Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kakva ti je ovo zajebancija...
nije nikakva zajebancija, trebalo bi da bude ovdjeado-hz je napisao/la:kakva ti je ovo zajebancija...
ok evo klikno sam i vec cekam...tnxEvolution87 je napisao/la:nije nikakva zajebancija, trebalo bi da bude ovdjeado-hz je napisao/la:kakva ti je ovo zajebancija...
To ce 100% i biti,jel ovo je jedan jedini stream koji se spominje,ako se svi nakace na ovaj a izgleda hoce jel za sad nema drugih opcija, nema sanse da ovo izguraado-hz je napisao/la:Nadam se i ja da ce raditi ovaj stream ali se bojim da se ne nakaci previse raje pa da padne ili stopa....kad bi imali barem 2 ili 3 strema da neko napravi da rasteretimo bilo bi dobra...al hajd sad daj sta das dobro ce biti da i ovaj 1 radi:D
ma kome nije mrsko nek ode gore u sport centra u zetri mislim da mozete i tamo gledati utakmicu bez peglanja jer i oni koriste adsl , al eto skontajte broj te nazovete i pitate da li ce biti prenos da ne odete djabemiky_hz je napisao/la:To ce 100% i biti,jel ovo je jedan jedini stream koji se spominje,ako se svi nakace na ovaj a izgleda hoce jel za sad nema drugih opcija, nema sanse da ovo izguraado-hz je napisao/la:Nadam se i ja da ce raditi ovaj stream ali se bojim da se ne nakaci previse raje pa da padne ili stopa....kad bi imali barem 2 ili 3 strema da neko napravi da rasteretimo bilo bi dobra...al hajd sad daj sta das dobro ce biti da i ovaj 1 radi:D
Provjereno je vec,nema ni gorebob je napisao/la:ma kome nije mrsko nek ode gore u sport centra u zetri mislim da mozete i tamo gledati utakmicu bez peglanja jer i oni koriste adsl , al eto skontajte broj te nazovete i pitate da li ce biti prenos da ne odete djabemiky_hz je napisao/la:To ce 100% i biti,jel ovo je jedan jedini stream koji se spominje,ako se svi nakace na ovaj a izgleda hoce jel za sad nema drugih opcija, nema sanse da ovo izguraado-hz je napisao/la:Nadam se i ja da ce raditi ovaj stream ali se bojim da se ne nakaci previse raje pa da padne ili stopa....kad bi imali barem 2 ili 3 strema da neko napravi da rasteretimo bilo bi dobra...al hajd sad daj sta das dobro ce biti da i ovaj 1 radi:D
ma nije mi mrsko gledati al kod mene nema nista, pise Justin Tv i nema nikakvog prozorada mi se otvorio niti slike..hmmmmiky_hz je napisao/la:Na ovom streamu slika nije bas najcistija al hajde bolje ista nego nista,eto otvorite sad link jel radi i ide slika,naravno ako vam nije dosadno gledati sta frajko radi po netu
Vjeruj da stopa nenormalno,bzvz cemo se svi iznerviratiado-hz je napisao/la:ma nije mi mrsko gledati al kod mene nema nista, pise Justin Tv i nema nikakvog prozorada mi se otvorio niti slike..hmmmmiky_hz je napisao/la:Na ovom streamu slika nije bas najcistija al hajde bolje ista nego nista,eto otvorite sad link jel radi i ide slika,naravno ako vam nije dosadno gledati sta frajko radi po netu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.