NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Aj da cujemo sta mislite tko ce sutra pocet medju prvih 11 bas me interesuje dali ce tko od novajlija biti 

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hm, veoma teško za pogodit. Kada se pogleda početni sastav ekipe u proteklim pripremama veoma teško za prognozirat.Fatko je napisao/la:Aj da cujemo sta mislite tko ce sutra pocet medju prvih 11 bas me interesuje dali ce tko od novajlija biti
Meni lično najviše vuče na: Kovačević, Jusić, Moranjkić, Nezić, Husić, A. Halilović , Ristanić, E. Halilović, Hamzić, Djelmić, Pandža.
Dragon Town
Dobar sastav tako otpriliki ce mozda i bitizmaj_Bosne je napisao/la:Hm, veoma teško za pogodit. Kada se pogleda početni sastav ekipe u proteklim pripremama veoma teško za prognozirat.Fatko je napisao/la:Aj da cujemo sta mislite tko ce sutra pocet medju prvih 11 bas me interesuje dali ce tko od novajlija biti
Meni lično najviše vuče na: Kovačević, Jusić, Moranjkić, Nezić, Husić, A. Halilović , Ristanić, E. Halilović, Hamzić, Djelmić, Pandža.
Ma Leotar pada ko iz pi**e ... samo opusteno pobjeda je vasa 

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
moja prognoza da ce Zvijezda pobijedit 4-0 Leotara. uglavnom pobjeda je sigurna u Gradaccu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ja lično i ne sumnjam u bilo šta drugo osim pobjede, inače smo od Leotara izgubili svega jednu utakmicu na policama, dvije neriješeno na policama i tri pobjede kući. Statiskitka je ubjedljivo na našoj strani, ali nikad se ne zna baš do kraja utakmice. Publika je ovdje željna dobre igre i zna to cijeniti.
Dragon Town
evo vam sutra prva postava sigurno...kovacevic
.....................jakovljevic..jusic..moranjkic...husic
...............................masic.....mujo
.......................e.halilovic......hamzic
...........................djelmic....mesi jedino postoji mogucnost da umjesto emira halilovica koji je danas preskocio trening radi lakse povrede zaigra almir halilovic.a mene sto se tice ja bi pandzu u prvu jaci je od mesija
...........................djelmic....mesi jedino postoji mogucnost da umjesto emira halilovica koji je danas preskocio trening radi lakse povrede zaigra almir halilovic.a mene sto se tice ja bi pandzu u prvu jaci je od mesija
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
izgleda astra da si upravu... sutra se igra na u novoj opremi... dresovi su marke "naai" iz srbije inače borac i partizan nose te dresove... kao sam čuo kažu da su preljepi.. a na dresovima je slika gradine ucrtana... uglavno sutra ce vidjetet...
uglavno jedan par ja crvenobijeli a drugi bijeli samo
uglavno jedan par ja crvenobijeli a drugi bijeli samo
Moraju biti lepi kada su iz Srbije 

Sve to stoji sto si rekao.Ja iskreno ne znam ima li povrijedenih ili tako nesto!Ali ovo mi se svida osim sto Pandza mora u prvih 11 i trebaju se vidjeti sta za Mesia ili Djelmica.Iskreno dao bi im po jedno poluvrijeme!A mujo je sve tanji u zadnje vrijeme i tu treba nadgledati ko da ga adekvatno zamijeni!Matori se drzi jos mada je na izmaku snaga!Sutra svi na stadion!astra1922 je napisao/la:evo vam sutra prva postava sigurno...kovacevic
eto dode subota lijep i suncan dan teren idealan ekipa spremna svi na nivou znaci za pravi ugodaj trebaju samo dobro popunjene tribine i podrska momcima koja ce im sigurno trebati.napominjem za one nestrpljive da se utakmica igra 90 minuta i da cemo mozda gol cekati dugo tako da ih ne treba pljuvati ako ne zabiju 5 golova u prvom poluvremenu
sve u svemu zmajevi sretno danas i obradujte nas, ova pobjeda bi nas definitivno odmakla od borbe za opstanak jer bi konkurentima pobjegli na 9 bodova i u ostatku sezone bi mogli dosta rastereceno igrati tako da bi i igracima a i nama navijacima sigurno lakse bilo 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
da igram keca na vas 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
igraj 3+ za Zvijezdu....bit ce golova...Heller je napisao/la:da igram keca na vas

Imam neki predosjećaj da će danas biti prava golijada,naravno u mrezi Leotara.Po onom sto sam vidio protiv Gradine podsjetilo me na stil igre Zvijezde iz prethodnih sezona kada smo igrali napadački.Vrlo sam optimističan i vjerujem da bi ekipe iz vrha danas pale na Banji.Mislim da me osjećaj ne vara i publika bi danas mogla da uziva.Messi je danas na sceni.
E nisam toliko siguran u vas, mada kvota 4,1 izgleda primamljivopredator je napisao/la:igraj 3+ za Zvijezdu....bit ce golova...Heller je napisao/la:da igram keca na vas![]()
![]()

Nullius in verba
pet komada pet komada to je nasa nada...

Puno srece u danasnjoj utakmici! Ocekujem 3:1!
Naprijed Zvijezdo !!
Naprijed Zvijezdo !!

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
- Kontakt:
U Svedskoj 2.00 koeficijent na Zvijezdu. Nesto mi je to previse i sumnjivo. Sta mislite?
hvala brate, a Gradačac je sutra uz vasFkr.87 je napisao/la:Tuzla je uz vas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.