New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Odličan procenat šuta u prvoj četvrtini
Amare igra odbranu ko Mravac
Ev sad zasra klupa (pravo rijetkost,obično oni čupaju rezultat)
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
36-34 za Buckse
Odličnih prvih 6 minuta. 5 minuta prije kraja šut nam je bio 10/10. Lin je još jednom pokazao svoju klasu, a isti može pokazati samo kad dobije loptu. U zadnje dvije minute Bucksi su se vratili koševima Dunleavyja, strašna je naša odbrana...
Melo - 11 poena, 2 asistencije, 2 skoka
STAT - 6 poena, 4 skoka
Fields - 6 poena
Lin - 2 poena, 6 asistencija
@Sheldon, brate ovo je prvi put da nas klupa zaebe od kako je Lin u prvoj petorci
Odličnih prvih 6 minuta. 5 minuta prije kraja šut nam je bio 10/10. Lin je još jednom pokazao svoju klasu, a isti može pokazati samo kad dobije loptu. U zadnje dvije minute Bucksi su se vratili koševima Dunleavyja, strašna je naša odbrana...
Melo - 11 poena, 2 asistencije, 2 skoka
STAT - 6 poena, 4 skoka
Fields - 6 poena
Lin - 2 poena, 6 asistencija
@Sheldon, brate ovo je prvi put da nas klupa zaebe od kako je Lin u prvoj petorci
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
65-61
Veoma dobra ofanzivno druga čevrtina, a defanzivno smo totalno šuplji. STAT i Melo na nivou, nadati se da će nastaviti ovako igrati kroz cijelu sezonu. Lin i Fields su odigrali majstorski, a ne treba zaboraviti ni Novaka.
Melo - 15 poena, 4 skoka
STAT - 14 poena, 6 skokova
Fields - 10 poena
Lin - 9 poena, 8 asistencija
btw. Sviđa mi se kad zajedno igraju Lin i Baron, izgleda kao da imamo previše otvorenog prostora kada su obojica na terenu
i da, Baron je imao 5 asisntecija
Veoma dobra ofanzivno druga čevrtina, a defanzivno smo totalno šuplji. STAT i Melo na nivou, nadati se da će nastaviti ovako igrati kroz cijelu sezonu. Lin i Fields su odigrali majstorski, a ne treba zaboraviti ni Novaka.
Melo - 15 poena, 4 skoka
STAT - 14 poena, 6 skokova
Fields - 10 poena
Lin - 9 poena, 8 asistencija
btw. Sviđa mi se kad zajedno igraju Lin i Baron, izgleda kao da imamo previše otvorenog prostora kada su obojica na terenu
93-83
Jao katastrofe
nije ni čudo što imamo jednu od najgorih odbrana lige, pa ako nas Bucksi trpaju onda ne znam stvarno šta treba očekivati od Bullsa u ponedeljak 
Jao katastrofe
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Bucksi su ekipa koja zna iznenaditi, niko protiv njih ne moze biti siguran. Posebno kuci igraju dobro, cini mi se da su i Miami-a 2 put dobili. Tako da nemoj da te cudi.Carlo je napisao/la:93-83
Jao katastrofenije ni čudo što imamo jednu od najgorih odbrana lige, pa ako nas Bucksi trpaju onda ne znam stvarno šta treba očekivati od Bullsa u ponedeljak
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ma nisu oni dobri koliko Amare i Melo griješe... Prvo koraci Amarea kada smo bili na minus 3, pa sad Melo fuli ključno slobodno bacanje... Živa katastrofa.Zeljovac_1921 je napisao/la:Bucksi su ekipa koja zna iznenaditi, niko protiv njih ne moze biti siguran. Posebno kuci igraju dobro, cini mi se da su i Miami-a 2 put dobili. Tako da nemoj da te cudi.Carlo je napisao/la:93-83
Jao katastrofenije ni čudo što imamo jednu od najgorih odbrana lige, pa ako nas Bucksi trpaju onda ne znam stvarno šta treba očekivati od Bullsa u ponedeljak
+4 za Buckse, 9 sekundi
119-114
Četvrti poraz u nizu. Glavni krivac je naravno D'antoni kao i obično, a pored njega je bio Melo, a ne treba zaboraviti ni Amarea koji u ključnim trenucima zakaže iako je imao odličnu utakmicu ofanzivno, dok je defanzivno karna teška. Pohvala za Fieldsa i Lina, odlično su odigrali.
Lin - 20 poena, 13 asistencija
Fields - 18 poena, 7 skokova
Amare - 27 poena, 11 skokova
Melo - 22 poena, 5 skokova
Četvrti poraz u nizu. Glavni krivac je naravno D'antoni kao i obično, a pored njega je bio Melo, a ne treba zaboraviti ni Amarea koji u ključnim trenucima zakaže iako je imao odličnu utakmicu ofanzivno, dok je defanzivno karna teška. Pohvala za Fieldsa i Lina, odlično su odigrali.
Lin - 20 poena, 13 asistencija
Fields - 18 poena, 7 skokova
Amare - 27 poena, 11 skokova
Melo - 22 poena, 5 skokova
Obavezno trenera mjenjat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jao, šta čine samo fanovima. Jebote igraju za take pare, a samo trebaju igrati kosarku jebote.
A njima se ni to ne da.
Loše.
A njima se ni to ne da.
Loše.
Za manje od sat vremena igramo sa Philom. Chandler se vraća u tim, očekujem da prekinemo seriju od četiri poraza.
Today's Starters:
NYK: Anthony, Stoudemire, Chandler, Fields and Lin
PHI: Brand, Iguodala, Battie, Holiday and Turner
Today's Starters:
igrate s 2 najbolje odbrane 2 noci zaredom,nece vam bit lakoCarlo je napisao/la:Za manje od sat vremena igramo sa Philom. Chandler se vraća u tim, očekujem da prekinemo seriju od četiri poraza.
Today's Starters:
Ma mene ne brine što igramo protiv dobrih odbrana jer imamo 3. najbolji napad lige, mene brine kada igramo protiv ekipa koje znaju napastidema je napisao/la:igrate s 2 najbolje odbrane 2 noci zaredom,nece vam bit lakoCarlo je napisao/la:Za manje od sat vremena igramo sa Philom. Chandler se vraća u tim, očekujem da prekinemo seriju od četiri poraza.
Today's Starters:
http://www.firstrowsports.eu/watch/1126 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Chandler se obrijao
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 11 mar 2012, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
ima li igdje na tv-u prijenos
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
ne, štetastolica je napisao/la:ima li igdje na tv-u prijenos
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
melo i d'antoni će uništiti ovaj tim
6/24 FG u ovoj q
smith imo vremena da potegne i da se namjesti i opet jedva dobaci
Thomas Müller - Fußballgott
i da, zaboravih smitha koji je gori od mela dvajes puta. gori potez je bio dovođenje smitha nego davanje 4 startera za mela.don_burza je napisao/la:6/24 FG u ovoj q
aaaaaaa pokusaja alley oopa pa ono na 2k9 nemos uraditi
Thomas Müller - Fußballgott
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.