Da je tako, bio bi standardan vec mjesecima.harishp je napisao/la:Cisto sumnjam,na klupu leti samo kad zabija u prethodnim mecevima.Henry je napisao/la:Danas mu klupa ne gine.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cisto sumnjam ako bude na prodaju da ce ga neki engleski tim uzet, prije da ce neko iz italije. Samo neka napusti City mislim da je i njemu vise muka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jok ti si zabijao golove umjesto Dzeke.A i ono peto mjesto tablice za najkorisnijeg igraca zejten Castrol kompanije je garant stamparska greska.Cartman je napisao/la:Da je tako, bio bi standardan vec mjesecima.harishp je napisao/la:Cisto sumnjam,na klupu leti samo kad zabija u prethodnim mecevima.Henry je napisao/la:Danas mu klupa ne gine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I da prodaju Džeku i Teveza, a ukoliko dode Persi, opet ostaju trojica. Baš me zanima ko ce onda najviše grijati klupu Kun, Balo ili Persi
harishp je napisao/la:Jok ti si zabijao golove umjesto Dzeke.A i ono peto mjesto tablice za najkorisnijeg igraca zejten Castrol kompanije je garant stamparska greska.Cartman je napisao/la:Da je tako, bio bi standardan vec mjesecima.harishp je napisao/la: Cisto sumnjam,na klupu leti samo kad zabija u prethodnim mecevima.
Haha, sad ovaj Castrol postao relevantan
mah gdje god da ode on ce bit odlican, steta sto je premijer liga ove sezone najlosija u zadnjih 10 inace sitija ne bi bilo medju prvih 5, svaka im se pobjeda svodi na bljesak nekog igraca
cartman, koja forma od aguera?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Istina nije ni Aguero u nekoj formi, ali on je prvi izbor svakako. Isto Rooney u Unitedu ili Adebayor u Tottenhamu. Realno, Dzeko se bori sa Balotelliem za mjesto. Sad mozda i sa Tevezom. Aguero je nedodirljiv.nick je napisao/la:mah gdje god da ode on ce bit odlican, steta sto je premijer liga ove sezone najlosija u zadnjih 10 inace sitija ne bi bilo medju prvih 5, svaka im se pobjeda svodi na bljesak nekog igraca
zar nije ista stvar bila prosle godine sa tevezom? bio nedodirljim pa zavrsi u cevljanovicima... svi su ti argentinci generalno kratke pametiCartman je napisao/la:Istina nije ni Aguero u nekoj formi, ali on je prvi izbor svakako. Isto Rooney u Unitedu ili Adebayor u Tottenhamu. Realno, Dzeko se bori sa Balotelliem za mjesto. Sad mozda i sa Tevezom. Aguero je nedodirljiv.nick je napisao/la:mah gdje god da ode on ce bit odlican, steta sto je premijer liga ove sezone najlosija u zadnjih 10 inace sitija ne bi bilo medju prvih 5, svaka im se pobjeda svodi na bljesak nekog igraca
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Izvor http://edindzeko.ba/Ipak, očekuje se da naš napadač počne susret protiv Swansea, a nadajmo se da će povećati svoj golgeterski konto ove sezone, te tako pomoći Cityu da dođe do nove pobjede, koja bi ih dodatno približila osvajanju naslova prvaka Engleske.
Ocekuje je kljucna rijecIbizevic je napisao/la:Izvor http://edindzeko.ba/Ipak, očekuje se da naš napadač počne susret protiv Swansea, a nadajmo se da će povećati svoj golgeterski konto ove sezone, te tako pomoći Cityu da dođe do nove pobjede, koja bi ih dodatno približila osvajanju naslova prvaka Engleske.
Ama ne radi se o relevanciji vec cisto statistika.Koja je neumoljiva,ni po babi ni po stricevima.Cartman je napisao/la:
Haha, sad ovaj Castrol postao relevantanCista glupost. Dzeko po formi nema sta trazit pored Maria i Aguera. To je jedina cinjenica, a sta neki naftasi misle o tome, boli me neka stvar, kao i Mancinia.
Cuj Maria,pa njega vise ni u repku ne zovu jer im selektor nece da mu stravu salivaju hoce li ova budala dobiti crveni ili drugu glupost napraviti.A Aguero i forma,dva razlicita pojma.Koliku minutazu ima,ni blizu ucinka nema kao sto Dzeko ima.
Cudi me da i Teveza sa formom nisi spomenuo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
kinder_jaje
- Kontakt:
imam neki osjecaj da ce dzeko u arsenal i iskreno to bi bila najbolja opcija al et vidimo za par mjeseci
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo da Dzeko napusti City na kraju sezone, bice kao preporodjen u to sam siguran, ista situacija kao sa Vedom.
Sto se tice danasnjeg meca, ne ocekujem ga u prvih 11, jer zabar ce vjerovatno da igra sa onom famoznom 4-5-1 taktikom sa isturenim Aguerom.
EDIT, Ipak Balom:
Hart, Richards, Savic, Kolo Toure, Clichy, Barry, de Jong, Yaya Toure, Nasri, Silva, Balotelli.
Sto se tice danasnjeg meca, ne ocekujem ga u prvih 11, jer zabar ce vjerovatno da igra sa onom famoznom 4-5-1 taktikom sa isturenim Aguerom.
EDIT, Ipak Balom:
Hart, Richards, Savic, Kolo Toure, Clichy, Barry, de Jong, Yaya Toure, Nasri, Silva, Balotelli.
Džeko je, kako vam je želio prenijeti, trenutno fokusiran samo na utakmice, s obzirom na to da želi dati sve od sebe u nastojanjima da City osvoji Premiership, ali i Evropsku ligu.
Edin je podredio svoj uspjeh za uspjeh tima, te ne želi komentarisati špekluacije o odlasku na ljeto, kojih je bilo i ranije, a kojih će sigurno biti i u budućnosti.
Ali isto tako nije ni demantovao sve te spekulacije pa je i vjerovatnoca da ce otici sa Etihada na kraju sezone velika!
A ja se nadam da ce napustit jer City nece nikad imati vece Ambicije od rasipanja lovom i pretvaranja da su jedan veliki klub!
Edin je podredio svoj uspjeh za uspjeh tima, te ne želi komentarisati špekluacije o odlasku na ljeto, kojih je bilo i ranije, a kojih će sigurno biti i u budućnosti.
Ali isto tako nije ni demantovao sve te spekulacije pa je i vjerovatnoca da ce otici sa Etihada na kraju sezone velika!
A ja se nadam da ce napustit jer City nece nikad imati vece Ambicije od rasipanja lovom i pretvaranja da su jedan veliki klub!
Balotelli je starter danas, ali ima li Dzeke na klupi ili?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
A žabara..Ibizevic je napisao/la:Hart, Richards, Savic, Kolo Toure, Clichy, Barry, de Jong, Yaya Toure, Nasri, Silva, Balotelli.
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 11 mar 2012, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Edin i Kun na klupi. Mi se nešto bunimo a Aguero najbolji igrac u zadnih mjesec dana a zaredo na klupi
4-IN-A-ROW
da mi nije mrsko otic do kladionice,stavio bi keca prvo poluvrijeme,primit ce gol zbog Savica 100 %
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DeeWa i 39 gostiju.