La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Au sto je zakuca Llorente
Moglo bi ovdje i do preokreta doci 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steta,izgubise na kraju,ali ova zadnja akcija Bilbaoa je bila strasna sta onaj golman Osasune skide Muniainu,nevjerovatno 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- spielführer_21
- Kontakt:
Odlična utakmica i strašna završnica u kojoj je Bilbao mogao dođi do bod(ov)a, ali su Budista
i prisebni štoper spasili Osasunu. Muniainu se nije dalo da zabije u svom rodnom gradu, već od samog početka su ga navijači uzeli na zub, iako je još igrača Bilbaa rođeno u Pamploni. Ne vole se ni Baski između sebe, ima i političkih razloga za to.
Bilo kako bilo, Osasuna je sad na -2 od četvrte Malage, a čak 6 ekipa je u 4 boda razlike i bori se za to posljednje mjesto koje vodi u LP.
Bilo kako bilo, Osasuna je sad na -2 od četvrte Malage, a čak 6 ekipa je u 4 boda razlike i bori se za to posljednje mjesto koje vodi u LP.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Gledao prvo poluvrijeme i kraj drugog
Bez Llorentea i Martineza to ide tesko, Athletic dosta nesiguran u odbrani. U napadu bez ideje, sijaset nekih suteva sa distance, ipak nisu mogli bez najboljeg igraca. Naravno i umor je tu igrao veliku ulogu. Uglavnom igraci Osasune su se trudili i zasluzili 3 boda, ne mogu da vjerujem da je ista ekipa primila 8 golova na Camp Nou.
Don't hate what you don't understand.
Ma da poceli su utamicu bez Llorentea,Martineza i Herrere i naravno plus umor i vjerujem da sada mnogo vise razmisljaju o Manchesteru.Ova ekipa Osasune je vrlo losa gostujuca momcad,ali zato su domacinska betonxaviesta je napisao/la:Gledao prvo poluvrijeme i kraj drugogBez Llorentea i Martineza to ide tesko, Athletic dosta nesiguran u odbrani. U napadu bez ideje, sijaset nekih suteva sa distance, ipak nisu mogli bez najboljeg igraca. Naravno i umor je tu igrao veliku ulogu. Uglavnom igraci Osasune su se trudili i zasluzili 3 boda, ne mogu da vjerujem da je ista ekipa primila 8 golova na Camp Nou.
- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
Nista od drugog gola, jbg, imali su par dobrih sansi a pogotovo ono na kraju.. kako samo lud kraj utakmice. Bilbao ima sansu za bod, promasuje i nakon par sekundi Osasuna ima sansu da ovjeri pobjedu.
Lijep nacin da ovu sedmicu privedem kraju, barem kad je sport u pitanju
Lijep nacin da ovu sedmicu privedem kraju, barem kad je sport u pitanju
Ovaj Villareal stvarno pojma nema
...ubija ih Getafe, poklonjen penal Villareal-u nije iskoristio Borja Valero, kako ga golman lijepo sačeka na sredini 
P.S. Senna trese prečku
Još jedan penal za Villareal, takodjer i ovaj diskutabilan
P.S. Senna trese prečku
Još jedan penal za Villareal, takodjer i ovaj diskutabilan
- JavierPortillo
- Kontakt:
Evo ga pogodi Barrada za Burger King. Od ovog Getafea nista ne treba da iznenadi jer na klupi imaju genijalca pod imenom Luis Garcia, ali opet nisam mislio da ce se tako lako obracunati sa Molininim Villarrealom l koji se hvala Bogu ponovo vraca u prosjecnost u kojoj je bio prije dolaska Fernanda Roiga. Zelim im da ispadnu, sto i nije nemoguce ocekivati obzirom da se Clementov Sporting polako mice sa dna tablice.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Villarreal je ovim porazom se priblizio segundi 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Žvizduci na kraju su sve rekli .. sretna im borba za ulazak u Primeru iduce sezone 
Bogami Villareal u kritičnoj situaciji, još kad vidimo kakav ih raspored čeka...uh...JavierPortillo je napisao/la:Evo ga pogodi Barrada za Burger King. Od ovog Getafea nista ne treba da iznenadi jer na klupi imaju genijalca pod imenom Luis Garcia, ali opet nisam mislio da ce se tako lako obracunati sa Molininim Villarrealom l koji se hvala Bogu ponovo vraca u prosjecnost u kojoj je bio prije dolaska Fernanda Roiga. Zelim im da ispadnu, sto i nije nemoguce ocekivati obzirom da se Clementov Sporting polako mice sa dna tablice.
Mozda ti se želje i ispune
Levante - Villarreal
Villarreal - Real Madrid
Vallecano - Villarreal
Dok recimo Gijon ima koliko toliko lakši raspored...iako je to tu negdje...
Granada - Gijon
Gijon - Mallorca
Ath. Bilbao - Gijon
zatim Racing:
Espanyol - Santander
Santander - Sevilla
Betis - Santander
...bit će zanimljivo
P.S. I da, upravo je i komentator govorio o tom, kako je moguće da ekipa koja se bukvalno čupa, bori za opstanak, ne napravi niti jednu minutu pritiska na protivnički gol pri rezlutatu 1-2...nevjerovatno kako su igrači Villareal-a djelovali nezainteresovano zadnjih 15-tak minuta, tačnije od 72 minute, kad su primili taj drugi gol
Nadam se da nece ispasti.Ipak puno ce mi biti draze gledati ekipu Villareala u primeri koja ima evrpski ugled i koja ce se kad tad vratiti na prave staze nego li jedan Gijon koji je svake godine na klackalici primere i segunde.
I Villareal ima dosta staža u Segundi, baš kao i Gijon. U zadnje vrijeme su malo podigli ambicije, ali to je kratko trajalo. Nema potrebe da ih iko žali ako ispadnu iz Primere, sami su sebi krivi. Nije to neki tim sa nekom tradicijom i konstantnom, pa da ga sad treba nešto posebno žaliti.
- JavierPortillo
- Kontakt:
Taj Sporting je 3 puta veci klub od Villarreala koji nije nista drugo nego druga verzija Malage s tim sto ih je za razliku od Malage prije desetak godina kupio lokalni "serif" Fernando Roig koji je htio u svome zaselku da gleda Reala i Barcu. Taj umjetni klub skoro da i nema navijace i njihova lojalnost klubu ovise o rezultatima.L-Train je napisao/la:Nadam se da nece ispasti.Ipak puno ce mi biti draze gledati ekipu Villareala u primeri koja ima evrpski ugled i koja ce se kad tad vratiti na prave staze nego li jedan Gijon koji je svake godine na klackalici primere i segunde.
S druge strane imamo klub s dusom s fantasticnim navijacima, karizmaticnim trenerom koji je u nekim svojim periodima bio konkurentan Realu i Barci i cija je skola dala dosta reprezentativaca. Radije bi da Sporting ostane a Villarreal ispadne, pa da im Valencia, Atletico i Sevilla pokupuju sve sto valja iz ekipe.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Ma jarane moj ja sam samo rekao da Villareal u ovom trenutku uziva veci evropski renome nego li Gijon,zbog jacine Spanjolske lige ne bi zelio da ispadne Villareal koji je uvijek spreman da vise ulozi nego li Gijon 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zanimljivo
Atlético y Deportivo son los clubes más deudores
Atlético y Deportivo son los clubes más deudores
En la lista elaborada por El Confidencial quedan excluidos de morosidad alguna Real Madrid, Barcelona, Athletic, Real Sociedad, Getafe, Villarreal y Sporting. En su información sostiene que la lista queda de la siguiente manera:
1. Atlético de Madrid 120 millones
2. Deportivo 90
3. Real Zaragoza 32,7
4. Real Betis 35 (14 pendientes de la resolución de un acta)
5. Osasuna 27,9
6. Mallorca 26
7. Espanyol 23,5
8. Rayo 21
9. Levante 19 (Aplazados en cinco años)
10. Sevilla 18
11. Racing 12
12. Valencia 6
13. Málaga 5
14. Granada 2
En plena campaña de recortes económicos empredida por el Gobierno, se ha hecho público que la deuda total con el fisco de los clubes españoles alcanza los 752 millones.
A la cantidad con Hacienda hay que sumar la deuda que tienen también pendientes los clubes con la Seguridad Social, que asciende a 10,6 millones.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Valnecija-AZ Alkamar
Bilbao-Schalke
At.Madrid-Hannover
Bilbao-Schalke
At.Madrid-Hannover
CL Finals:
Barcelona - Real Madrid
EL Finals:
Atlethic Bilbao - Altletico Madrid

Barcelona - Real Madrid
EL Finals:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zasto kod Rojiblancosa ovaj znak ljutnjeL-Train je napisao/la:Valnecija-AZ Alkamar![]()
Bilbao-Schalke![]()
At.Madrid-Hannover
Bilbao-Schalke, najzanimljiviji par i najneizvjesniji, sismisi favoriti protiv holandeza
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
'ocammandraX je napisao/la:CL Finals:
Barcelona - Real Madrid
EL Finals:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.