FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SIR
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SIR » 09 mar 2012, 14:22

kupus army je napisao/la:**** te kralj,pa ovaj covjek nije dure ni malo,na svakoj temi covjek nesto pise,na svaki upis komentarise.Daj momak idi malo radi nesto,izadji zabavi se,**** te net i forumi.
U cemu je problem drug????
Ko kaze da sam na svakoj temi?

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 09 mar 2012, 14:23

koliko ima snjega na nasem stadionu,znali ko?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 mar 2012, 16:15

@sir samo ti prijatelju pisi i nemoj se pravdati nikome...jbg nisu navikli da neko pokusava na normalan nacin komunicirati a ne odmah "za vratove"..stas seljadija navikla da se prepucava i odmah im smeta neko normalan.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 09 mar 2012, 16:19

mma_hz je napisao/la:@sir samo ti prijatelju pisi i nemoj se pravdati nikome...jbg nisu navikli da neko pokusava na normalan nacin komunicirati a ne odmah "za vratove"..stas seljadija navikla da se prepucava i odmah im smeta neko normalan.. ;)
Ma ja sam rekao da me odjave, jer fkt mi je ovo pocelo ici na zivce da sam znao nebi se ni prijavio nikako eto.Zelim vam dalje ugodno pisanje, naravno nasem klubu da u nedelju pobijedi. ;) :P

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 mar 2012, 17:06

Ma pisi ti sto se mene tice do sutra,ako ti je volja,meni ne smeta,al fakat se pitam odakle ti vrijeme i volja da toliko pises?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 09 mar 2012, 18:00

Ma sta ti je covjece,pa dodes radi svog cejfa na forum i ostanes koliko je tebi cejf!!!!
Mislim to je tvoja stvar,a sada sto ima likova kojim smeta tvoj visak vremena boli te
briga!!1 Nego da ovim solarima uzmemo ako Bog da tri bobe!! ;) ;) ;)
Nismo dugo!!!! Mora jednom procepiti,a sada je vrijeme!!!!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 mar 2012, 18:22

Matko ovo rijesava.

Jos sutra x u komsiluku i u igri smo itekako.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 09 mar 2012, 18:40

seven je napisao/la:
SIR je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva spremno dočekuju drugi dio Premijer lige Bosne i Hercegovine, odnosno nedjeljnu utakmicu 16. kola protiv Slobode na Tušnju. Dragan Jović, šef stručnog štaba Bordo tima jasno je dao do znanja da će tim sa Koševa biti jedan od kandidata za titulu prvaka BiH.

„Po posljednji put ćemo govoriti o ambicijama FK Sarajevo, one su jasne. Svjesni smo da su Željo i Široki Brijeg u prednosti, da imaju dobru ekipu, dobre trenere i igrače, ali mi u nedjelju krećemo u borbu za šampionsku titulu“, poručio je Jović. Što se ekipe tiče, Jovića brine povreda Matije Matka, koji se povrijedio na pretposljednjem treningu.

„Ipak, nadam se da će Matko biti spreman za nedjelju. Uz njega, neću moći računati na suspendiranog Asmira Suljića, dok su svi ostali igrači na raspolaganju“, riječi su Jovića, koji je kazao da je njegova ekipa obavila izuzetno kvalitetne pripreme, te se zahvalio Upravi kluba koja je obezbjedila uslove za optimalan rad.

Javnosti se obratio i kapiten Bordo tima, Sedin Torlak, koji je rekao da u ekipi vlada sjajna atmosfera i da su se igrači zaželjeli takmičarskih utakmica.

„Atmosfera u svlačionici je sjajna. Vrlo brzo smo se upoznali, zbližili sa svim novim igračima i siguran sam da će ova ekipa igrati bolje nego jesenas“, kaže Torlak.

S obzirom na teške terene Jović je dobio informaciju da je stanje stadiona Tušanj u dobrom stanje, te da će se u Tuzli odigrati kvalitetna utakmica. :D

Sigurno postajete šampioni, jer ako je Jović to rekao onda će i ispuniti rečeno, čovjek je od riječi :lol:
Jović priča o tituli hahaha on nikad loptu šutno nije slušo tranzistor kad je Musemić, Janjoš, Pašić, Hadžialagić i drštvo bili šampioni Juge pa zar vas nije sramota da vas on trenira pored vaših idola na šta ste vi spali mi smo nasjeli njegovoj priči a i vi ćete polako za par kola :o

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 mar 2012, 18:46

Kako jaki argumenti, nije lopte sutnuo u zivotu. :lol: :lol: :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 mar 2012, 18:55

Tek kada dođeš u FK Sarajevo,postaješ trener ili igrač.Ako si bio niko i ništa,u Sarajevu imaš priliku
da karijeru usmjeriš u željenom pravcu.Ko si bio,šta si bio,nije važno...Da vidimo šta možeš.
Mi ćemo procijeniti koliko vrijediš !
F.K.SARAJEVO

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 09 mar 2012, 19:00

molotovljev je napisao/la:Tek kada dođeš u FK Sarajevo,postaješ trener ili igrač.Ako si bio niko i ništa,u Sarajevu imaš priliku
da karijeru usmjeriš u željenom pravcu.Ko si bio,šta si bio,nije važno...Da vidimo šta možeš.
ma pravi Real Madrid balkanskog poluotoka, ali samo na riječima
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 mar 2012, 19:04

muXmania je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Tek kada dođeš u FK Sarajevo,postaješ trener ili igrač.Ako si bio niko i ništa,u Sarajevu imaš priliku
ma pravi Real Madrid balkanskog poluotoka, ali samo na riječima
NE !Mi smo FK Sarajevo.
Originalno,zar ne?
F.K.SARAJEVO

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 10 mar 2012, 09:22

Joj raja oceli biti streama danas :? ?
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 10 mar 2012, 10:17

tarikhordas je napisao/la:Joj raja oceli biti streama danas :? ?
Trebalo bi do sutra to biti,,e sad dali ce biti postavljen to treba da cekamo. :P

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 10 mar 2012, 12:38

SIR je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:Joj raja oceli biti streama danas :? ?
Trebalo bi do sutra to biti,,e sad dali ce biti postavljen to treba da cekamo. :P
Ebo vas streamovi... Preko skype se dogovorite sa nekim ko ima MojuTV, da on stavi kameru ispred monitora i tako gledas i ti... Vjeruj slika nije toliko losa, cak stavise gledljiva je... :lol:
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 10 mar 2012, 14:08

Pozdrav , samo vas molim da mi kazete malo vise o Harisu Handzicu koji je sada u Velezu , kakav je , ima li potencijala ? Unaprijed hvala
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 mar 2012, 14:35

Adin_BiH je napisao/la:Pozdrav , samo vas molim da mi kazete malo vise o Harisu Handzicu koji je sada u Velezu , kakav je , ima li potencijala ? Unaprijed hvala
Imao je potencijala dok nije zapjevao "kafana je moja sudbina , ona me je sebi uzela"...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 10 mar 2012, 17:50

@FK Sarajevo
Momak bolje imati i rupu nego nista,na znam koliko ti je godina ali trebao bi imati vise postovanja prema Grbavici ako nista drugo radi onog perioda 1992-1995 kada je kompletna zspaljena(vjerovatno si i tome radovao).Normalne komsije sretno sutra.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 10 mar 2012, 18:00

FK Sarajevo je napisao/la:
dino lj je napisao/la:@FK Sarajevo
Momak bolje imati i rupu nego nista,na znam koliko ti je godina ali trebao bi imati vise postovanja prema Grbavici ako nista drugo radi onog perioda 1992-1995 kada je kompletna zspaljena(vjerovatno si i tome radovao).Normalne komsije sretno sutra.
Treba je ponovo zapaliti da gamad nema gdje pogledati utakmicu.
vrlo inteligentno, pravi navijač Sarajeva se vjerovatno stidi takvih ko što si ti!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 mar 2012, 18:05

FK Sarajevo je napisao/la: Nije tvoj problem sta sam ja rekao.
Itekako je moj, ne samo moj ,vec problem drustva , ne zelim da takvi kao ti predstavljaju nas klub ! Razumijem sva ona prepucavanja , i ja se ukljucim u njih ,ali ovakvo nesto je sramota druze , sramota. Grb i drzava na prvom mjesti , 3 prazna mjesta pa onda sve ostalo !
Nije tvoj problem sta oni seru , to govori o njima ,a ne o tebi ! Budi dinGospo i iskuliraj to.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Ammko99, Arma00, johntravolta123, Laganini1986, Mostarska, Venom i 80 gostiju.