Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ma supak nad supkom. Ljudi dodju da gledaju tekmu a ti zohari ih docekaju kao da dolaze na sajam bureka i cevapa. Ja bi to sve pod kratkom postupku. "Get the fuck outta here!".SaltCityAttack je napisao/la:ma hajde ko god moze da zaradi neka zaradi ebiga..ja ne sumnjam da ce dole pred stadionom biti takmicenje ko ce bolje cevape napravit i ko ce vise pita prodat...dole ce se garant svalit svaki privatnik koji ima svoju ascincu, restoran i td
+1AÐ_Official je napisao/la:Ma supak nad supkom. Ljudi dodju da gledaju tekmu a ti zohari ih docekaju kao da dolaze na sajam bureka i cevapa. Ja bi to sve pod kratkom postupku. "Get the fuck outta here!".SaltCityAttack je napisao/la:ma hajde ko god moze da zaradi neka zaradi ebiga..ja ne sumnjam da ce dole pred stadionom biti takmicenje ko ce bolje cevape napravit i ko ce vise pita prodat...dole ce se garant svalit svaki privatnik koji ima svoju ascincu, restoran i td
Ko ce gledati utakmicu gledace je.Niko burek ili cevap u oko ili na oko staviti nece.AÐ_Official je napisao/la:Ma supak nad supkom. Ljudi dodju da gledaju tekmu a ti zohari ih docekaju kao da dolaze na sajam bureka i cevapa. Ja bi to sve pod kratkom postupku. "Get the fuck outta here!".SaltCityAttack je napisao/la:ma hajde ko god moze da zaradi neka zaradi ebiga..ja ne sumnjam da ce dole pred stadionom biti takmicenje ko ce bolje cevape napravit i ko ce vise pita prodat...dole ce se garant svalit svaki privatnik koji ima svoju ascincu, restoran i td
znam da je reklamirano na nekoliko tema, ali kontam ne cita svako svaki komentar na svakoj temi, pa rekoh, nek se vidinarod ce ici vecinom u dresovim, da, ali bogami ima nas dosta gdje 4-5 clana porodica ide na utakmicu, i nemoze da priusti da plati dres 30-40 dolara po glavi, u tom slucaju, imaju jeftinije opcije
isto tako ima starijih ljudi i zena koji se bas i neosjecaju 'komotno' u tim istim dresovima..hajde mladja raja, single people with income, ali ko prezivljava sa vecom porodicom i jednom ili nijednom platom, malo ce teze obuci dres. i svi mi, bez obzira, dres ili majica, smo tamo na stadionu samo iz jednog razloga, a to je da bodrimo nasu repku:))))
ja cu u kesu staviti peceno pile, malo paradajza, luka i jedan krastavac. sta ce meni njihovi cevapiAÐ_Official je napisao/la:Ma supak nad supkom. Ljudi dodju da gledaju tekmu a ti zohari ih docekaju kao da dolaze na sajam bureka i cevapa. Ja bi to sve pod kratkom postupku. "Get the fuck outta here!".SaltCityAttack je napisao/la:ma hajde ko god moze da zaradi neka zaradi ebiga..ja ne sumnjam da ce dole pred stadionom biti takmicenje ko ce bolje cevape napravit i ko ce vise pita prodat...dole ce se garant svalit svaki privatnik koji ima svoju ascincu, restoran i td
jao jaro a i mexe nisu nista bolje. pa to ce biti sajam ciganlukaCartman je napisao/la:Citam ove postove i samo zamisljam kakav ce to ciganluk bit.
Zato i kazem. Jos koncert Enesa Begovica nakon tekme, uh majko mila.budjavi je napisao/la:jao jaro a i mexe nisu nista bolje. pa to ce biti sajam ciganlukaCartman je napisao/la:Citam ove postove i samo zamisljam kakav ce to ciganluk bit.
pazi ovo sad kad bi ti ovo rekao bas ces reci da je ciganlukCartman je napisao/la:Zato i kazem. Jos koncert Enesa Begovica nakon tekme, uh majko mila.budjavi je napisao/la:jao jaro a i mexe nisu nista bolje. pa to ce biti sajam ciganlukaCartman je napisao/la:Citam ove postove i samo zamisljam kakav ce to ciganluk bit.
ma nije to care , ali hpoc da kazem da se sve to moglo na jednom velikom mjestu napraviti..pa recimo sala gdje ce Enes biti nema vise od 500 ljudi cisto sumnjam, a samo 60 hiljada ljudi u Chicagu zivi, gdje su turisti za utakmicu i td...ova sala gdje ce biti rock i sevdah je super recimo, a i ova gdje je Haris...sve je to trebalo na jedno mjesto, ali eto ebiga vazno je klepit posao nekom ko je prije naumioahmic je napisao/la:Ma nema to veze,onaj ko ke naumio na tekmu on ce ici..vjerovatno imaju viziju da ce narod poslije tekme njima na pice skrenut...
Jos toliko i Meksikanaca, ma spektakl samo takavGoalgetter je napisao/la:
Stvarno, impresivan stadion, jos kad zamislim 30ak hiljada Bosanaca i Hercegovaca na njemu, vrh.
Nije posteno da idu za Harisom a Enes visi na svakoj tekmi repkeSaltCityAttack je napisao/la:ma nije to care , ali hpoc da kazem da se sve to moglo na jednom velikom mjestu napraviti..pa recimo sala gdje ce Enes biti nema vise od 500 ljudi cisto sumnjam, a samo 60 hiljada ljudi u Chicagu zivi, gdje su turisti za utakmicu i td...ova sala gdje ce biti rock i sevdah je super recimo, a i ova gdje je Haris...sve je to trebalo na jedno mjesto, ali eto ebiga vazno je klepit posao nekom ko je prije naumioahmic je napisao/la:Ma nema to veze,onaj ko ke naumio na tekmu on ce ici..vjerovatno imaju viziju da ce narod poslije tekme njima na pice skrenut......ja samo znam da ce u sali Harisa Dzinovica biti i reprezentacija BiH to je vec dogovoreno, jer je Tale(Tayson) to sredio
.
Mozda najbolje u svemu tome je turnir koji ce se odigrati dan radnije i tu ce biti prisutna reprezentacija BiH koja ce moci vidjeti i nas amatere malo na djelu...naravno na kraju reprezentativci sa Susicem ce na kraju uruciti pehar pobjedniku turnira...eh to je nesto pozitivno svakako sto treba napomenuti, znaci nije sve tu crno.
"Cartman": to je i najbolje care sa "mehama"
pa to je ono sto sam i rekao noc sevdaha i rocka ...moja je to opcija da idem, ali kazem zavisno sta drustvo zeli ipak dolaze mi ljudi u goste iz Belgije,Canade i Kanzasa i sad bice ih 9 sve ukupno tako da cu tamo gdje i drustvo zeli..moj prijedlog je kao i tvoj pa sad vidjet cemoAmar14 je napisao/la:KAO PRVO TEKMA JE GOTOVA U POLA 11 DOK SE IZADJE SA STADIONA TREBA CE SAT NAJMANJE ZNACI POLA 12 ILI MOZDA I VISE SVI KONCERTI I ENES I DZINOVIC SU DO POLA DVA JEDINO HANKA I TIFA DO 5 ZNACI NE PADA MI NA PAMET DA BACAM DOLARE ZA SAT MUZIKE IAKO TU MUZIKU I NE SLUSAM MOJ IZBOR I 100 % DOBITNA KOMBINACIJA KRALJICA SEVDAHA I KRALJ ROCKA ZNACI DERNEK DO ZORE SA HANKOM PALDUM I TIFOM CUO SAM DA DOLAZE SA KOMPLETNIM BENDOM ZNACI LUDILO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DO JUTARNJIH SATI A OSIM TOGA HOUSE OF BLUES JE PROSTOR VASIONA ZA OVE SELJACKE BIRTIJE
![]()
![]()
![]()
HEJJJJJJJJ GRBAVICE RANOOOOOO LJUTAAAAAAAAA PRITISLA ME NEKA TUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU![]()
![]()
Jbt, što me nasmija.don_burza je napisao/la:Mogu misliti kako ce to izgledati
Vraca se prosjecni Amerikanac sa posla a na jednoj strani ulice hanume po stolovima igraju Sotu i kolce a na drugoj rokaju Asereje ja
Vamo dim od cevapa , u pozadini cujes Indiru na francuskom , vamo Enes razvuko ono aaaaaaa u Bosanac da asfalt puca
NAravno da taj Amerkanac skrene uzme pusku i ode pucat po Iraku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.