Svi su dobrodosli. Ako neko dolazi iz Hrasnice slobodno, javite se ... imamo dobru schljiwowitzu
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
Teren, više nego dobar, mislim da će biti jedna sjajna fudbalska utakmica sa puno golova .. nadam se da će biti sve fer i korektno, sto od igraca, tako i od sudija
Svi su dobrodosli. Ako neko dolazi iz Hrasnice slobodno, javite se ... imamo dobru schljiwowitzu
1947!
Najava utakmice Budućnost - Famos-SAŠK Napredak - http://fkbuducnostbanovici.**** ... tvara.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- kuman_@mel
- Kontakt:
Muhamed Mujic je povrijedjen,i na nasu zalost,nece nastupiti u subotu protiv Famosa.Ali uprkos tome pobijeda nebi smjela doci u pitanje....
BUDO U SRCU
BUDO U SRCU
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Šteta. Bio je na kraju polusezone ušao u seriju dobrih igara. Sreća u nesreći je što imamo adekvatne zamjene na poziciji napadača.kuman_@mel je napisao/la:Muhamed Mujic je povrijedjen,i na nasu zalost,nece nastupiti u subotu protiv Famosa.Ali uprkos tome pobijeda nebi smjela doci u pitanje....
BUDO U SRCU
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
komsije sretno i vama sutra i da pobjedi te
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Danas je 65. godina postojanja fudbala u gradu mrkog uglja, Banovićima.
Historija kluba 1947-2012 http://www.fkbuducnostbanovici.com/inde ... &Itemid=17" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN 65-ti ROĐENDAN MOM VOLJENOM KLUBU FK BUDUĆNOST BANOVIĆI
Historija kluba 1947-2012 http://www.fkbuducnostbanovici.com/inde ... &Itemid=17" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN 65-ti ROĐENDAN MOM VOLJENOM KLUBU FK BUDUĆNOST BANOVIĆI
1947!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Evo čestitke 
'' Sve najbolje i da doživite još toliko ''

'' Sve najbolje i da doživite još toliko ''
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hvala na podršci, trebali bi pobijediti.
Napokon da počne prvenstvo, imamo povoljan raspored, vidjećemo hoćemo li to iskoristiti.
Napokon da počne prvenstvo, imamo povoljan raspored, vidjećemo hoćemo li to iskoristiti.
Zelim vam sve najbolje i da pobjedom proslavite rodendan svog voljenog kluba! 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Hvala na cestitkama, uz to ..
FK BUDUĆNOST - FK Famos SAŠK Napredak 1:0 (Emir Ikanović)
1947!
to nesto nesto tesko bi? Kakav je sašk
Dobar Famos-SAŠK dobar... Iznenadili su i mene, pokazali su se kao tvrd orah. Imaju dobar vezni red, 2 igrača su odlična sa brojem 8 i 13. Dobro su se branili, a pokušavali napadati uglavnom preko kontranapada. Imali su i nekoliko prilika, ali nisu iskoristili. Uglavnom, dobra ekipa koja ne zaslužuje da bude na 14. mjestu i mogu puno više.eminem22 je napisao/la:to nesto nesto tesko bi? Kakav je sašk
Izvještaj sa utakmice sa fotografijama - http://fkbuducnostbanovici.**** ... cetku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- kuman_@mel
- Kontakt:
Al valja sad izgubiti u Velikoj Kladusi,oni su inspirisani povratkom Fikre(Babe)Abdica,sto su dokazali i u Srebreniku

Zadnja izmjena: kuman_@mel, dana/u 12 mar 2012, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
ne igra Fikrokuman_@mel je napisao/la:Al valja sad izgubiti u Velikoj Kladusi,oni su inspirisani povratkom Fikre(Babe)Avdica,sto su dokazali i u Srebreniku![]()
![]()
Iskreno, teško možemo do bod(ov)a u Kladuši. Krajišniku je svaki bod prijeko potreban tako da ćemo teško uraditi nešto više, iako bi odlično bilo donijeti bod iz Kladuše.
- kuman_@mel
- Kontakt:
Tezak si jarane... -.-'unisovac je napisao/la:ne igra Fikrokuman_@mel je napisao/la:Al valja sad izgubiti u Velikoj Kladusi,oni su inspirisani povratkom Fikre(Babe)Avdica,sto su dokazali i u Srebreniku![]()
![]()
Cestitam vam na pobjedi.Ljumani_Banovici je napisao/la:Hvala na cestitkama, uz to ..
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
kuman_@mel je napisao/la:Tezak si jarane... -.-'unisovac je napisao/la:ne igra Fikrokuman_@mel je napisao/la:Al valja sad izgubiti u Velikoj Kladusi,oni su inspirisani povratkom Fikre(Babe)Avdica,sto su dokazali i u Srebreniku![]()
![]()
1947!
ne tezak,nego pretezakkuman_@mel je napisao/la:Tezak si jarane... -.-'unisovac je napisao/la:ne igra Fikrokuman_@mel je napisao/la:Al valja sad izgubiti u Velikoj Kladusi,oni su inspirisani povratkom Fikre(Babe)Avdica,sto su dokazali i u Srebreniku![]()
![]()
- kuman_@mel
- Kontakt:
Ekipa Buducnosti je danas u 13:00 krenula sa autobuske stanice u Banovicima za Veliku kladusu,gdje je prioritet otkinuti bod,a ako im se ukaze prilika i 3... Sta vise reci osim da im pozelim srecu...
SRETNO MOMCI !
SRETNO MOMCI !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.