čini mi se da je fifadeyo je napisao/la:ko ga zabi ? mrsko mi gledati
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
@cartmane šta nam uradi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Gledaj svoja posla jesil čuo.legenda reala je napisao/la:Do 12:00Edin TM87 je napisao/la:Ulazem zalbu, addebisi nije tipovo prije 12 sati, a njegov gol se vazi.
Možeš pjevati borbene
Pa tipovao je tacno u 12, da je bilo 12:01 ne bi vazilo, ja zakljucao teme u 12:01Edin TM87 je napisao/la:Ulazem zalbu, addebisi nije tipovo prije 12 sati, a njegov gol se vazi.
Uređeni su rezultati, molim vas ako primjetite greške da mi prijavite!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pa znam, al' vjerovatnoca da je tipov'o tacno u 12 je 1:59, dakle mog'o je tipovat u 12:01, 12:02, 12:03 i tako sve do 59.juventus 0244 je napisao/la:Pa tipovao je tacno u 12, da je bilo 12:01 ne bi vazilo, ja zakljucao teme u 12:01Edin TM87 je napisao/la:Ulazem zalbu, addebisi nije tipovo prije 12 sati, a njegov gol se vazi.![]()
Uređeni su rezultati, molim vas ako primjetite greške da mi prijavite!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- __Liedson__
- Kontakt:
De se ti i tevezito trgnite malo i počnite šta pogađati, ako ovako nastavimo ne gine nam treća liga.harebianconero je napisao/la:Ne razumijem, pogodio sam Željo-Široki 1-0 a nije mi upikano.
- samir_tm87
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Gledaj svoja posla jesil čuo.legenda reala je napisao/la:Do 12:00Edin TM87 je napisao/la:Ulazem zalbu, addebisi nije tipovo prije 12 sati, a njegov gol se vazi.
Možeš pjevati borbene
zabranit ce nam da igramo ovu liguElegant je napisao/la:FK Pjetlovi-FK Topnici 0:3
nema potpisa
To necemo nikad saznati, mislim da ti nije posteno da se zalis na te stvari, nego da podneses fino poraz, ali neka se i sekretar oglasi, jer ja dok radim nisam imao ovakav slučaj da je neko tacno u 12:00 tipovao. Po meni ovo je uredu, ali neka se i on izjasniEdin TM87 je napisao/la:Pa znam, al' vjerovatnoca da je tipov'o tacno u 12 je 1:59, dakle mog'o je tipovat u 12:01, 12:02, 12:03 i tako sve do 59.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma zezam se bolan
Zakazana je hitna sjednica.
Zakazana je hitna sjednica.
Roger Federer the greatest of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Neću da govorim, ružiće me ovi iz Mafija Uniteda odmah se nešta bune, nisu sportisti ne mogu da podnesu poraz
Nemaš šta pitati sekretara, ovakvih situacija je još bilo i priznavale su se, znaju to i oni nego beze pričaju
Sljedeće kolo u cvajti derbi za prvo mjesto Green Dragons-BH Fanaticos, očekujemo jedno domaćinsko kolo i pobjedu
Nemaš šta pitati sekretara, ovakvih situacija je još bilo i priznavale su se, znaju to i oni nego beze pričaju
Sljedeće kolo u cvajti derbi za prvo mjesto Green Dragons-BH Fanaticos, očekujemo jedno domaćinsko kolo i pobjedu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vec je bilo slucajeva kada sam ja kaznjavao igrace Cekicara jer je bilo 12:01, 12:02 ali 12:00 je bilo u redu, niko se na to jos nije zalio. Znaci prognoza je OK!juventus 0244 je napisao/la:To necemo nikad saznati, mislim da ti nije posteno da se zalis na te stvari, nego da podneses fino poraz, ali neka se i sekretar oglasi, jer ja dok radim nisam imao ovakav slučaj da je neko tacno u 12:00 tipovao. Po meni ovo je uredu, ali neka se i on izjasniEdin TM87 je napisao/la:Pa znam, al' vjerovatnoca da je tipov'o tacno u 12 je 1:59, dakle mog'o je tipovat u 12:01, 12:02, 12:03 i tako sve do 59..
e sad kao igrac Premiera da cestitam kapitenu na fantasticnom golu (Sunderland-Liverpool 1:0 GOOL
odlicna igra danas, odnosimo sva 3 boda sa teskog gostovanja, cestitke ekipi Backspace United na fer i korektnoj igri
FK Pjetlovi - FK Topnici 0:4
Jel ovo najveca gostujuca pobjeda ikada u SS ligi ?
Jel ovo najveca gostujuca pobjeda ikada u SS ligi ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 mar 2012, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Moras kapitenu imati u vidu da sam tek stigao iz Argentine.Igralo se golfa gostovalo na emisijama ozbiljan fudbal je za mene misaona imenica.Ali sada vec malo treniram sa rezervama i kad udjem u formu sam cu rijesit nase probleme oko opstanka.__Liedson__ je napisao/la:De se ti i tevezito trgnite malo i počnite šta pogađati, ako ovako nastavimo ne gine nam treća liga.harebianconero je napisao/la:Ne razumijem, pogodio sam Željo-Široki 1-0 a nije mi upikano.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Evo tevezito, igra lijepo i za publiku ali neučinkovito.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Auu katastrofe protiv redovnih mušterija Topnika. Nek su se i oni malo osladili. Čestitke !
Opet sam propustio tipovati.
Opet sam propustio tipovati.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Hattrick - zašto da ne
Veliki korak ka plasmanu u prvu ligu - 4:2 pobjeda
Veliki korak ka plasmanu u prvu ligu - 4:2 pobjeda
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ipak nisam bio toliko optimističan po pitanju Liverpoola.Cartman je napisao/la:Samo da je sad izdrzat. Ako ovdje ne pobjedimo, crno nam se pise.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kapiten @Cartman sjajan zasad. Dva gola za vodstvo Jedinstva od 1:2.Još po tri meča ostaju...
Nego ocekivao sam da ces me duplirat na poraz Liverpoola.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Peta pobjeda u nizu Ljute Krajine
, gdje bi sad bili da smo od početka imali Ljumana, a ne apocalypsa bez kojeg smo igrali 3 kola, ali dobro je idemo dalje. Slijedi utakmica sa Čekićarima, samo da dobijemo Čekićare, jer poslije toga dolaze dvije gostujuće utakmice.
Čestitam Ljumanu i Goalgetteru na golovima, a ja cu se potruditi da popravim nišanske sprave do Čekićara
.
Čestitam Ljumanu i Goalgetteru na golovima, a ja cu se potruditi da popravim nišanske sprave do Čekićara
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Laganica protiv Formule,zao mi gledatelja nisu vidjeli puno drame osim onih 1:1 a na kraju 4:2
svi smo postigli gol sto je ohrabravajuce,samo da jos nismo cekali ammela ona prva 3 kola da pocne davati golove vec bi sa nogom i pol bili u zweiti.Tabele je ovakva:
SK Stolac Hercegovina:21
FC Premier:18
FK Garaze:17
......................
SK Stolac Hercegovina:21
FC Premier:18
FK Garaze:17
......................
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.