PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Jel jos neko imao ovaj problem,kad udjem u pes,i ono da biras servere samo pise could not enter the lobby,danas mi je tako cijeli dan 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
svi smo na fiveserveru niko ne koristi vise deemez tako da ne znam do cega ti je tojocker92 je napisao/la:Jel jos neko imao ovaj problem,kad udjem u pes,i ono da biras servere samo pise could not enter the lobby,danas mi je tako cijeli dan
edit:ponovo se pokrecu sportsport.ba pes6 novine(kaze nedo).Glavni urednici su:Goalgeterr,Bavarian_bk i ja!
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
a ja sam ti na demazu,nisam ni znao da ima neki novi,gdje to mogu naciSenaid L.F.C je napisao/la:svi smo na fiveserveru niko ne koristi vise deemez tako da ne znam do cega ti je tojocker92 je napisao/la:Jel jos neko imao ovaj problem,kad udjem u pes,i ono da biras servere samo pise could not enter the lobby,danas mi je tako cijeli dan
edit:ponovo se pokrecu sportsport.ba pes6 novine(kaze nedo).Glavni urednici su:Goalgeterr,Bavarian_bk i ja!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pricalo se je ovdje o tome naci ces negdje na proslih 20tak stranica taj drugi server za igratjocker92 je napisao/la:a ja sam ti na demazu,nisam ni znao da ima neki novi,gdje to mogu naciSenaid L.F.C je napisao/la:svi smo na fiveserveru niko ne koristi vise deemez tako da ne znam do cega ti je tojocker92 je napisao/la:Jel jos neko imao ovaj problem,kad udjem u pes,i ono da biras servere samo pise could not enter the lobby,danas mi je tako cijeli dan
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
pocnite odma pa nas obavjestavajte o transferimaSenaid L.F.C je napisao/la:ponovo se pokrecu sportsport.ba pes6 novine(kaze nedo).Glavni urednici su:Goalgeterr,Bavarian_bk i ja!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
do vidi sa goalgetterom ja sam zaduzen za izvjestaje sa utakmnica i sl. a za ostalo intervjue,itd su ova dvablack64 je napisao/la:pocnite odma pa nas obavjestavajte o transferimaSenaid L.F.C je napisao/la:ponovo se pokrecu sportsport.ba pes6 novine(kaze nedo).Glavni urednici su:Goalgeterr,Bavarian_bk i ja!
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
To ti je jer igraš na pes6j.net serveru i vjerovatno ne možeš ući ponekad na eu lobijeve ili afričke..jocker92 je napisao/la:Jel jos neko imao ovaj problem,kad udjem u pes,i ono da biras servere samo pise could not enter the lobby,danas mi je tako cijeli dan
Pređi na fiveserver , mnogo je bolji , nemaš tih problema
Sloboda Tuzla !!!
Ma ne mogu ja to naci,ako neko zna sta treba uraditi,instalirati i sl.nek se javi ili nek dostavi linkove 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jocker92 je napisao/la:Ma ne mogu ja to naci,ako neko zna sta treba uraditi,instalirati i sl.nek se javi ili nek dostavi linkove
that is itPRELAZIMO NA FIVESERVER !
Prvo, sacuvajte svoj stari hosts file od pes6j, mozda vam nekada zatreba !
1.Korak - Download hosts filea
Ovdje možete skinuti vaš hosts file za fiveserver.
Link: http://www.wupload.com/file/2653826447/hosts" onclick="window.open(this.href);return false;
2.Korak - Instalacija hosts file
Kada ste skinuli vaš hosts file , odite u C:\Windows\System32\drivers\etc te samo kopirajte vaš hosts. Prije toga ako želite , save-ajte vaš prethodni hosts negdje na računaru.
3.Korak - Registiranje na server
Registraciju možete obaviti na ovom linku: http://pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potrebno je unijeti registracijski kod (registration code). Prikazan je ja sledećoj slici:
KOD UNIJETI BEZ CRTICA IZMEDJU (SVE SPOJENO), I TREBATE UNIJETI SVOJ REGISTRATION CODE, NE OVAJ STO STOJI NA SLICI !
KOD UNIJETI BEZ CRTICA IZMEDJU (SVE SPOJENO), I TREBATE UNIJETI SVOJ REGISTRATION CODE, NE OVAJ STO STOJI NA SLICI !
Kada ste upisati kod , upišite vaše username i password. Klikneti na Register!
To je sve , dobro zapamtite username i password.
4.Korak - Logiranje na servere preko PESa
Ulazite isto kao i na pes6j. Samo , ovdje vam ne treba biti upaljena stranica od fiveservera. Idete network i kada dođete do kucanja šifre , uradite sledeće:
Šifra se kuca na sledeći način:
Username-Password
PRIMJER:
pesmaster-javolimbih
PAZITE NA VELIKA I MALA SLOVA.
Zatim idete sve normalno kao i na pes6j.
Najčešći lobby koji koristimo je "Euroleague" , ali možete i na ostalim igrati.
To je sve , pratite detaljno korake i neće biti problema.
U igri je kamera prilicno blizu, ako nekome smeta, moze promjeniti u Game Settings !
Copyright by Toma (Pesmaster) !
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ovaj file http://www.wupload.com/file/2673810177/hosts" onclick="window.open(this.href);return false; ubaci u C:\Windows\System32\drivers\etc.
Zatim se registruj ovdje http://pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false; , registar code imaš kada uđeš u network
Kada se prijavljuješ , koristiš ovo : username-password u PESU u networku.
Zatim se registruj ovdje http://pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false; , registar code imaš kada uđeš u network
Kada se prijavljuješ , koristiš ovo : username-password u PESU u networku.
Sloboda Tuzla !!!
Hvala momci na pomoci 
edit:Samo sad ne mogu igrati nikako,samo pise da ne mogu ucestvovati
edit:Samo sad ne mogu igrati nikako,samo pise da ne mogu ucestvovati
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
bosniacum lilicum javi mi se na fb da se dogovorimo za parkera

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo za samketa jedna muzicka nakon drafta (ako budes falio i sljedeci put)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- samir_tm87
- Kontakt:
add sam te na fb pa pozuri hahahahaahGoalgetter je napisao/la:Evo za samketa jedna muzicka nakon drafta (ako budes falio i sljedeci put)![]()
[youtube][/youtube]
- samir_tm87
- Kontakt:

ta tri desna na prodaju, dodat ce se jos dva sto jeftinija napadaca i jedan ili oba sto jeftinija acm/a
- Senaid L.F.C
- Kontakt:

moja formacija ako ispadne sve kako treba.Ako ima ko zainteresiran za Aquilania,Sagnu,Mela ili Huddlestona neka mi se javi
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Samke dogovoricemo se za Lennona 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.