FK Rudar Kakanj
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
Nadamo se bod(ovima) u Bihacu,Jedinstvo je u malo teskoj situaciji ako ne i najtezoj od postanka kluba,promjenili su dosta igraca u prelaznom roku,a i uprava im je nova sto bi itekako trebalo iskoristiti pa se tako nadam bod(ovima),koje smo uzimali i ranije pa zasto ne i sada ako sudjenje bude fer i korektno na stadionu Pod Boricima... 

Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
- L' Imperator
- Kontakt:
Bio sam jutros na treningu, odlicna je atmosfera u ekipi. Pero je odvojeno od ekipe trenirao i on nece 100% igrati u Bihacu. Duru loze zatezu, al je odradio cijeli trening i trebao bi biti medju prvih 11 u Bihacu. I jos da kazem da bih volio da Kemo bude medju stativama u subotu, onaj Pjanic je promasaj Rudara.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Protiv Jedinstva bez Čelikovića i Matovića
Već na startu struka Rudara suočila se s kadrovskim problemima. Lijevi bok Petar Matović vuče ozljedu još od kontrolnog meča sa Jadranom iz Tučepa, dok štoper Jasmin Čeliković nema pravo nastupa zbog tri javne opomene
Sudeći po prezentiranim igrama i postignutim rezultatima u pripremnim utakmicama može se slobodno konstatirati da će „zeleno-crni“ u nastavku prvenstva igrati značajniju ulogu i biti jedan od kandidata za naslov prvaka. Mnogo toga će zavistiti od starta jer im predstoje dva uzastopna gostovanja (Bihać i Mionica). Svakako, daleko teža prepreka je Jedinstvo, koje je, baš kao i Rudar, renoviralo momčad i dvoboj starih rivala je, nema dvojbe, derbi proljetne premijere.
To potvrđuju i riječi mladog trenera Rudara Mirnesa Buze, koji kaže da će susret protiv Jedinstva odrediti ambicije njegovog kluba.
-Ovo je naš najteži ispit. Očekuje nas motiviran protivnik i što je najgore, težak teren. Biće to, nema sumnje, rovovska borba u kojoj će odlučiti bolja fizička spremnost. Mislim da smo pripreme odradili kvalitetno i da spremno dočekujemo proljetnu sezonu, što će pokazati i meč u Bihaću, riječi su trenera Rudara Mirnesa Buze.
Već na startu struka Rudara suočila se s kadrovskim problemima. Lijevi bok Petar Matović vuče ozljedu još od kontrolnog meča sa Jadranom iz Tučepa, dok štoper Jasmin Čeliković nema pravo nastupa zbog tri javne opomene. Matovića će zamijeniti Amel Hrustanović, dok Buza traži adekvatno rješenje za drugog štopera. Najvjerovatnije će to biti Semir Kubat, koji će zaigrati u tandemu s mlađim bratom Admirom, kao što je bilo protiv Rudar Prijedora u Makarskoj kada su „zeleno-crni“ trijumfovali sa 2:0.
Već na startu struka Rudara suočila se s kadrovskim problemima. Lijevi bok Petar Matović vuče ozljedu još od kontrolnog meča sa Jadranom iz Tučepa, dok štoper Jasmin Čeliković nema pravo nastupa zbog tri javne opomene
Sudeći po prezentiranim igrama i postignutim rezultatima u pripremnim utakmicama može se slobodno konstatirati da će „zeleno-crni“ u nastavku prvenstva igrati značajniju ulogu i biti jedan od kandidata za naslov prvaka. Mnogo toga će zavistiti od starta jer im predstoje dva uzastopna gostovanja (Bihać i Mionica). Svakako, daleko teža prepreka je Jedinstvo, koje je, baš kao i Rudar, renoviralo momčad i dvoboj starih rivala je, nema dvojbe, derbi proljetne premijere.
To potvrđuju i riječi mladog trenera Rudara Mirnesa Buze, koji kaže da će susret protiv Jedinstva odrediti ambicije njegovog kluba.
-Ovo je naš najteži ispit. Očekuje nas motiviran protivnik i što je najgore, težak teren. Biće to, nema sumnje, rovovska borba u kojoj će odlučiti bolja fizička spremnost. Mislim da smo pripreme odradili kvalitetno i da spremno dočekujemo proljetnu sezonu, što će pokazati i meč u Bihaću, riječi su trenera Rudara Mirnesa Buze.
Već na startu struka Rudara suočila se s kadrovskim problemima. Lijevi bok Petar Matović vuče ozljedu još od kontrolnog meča sa Jadranom iz Tučepa, dok štoper Jasmin Čeliković nema pravo nastupa zbog tri javne opomene. Matovića će zamijeniti Amel Hrustanović, dok Buza traži adekvatno rješenje za drugog štopera. Najvjerovatnije će to biti Semir Kubat, koji će zaigrati u tandemu s mlađim bratom Admirom, kao što je bilo protiv Rudar Prijedora u Makarskoj kada su „zeleno-crni“ trijumfovali sa 2:0.
#samoRudar #zauvijek
ZAO MI VAS JER NE ZNATE GDJE DOLAZITE.
SUTRA CITAV BIHAC GORI
SUTRA CITAV BIHAC GORI
- L' Imperator
- Kontakt:
Auuu sta cemo sad?? Sto nisi ba prije rek'o, nasi igraci vec davno otisli tamoBHF994 je napisao/la:ZAO MI VAS JER NE ZNATE GDJE DOLAZITE.
SUTRA CITAV BIHAC GORI

#samoRudar #zauvijek
Ma dobro došli. Neka uživaju ovdje kod nas. Fino će se provesti 100%.
)
A jbq,kasno se Sila Nebeska probudila,pa nisam mogao reći.

A jbq,kasno se Sila Nebeska probudila,pa nisam mogao reći.
1-2 za rudar hehe realno
- L' Imperator
- Kontakt:
Imam osjecaj da cemo izgubiti 1:0.., gol cemo primiti u zadnjim minutama utakmice 

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Je li zavrsila utakmica ??L' Imperator je napisao/la:1:1 u Bihacu
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
KRAJ 1:1 (Mehadzic, Čulov)sikirica je napisao/la:Je li zavrsila utakmica ??L' Imperator je napisao/la:1:1 u Bihacu
- L' Imperator
- Kontakt:
Jestsikirica je napisao/la:Je li zavrsila utakmica ??L' Imperator je napisao/la:1:1 u Bihacu

#samoRudar #zauvijek
kakvo je bilo jedinstvo ,kažu 4 igrača oko 16g jel tačno?
Nije tacno. Jedinstvo s najboljom ekipom,iskreno. Ali nisu nesto. Po mom misljenju, losa ekipa. Ma da ni rudar nije nista pokazao.eminem22 je napisao/la:kakvo je bilo jedinstvo ,kažu 4 igrača oko 16g jel tačno?
Ovo je dobar znak za sve navijače Rudara.
Ipak nije mala stvar ovakvom preporođenom Jedinstvu uzeti bod u gostima.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Svaka čast Rudaru,kao prvo.
Jesam navijač Jedinstva,i ne govorim ovo zbog toga.
Rudar je jednu jedinu šansu iskoristio. Više nisu prišli golu. Valjali su se po terenu. U redu je to. Kao što svaka ekipa radi.
Nije ni Jedinstvo ništa bolje,mogli su pobjediti,ali **** ja klub u kojem igra tatin sin.
Dotad nikad neće biti klub. Bitno je samo da se Sila Nebeska pokazala danas.
Jer u ovakvoj utakmici i prema ovakvom Jedinstvu napuniti tribinu nije malo. Svaka čast svima
Jesam navijač Jedinstva,i ne govorim ovo zbog toga.
Rudar je jednu jedinu šansu iskoristio. Više nisu prišli golu. Valjali su se po terenu. U redu je to. Kao što svaka ekipa radi.
Nije ni Jedinstvo ništa bolje,mogli su pobjediti,ali **** ja klub u kojem igra tatin sin.
Dotad nikad neće biti klub. Bitno je samo da se Sila Nebeska pokazala danas.
Jer u ovakvoj utakmici i prema ovakvom Jedinstvu napuniti tribinu nije malo. Svaka čast svima
FKKrajina je napisao/la:Nije tacno. Jedinstvo s najboljom ekipom,iskreno. Ali nisu nesto. Po mom misljenju, losa ekipa. Ma da ni rudar nije nista pokazao.eminem22 je napisao/la:kakvo je bilo jedinstvo ,kažu 4 igrača oko 16g jel tačno?
Ne znam na koji način smatraš najboljom ekipom. Jeste najbolja od onog što trenutno imamo. Ali to je slaba ekipa koju vodi slab trener. Oni jesu danas izgarali an terenu zalagali se , ali sumnjam da možemo bilo šta ozbiljno napraviti. Nemamo napadača, veznog reda, krila, golman nije imao baš šta pokazati jer je Rudarsamo jednom došao do gola, ali mi ovako izgleda mladoliko i nesigurno.
Rudar slab, da smo imali kvalitetnije napadače vjerujem da bi pretrpjei katastrofu. Jedino što su pokazali je valjanje po terenu
jedan igrac rudara je napustio stadion u kolima hitne pomoci,ne znam sta je bilo u pitanju i po meni duro i vasa desetka(frizurica neka i te haajke) najbolji na terenu bili.Cestitke na zasluzenom bodu,i uvijeren sam da jedinstvo vise nece prosipati bodova kod kuce,jer realno jedino je rudar i mogao odnijeti
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.