Sin duda, noga.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Znam da bixaviesta je napisao/la:Da mi je vas mentalni sklop barem jednu godinu, dao bi bubreg, komad jetre, krvi, urina...
cista nogaJavierPortillo je napisao/la:Znam tebra, ja vas ne bih
Sin duda, noga.
Pa vi da mozete i boga mi pokusali uvjerit da je zemlja ravna ploca. Jasno se vidi kako lopta usporava a i mjenja rotaciju nakon dodira sa rukom. A i ne vidim razlog zbog cega pokusavate dokazati da je suprotno kad je Real pobjedio i završeno.L-Train je napisao/la:cista nogaJavierPortillo je napisao/la:Znam tebra, ja vas ne bih
Sin duda, noga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovog pametnjakovića moram citirati...Harrison je napisao/la:Ama bas isto kao sto je Pique ustopao loptu u 1/2 LP protiv Chelzija, a Ovrebo nije vidio, nesto se ne sjecam da ste tad pljuvali Ovreba sto nije svirao penal za Chelzi, pa u istoj toj utakmici i to u ZADNJOJ minuti kod 1:1 jedan igrac Chelzija sutira na gol i lopta u ruku pogadja mislim Eto-a, a sudija Ovrebo nista... tad ste bili veoma sretni sudjenjem i nezasluzenim prolazom u finale... a sad smradate o sudjenju u korist Reala...tech je napisao/la:A nije loš rukometaš ni Alonso, ako cemo pošteno. Uštopa cova sebi loptu rukom ko na treningu u sred 16-ercaraul-zakon je napisao/la:Joj, jeste mi dokur.čili, isti ovi navijači Barcelone su prošle godine u ovo doba tvrdili kako sucima u Španiji ništa ne fali, te kako odlično obavljaju svoj posao..., boli ga briga, zna da sudija to "ne smije vidjeti"
![]()
![]()
Kako pokradoše ofirno Betis koji je zaslužio barem bod.![]()
da li sam ja od 49 postova ikad napisao da je real nezasluženo prvi ?a bilo je more takvih situacija, kad vama ne ide sudije su krive, djecija posla, kad vam ide to je zaslugom igraca i dobre igre, a nikad uz pomoc arbitara...
bila najveca bruka od sudjenja ikad zabiljezena u historiji fudbala i koja je direktno uticala na ishod cijele LP,
koje tekme ?hiljadu puta vam je sudija pomogao,
od 2002Johny je napisao/la:Od kad je to Cristiano najbolji svih vremena
e jeste se vala napatili.. zakukali jednu tekmu i to ligu prvaka*p!p!t@* je napisao/la:Mi patili prošle sezone zbog sudijskih odluka, vi ove ...
Ko će sljedeće ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.