar 3:0
10.03. Zrinjski - Travnik 3:1
10.03. GOŠK - Slavija 2:0
10.03. Čelik - Velež 1:2

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BungaBum, supervizor i 25 gostiju.