izgleda da bolje zna nego vi iz ŠirokogImp je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Baraceva odsteta je bila 1,4 mil eura ovo je neko bas lupio
Naravno ti si bio posrednik između 2 kluba i točno znaš o kojem se iznosu radilo...
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
KevineKevin je napisao/la:izgleda da bolje zna nego vi iz ŠirokogImp je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Baraceva odsteta je bila 1,4 mil eura ovo je neko bas lupio
Naravno ti si bio posrednik između 2 kluba i točno znaš o kojem se iznosu radilo...
A iznenadio bi se koliko ja znam mada u drugu ruku nisam sada expert
A da jos preciziram siroki je dobio prve godine 500 000, a sljedece 3 godine po 300 000 za baraca
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Šta uradišmo mi od tih para,jos kad dodas sponzore,nakupi se toga

-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ne pratiš temu, deremo guzove, Eurocup je našGrdan je napisao/la:Počeo prijenos Široki-Cedetiva na HTV 2.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Nisam ja rekao da je široki dobio 3. Nego mi je simpatično kako je se baš odmah on našao javit da Široki nije dobio 3M vec 1.4, a da je pisalo da je dobio 1.4 a dobio 3 nebi ga nigdje biloKevin je napisao/la:izgleda da bolje zna nego vi iz ŠirokogImp je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Baraceva odsteta je bila 1,4 mil eura ovo je neko bas lupio
O kojim se tocno brojkam radi, to malo ljudi zna
Nije kurtoazija ali svaka cast,da jedan manji grad(ne mislim u losem kontekstu) ima ovako dobre rezultate u dva naj popularnije sporta odavno nije bilo,sretno u igranju Evropskih kosarkaskih utakmica.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Da prekinem ovu glupu raspravu, koje mjesto vam treba za plasman u euro kupovima?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
idu svi sa sedmim mjestom na tabeli
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Klubovi pokazuju interes za igrače Širokog, no i dalje nema službenih ponuda
”Do danas se nitko pismenim putem nije obratio klubu i poslao neku konkretnu ponudu, stoga možemo demantirati ovu informaciju.” rekao je predsjednik HKK Široki WWin, Ante Suton.
No, da interes za igrače Širokog postoji, ide u prilog i sljedeća izjava.
”Naime, spomenuti klubovi, ali i mnogi drugi iz Europe i bivše Jugoslavije se interesiraju za spomenute igrače, ali i za Planinića, Baraća, Šakića i Bilinovca.”
”Mi kao klub smo se orijentirali na proizvodnju i afirmaciju mladih igrača s ciljem prodaje bogatim klubovima, a novac dobiven od prodaje utrošiti u kupovinu novih Pilepića, Šakića i dr. neafirmiranih igrača te na troškove vezane za seniorsku ekipu i školu košarke”, istaknuo je Ante Suton.
”Ukoliko se plasiramo u Eurocup kako sada stvari stoje, mi cemo ga igrati jer smo na putu postizanja dogovora sa novim sponzorom koji bi nam pokrio veći dio tih troškova koji su cca 150.000 €.”
”Ukoliko se to sve ralizira postoji i opcija da u tom slučaju zadržimo postojeći roster jer bi to bio jamac da i u jakom Eurocupu ne bismo bili prolaznici.” rekao je Ante Suton.
”Do danas se nitko pismenim putem nije obratio klubu i poslao neku konkretnu ponudu, stoga možemo demantirati ovu informaciju.” rekao je predsjednik HKK Široki WWin, Ante Suton.
No, da interes za igrače Širokog postoji, ide u prilog i sljedeća izjava.
”Naime, spomenuti klubovi, ali i mnogi drugi iz Europe i bivše Jugoslavije se interesiraju za spomenute igrače, ali i za Planinića, Baraća, Šakića i Bilinovca.”
”Mi kao klub smo se orijentirali na proizvodnju i afirmaciju mladih igrača s ciljem prodaje bogatim klubovima, a novac dobiven od prodaje utrošiti u kupovinu novih Pilepića, Šakića i dr. neafirmiranih igrača te na troškove vezane za seniorsku ekipu i školu košarke”, istaknuo je Ante Suton.
”Ukoliko se plasiramo u Eurocup kako sada stvari stoje, mi cemo ga igrati jer smo na putu postizanja dogovora sa novim sponzorom koji bi nam pokrio veći dio tih troškova koji su cca 150.000 €.”
”Ukoliko se to sve ralizira postoji i opcija da u tom slučaju zadržimo postojeći roster jer bi to bio jamac da i u jakom Eurocupu ne bismo bili prolaznici.” rekao je Ante Suton.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Veličanstveno !!ŠB_Fidelis je napisao/la:[youtube][/youtube]
Olimpija izgubila u Vršcu..što znači:
HKK ŠIROKI WWIN, 5.mjesto za sezonu 2011/2012 s najmlađom ekipom u ligi i najjeftinijom..
i u ovom smo sad najbolji u BiH..
još da osvojimo Euroligu i onda se Bosnaši neće moć hvatat za '79

HKK ŠIROKI WWIN, 5.mjesto za sezonu 2011/2012 s najmlađom ekipom u ligi i najjeftinijom..
i u ovom smo sad najbolji u BiH..
još da osvojimo Euroligu i onda se Bosnaši neće moć hvatat za '79
Eh, to ce da se desi....Nikada

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nece vise ni Bosni, a bogam' niti ikome iz regije.
Ipak, priznat ces, poprilicno impresivni smo i ovako i bez konkurencije u ovoj drzavi.

...Život za Široki...
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Hvala momcima na ovom velikom uspjehu, u Zagreb nije otputovao Pilepić, mijenjat će ga Domo Bošnjak, momku treba pružiti priliku. Sada se okrenuti prvenstvu BiH gdje treba potvrditi dominaciju
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Oni igrači iz Širokog,sto sad igraju u Grudama a lani su bili nasi juniori,jesu oni pod ugovorom sa Širokim ili??
kao npr koji?ŠB.TRN je napisao/la:Oni igrači iz Širokog,sto sad igraju u Grudama a lani su bili nasi juniori,jesu oni pod ugovorom sa Širokim ili??
-
Sirokobrijezanin86
- Kontakt:
Kao npr. Z. Galić, ne vjerujem da su pod ugovorom...
e neznam za njega..mozda on jos jest pod onim bezveznim ugovorom djecijim..al mislim da od njega nema nista..previse ozljeda i preozbiljne..Sirokobrijezanin86 je napisao/la:Kao npr. Z. Galić, ne vjerujem da su pod ugovorom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.