Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2012, 13:19

harishp je napisao/la:
Henry je napisao/la:Danas mu klupa ne gine.
Cisto sumnjam,na klupu leti samo kad zabija u prethodnim mecevima.
Da je tako, bio bi standardan vec mjesecima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 mar 2012, 13:21

Cisto sumnjam ako bude na prodaju da ce ga neki engleski tim uzet, prije da ce neko iz italije. Samo neka napusti City mislim da je i njemu vise muka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2012, 13:23

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Henry je napisao/la:Danas mu klupa ne gine.
Cisto sumnjam,na klupu leti samo kad zabija u prethodnim mecevima.
Jok ti si zabijao golove umjesto Dzeke.A i ono peto mjesto tablice za najkorisnijeg igraca zejten Castrol kompanije je garant stamparska greska.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 11 mar 2012, 13:24

I da prodaju Džeku i Teveza, a ukoliko dode Persi, opet ostaju trojica. Baš me zanima ko ce onda najviše grijati klupu Kun, Balo ili Persi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2012, 13:26

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la: Cisto sumnjam,na klupu leti samo kad zabija u prethodnim mecevima.
Jok ti si zabijao golove umjesto Dzeke.A i ono peto mjesto tablice za najkorisnijeg igraca zejten Castrol kompanije je garant stamparska greska.

Haha, sad ovaj Castrol postao relevantan :lol: Cista glupost. Dzeko po formi nema sta trazit pored Maria i Aguera. To je jedina cinjenica, a sta neki naftasi misle o tome, boli me neka stvar, kao i Mancinia.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 mar 2012, 13:26

mah gdje god da ode on ce bit odlican, steta sto je premijer liga ove sezone najlosija u zadnjih 10 inace sitija ne bi bilo medju prvih 5, svaka im se pobjeda svodi na bljesak nekog igraca

cartman, koja forma od aguera?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2012, 13:29

nick je napisao/la:mah gdje god da ode on ce bit odlican, steta sto je premijer liga ove sezone najlosija u zadnjih 10 inace sitija ne bi bilo medju prvih 5, svaka im se pobjeda svodi na bljesak nekog igraca

Istina nije ni Aguero u nekoj formi, ali on je prvi izbor svakako. Isto Rooney u Unitedu ili Adebayor u Tottenhamu. Realno, Dzeko se bori sa Balotelliem za mjesto. Sad mozda i sa Tevezom. Aguero je nedodirljiv.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 11 mar 2012, 13:30

ako ne uzmu premier ligu mislim da ce mancini dobiti nogu u dupe :)
Bosna <3

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 mar 2012, 13:31

Cartman je napisao/la:
nick je napisao/la:mah gdje god da ode on ce bit odlican, steta sto je premijer liga ove sezone najlosija u zadnjih 10 inace sitija ne bi bilo medju prvih 5, svaka im se pobjeda svodi na bljesak nekog igraca

Istina nije ni Aguero u nekoj formi, ali on je prvi izbor svakako. Isto Rooney u Unitedu ili Adebayor u Tottenhamu. Realno, Dzeko se bori sa Balotelliem za mjesto. Sad mozda i sa Tevezom. Aguero je nedodirljiv.
zar nije ista stvar bila prosle godine sa tevezom? bio nedodirljim pa zavrsi u cevljanovicima... svi su ti argentinci generalno kratke pameti
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 11 mar 2012, 13:39

Ipak, očekuje se da naš napadač počne susret protiv Swansea, a nadajmo se da će povećati svoj golgeterski konto ove sezone, te tako pomoći Cityu da dođe do nove pobjede, koja bi ih dodatno približila osvajanju naslova prvaka Engleske.
Izvor http://edindzeko.ba/

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 11 mar 2012, 13:41

Ibizevic je napisao/la:
Ipak, očekuje se da naš napadač počne susret protiv Swansea, a nadajmo se da će povećati svoj golgeterski konto ove sezone, te tako pomoći Cityu da dođe do nove pobjede, koja bi ih dodatno približila osvajanju naslova prvaka Engleske.
Izvor http://edindzeko.ba/
Ocekuje je kljucna rijec

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2012, 13:42

Cartman je napisao/la:

Haha, sad ovaj Castrol postao relevantan :lol: Cista glupost. Dzeko po formi nema sta trazit pored Maria i Aguera. To je jedina cinjenica, a sta neki naftasi misle o tome, boli me neka stvar, kao i Mancinia.
Ama ne radi se o relevanciji vec cisto statistika.Koja je neumoljiva,ni po babi ni po stricevima.
Cuj Maria,pa njega vise ni u repku ne zovu jer im selektor nece da mu stravu salivaju hoce li ova budala dobiti crveni ili drugu glupost napraviti.A Aguero i forma,dva razlicita pojma.Koliku minutazu ima,ni blizu ucinka nema kao sto Dzeko ima.
Cudi me da i Teveza sa formom nisi spomenuo. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 11 mar 2012, 13:50

imam neki osjecaj da ce dzeko u arsenal i iskreno to bi bila najbolja opcija al et vidimo za par mjeseci

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 mar 2012, 13:53

Samo da Dzeko napusti City na kraju sezone, bice kao preporodjen u to sam siguran, ista situacija kao sa Vedom. ;)

Sto se tice danasnjeg meca, ne ocekujem ga u prvih 11, jer zabar ce vjerovatno da igra sa onom famoznom 4-5-1 taktikom sa isturenim Aguerom.

EDIT, Ipak Balom:
Hart, Richards, Savic, Kolo Toure, Clichy, Barry, de Jong, Yaya Toure, Nasri, Silva, Balotelli.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 11 mar 2012, 14:03

Džeko je, kako vam je želio prenijeti, trenutno fokusiran samo na utakmice, s obzirom na to da želi dati sve od sebe u nastojanjima da City osvoji Premiership, ali i Evropsku ligu.
Edin je podredio svoj uspjeh za uspjeh tima, te ne želi komentarisati špekluacije o odlasku na ljeto, kojih je bilo i ranije, a kojih će sigurno biti i u budućnosti.

Ali isto tako nije ni demantovao sve te spekulacije pa je i vjerovatnoca da ce otici sa Etihada na kraju sezone velika!
A ja se nadam da ce napustit jer City nece nikad imati vece Ambicije od rasipanja lovom i pretvaranja da su jedan veliki klub!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 mar 2012, 14:04

Balotelli je starter danas, ali ima li Dzeke na klupi ili?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 11 mar 2012, 14:04

Hart, Richards, Savic, Kolo Toure, Clichy, Barry, de Jong, Yaya Toure, Nasri, Silva, Balotelli.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 11 mar 2012, 14:06

Ibizevic je napisao/la:Hart, Richards, Savic, Kolo Toure, Clichy, Barry, de Jong, Yaya Toure, Nasri, Silva, Balotelli.
A žabara..
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 11 mar 2012, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

emir_

Post Postao/la emir_ » 11 mar 2012, 14:07

Edin i Kun na klupi. Mi se nešto bunimo a Aguero najbolji igrac u zadnih mjesec dana a zaredo na klupi
4-IN-A-ROW

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 11 mar 2012, 14:11

da mi nije mrsko otic do kladionice,stavio bi keca prvo poluvrijeme,primit ce gol zbog Savica 100 %

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DeeWa i 39 gostiju.