[youtube][/youtube]astra1922 je napisao/la:hajde neka nam neko postavi izvjestaj protiv leotara dacu mu marku
aj sad daj marku

[youtube][/youtube]astra1922 je napisao/la:hajde neka nam neko postavi izvjestaj protiv leotara dacu mu marku
fejsbooker je napisao/la:Nije se dugo pricalo o infrastrukturi.
zna li ko kad' ce poceti postavljati krov na novu tribinu ?
Znam ja da ti znas,pa ako neces njih pali malo mene,necu ti zamjeriti,cekam odgovor na PPseven je napisao/la:fejsbooker je napisao/la:Nije se dugo pricalo o infrastrukturi.
znam ja , al ako kažem optužiće me da ložim raju i valjam glupoisti
He he,vremenski,finansijski,....???seven je napisao/la:pa evo ložiću vas sve ovako zajedno: krov tribine će se početi postavljati čim se steknu uslovi za to
na krov ce se mozda malo duze čekati, postoji mogucnost da se uradi do kraja godine, ali postoji i velike samsa da se ne uradi... još uvjek se sva sredstva nisu skupila, ako evntalno bude, neka podrše "države" vjerovatno će se i uraditi do jeseni ako ne... onda na godinu...seven je napisao/la:fejsbooker je napisao/la:Nije se dugo pricalo o infrastrukturi.
Ti si ko Astraemir_dj je napisao/la:na krov ce se mozda malo duze čekati, postoji mogucnost da se uradi do kraja godine, ali postoji i velike samsa da se ne uradi... još uvjek se sva sredstva nisu skupila, ako evntalno bude, neka podrše "države" vjerovatno će se i uraditi do jeseni ako ne... onda na godinu...seven je napisao/la:fejsbooker je napisao/la:Nije se dugo pricalo o infrastrukturi.
svaka cast na postu sve potpisujem...sjecam se prvog dijela sezone kad je zvijezda kuburila na dnu ja sam raju ubjedivao izvucemo se mi bicemo u sredini tabele svi bili pesimisti i vec nas vidili u prvoj ligi a vidimo kako sve dode na svoje.zvijezda ide uzlaznom putanjom na svim poljima i bice mi merak i dalje bodriti nas klub i sa novim trenerom kunticem docekati evropu.volim te zvijezdoBosanski zmaj je napisao/la:Gledam ove izvjestaje sa utakmimca Premijer lige, ne mogu da ne prokomentarisem neke stvari.Nas trener Zoran Kuntic je ubjedljivo najveci gospodin, barem tako izgleda na TV-u.Pogledajte samo izjave vecine trenera ostalih ekipa,kao da su sisli sa kakve cuke.Imam neki osjecaj da ce ovaj covjek napraviti velike stvari sa ovom ekipom.Druga, stvar koju sam primjetio je teren u Gradaccu koji je za ostale klubove samo jedan nedosanjan san, pogleadajte samo na kakvim kaljuzama igraju "velikani".Treca stvar je sto je nas stadion postao pravo gradiliste,a sa druge strane imamo situaciju u ostalim klubocvima koji jedva prebijaju kraj sa krajem.Cetvrta stvar je sto smo poceli raditi na imidzu kluba (internet stranica,novi moderniji dresovi,himna kluba,....)
Sve ovo ukazuje da je Zvijezda iako to mozda u ovom trenutku ne rezultatski,ali sigurno po mnogo cemu poseban klub u BiH, i na nju moramo biti ponosni.
Ono sto mi se svidja jeste da politika kluba nije od danas do sutra (kao sto je slucaj u 99% BiH klubova u svim sportovima ),nego da se sve radi planski,korak po korak.Bez kvalitetne infrastrukture nema se sta traziti u Evropi,nasi su to shvatili i na tome se intenzivno radi.Trebamo biti strpljivi,ako ovako nastavimo mi cemo za 2-3 sezone biti sigurno jedan od glavnih kandidata za Evropu,jer ovo sad sto radimo mora doci jednog dana na naplatu.
VOLIM TE ZVIJEZDO !
ti to mene malo zahebavas nema veze.evo ja cu vam odgovoriti na pitanje za krov,ja vam garantujem da ce krov biti gotov do zime radice ga jedna renomirana firma nije sa naseg kantona ali je iz bosne..moraju se obaviti jos neki gradevinski radovi na tribini odnosno novi nosaci za krov i odma krece projekat pa izgradnja,a takoder teren sa plasticnom travom ce biti gotov do zimeastra1922 je napisao/la:Ti si ko Astraodakle ti te informacije
ti to mene malo zahebavas nema veze.evo ja cu vam odgovoriti na pitanje za krov,ja vam garantujem da ce krov biti gotov do zime radice ga jedna renomirana firma nije sa naseg kantona ali je iz bosne..moraju se obaviti jos neki gradevinski radovi na tribini odnosno novi nosaci za krov i odma krece projekat pa izgradnja,a takoder teren sa plasticnom travom ce biti gotov do zimeastra1922 je napisao/la:Ti si ko Astraodakle ti te informacije
nije debitovao trenutno nije u prvom planu vjerujem da ce imati prilike da zaigra ove polusezoneRosas7 je napisao/la:jel debitiro ferenc za zvijezdu??'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.