Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Meni se čini da je ovaj Manćini lud za football managerom, samo je problem što nezna kada je situacija stvarna.emir_ je napisao/la:pa ljudi tek je mart mjesec, edin treba da je fokusiran na igru a ne na selidbe cc cc cc ako vam je do transfera igrajte football manager
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
neka neka, **** im mater mancini i balotelli. ovaj city je svakako klub bez duse, sramota.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Joj druze bas tako,ni na mapi ga nije bilo..mozak je napisao/la:Ja se ne bih složio da Baloteli nije napravio ništa, ta titula pripada Agueru.
Čovjek je za 70 min. izgubio 3 lopte, i jedanput halavo opalio pokraj vrata!
Da ne vidjeh da je usao i ne bih znao da igra

Otkrio sam kako se ocjenjuju igraci na goal.com, vrlo jednostavna 2 koraka imate:
1.
2.
Eto tako se to radi
(ovo je samo slikovito, a ne realan prikaz datih desavanja, nisam uspio uletiti na izvlacenje da vam originalne slike donesem
) .
1.

2.

Eto tako se to radi

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ja rekoh svi ce pocet navijat za City kad Dzeko dodje, kad ovdje slave poraz vise nego na temi Uniteda. 
Vec u sljedecoj tekmi ocekujem Teveza na klupi.

Vec u sljedecoj tekmi ocekujem Teveza na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
samo da hoce dzeko otic iz ove vukoyebine ili da sminker dobije otkaz....daBogda osmi zavrsili na kraju sezone...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- legenda reala
- Kontakt:
Pa šta rade ovi navijači uprava, kontaju li oni išta, imaju oakve igrače i opet protiv iole ozbiljnijeg protivnika se pate
Oni i dalje, traže pojačanje jer je ovo Robertu nedovoljno za titulu .
Ostaće City do kraja bez i jednog trofeja, Fergi je preuzeo vrh i neće ga više ispustiti, a ne bi me iznenadilo i da ih Sporting izbaci u četvrtak

Oni i dalje, traže pojačanje jer je ovo Robertu nedovoljno za titulu .
Ostaće City do kraja bez i jednog trofeja, Fergi je preuzeo vrh i neće ga više ispustiti, a ne bi me iznenadilo i da ih Sporting izbaci u četvrtak

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I ćorava kokoš zrno ubode, samo Mancini ne!
Mislim da bi čak i Sven-Göran Eriksson s ovom ekipom s lakoćom uzeo titulu...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Ovi nasi sto pisu na bluemoon forum su pravo objektivni, Dzeko i samo Dzeko ... bas neki lupetaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- el-fighter
- Kontakt:
S ovom ekipom bi i Steve McClaren osvojio PremirshipBorg je napisao/la:I ćorava kokoš zrno ubode, samo Mancini ne!

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dobro sad. Kakvu je ekipu Mourinho imao 2007. pa nije osvojio ligu? Ne bore se protiv Vrbanjuse, nego protiv Manchester Uniteda i Alexa Fergusona. Najveci manager u istoriji engleskog nogometa. Iako United nije na nivou od prije 2-3 godine, ipak je to ekipa koja je osvojila ligu 4 puta zadnjih 5 sezona i koja je bila 3 puta u finalu Lige Prvaka u istom periodu. Tako da su te price "I xxx bi osvojio ligu sa ovom ekipom" smjesne. Govorimo o Cityu, ekipi koja ne pamti zadnju titulu Engleske (68. su osvojili cini mi se). Treba to malo vise vremena.
Hoćeš da kažeš da je Mancini dobar trener "ali mu treba vremena"?!Cartman je napisao/la:Dobro sad. Kakvu je ekipu Mourinho imao 2007. pa nije osvojio ligu? Ne bore se protiv Vrbanjuse, nego protiv Manchester Uniteda i Alexa Fergusona. Najveci manager u istoriji engleskog nogometa. Iako United nije na nivou od prije 2-3 godine, ipak je to ekipa koja je osvojila ligu 4 puta zadnjih 5 sezona i koja je bila 3 puta u finalu Lige Prvaka u istom periodu. Tako da su te price "I xxx bi osvojio ligu sa ovom ekipom" smjesne. Govorimo o Cityu, ekipi koja ne pamti zadnju titulu Engleske (68. su osvojili cini mi se). Treba to malo vise vremena.
Pogledaj samo spisak igrača koje je doveo za masne pare pa ih dao na "posudbu" npr Realu (Adebayor)?!
I ova moronska, tipično talijanska taktika 4-3-3 a ima igrače za vrhunsku transformaciju u bilo kojoj drugoj varijanti?!
I igranje sa jednim klasičnim špicem dok ostala 3 sjede na klupi, rotacije da niko i nemože ući u neku gol seriju...
Ma lik je dosada živa, klasična neznalica, ima ih takvih nažalost puno u modernom fudbalu.
Troskali je Roberto,plaho...
Ne pricam o Manciniu, nego o pogledu na konkurenciju, kao da je pickin dim osvojit Premiership. United je osvojio 67 bodova, tu Mancini ne moze nista.Borg je napisao/la:Hoćeš da kažeš da je Mancini dobar trener "ali mu treba vremena"?!Cartman je napisao/la:Dobro sad. Kakvu je ekipu Mourinho imao 2007. pa nije osvojio ligu? Ne bore se protiv Vrbanjuse, nego protiv Manchester Uniteda i Alexa Fergusona. Najveci manager u istoriji engleskog nogometa. Iako United nije na nivou od prije 2-3 godine, ipak je to ekipa koja je osvojila ligu 4 puta zadnjih 5 sezona i koja je bila 3 puta u finalu Lige Prvaka u istom periodu. Tako da su te price "I xxx bi osvojio ligu sa ovom ekipom" smjesne. Govorimo o Cityu, ekipi koja ne pamti zadnju titulu Engleske (68. su osvojili cini mi se). Treba to malo vise vremena.
Pogledaj samo spisak igrača koje je doveo za masne pare pa ih dao na "posudbu" npr Realu (Adebayor)?!
I ova moronska, tipično talijanska taktika 4-3-3 a ima igrače za vrhunsku transformaciju u bilo kojoj drugoj varijanti?!
I igranje sa jednim klasičnim špicem dok ostala 3 sjede na klupi, rotacije da niko i nemože ući u neku gol seriju...
Ma lik je dosada živa, klasična neznalica, ima ih takvih nažalost puno u modernom fudbalu.
Mancini se meni licno ne svidja ni kao trener ni osoba. Kao trener jer previse rotira igrace koji su u formi i zato sto zna bit previse defanzivan. A kao osoba jer je vrlo prepotentan (samo pazite njegove reakcije tokom utakmice) i ima obraza da kuka sto nema vise igraca, a potrosio milijarde.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sta je ovo bilo? nisam mogao vjerovati da momak place jer su primili gol, a utakmica jos traje...tanzla je napisao/la:
Ooooh Balloteli!!![]()
![]()

ili se mozda rasplakao kada je skontao koliku platu imaju oni dole sto se vucaju po terenu

Sa postojećim kadrom u ekipi i sa formom ostalih timova, on je sa City-jem morao imati bar 10-tak bodova prednosti. Jer United stavimo ruku na srce igra vrlo promjenjivo ove sezone, kao i Arsenal i Chelsea -Cartman je napisao/la:Ne pricam o Manciniu, nego o pogledu na konkurenciju, kao da je pickin dim osvojit Premiership. United je osvojio 67 bodova, tu Mancini ne moze nista.Borg je napisao/la:Hoćeš da kažeš da je Mancini dobar trener "ali mu treba vremena"?!Cartman je napisao/la:Dobro sad. Kakvu je ekipu Mourinho imao 2007. pa nije osvojio ligu? Ne bore se protiv Vrbanjuse, nego protiv Manchester Uniteda i Alexa Fergusona. Najveci manager u istoriji engleskog nogometa. Iako United nije na nivou od prije 2-3 godine, ipak je to ekipa koja je osvojila ligu 4 puta zadnjih 5 sezona i koja je bila 3 puta u finalu Lige Prvaka u istom periodu. Tako da su te price "I xxx bi osvojio ligu sa ovom ekipom" smjesne. Govorimo o Cityu, ekipi koja ne pamti zadnju titulu Engleske (68. su osvojili cini mi se). Treba to malo vise vremena.
Mancini se meni licno ne svidja ni kao trener ni osoba. Kao trener jer previse rotira igrace koji su u formi i zato sto zna bit previse defanzivan. A kao osoba jer je vrlo prepotentan (samo pazite njegove reakcije tokom utakmice) i ima obraza da kuka sto nema vise igraca, a potrosio milijarde.
Tottenham i ne smatram pravim kandidatom za titulu, više za mjesto u ligi Prvaka.
Jel bio igrač utakmice po izboru navijača na Goal.com?
Džeko top, Mancini flopmirza_9 je napisao/la:Jel bio igrač utakmice po izboru navijača na Goal.com?

Tema "kojeg igraca se zelite rijesit?" na tom slavnom bluemoonu: http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;