Olimpik Sarajevo

ivan.balic
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la ivan.balic » 11 mar 2012, 20:17

@ublehas

Tvoje mišljenje - neprocjenjivo!!!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 11 mar 2012, 20:23

ivan.balic je napisao/la:@ublehas

Ja bar imam svoje mišljenje ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 mar 2012, 20:27

hocete li i naredne utakmice kao domacini igrati u citluku??
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 11 mar 2012, 20:30

Rosas7 je napisao/la:hocete li i naredne utakmice kao domacini igrati u citluku??
Čuo sam da je samo ova bila u Čitluku, ali da će prijaviti i stadion u Foči za utakmicu protiv Sarajeva

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 11 mar 2012, 20:32

Koliko znam Olimpic se vraća na Otoku.

bismarck
Kontakt:

Post Postao/la bismarck » 11 mar 2012, 21:35

ublehas je napisao/la:

zasto tako reagujete na neka njegova pitanja. Evo recimo i mene interesuju kakvi su odgovori na pojedina, kao neutralnog posmatraca, a ne samo da liku odgovarate kako pegla, dosadjuje itd. Recimo, zasto je Gracic u tolikoj mjeri protiv apsolutno svega, lopti, saveza, stadiona.. samo on eto uvijek ima odgovore i rješenja. Pompezna najava tog katalonca, u tom vremenu ko god je pokušao reci nešto tipa da je to neka mućka, dočekan je na nož i optužen za ljubomoru.. i šta na kraju ispade od njeg- Nijaz je brži od njeg ?! pa KAKO, ŠTO ga je onda doveo? Kad god sam usao na ovu temu ušao sam jer me fakat interesuju zbovanja u i oko olimpika jer je sarajevski klub, i nikad al bas nikad nisam naišao na adekvatan odgovor na pitanja - provokacije upućene od pitara ili tm. Postavite npr njima neko pitanje i uvijek će imati odgovor na isto kakav god on bio, a neće reagovati sa dosadni ste ovo ono. Uostalom da nema njih ova tema ne bi imala 4 stranice i ne bi se uopste pričalo o olimpiku.

evo, koji je logičan odgovor na pitanje zašto odjednom olimpic a ne sa k? I zašto je gracić toliko protiv svega u ovoj ligi, koja nije ni "s" od savršene ali ide na bolje zahvaljujuci komitetu, kojem takođe gracić ima nešto da dobaci, zašto je i protiv njih? I kako je on mogao dovesti katalonca od kojeg je i sam brži?

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 11 mar 2012, 23:07

@bismarck

Iako nisam advokat Gracića pošto si korektan kao simpatizer ovog kluba ću pokušati dati neke odgovore, iako se ograđujem. Ne tvrdim da sve najbolje znam kao neki koji "imaju svoje mišljenje", a ustvari su zagoretine kojima je forum jedinstvena prilika da budu isti kao drugi. Dakle, ovo je moje mišljenje i ne mora biti u skladu sa onim što klub radi.

Gracić nije protiv svega, nego ne zavisi od saveza i bilo koga pa može reći svoje mišljenje. Ako očekuješ da Amar kaže da lopte ne valjaju, dok je Ivica u savezu onda si u krivu. Što se tiče odgovora ili rješenja čovjek ih ima, a hoće li ih neko uvažiti to je stvar saveza ili već onih na koja se odnosi. Ja bih ipak tebe upitao, čime je taj klub na čijem je čelu Gracić ugrozio bilo koga u savezu ili bilo koji klub?

Idem redom po ovome što si napisao, pa dođoh i do toga da se nekome govori da je dosadan i slično. Znaš, ovaj jedan kojem se govori je stvarno više od toga. Nego to je nebitno, isto kao što je nebitno koliko stranica ima ova tema. Ona je napravljena i postoji, na nju dolazi nekoliko ljudi kojima je Olimpic drag,a dolaze i znatiželjnici. Ne mislim da je broj stranica pokazatelj da se na temi piše nešto kvalitetno.

Moram se osvrnuti i na Španca. I ja sam očekivao bum, ali budi uvjeren da znam situaciju. Jednostavno nije bio ono što govori njegov CV i klub je iskoristio mogućnost da ga ne ostavi. Je li greška? Da greška je, ali dobro je da je ispravljena, bar ja tako mislim. Ma kraju krajeva pričalo se, pisalo se, a znaš onu o reklami pozitivnoj i negativnoj.

Pred kraj moram ti razbiti jednu zabludu. Gracić nije u sukobu sa bilo kim u savezu. To što on klubu može kupiti lopte većeg kvaliteta daje mu mogućnost da ne mora igrati sa loptama koje se ne koriste već 5 godina (prevaziđene po kvalitetu). Molio bih te ako znaš nekoga iz nekog premijeligaša, pa pitaj za lopte, od sviju ćeš dobiti isto mišljenje da lopte ne valjaju, ali šute jer su besplatne.

E, sada, obzirom da ne znam sve i toga se ne stidim, ni ja ne znam zašto je na kraju slovo "c". U svakom slučaju, ljudi kao ti su prava stvar za ovu temu. Ljudi koji žele razgovarati i onda kada se ne slažemo. Neki drugi će ostati nevidljivi. Žao mi je, mora postojati filter po inteligenciji.

Oprosti ako sam u bilo kojem trenutku bio nekorektan, pokušao sam dati odgovore iz mog ugla.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 11 mar 2012, 23:40

Je l' očišćen stadion (kakvo je stanje terena ako je očišćen), kad Olimpic ima neku tekmu na Otoci i s kim?

Što se tiče tog "c" na kraju, bar što sam vidio u onom video-intervjuu za jednu stranicu, kaže da mu je sin/kćerka rekao/la da promijeni, ne sjećam se zbog čega; ja baš ne vjerujem da je to razlog, ali i ne pada mi nešto drugo napamet, nešto pametnije... Kao da je to i važno ne znam zašto se svi opterećuju time, njegov je klub i nek radi šta hoće. Kad mogu razne firme (javne, privatne), udruženja, nevladine organizacije itd., imati nazive koji nisu baš uobičajeni za ova govorna područja, zašto ne bi mogao i jedan fudbalski klub (koji je opet neka vrsta udruženja)?!
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 mar 2012, 02:27

ublehas je napisao/la:

NIJAZ GRACIC je INSTITUCIJA a da li vi svi to kontate ili ne to neznam i ostavite OLIMPIC JEDNOM NA MIRU,,,,,

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 12 mar 2012, 07:19

ekran je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:hocete li i naredne utakmice kao domacini igrati u citluku??
Čuo sam da je samo ova bila u Čitluku, ali da će prijaviti i stadion u Foči za utakmicu protiv Sarajeva
Ako je ovo istina, onda je više nego očigledno kakvi su Gracićevi motivi da igra utakmice van Sarajeva. Protiv Rudara u Čitluku (nije očistio snijeg), protiv Sarajeva u Foči (da spriječi Horde da dođu), protiv Želje ?......promovisanje fudbala :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 mar 2012, 07:31

ublehas je napisao/la:
ekran je napisao/la:
Ako je ovo istina, onda je više nego očigledno kakvi su Gracićevi motivi da igra utakmice van Sarajeva. Protiv Rudara u Čitluku (nije očistio snijeg), protiv Sarajeva u Foči (da spriječi Horde da dođu), protiv Želje ?......promovisanje fudbala :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: bjezi frajer iz sarajevskog kantona,ja bi to istjero iz lige cuj nije ocistit teren to jos nikad nisam cuo..toliko o olimpicovom hramu.godinama igrali po grbavici i kosevu i sad kada su napravili svoj stadion mrsko im ocistiti 20 cm snijega.,.,golemo brate
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 mar 2012, 08:43

nije ni cudo da su dobili Rudar..s jednog kraja drzave na drugi kraj ljudi putovali. hahah. :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 mar 2012, 09:00

@ivane, svaka cast na odgovorima i spremnosti da diskutujes, sve do sada se svodilo na Gracic je insitucija i ne pljuj Olimpic.
Da se uvede taj filter, ostali bi bez pabiza. :lol:

Sto se tice terena, nije ocisceno ni Kosevo, ni Otoka a Grbavica jedva sto je velika sramota za Sarajevo kao grad.
Drugo, evo sam priznajes za spanca, nije bila greska njegovo dovodjenje (interesantan pokusaj), nego najave da ce prekucati ligu, da je beton, da jede djecu ... daj ba malo realnosti u cijelu ovu pricu uvesti.

Dalje, cuj promovisati fudbal u Citluku i Foci, pa ljudi su u Foci lopte igrali kada nije postojalo 3 kluba u cijeloj BiH i sada Olimpic treba ici tamo i nesto kao promovisati, smijesno. U
Uvijek se nadje izgovor za nerad, ne samo u Olimpicu nego i inace. Olimpic je inace jedna velika ubleha, koliko ima dobrih stvari toliko ima i ubleha, pocev od 50,60 igraca u 3 sezone, 6,7 trenera pa nadalje.

Evo sada je to malo bolje, imaju Nedima, koji je konstantan, imaju juniore i podmladak koji je dobar. DOBILI su i stadion koji se ne zna ko odrzava (sto mi je malo cudno za Gracica).

Evo Ivane konretno, pitas koga su ugorzili, pa ljude iz Prijedora koji su 3 puta u 2 dana mijenjali plan putovanja i ogranizacije, nije ni fer ni posteno, ali eto. Mislim da je jeftinije bilo platiti ljude da ociste teren nego bus za Citluk, spavanje, rucak, dorucak i sta vec.
Ovo je moje misljenje i ne mora znaciti da sam u pravu.

Tebi hvala, na pokusaju dijaloga i normalne komunikacije jer niko nikada na ovoj temi nije napisao ni priblizan post kakav si ti napisao.

Pozdrav.
Cuva Bog Zelju svog!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 12 mar 2012, 09:34

Koliko znam problem nije bio dali cistiti ili ne Otoku.Mislim da je Gracic zelio sacuvati teren za naredne prvenstvene utakmice.U trecem i cetvrtom kolu mu dolaze Celik i Zrinjski a trava se sacuvala.Vidimo sta se uradilo od grbavice i steta je stvarno velika.Kada bi se gledalo po troskovima mnogo mu je bilo jeftinije ocistiti Otoku nego ici u Citluk.Problemi sa firmom Lokom postoje jer su definisane obaveze i dok je bio Damir one su se poštovalle.Poslije intervjua Gracica u sedmici su svi nedostatci otklonjeni a prisutni su bili mjesecima. Siguran sam a to je i on rekao da se nece vise micati sa Otoke.
Kada su igraci u pitanju ima zajeba ali to je posao kao i svaki drugi.Kvaka je pobjeci i priznati gresku a zasto placati promasaj ako ne trebas.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 12 mar 2012, 09:43

herbion je napisao/la:Koliko znam problem nije bio dali cistiti ili ne Otoku.Mislim da je Gracic zelio sacuvati teren za naredne prvenstvene utakmice.U trecem i cetvrtom kolu mu dolaze Celik i Zrinjski a trava se sacuvala.Vidimo sta se uradilo od grbavice i steta je stvarno velika.Kada bi se gledalo po troskovima mnogo mu je bilo jeftinije ocistiti Otoku nego ici u Citluk.Problemi sa firmom Lokom postoje jer su definisane obaveze i dok je bio Damir one su se poštovalle.Poslije intervjua Gracica u sedmici su svi nedostatci otklonjeni a prisutni su bili mjesecima. Siguran sam a to je i on rekao da se nece vise micati sa Otoke.
Kada su igraci u pitanju ima zajeba ali to je posao kao i svaki drugi.Kvaka je pobjeci i priznati gresku a zasto placati promasaj ako ne trebas.
Zar je problem nešto ovako napisati i odgovoriti na neka pitanja/tvrdnje, a ne na svaku opasku reći ''smaraš'', ''što si to ljubomoran'', ''bježi sa teme''.......

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 mar 2012, 22:27

ublehas je napisao/la:
herbion je napisao/la:Koliko znam problem nije bio dali cistiti ili ne Otoku.Mislim da je Gracic zelio sacuvati teren za naredne prvenstvene utakmice.U trecem i cetvrtom kolu mu dolaze Celik i Zrinjski a trava se sacuvala.Vidimo sta se uradilo od grbavice i steta je stvarno velika.Kada bi se gledalo po troskovima mnogo mu je bilo jeftinije ocistiti Otoku nego ici u Citluk.Problemi sa firmom Lokom postoje jer su definisane obaveze i dok je bio Damir one su se poštovalle.Poslije intervjua Gracica u sedmici su svi nedostatci otklonjeni a prisutni su bili mjesecima. Siguran sam a to je i on rekao da se nece vise micati sa Otoke.
Zar je problem nešto ovako napisati i odgovoriti na neka pitanja/tvrdnje, a ne na svaku opasku reći ''smaraš'', ''što si to ljubomoran'', ''bježi sa teme''.......
Mi jesmo za sve sto je normalna komunikacija ALI PAR POJEDINACA BAS RUŽNO PIŠE O OLIMPICU A MI TO NICIM NISMO ZASLUŽILI------HVALA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 mar 2012, 22:35

pabizo je napisao/la: Mi jesmo za sve sto je normalna komunikacija ALI PAR POJEDINACA BAS RUŽNO PIŠE O OLIMPICU A MI TO NICIM NISMO ZASLUŽILI------HVALA
Uvijek ce bit pljuvaca i neznalica.

Recimo meni kao navijacu Zelje je uvijek draze kada su Sarajevo i Olimpic u vrhu tabele, i draze bi mi bili da oni izbore Europu zajedno sa Zeljom, nego Borac, Siroki, Zrinjski.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 13 mar 2012, 01:10

Elegant je napisao/la:
pabizo je napisao/la: Mi jesmo za sve sto je normalna komunikacija ALI PAR POJEDINACA BAS RUŽNO PIŠE O OLIMPICU A MI TO NICIM NISMO ZASLUŽILI------HVALA
Uvijek ce bit pljuvaca i neznalica.

Recimo meni kao navijacu Zelje je uvijek draze kada su Sarajevo i Olimpic u vrhu tabele, i draze bi mi bili da oni izbore Europu zajedno sa Zeljom, nego Borac, Siroki, Zrinjski.
Lijepo razmisljas jarane i nadam se da ce biti tako

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 13 mar 2012, 14:55

Sve je to fino i krasno ali u Čitluku igrati pored svog stadiona je u najmanju ruku čudno ;) Mogao je i Željo zbog lošeg terena na Grbavici prijaviti teren u Žepču ili šta ja znam, samo ne znam čemu bi to vodilo.
Ali Olimpic je valjda naučio da igra na neutralnom terenu, pa zato ne igraju na otoci.
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 13 mar 2012, 15:14

Provjereno: Olimpic - Zrinjski u 18. kolu na MOJA TV

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.