Utakmice klubova iz BiH na TV-u

vest
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la vest » 09 mar 2012, 14:17

badblueboylivno je napisao/la:Ni meni, posebno jer se radi o tako organiziranom klubu, i valjda najvećem derbiju ujedinjene lige. Čak je pred dva tjedna kod nas u Livnu, na drugoligaškom stadionu, ralica čistila teren. :D
siroki je dobar klub, ali ovdje u BiH postoji samo jedan veliki derbi a to je sarajevo-zeljeznicar ;)
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 mar 2012, 14:45

Mislio sam na uspješnost klubova u razdoblju od 2000. naovamo, a sutrašnji derbi je dvoboj najuspješnijih ekipa navedenog razdoblja. I da, naravno da je vječiti derbi najveći u BiH. ;)
Hayley <3

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 09 mar 2012, 17:05

vidovitadjemila je napisao/la:Subota 13.55 BHRT Zeljeznicar -Siroki Brijeg

Direktan prenos Derbija vec u prvom kolu nastavka prvenstva.Ako se bude uopste igralo kakav je teren...Valjda hoce ...
a takodje i na testnom kanalu moja tv u nedjelju prenos utakmice sloboda- sarajevo

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 10 mar 2012, 06:18

TV prijenosi u drugom dijelu sezone:

16. kolo: Željezničar-Široki Brijeg
17. kolo: Zrinjski-Čelik
18. kolo: Velež-Sarajevo
19. kolo: Sarajevo-Slavija
20. kolo: Sloboda-Rudar
21. kolo: Zrinjski-Borac
22. kolo: GOŠK-Travnik
23. kolo: Željezničar-Borac
23. kolo: Leotar-Kozara
24. kolo: Velež-Zrinjski
25. kolo: Olimpic-Velež
26. kolo: Sarajevo-Zrinjski
26. kolo: GOŠK-Zvijezda
27. kolo: Borac-GOŠK
28. kolo: Sarajevo-Željezničar
29. kolo: Olimpic-Leotar
29. kolo: Zrinjski-Široki Brijeg
30. kolo: Široki Brijeg-Olimpic
30. kolo: Slavija-Sloboda
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 mar 2012, 18:47

PostPostao/la mmmirza dana 09 mar 2012, 17:0O

a takodje i na testnom kanalu moja tv u nedjelju prenos utakmice sloboda- sarajevo
Ima li taj testni kanal igdje na netu .Ulazio sam na portal BH telekoma ali tamo ga nema u ponudi cini mi se.Ili je to samo ko ima Moju Tv .Ako ima na net-u moze li neko da objasni kako to gledati.Bilo bi lijepo to pogledati.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 10 mar 2012, 19:17

vidovitadjemila je napisao/la:
PostPostao/la mmmirza dana 09 mar 2012, 17:0O

Ima li taj testni kanal igdje na netu .Ulazio sam na portal BH telekoma ali tamo ga nema u ponudi cini mi se.Ili je to samo ko ima Moju Tv .Ako ima na net-u moze li neko da objasni kako to gledati.Bilo bi lijepo to pogledati.
vako samo korisnici ADSL-a imaju taj program u ponudi moja tv online program se ukljuci prije početka utakmice neznam tačno vremenski kolko prije...kada su Želju pred kraj polusezone prenosili bioje je 30 min prije a mozda i ranije uglavnom na online ponudi moja tv taj program ima 100%

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 mar 2012, 19:37

vako samo korisnici ADSL-a imaju taj program u ponudi moja tv online program se ukljuci prije početka utakmice neznam tačno vremenski kolko prije...kada su Želju pred kraj polusezone prenosili bioje je 30 min prije a mozda i ranije uglavnom na online ponudi moja tv taj program ima 100%
A to je to, program se ukljuci 30 min prije tekme.Na ADSL-u sam i maloprije gledam nema testnog programa.Znaci bice sutra .Hvala ti velika...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 11 mar 2012, 00:50

alo_bola je napisao/la:TV prijenosi u drugom dijelu sezone:

pa eeeeeeej Gošk prenose 5 ili 6 puta ove sezone,bruka života mi
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 11 mar 2012, 01:18

gosk koji je klub iz sela prenose 5-6 puta,a travnik koji je daleko veci klub a i grad od njega samo jednom prenose i to u gostima : :?

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 mar 2012, 11:26

alo_bola je napisao/la:TV prijenosi u drugom dijelu sezone:

Ovako su prenosili u prvom dijelu sezone,ne mora značiti da će u drugom ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 11 mar 2012, 12:35

http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo kanal moja tv je ukljucen proradit ce kad krene tekma
a za ovee prenose ovo nije istina jer sa svakog stadiona mora barem jednom biti prenos u toku jedne polusezone
i mslm da ce sad igra klubova uticat na to koja ce utakmica biti prenosena tako da ovaj spisak nije tacan

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 mar 2012, 13:25

mirza_rd je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html evo kanal moja tv je ukljucen proradit ce kad krene tekma
a za ovee prenose ovo nije istina jer sa svakog stadiona mora barem jednom biti prenos u toku jedne polusezone
i mslm da ce sad igra klubova uticat na to koja ce utakmica biti prenosena tako da ovaj spisak nije tacan
Ja sam isto trazio podatak o prenosima i nisam nasao nista.Ne znam da li je i komitet donio odluku o tome,jer koliko znam i oni se tu pitaju.Bas bi zamolio @ alo bola da nam kaze koji mu je izvor za ovo.Mozda zna covjek nesto vise...

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 11 mar 2012, 13:36

vidovitadjemila je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html evo kanal moja tv je ukljucen proradit ce kad krene tekma
Ja sam isto trazio podatak o prenosima i nisam nasao nista.Ne znam da li je i komitet donio odluku o tome,jer koliko znam i oni se tu pitaju.Bas bi zamolio @ alo bola da nam kaze koji mu je izvor za ovo.Mozda zna covjek nesto vise...
ja cu ti reci izvor uzeo je prenose iz jesenjeg dijela i samo obrno utakmice i zato nije istina jer znam na pocetku kada je krenulo s tv prenosima da je bilo da se bar jedna utakmica u toku jedne polusezone prenosi sa svakog stadiona i vidjet ces to i sam do kraja sezone

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 mar 2012, 13:42

I meni je to palo na pamet posto vidim da je isti raspored ali nisam htio da komentarisem jer sta znam rekoh.Travnik npr imao jedan prenos protiv GOSKA i opet isto postavljeno samo je obrnuto.To je to sto posto,niko ni nezna jos sta ce prenositi.Čini mi se ali nisam siguran ako se sjecam da je na jesen raspored napravljen tek poslije drugog kola.A i logika je bila da se prenosi Zeljo -Siroki juce s Grbavice.Za dalje vidjecemo...

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 11 mar 2012, 15:32

ovako je izaslo u Avazu,u prilogu sportskom,sad je li to tako stvarno vidjet cemo ;) ako jest onda je ovo smiješno...primjera radi 25.kolo igaraju Borac-Čelik,a oni prenose Olimpic-Rudar...neka mi neko kaze da je njihov izbor dobar...u 20.kolu igraju Čelik-Sarajevo a na tv-u Sloboda-Rudar :o :o
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 mar 2012, 16:28

Robijas007 je napisao/la:ovako je izaslo u Avazu,u prilogu sportskom,sad je li to tako stvarno vidjet cemo ;) ako jest onda je ovo smiješno...primjera radi 25.kolo igaraju Borac-Čelik,a oni prenose Olimpic-Rudar...neka mi neko kaze da je njihov izbor dobar...u 20.kolu igraju Čelik-Sarajevo a na tv-u Sloboda-Rudar :o :o
Kakav Olimpic-Rudar u 25. kolu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 11 mar 2012, 18:25

Mancini je napisao/la:
Robijas007 je napisao/la:ovako je izaslo u Avazu,u prilogu sportskom,sad je li to tako stvarno vidjet cemo ;) ako jest onda je ovo smiješno...primjera radi 25.kolo igaraju Borac-Čelik,a oni prenose Olimpic-Rudar...neka mi neko kaze da je njihov izbor dobar...u 20.kolu igraju Čelik-Sarajevo a na tv-u Sloboda-Rudar :o :o
Kakav Olimpic-Rudar u 25. kolu?
a je.bi ga Olimpic-Velež,ali opet svejedno...instant klub je vazniji od duela jednog malog Borca i jednog malog Čelika,ipak je Olimpic gigant za ove male klubove ha ja...Zrinju pet puta u polusezoni prenose,halooo ba pa ne moze to tako :!: :!:

KANTU NAM DAJ!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 mar 2012, 19:00

Olimpic nije instant klub,nema potrebe za omaložavanjem!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 11 mar 2012, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 mar 2012, 19:37

trebali su napraviti da svakoga prenose po jedanput kod kuce i jedanput u gostima,a kad se igra neki derby da to bude kao druga utakmica kola na TV-u(i svi zadovoljni)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 mar 2012, 23:21

Jel se danas prenosilo ista ne tv??

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 28 gostiju.