Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Neka nek is samo pune jos 3 bilo bi odlicno
- el-fighter
- Kontakt:
Ma Sejo ce na kraju sezone sigurno napustiti Hoffenheim. Volio bih da krene Vedinim stopama i da predje u Stutgart, jos samo da Svabe izbore EL. U Hoffenheimu je sigurno najbolji igrac, ali i pored toga je u nemilosti trenera. Mislim da mu i ugovor istice na ljeto?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ističe mu ugovor na ljeto, ali ovo nije nikako dobro za njega. Ima 28 godina i izgubiti će polusezonu kad je u najboljim i najzrelijim godinama karijere, uz to manje su šanse da ga neki jači klub dovede u svoje redove. Stuttgart bi bila ok opcija.el-fighter je napisao/la:Ma Sejo ce na kraju sezone sigurno napustiti Hoffenheim. Volio bih da krene Vedinim stopama i da predje u Stutgart, jos samo da Svabe izbore EL. U Hoffenheimu je sigurno najbolji igrac, ali i pored toga je u nemilosti trenera. Mislim da mu i ugovor istice na ljeto?
Ti bi fakat pod hitno trebao da prestanes k'o fol da se ''sekiras'' u vezi Salihovica.dzonvejn je napisao/la:Ističe mu ugovor na ljeto, ali ovo nije nikako dobro za njega. Ima 28 godina i izgubiti će polusezonu kad je u najboljim i najzrelijim godinama karijere, uz to manje su šanse da ga neki jači klub dovede u svoje redove. Stuttgart bi bila ok opcija.el-fighter je napisao/la:Ma Sejo ce na kraju sezone sigurno napustiti Hoffenheim. Volio bih da krene Vedinim stopama i da predje u Stutgart, jos samo da Svabe izbore EL. U Hoffenheimu je sigurno najbolji igrac, ali i pored toga je u nemilosti trenera. Mislim da mu i ugovor istice na ljeto?
Jer fakat veze nemas ama bas nista o ovom fudbaleru.
Nego samo da pises,uopte ti nije bitno sta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sejo je u najboljim godinama,nema jos 27...na ljeto je slobodan igrac i moze oticic u mnogo jaci klub od seoskog Hofenhajma..Bayer i Studgart,pa i Hamburg ce jedva docekati da ga dovedu! pogotovo Bayer kojem treba lijevak umjesto Corluke koji je tu na pozajmici.. ne brinem ja za Seju,on ce bez problema naci pravi klub za sebe,a to ce biti veoma vazno i za reprezentaciju!
Šta sam pogrešno napisao?harishp je napisao/la: Ti bi fakat pod hitno trebao da prestanes k'o fol da se ''sekiras'' u vezi Salihovica.
Jer fakat veze nemas ama bas nista o ovom fudbaleru.
Nego samo da pises,uopte ti nije bitno sta.
Kad ovo neko napise,dovoljno mu je da vise nikad nista ni da pokusa da napise.dzonvejn je napisao/la:kako ti kažeš ali čisto sumnjam da je odbio bayern, to je vjerovatno neka provala.
Igra Hoffenhaim k'o preporodzen bez Saliha..................................
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa i dalje mislim da je provala, čuj odbio Bayern, da bi kao ostao u Hoffenheimu?! Ili je lud ili je patka.harishp je napisao/la:Kad ovo neko napise,dovoljno mu je da vise nikad nista ni da pokusa da napise.dzonvejn je napisao/la:kako ti kažeš ali čisto sumnjam da je odbio bayern, to je vjerovatno neka provala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto da ne ? Kad je u tom momentu Hoffenheim harao ligom, nema razloga da ode.dzonvejn je napisao/la: Pa i dalje mislim da je provala, čuj odbio Bayern, da bi kao ostao u Hoffenheimu?! Ili je lud ili je patka.
Misliti i srati nije isto.Tad je Bajern gledao u guz Hoffenhaimu,isto tako Sejo je imao platu u Hoffi taman onoliku koliko mu Bajern nebi isplatio ali bi ga rado u tim.Najveci razlog je bio braca kobasicari.Ako ne znas o kome se prica onda ziv bio,nemoj vise na ovoj temi handrisati.dzonvejn je napisao/la:Pa i dalje mislim da je provala, čuj odbio Bayern, da bi kao ostao u Hoffenheimu?! Ili je lud ili je patka.harishp je napisao/la:Kad ovo neko napise,dovoljno mu je da vise nikad nista ni da pokusa da napise.dzonvejn je napisao/la:kako ti kažeš ali čisto sumnjam da je odbio bayern, to je vjerovatno neka provala.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Tolstoj kazes da si procitao razgovor,a ovaj jos i dalje tvrdi da je patka u vezi odbijanja Seje poziva u Bajern.Pa nije Dnevni Avaz ovo napisao,uostalom bilo je i na Njemackim tv kanalima.dzonvejn je napisao/la:
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 97974.html
Toliko o klocizmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Klinsmann i Beckenbauer lazu, Dzonvejn je upravu
Prilozis im link od renomiranih njemackih portala, jos da imam volje trazit, nasao bih i video izjavu, i ovi opet ne kontaju (ili ne zele). Kao sto harishp rece, haj da je avaz prenio, pa bilo bi razumljivo.
Prilozis im link od renomiranih njemackih portala, jos da imam volje trazit, nasao bih i video izjavu, i ovi opet ne kontaju (ili ne zele). Kao sto harishp rece, haj da je avaz prenio, pa bilo bi razumljivo.
Cak je jedne nedelje Franc na Dopel pasu govorio o tome
Thomas Müller - Fußballgott
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakvi, sad ce ti pojedinci reci da je Franz malo previse popio na Doppelpasu (mada je pogolema ona krigla pive tamo), pa nije mislio na Seju, nego na nekog drugog igraca.don_burza je napisao/la:Cak je jedne nedelje Franc na Dopel pasu govorio o tome
Bojim se da je onda Salihović "malo više popio".
Sad je vjerovatno sretan na tribinama u Hoffenheimu, a u Munchen može samo kao turist.
Sad je vjerovatno sretan na tribinama u Hoffenheimu, a u Munchen može samo kao turist.
Uhh sto je Salihovic zakuca sa penaltika 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ono nebi tri golmana odbranila 
Objasnio kako se izvode penali..L-Train je napisao/la:Uhh sto je Salihovic zakuca sa penaltika
Kaze komentator samo Bosanci smiju davati golove veceras.
- BeyKopites
- Kontakt:
Skide paucinu...L-Train je napisao/la:Uhh sto je Salihovic zakuca sa penaltika
Da mu je Sejo rukom pokazao gdje ces sutati, ne bi je skino
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Uff brate golman ni ocima ne uprati ovo
mislio je golman da ce sutat u lijevo on u raslje desno smjesti meni srce stade reko ode preko