FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordo » 11 mar 2012, 11:09

Ja evo kao zapeta puska cekam na stream,i vec isplanirao da zenu i djete deloziram!! :lol: :lol:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 mar 2012, 11:09

Govorim za grbavicu jer sam juce gledo utakmicu. Evo i ti odgledaj ddanas pa vidi kakav je teren.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 mar 2012, 11:50

http://www.justin.tv/jasminjoker/videos" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo link za tekmu :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

CristianoRonaldo7
Kontakt:

Post Postao/la CristianoRonaldo7 » 11 mar 2012, 11:54

Sarajevo mnogo više spremnije za ovaj okršaj, nego što je to Sloboda. Ne znam jel Sloboda uopšte igrala pripremne utakmice tokom ove pauze, dok je Sarajevo bilo mnogo aktivno po tom pitanju.
Sloboda ukoliko želi da se spašava mora već od danas početi uzimati bodove, dok ako Sarajevo želi borbu za titulu, onda i oni moraju to isto početi raditi od danas.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 mar 2012, 11:58

Evolution87 je napisao/la:http://www.justin.tv/jasminjoker/videos

kakva ti je ovo zajebancija...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 mar 2012, 12:08

ado-hz je napisao/la:

nije nikakva zajebancija, trebalo bi da bude ovdje ;)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 mar 2012, 12:29

Evolution87 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:

nije nikakva zajebancija, trebalo bi da bude ovdje ;)
ok evo klikno sam i vec cekam...tnx

Colorado

Post Postao/la Colorado » 11 mar 2012, 12:38

Bice gusto bice 0:2 8-) Krpic i Cipelic :D

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 11 mar 2012, 12:48

Ma samo nek trpaju, pa ko god!!!! Valjda ce funkcijonisati ovaj stream!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 mar 2012, 12:55

Nadam se i ja da ce raditi ovaj stream ali se bojim da se ne nakaci previse raje pa da padne ili stopa....kad bi imali barem 2 ili 3 strema da neko napravi da rasteretimo bilo bi dobra...al hajd sad daj sta das dobro ce biti da i ovaj 1 radi:D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2012, 12:58

ado-hz je napisao/la:Nadam se i ja da ce raditi ovaj stream ali se bojim da se ne nakaci previse raje pa da padne ili stopa....kad bi imali barem 2 ili 3 strema da neko napravi da rasteretimo bilo bi dobra...al hajd sad daj sta das dobro ce biti da i ovaj 1 radi:D
To ce 100% i biti,jel ovo je jedan jedini stream koji se spominje,ako se svi nakace na ovaj a izgleda hoce jel za sad nema drugih opcija, nema sanse da ovo izgura
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 11 mar 2012, 13:04

miky_hz je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Nadam se i ja da ce raditi ovaj stream ali se bojim da se ne nakaci previse raje pa da padne ili stopa....kad bi imali barem 2 ili 3 strema da neko napravi da rasteretimo bilo bi dobra...al hajd sad daj sta das dobro ce biti da i ovaj 1 radi:D
To ce 100% i biti,jel ovo je jedan jedini stream koji se spominje,ako se svi nakace na ovaj a izgleda hoce jel za sad nema drugih opcija, nema sanse da ovo izgura
ma kome nije mrsko nek ode gore u sport centra u zetri mislim da mozete i tamo gledati utakmicu bez peglanja jer i oni koriste adsl , al eto skontajte broj te nazovete i pitate da li ce biti prenos da ne odete djabe ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 mar 2012, 13:06

Valjalo bi uzet danas....

Bolji smo, jaci smo, ali kod nas to obicno ne znaci nista, pogotovo u ovakvim tekmama.

Sloboda ima solidnu ekipu u najmanju ruku, ali i dosta organizacionih problema, upitno je koliko su spremni. Mi smo prosli dobre pripreme, doveli nekoliko dobrih igraca. Tu je i novi trener, sa novim nacinom igre. Bice zanimljivo hocel se odlucit na 4-3-3 danas ili nesto pojacanim veznim redom. Suljic ima kartone i to je hendikep.

Ipak, optimista sam donekle i potajno se nadam osvajanju tri boda, koja bi nam mnogo znacila. Hrabro i strpljivo do pobjede.

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2012, 13:19

bob je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
ma kome nije mrsko nek ode gore u sport centra u zetri mislim da mozete i tamo gledati utakmicu bez peglanja jer i oni koriste adsl , al eto skontajte broj te nazovete i pitate da li ce biti prenos da ne odete djabe ;)
Provjereno je vec,nema ni gore
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 11 mar 2012, 13:22

Ima dosta raje i vani iz Rajvosa!! Ja sam npr u Danskoj i pratim koliko mogu Fk Sarajevo!!
Tako da bi mi stream dosao ko budali samar!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 mar 2012, 13:24

Da ima dosta bi raje otislo da gleda kako Bog zapovijeda, al recim ja sam na poslu tako da sam prinudjen da gledam preko streama....mozemo li ikako neznam ni ja kako da napravimo jos neki stream ako je to tehnicki moguce pa da rasteretimo jer kako je krenulo bice nas bruka i kad se nakacimo svi daboda da ista vidimo...ima li neko neko rjesenje jer nas fala Bogu ima previse koji cemo gledati tekmu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2012, 13:32

Na ovom streamu slika nije bas najcistija al hajde bolje ista nego nista,eto otvorite sad link jel radi i ide slika,naravno ako vam nije dosadno gledati sta frajko radi po netu :P

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 mar 2012, 13:37

http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko ima ADSL prenos sigurno ima ,evo otvorili su program na portalu.Trenutno stoji najava tekme.Ukljucenje oko 30 min prije tekme...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 mar 2012, 13:38

miky_hz je napisao/la:Na ovom streamu slika nije bas najcistija al hajde bolje ista nego nista,eto otvorite sad link jel radi i ide slika,naravno ako vam nije dosadno gledati sta frajko radi po netu :P
ma nije mi mrsko gledati al kod mene nema nista, pise Justin Tv i nema nikakvog prozorada mi se otvorio niti slike..hmmm

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2012, 13:40

ado-hz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Na ovom streamu slika nije bas najcistija al hajde bolje ista nego nista,eto otvorite sad link jel radi i ide slika,naravno ako vam nije dosadno gledati sta frajko radi po netu :P
ma nije mi mrsko gledati al kod mene nema nista, pise Justin Tv i nema nikakvog prozorada mi se otvorio niti slike..hmmm
Vjeruj da stopa nenormalno,bzvz cemo se svi iznervirati :mrgreen: mada sve pohvale momku sto pokusaje al nemoze ovo bez kocenja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.