FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordo » 12 mar 2012, 14:50

Kakve veze ima odakle je ako simpatise Fk Sarajevo!!!!
Fk Sarajevo je institucija u kakvom god stanju bila i
imace simpatizere sirom svijeta pa i BiH!!!!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 12 mar 2012, 14:52

bordo je napisao/la:Lijepo je vidjeti i cuti da nas ima svugdje!!! Pozz za Zivinice!!!
Imama jedan prijedlog za tebe!!! Ja trenutno nisam u Sarajevu
posto mi supruga i djete zive vani,ali kada sam u Sarajevu
nepropustam tekmu!!!! Sta kazes na to da ti posaljem vesterunionom
na tvoje ime i prezime 100km,pa da odes na tekmu u Sarajevu!!!
Ako ti je zelja a nisi u mogucnosti materijalnoj!!!

Ozbiljan sam!!! Nije zajebancija!!! Kanarinac!!!!!

Ako si ozbiljan i nije neki fazon, jer je malo ,jako malo takvih ljudi, preporucujem da sacekas 12. Maj i pocastis ga derbijem. Kao pravom navijacu, siguran sam da to nikad nece zaboraviti dok je ziv :)

Za svaku pohvalu potez, ako je iskren. Svaka cast.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 12 mar 2012, 14:53

Sarajlijc@ je napisao/la:
bordo je napisao/la:Lijepo je vidjeti i cuti da nas ima svugdje!!! Pozz za Zivinice!!!

¸
Posalji meni :mrgreen:

;) ;) ;) ;) Vidis tog covjeka zelja mu doci na tekmu ali nije u mogucnosti!!!!
Za Sarajevo se zivi gdje god bili!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 12 mar 2012, 14:55

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
meni je zaista zao tebe zato sto si iz tuzle i sto si se nasao tu u mojoj konstataciji..... :oops: :oops: :oops:[/quote]

Izgradile se Živinice nema šta. Meni je žao vas, tebe boli šta je sa tvojim Slavenom iz Živinica i gdje će ti dijete sutra trenirat fudbal, neće u Sarajevu garant ipak je "malo" daleko.[/quote]
nece ni u slobodi sigurno
Samo Sarajevo

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 12 mar 2012, 14:57

kanarinac je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
meni je zaista zao tebe zato sto si iz tuzle i sto si se nasao tu u mojoj konstataciji..... :oops: :oops: :oops:[/quote]

Izgradile se Živinice nema šta. Meni je žao vas, tebe boli šta je sa tvojim Slavenom iz Živinica i gdje će ti dijete sutra trenirat fudbal, neće u Sarajevu garant ipak je "malo" daleko.[/quote]
nece ni u slobodi sigurno[/quote]

Ne bi ni dali ne brini se, onda će da se okrene ulici, kao što se i dešava sa omladinom zadnjih par godina. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 12 mar 2012, 14:58

FKKrajina je napisao/la:

Ako si ozbiljan i nije neki fazon, jer je malo ,jako malo takvih ljudi, preporucujem da sacekas 12. Maj i pocastis ga derbijem. Kao pravom navijacu, siguran sam da to nikad nece zaboraviti dok je ziv :)

Za svaku pohvalu potez, ako je iskren. Svaka cast.

Jeste dragog mi Boga!!!! Nema god mene sa tim stvarima zezanja!!!!
Ja se sjecam prve svoje tekme sa starim na Kosevu protiv crvene zvijezde!!
Nisam disao!!!! I znam koliko ovom nasem narodu fali lijepih desavanja!!!
A jos kada je rekao da bi dosao na tekmu a nemoze,rado bi mu ispunio zelju!!
Pa makar na trenutak!!!! Dobro si za derbi!!!! Mozda i ja budem dole pa se vidimo ako Bog fda!!!
Saljem m u za derbi!!!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 12 mar 2012, 14:59

druze dobio si odg privatnom porukom procitaj odg...u svakom slucajku hvala ti od srca svaka cast za velikodusnost i neka vide ovi iz tz i svi otali kakvi su ljudi u kojih venama tece krv bordo boje
Samo Sarajevo

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 mar 2012, 15:08

Svaka cast brate na lijepoj gesti, razmijenite na pp fejs ili sta vec imate pa se nadamo da nam brat iz Zivinica dolazi na sjever uz tvoju pomoc...pozzzzzz

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 12 mar 2012, 15:15

kanarinac je napisao/la:

druze dobio si odg privatnom porukom procitaj odg...u svakom slucajku hvala ti od srca svaka cast za velikodusnost i neka vide ovi iz tz i svi otali kakvi su ljudi u kojih venama tece krv bordo boje
Javim ti se Bogami moram po kcerku u vrtic pa se cujemo veceras,ako Bog da!!!
Ja sam ozbiljaN!!!! pOZDRAV I SELAM!!!!!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 12 mar 2012, 15:17

VolimTz je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Tesko poraze prezivljavate :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Ma raspad sistema. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo se ne zaboravlja!!najludji lik u zivotu sto sam vidio i cuo. :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2012, 15:23

kanarinac je napisao/la: druze dobio si odg privatnom porukom procitaj odg...u svakom slucajku hvala ti od srca svaka cast za velikodusnost i neka vide ovi iz tz i svi otali kakvi su ljudi u kojih venama tece krv bordo boje
Sta to ti imas protiv Tz ?? Dodjete kod nas molite za posao i skolujemo vas,a na forumima i kad se vratite kucama pljujete Tz.. ja ponosan na svoj grad,ti i jos vas hiljade mozete pricati za moj grad sta hocete,zaboli nas ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2012, 15:31

Osnovci, Koševo vas čeka!- Omogućen besplatan dolazak na utakmice FK Sarajevo.

U proljetnom dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine FK Sarajevo je omogućio besplatan dolazak učenicima osnovih škola grada Sarajeva na domaće utakmice Bordo ekipe.

“Ovim projektom želimo najmlađim stanovnicima našeg grada da omogućimo gledanje utakmica FK Sarajevo. Cilj nam je da do kraja sezone 15 osnovnih škola dođu na Olimpijski stadion “Asim Ferhatović-Hase“. Zahvaljujem se direktorima i direktoricama osnovnih škola kao i nastavnicima predmeta tjelesni i zdravstveni odgoj, koji su zaista bili komunikativni i uložili mnogo truda kako bi njihovi učenici došli na utakmice Bordo ekipe.“, kazao je PR FK Sarajevo, Tarik Trbić.

Dvije osnovne škole će svaku domaću utakmicu FK Sarajevo prisustvovati na stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Učenicima OŠ "Safvet-beg Bašagić" i OŠ “Hasan Kikić“ biće omugućen dolazak na utakmicu protiv GOŠK-a. Narednu domaću utakmicu, protiv FK Slavija, učenici druge dvije osnovne škole imati će mogućnost gledanja utakmice FK Sarajevo.

http://fcsarajevo.ba/info.php?n=394" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 12 mar 2012, 15:33

kanarinac je napisao/la:

Ovo je da se najezis,pa nismo dzaba divovi. :o

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 12 mar 2012, 15:54

bordo je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:

¸
Posalji meni :mrgreen:

;) ;) ;) ;) Vidis tog covjeka zelja mu doci na tekmu ali nije u mogucnosti!!!!
Za Sarajevo se zivi gdje god bili!!!
+100000
Aferim pasa.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 12 mar 2012, 16:16

Nema sta. Duplo smo bolji u odnosu na polusezonu. Nema vise Kojasevica i Suljica da guse igru. :)

Suljo zvijer, isti Ibrahimovic :mrgreen: Bojim se da ga ne prenese pa da nam ne izlema nekog :mrgreen:

@bordo - svaka cast!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 12 mar 2012, 16:57

VanBasten je napisao/la:Osnovci, Koševo vas čeka!- Omogućen besplatan dolazak na utakmice FK Sarajevo.

U proljetnom dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine FK Sarajevo je omogućio besplatan dolazak učenicima osnovih škola grada Sarajeva na domaće utakmice Bordo ekipe.

“Ovim projektom želimo najmlađim stanovnicima našeg grada da omogućimo gledanje utakmica FK Sarajevo. Cilj nam je da do kraja sezone 15 osnovnih škola dođu na Olimpijski stadion “Asim Ferhatović-Hase“. Zahvaljujem se direktorima i direktoricama osnovnih škola kao i nastavnicima predmeta tjelesni i zdravstveni odgoj, koji su zaista bili komunikativni i uložili mnogo truda kako bi njihovi učenici došli na utakmice Bordo ekipe.“, kazao je PR FK Sarajevo, Tarik Trbić.

Dvije osnovne škole će svaku domaću utakmicu FK Sarajevo prisustvovati na stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Učenicima OŠ "Safvet-beg Bašagić" i OŠ “Hasan Kikić“ biće omugućen dolazak na utakmicu protiv GOŠK-a. Narednu domaću utakmicu, protiv FK Slavija, učenici druge dvije osnovne škole imati će mogućnost gledanja utakmice FK Sarajevo.

http://fcsarajevo.ba/info.php?n=394" onclick="window.open(this.href);return false;
Upravo tako Osnovci ceka vas Kosevo!! :)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 mar 2012, 17:01

kanarinac je napisao/la:ljudi pusti te se rasprava ja sam juce bio na utakmici i mogu reci da su ovi iz tuzle obicni seljaci pljuju gospodina presjednika selimovica kad smao dali go gadjaju jovica covjeka koji za 90 min nije pogledao u tribine a vojvodic i za njega bi reko gospodin u subotu ali nakon juce sto sam vidio ni on nije gospodin a dedic je jedna obicna budala on igrao za sarajevo galami na igrace na klupi unosi se nesto u lice jovicu...najteze mi je bilo kad je sarajevo dalo go a ja ipak nisam imao hraborsti da slavim go jer su gamad sve okolo a i moja dva jarana su me cijelo vrijeme drzali kod sansi za sarajevo da nebi poceo slavit a na kraju meca sam se sa selimovicem pozzz on samo ono ramenima kao dobro je......a ovo sto pisu kao sta ste se digli sloboda je slaba i to ja ne mislim da je slaba nego da je moje sarajevo veoma kompaktna ekipa i zaista ih je jovic sve sjajno uklopio pa cemo da vidimo ko ce to jos da na tsunju kontroslise igru 90 min i da ccak pobijedi...i moram reci aj sam veliki navijac sarajeva inace sam iz zivinica nemam sansu cesto da gledam sarajevo sa tribina iskljucivo problem je finansijski...ovako reci cu vam svi su igraci ektra odigrali od adilovic joj kad ono odbrani ja sam mislio go svaka mu cast inace podsjetio me na manuela nojera odbranu slicnu je imao protiv leverkusena :mrgreen: dupovac je dobar ima tu amterijala za napredak desis e po koja greska ali sve u granicama dozvoljenog torlak iskreno susic treba obratit panju na njega comor ja nezz sta da kazem vi navijaci se na njega zalite ali taj covjek ostavlja srce na terenu njemu samo fali samopouzdanja a inace mislim da je vrlo dobar igrac a beli koji je nivo iznad nase lige ali mu fali borbenosti jednostavno bilo je par lopti koje je mogao tuci udarit kada uklizu protivnicki igraci ali kao da se boji duela.....husic najkvaliteniji na sredini od svih trojce sesar i scepanovic veoma borbeni i dobri matija matko joj kako je matko nervirao fukare ehheh joj kralj je ali je i paklen igrac obuca standardno imao je neke prilike koje trebao iskoristit i na kraju krpic kako je on paklen igrac svaki vazdusni duel je dobio jos kako spusta lopte glavvom podsjeca me na dzeku :D .....iiii moram reci diata dok se zagrijavao na njega samo ja i moji prijatelji obracali paznju joj kako mi izgleda startan i brz eeheh....pozzz iz zivinica
Ne znam ovako druze ko si (mada smo se mozda i upoznali )... ali ako si bas u belaju sa keshom idemo mi iz Lukavca cesto na tekme pa mozes i s nama...ako budemo sad protiv Goska isli autom ili nekim kombijem mozemo te pokupit...
Ne obracaj paznju na ove tuzlacice ko ih .... zasto ! Ne mogu oni da skontaju da je SARAJEVO INSTITUCIJA !

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 12 mar 2012, 17:08

svaka čast !

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 12 mar 2012, 17:22

niko nikom niti treba niti moze zabranit za koga ce da navija,pa odakle god da bio,ali prozivat na osnovu par pojedinaca sve Tuzlake seljacima i da su gamad,pa sta to u ostalim mjestima nema indijanaca sve neka fina gradska raja,pocev od njegovih Zivinica i npr. Lukavca,kao sto hari rece Tuzla im je sve dala,ovdje se skoluju,rade,studiraju i kad odu u svoje mjesto pljuju po Tz,samo malo postovanja niko ne trazi nista vise :!: ili budi mudonja pa kad dodjes u Tz odvali to nekom u lice i reci,a ne ovako krijes se kad dodjes u Tz,krijes se kad dodjes na Tusanj i onda svoje frustracije lijecis ovdje ;)
ako cemo globalno boljih i susretljivijih ljudi od Tuzlaka i same Tuzle nema,to moze svako potvrdit,a narocito sto ovdje niko nikog ne gleda kako se zove ili odakle je,i to mnogima bode oci,ali Tuzla se nije mjenjala ni kad je bilo najteze i takva je ostala i dan danas,a ako se po pojedincima mjeri citav grad,sta ljudi misle o Sarajevu koje nazalost svaki dan je na naslovnicama crne hronike :?: ,indijanaca i kretena ima u svakom mjestu ali oni nikad ne smiju da budu mjerilo za bilo sta...
cestitke na zasluzenoj pobjedi ;)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 12 mar 2012, 18:11

Da je Boris Raspudić igrač Želje ili Sarajeva u Nogometnom / Fudbalskom savezu BiH do sada smanjili bi mu kaznu, tvrdi Radmilo Šipovac, direktor FK Borac.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zaso imam dojam da je sarajevo u ovoj izjavi spomenuto reda radi, vise po politickoj liniji :D a stvarni krivci, zna se ko su ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.