Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Barri izasao usao Aguero i naravno Barri popizdio na Mancinija i nesto mu smrsio u brk.Mancini ce izgleda dobit po onoj stvari uskoro. 
Ovog Mancinija ko da je neko iz zajebancije napravio 
mozak je napisao/la:A žabara..Ibizevic je napisao/la:Hart, Richards, Savic, Kolo Toure, Clichy, Barry, de Jong, Yaya Toure, Nasri, Silva, Balotelli.
HZ87
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Sta se tacno desilo, nisam upratio ?Sanjin je napisao/la:Barri izasao usao Aguero i naravno Barri popizdio na Mancinija i nesto mu smrsio u brk.Mancini ce izgleda dobit po onoj stvari uskoro.
ako sam nekad i sumnjao u kvalitete dzeke, sad sam definitivno ubjedjen da ovaj mancini pojma nema...i to ono bas, bas...nije ni kalibar brace iz vrbanjuse!
nevjerovatna moc da poyebe formu igracu, da ga psiholoski unisti...al ove izmjene su mu vrh!
nevjerovatna moc da poyebe formu igracu, da ga psiholoski unisti...al ove izmjene su mu vrh!
Pa Barri izlazi à Platt mu nije bas smio reci nista à ovaj onda bijesan prolazeci pored nesto mu .ebo i kad je sjeo na klupu okrenuo se i promrljo jos par rijeci a svedski komentator kaze da je Barri pokazao svoje nezadovoljstvo ovom zamjenom.
Ma nista neobicno, navikao je zabar da mu igraci granaju rukama i hebu najmilijeSanjin je napisao/la:Pa Barri izlazi à Platt mu nije bas smio reci nista à ovaj onda bijesan prolazeci pored nesto mu .ebo i kad je sjeo na klupu okrenuo se i promrljo jos par rijeci a svedski komentator kaze da je Barri pokazao svoje nezadovoljstvo ovom zamjenom.
HZ87
revoX. je napisao/la:Ma nista neobicno, navikao je zabar da mu igraci granaju rukama i hebu najmilijeSanjin je napisao/la:Pa Barri izlazi à Platt mu nije bas smio reci nista à ovaj onda bijesan prolazeci pored nesto mu .ebo i kad je sjeo na klupu okrenuo se i promrljo jos par rijeci a svedski komentator kaze da je Barri pokazao svoje nezadovoljstvo ovom zamjenom.
hehehehe fakat
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala Bogu pa je Dzeko na klupi danas, jer da je na terenu vecina navijaca Manchester City-a bi krivili Dzeku za losu igru City-a.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Prelijepo igraju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imam neko smek da ce Dzeko uci jos malo i dati gol.Mancini je popi.dio na Silvu al ovo lici na sve samo ne na buduceg sampiona.
Dzeko veze kopacke, sad ce on...
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Evo dzeko se sprema da udje u igru, veze kopacke 
- Goalgetter
- Kontakt:
Eno Dzeko veze kopacke, mozda udje u igru
. Mada, volio bih da citav ovaj mec ostane na klupi, nek se pate Aguero i Balo.
Nadam se da nece ulaziti danas,imaju Balotelija ,neka im on puca s centra i pada u 16,mozda bude sta...Goalgetter je napisao/la:Eno Dzeko veze kopacke, mozda udje u igru. Mada, volio bih da citav ovaj mec ostane na klupi, nek se pate Aguero i Balo.
Oko 75' minuta ocekujem slavnu izmjenu, De Jong out, Dzeko in.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Jel' zavezao više te kopačke 
Nije ceka da mu Mancini zaveze. 
Ima li neko link? (eventualno sopcast)
hvala
hvala
-------------------Begović------------------
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 40 gostiju.