FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
NEMA IZGOVORA , SVI NA SJEVER 
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
Da li neko zna u koliko sati pocinje prodaja karata?
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
u deset sati pocinje prodaja ulaznicaMarkoDa je napisao/la:Da li neko zna u koliko sati pocinje prodaja karata?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
nanek
Ocel biti kakav stream bhta ili nesto silicno ? Hitno je svaka pomoc ce pomoci?
- pintol_TM87
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;nanek je napisao/la:Ocel biti kakav stream bhta ili nesto silicno ? Hitno je svaka pomoc ce pomoci?
probaj tu pola sata prije tekme...mada sumnjam da će tu biti...ako pronadjem neki program za gledanje kanala preko net-a posaljem ti...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
nanek
A ja ti Pisem na pwt a ti meni ovdje : Hvala drug punopintol_TM87 je napisao/la:http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;nanek je napisao/la:Ocel biti kakav stream bhta ili nesto silicno ? Hitno je svaka pomoc ce pomoci?
probaj tu pola sata prije tekme...mada sumnjam da će tu biti...ako pronadjem neki program za gledanje kanala preko net-a posaljem ti...
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Ma bez brige biti će stream samo je još uvijek rano, objaviti će netko na forumu.nanek je napisao/la:Ocel biti kakav stream bhta ili nesto silicno ? Hitno je svaka pomoc ce pomoci?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- KB-TM87
- Kontakt:
A kada na teren izađe nam Željooo 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Zasto niko na zvanicnoj stranici ne spominje sjever ? Rekli su cijenu za zapad, i to da ce polugodisnje i godisnje Jug vaziti sa Sjever... a cijenu sjevera nisu rekli.
Zato što nisu htjeli da izađu u javnost da je cijena 8 km, ali kad raja dođe da kupi kartu vidjet ćetokmak je napisao/la:Zasto niko na zvanicnoj stranici ne spominje sjever ? Rekli su cijenu za zapad, i to da ce polugodisnje i godisnje Jug vaziti sa Sjever... a cijenu sjevera nisu rekli.
Naprijed Željo, ljubavi moja!
Danas 3 komada !!!
Danas 3 komada !!!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Još malo.
Zbog tebe sam rođen i za tebe navijam...
Zbog tebe sam rođen i za tebe navijam...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Protiv Olimpica je bila 5 KM...
- spielführer_21
- Kontakt:
Odavno se nisam plašio jedne utakmice kao ove danas! Mnogo toga lošeg se dogodilo prethodnih dana, ali sad nema nazad. Forza Željo!
P.S: kvota na Želju se kreće između 1.7 i 1.75 na većini stranih kladionica, s tima što je na betwin čini mi se blokiran par. Na pobjedu Širokog kvota je između 3.9 i 4.2
P.S: kvota na Želju se kreće između 1.7 i 1.75 na većini stranih kladionica, s tima što je na betwin čini mi se blokiran par. Na pobjedu Širokog kvota je između 3.9 i 4.2
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Igrom slucaja maoprije sam se nasao na terenu Grbavice, teren je uzas ko zabije prvi go taj ce pobjediti, al progozna je ovdje 0-0, al samo iz prekida ce se moci doci do gola, to ce te danas i vidjeti i moja zelja naravno jedan lijepi X 
Sjever 8 KM (previše puta napisano), prodaja počela u 10h, zasad nema gužve na prodajnim mjestima, fan shop otvorio vrata...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, obagol i 25 gostiju.