Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
nek su **** izgubile, pa nek opet mancini drzi dzeku na klupi
dosta njih hoce da se rijese dzeke, ko im ebe mater. prece dzeko u bolji klub ako bogdaCartman je napisao/la:Tema "kojeg igraca se zelite rijesit?" na tom slavnom bluemoonu: http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji je ovo cirkus pokazuju i posljedna prilika, korner i hart u sesnestercu ceka loptu
yaya vraca najvecem majstoru clichiju koji umjesto da centrira ( svi su u sesnestercu) on suta hahahahahhaha, pravo timsko razmisljanje, kao sto su mnogi vec rekli drago mi je zbog poraza samo zbog zabara i Bale ili Maradone.
Samo mi je zao sto Edin nece dobiti titulu za biografiju ali jbg nek samo ide iz ovoga cirkusa.
yaya vraca najvecem majstoru clichiju koji umjesto da centrira ( svi su u sesnestercu) on suta hahahahahhaha, pravo timsko razmisljanje, kao sto su mnogi vec rekli drago mi je zbog poraza samo zbog zabara i Bale ili Maradone.
Samo mi je zao sto Edin nece dobiti titulu za biografiju ali jbg nek samo ide iz ovoga cirkusa.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jeste i vi meni smijesni brine vas neki forum koji je ko sportsport.ba znaci 90% ljudi registrovanih na taj forum nema veze sa city-em 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
E da ga hoće pozajmiti u Real to bi bilo pravoCartman je napisao/la:Tema "kojeg igraca se zelite rijesit?" na tom slavnom bluemoonu: http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili makar u Milan ili Juventus
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- Evolution87
- Kontakt:
ma on je najblizi juventusuBorg je napisao/la:E da ga hoće pozajmiti u Real to bi bilo pravoCartman je napisao/la:Tema "kojeg igraca se zelite rijesit?" na tom slavnom bluemoonu: http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili makar u Milan ili Juventus
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nije da me brine, ali to sto kazes da 90% njih nema veze sa Cityem nema nikakve logike. Isto da kazes da na ovom podforum 90% ne navija za reprezentaciju BiH.Sarajlijc@ je napisao/la:Jeste i vi meni smijesni brine vas neki forum koji je ko sportsport.ba znaci 90% ljudi registrovanih na taj forum nema veze sa city-em
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma samo nek ide, neovisno od titule, uspjeha ili neuspjeha...jednostavno, na faci mu se vidi da je ogorcen...ja sam rekao, cim se tevez spustio na tlo ostrva, usao je nemir u svlacionicu...to je isto bilo poslije tottenhama i serije pobjeda i tad su usli u kontraritam povratkom teveza iz argentine...jednostavno, mancini nema autoritet, ustvari trenira ga na onim koji ga slusaju, a oni koji ne slusaju i dalje ostaju povlasteni!
definitivno je balotelli oruzje mancinija koje je pokrenulo posrnuce citya!
Bio bih sretan da ode i u Everton, samo nek ne trci vise za platom i novcem, vec za strucnjakom i ekipom koja igra srcem!
Bio bih sretan da ode i u Everton, samo nek ne trci vise za platom i novcem, vec za strucnjakom i ekipom koja igra srcem!
Definitivno slazem se.hz1987 je napisao/la:Ma samo nek ide, neovisno od titule, uspjeha ili neuspjeha...jednostavno, na faci mu se vidi da je ogorcen...ja sam rekao, cim se tevez spustio na tlo ostrva, usao je nemir u svlacionicu...to je isto bilo poslije tottenhama i serije pobjeda i tad su usli u kontraritam povratkom teveza iz argentine...jednostavno, mancini nema autoritet, ustvari trenira ga na onim koji ga slusaju, a oni koji ne slusaju i dalje ostaju povlasteni!
Ali koje spreman da plati 25mil Eura, cak i kad bi ga za 20 dali?
HZ87
Da hoće CFC maznut Edina sad na ljeto, ja bih feštu napravio. 
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Ma ljudi Mancini ce dobiti nogu i onda zavisi ko ce doci kao trener ...Licno mislim da City nece osvojiti PL a i prije ovog izgubljenog meca sam bio u to siguran sto znaci da prije kraja sezone ce Mancini dobiti otkaz pogotovo ako izgubi jos jedan ili 2 meca ... Uglavnom on nece birati igrace za sljedecu sezonu ...
Ja imam osjecaj da ce on ostati u City a da ce Balotteli kupiti prnje zajedno s Mancinijem i Tevezom ... Bilo koji trener dode u City nece trpiti sranje od one dvojice ...
Dzeko je jedini pravi spic sto City ima svaki dobar trener ce znati njega iskoristiti .. Nadam se da ce sto prije ispasti iz EL da ubrzamo Mancinijev odlazak ...
Ja imam osjecaj da ce on ostati u City a da ce Balotteli kupiti prnje zajedno s Mancinijem i Tevezom ... Bilo koji trener dode u City nece trpiti sranje od one dvojice ...
Dzeko je jedini pravi spic sto City ima svaki dobar trener ce znati njega iskoristiti .. Nadam se da ce sto prije ispasti iz EL da ubrzamo Mancinijev odlazak ...
Anti Nakarada
i zo je izvjesna opcija! ako mancini ne osvoji niti jedan trofej,leti iz Citya sigurno,zajedno sa Balom i Tevezom! svaki iole normalan trener bi ostavio Dzeku ..sve ce se znati veoma brzo za mjesec-dva.. ako ispadnu u cetvrtak,Mancini bi mogao odmah letiti,cak do vikenda..ipak ispao je iz 2 kup takmicenja u Engleskoj,ispao je iz LP u prvoj fazi,ako sad ispadne i iz EL,plus sto je u prvenstvu izgubio lidersku poziciju,mogao bi on letiti brze nego sto se ocekivalo..al realno katastrofa je trener,onakvu ekipu imati,a patiti se,pa za nepovjerovati! al vazno je da je Baloteli poput Mesija ili Ronalda,kad sam cuo tu izjavu Mancinija,svaki komentar je suvisan..cuj Mesi i Baloteli,hahahhaEagles_OldSchool je napisao/la:Ma ljudi Mancini ce dobiti nogu i onda zavisi ko ce doci kao trener ...Licno mislim da City nece osvojiti PL a i prije ovog izgubljenog meca sam bio u to siguran sto znaci da prije kraja sezone ce Mancini dobiti otkaz pogotovo ako izgubi jos jedan ili 2 meca ... Uglavnom on nece birati igrace za sljedecu sezonu ...
Na Bluemoon-u tema koji igrač da ode , skoro u svakom postu džeko 
Hajde to, ali onda kada vidi covjek koje igrace zele, shvati da to nema veze sa stvarnoscu i da je to sve djelo neke djecurlije.THC je napisao/la:Na Bluemoon-u tema koji igrač da ode , skoro u svakom postu džeko
Ljudi bi Lahma, Mullera,Inestu, Piquea, Rooneya, C.Ronalda, Van Persia, Xavia itd.
Pa ovu ekipu ni na manageru ne bi se dalo sastaviti. Plus tome svemu, veliki broj je za ostanak Teveza, tako da nije ni vrijedna pomena ova tema, jer veze sa stvarnoscu nema. Mada bih volio da se Dzeko ispali, k'o iz topa, u neki drugi klub, jer ovdje ocito Mancini nema pojma kog' ce mu hepeka Dzeko.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
-
hordas_Bec
- Kontakt:
evo sta jedan navijac city-a pise na bluemoon......100% u pravu!!
When you are having a bad day and want to laugh your arse off from now on, please visit this forum. This topic in particular. Dear god some of you are flippin stupid-straight up. All aof you want Dzeko out-well guess what? That would probabbly do him a damn favour. Guy scores four goals-oh guess what? You are benched for the next foour games(7 in four games straight as well). Guy scores 3 games in a row-oh guess what? You are benched for the next two. If I were him I wouldnt wait but I would literally beg someone to get me out of the misery that I am in. Yes, you heard me right. It is not Edin's fault that he pays every mistake he makes. Aguero has had horrible games(including the one today if I can say so) and he still played the next game. Balotelli has made the stupidest of decisions on and off the pitch and guess what-he played the next game. Like I said if I were Edin I would run the hell away from City because Mancini is being completley unhelpfull and unfair to him. And btw Edin is 5th MVP of all European strikers according to this: http://www.castrolfootball.com/rankings/rankings/" onclick="window.open(this.href);return false;
And none of our other strikers are no where near him. Dear Lord people get some brains. I wont even say who I think we should get rid of because we dont make those decisions so why bother. But there are at least 3 players that we could sell and make a little money.
When you are having a bad day and want to laugh your arse off from now on, please visit this forum. This topic in particular. Dear god some of you are flippin stupid-straight up. All aof you want Dzeko out-well guess what? That would probabbly do him a damn favour. Guy scores four goals-oh guess what? You are benched for the next foour games(7 in four games straight as well). Guy scores 3 games in a row-oh guess what? You are benched for the next two. If I were him I wouldnt wait but I would literally beg someone to get me out of the misery that I am in. Yes, you heard me right. It is not Edin's fault that he pays every mistake he makes. Aguero has had horrible games(including the one today if I can say so) and he still played the next game. Balotelli has made the stupidest of decisions on and off the pitch and guess what-he played the next game. Like I said if I were Edin I would run the hell away from City because Mancini is being completley unhelpfull and unfair to him. And btw Edin is 5th MVP of all European strikers according to this: http://www.castrolfootball.com/rankings/rankings/" onclick="window.open(this.href);return false;
And none of our other strikers are no where near him. Dear Lord people get some brains. I wont even say who I think we should get rid of because we dont make those decisions so why bother. But there are at least 3 players that we could sell and make a little money.
Edin Džeko je do sada odigrao ukupno 56 utakmica za City i dao 24 gola. U taj broj su uračunate i utakmice u kojima je igrao 1, 5, ili 10 minuta.
Molio bih nekog statističara da izbaci i broj minuta koje je Džeko proveo na terenu u ovih 56 utakmica. Iz naprijed navedene statistike se vidi da daje gol skoro svaku drugu utakmicu, ali je taj procenat daleko bolji imajući u vidu vrijeme provedeno na terenu.
Sve nam ovo govori da je Džeko rođeni golgeter. Gdje je god igrao davao je golove.
Molio bih nekog statističara da izbaci i broj minuta koje je Džeko proveo na terenu u ovih 56 utakmica. Iz naprijed navedene statistike se vidi da daje gol skoro svaku drugu utakmicu, ali je taj procenat daleko bolji imajući u vidu vrijeme provedeno na terenu.
Sve nam ovo govori da je Džeko rođeni golgeter. Gdje je god igrao davao je golove.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ono sto je najvaznije je to da Dzeko ne moze propasti.On je kvalitet i to se ne gubi preko noci.95% evropskih timova bi ga zeljelo vidjeti u pocetnom sastavu u spicu napada.Tako da nema krize za Dzeku.Pametan je,igracina tako da nema krize za njega.
Nas bi trebalo da zanima ne igranje Medunjanina,Ibricica...
Nas bi trebalo da zanima ne igranje Medunjanina,Ibricica...
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Odigrao je ukupno 3.065 minuta(FA/Carling cup, LP, EPL) i zabio 21 gol....to bi bilo otprilike 34 cijelih utakmica odigrano.avlami97 je napisao/la:Edin Džeko je do sada odigrao ukupno 56 utakmica za City i dao 24 gola. U taj broj su uračunate i utakmice u kojima je igrao 1, 5, ili 10 minuta.
Znaci 1 gol svako 62 minute.
- NoName
- Kontakt:
Matematika ti je očito jača strana:AÐ_Official je napisao/la:Odigrao je ukupno 3.065 minuta(FA/Carling cup, LP, EPL) i zabio 21 gol....to bi bilo otprilike 34 cijelih utakmica odigrano.avlami97 je napisao/la:Edin Džeko je do sada odigrao ukupno 56 utakmica za City i dao 24 gola. U taj broj su uračunate i utakmice u kojima je igrao 1, 5, ili 10 minuta.
Znaci 1 gol svako 62 minute.
3065 minuta / 21 pogodak = pogodak svakih 146 minuta a ne svakih 62 minuta.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
"Sada sam trenutno samo koncentrisan na utakmice. Ništa me drugo ne zanima, a o svemu ostalom možemo razgovarati nakon završene sezone u kojoj nam je cilj osvojiti naslov prvaka Englske, ali i Evropsku ligu", rekao je Edin Džeko za svoju oficijelnu stranicu.
Ako je ova izjava tacno, onda je Dzeko 100% za prelazak u drugi klub sad na ljeto pogotovo ako Manchester City osvoji ligu (englesku i evropsku)
Ali malo smijesno je ''sada sam trenutno samo koncentrisan na utakmice'' s ozbizor koliko malo igra u zadnje vrijeme dijamant, al drago mi je sto nije izgubio bosanski humor
Ako je ova izjava tacno, onda je Dzeko 100% za prelazak u drugi klub sad na ljeto pogotovo ako Manchester City osvoji ligu (englesku i evropsku)
Ali malo smijesno je ''sada sam trenutno samo koncentrisan na utakmice'' s ozbizor koliko malo igra u zadnje vrijeme dijamant, al drago mi je sto nije izgubio bosanski humor
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------