Meni ne djeluje tako.(da malo diskutujem ko tiJavierPortillo je napisao/la:Molina igrao rukom pri postizanju gola.
Odlicna utakmica, ipak mislim da ce Real uzeti ovo.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Meni ne djeluje tako.(da malo diskutujem ko tiJavierPortillo je napisao/la:Molina igrao rukom pri postizanju gola.
Nema ko.Feco je napisao/la:Ista priča ko i sa Rayom ,jedna ili dvije individualne "trze" i ima da se rijesi .. Marselo nikakaw u defanzivi,u napadu jos losiji.. mozda prvi kandidat za out
kako to vi odmah vidite čim nešto bude protiv realaJavierPortillo je napisao/la:Molina igrao rukom pri postizanju gola.
Izgleda da ne gledaš baš čestoPetardaa je napisao/la:kako to vi odmah vidite čim nešto bude protiv realaJavierPortillo je napisao/la:Molina igrao rukom pri postizanju gola.![]()
bez brige svirat će penal u 58min ako bude 1-1
ovog marcela treba otjerat (moje mišljenje)
kad god gledam uvijek je on najlošiji što se tiče odbrane reala...
Glumi budalu sto jes jes ,treba mu se zahvalit ,vrijeme je ..Raul_64 je napisao/la:Nema ko.Feco je napisao/la:Ista priča ko i sa Rayom ,jedna ili dvije individualne "trze" i ima da se rijesi .. Marselo nikakaw u defanzivi,u napadu jos losiji.. mozda prvi kandidat za out
a slazem se za njegovu izvedbu u prvom poluvremenu.
Red je i da se ja nasmijemJavierPortillo je napisao/la:Kakva golcina najboljeg igraca svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.