A to što je naš drugi tim jači od pola ove lige niko i ne spominje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma tipična pitarska priča, uvijek je žrtva jadno malo saraj'vo.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svraka: Iznenađujuće sam dobro primio loptu kod gola

- nookey
- Kontakt:
Haha, baš sam to komentarisao, primi je k'o Xaviniho1987 je napisao/la:Svraka: Iznenađujuće sam dobro primio loptu kod gola![]()
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Svake godine plasiraju pricu kako su oni "najjci tim u drzavi", a daleko su oni od toga. Uvijek im je neko drug kriv za neuspjeh pocevsi od sudija pa cak i savez za noramlizaciju i Ivica Osim.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma tipična pitarska priča, uvijek je žrtva jadno malo saraj'vo.![]()
Sa pravom smijem reci da su u BiH najjaci Zeljo i Siroki, Sarajevo i Borac su tu negdje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:Svake godine plasiraju pricu kako su oni "najjci tim u drzavi", a daleko su oni od toga. Uvijek im je neko drug kriv za neuspjeh pocevsi od sudija pa cak i savez za noramlizaciju i Ivica Osim.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma tipična pitarska priča, uvijek je žrtva jadno malo saraj'vo.![]()
Sa pravom smijem reci da su u BiH najjaci Zeljo i Siroki, Sarajevo i Borac su tu negdje.
- KB-TM87
- Kontakt:
ne trolajte temu bezveze...
Protiv Borca očekujem 3-4 hiljade maksimalno. Samo da teren bude dobar i nemaju šanse banjalučke curice...
Protiv Borca očekujem 3-4 hiljade maksimalno. Samo da teren bude dobar i nemaju šanse banjalučke curice...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ja sam inače skeptičan po pitanju navijača na Grbavici. Prije Širokog sam rekao maksimalno 5 milja i tako je otprilike i bilo. Mažda čak i više. Zapad plus sjever i sve stepenice između stolica sjevera.KB-TM87 je napisao/la:ne trolajte temu bezveze...
Bez obzira što se igra u srijedu, nadam se bar 8 milja, ako bude jug u funkciji i bude lijepo vrijeme.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- KB-TM87
- Kontakt:
Ma kakvih 8 milja... Što se Juga tiče zaista ne znam, prema onome što ja znam dolazilo je par Radovih kamiona i odvalačili su i kao čistilo se još malo, a s druge strane opet se priča da neće biti otvoren...avlami97 je napisao/la:Ja sam inače skeptičan po pitanju navijača na Grbavici. Prije Širokog sam rekao maksimalno 5 milja i tako je otprilike i bilo. Mažda čak i više. Zapad plus sjever i sve stepenice između stolica sjevera.
Bez obzira što se igra u srijedu, nadam se bar 8 milja, ako bude jug u funkciji i bude lijepo vrijeme.
Moja prognoza 4.ooo maksimalno i to da se udaramo nogom u guzicu, nažalost...
Željezničar - kult glavnog grada
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako nas protiv Borca bude kao u subotu ja zadovoljan.
Školaci će masovno bježati sa zadnja 2 na utakmicu.
Kažu da se danas na jugu čistilo, trebalo bi to biti ok, a ja lično ne bih imao ništa protiv kad bi i teren bio kao protiv Širokog, zabit ćemo im jedan sigurno, oni će se ionako sve vrijeme braniti. Kozara im je u par navrata zaprijetila i mi ćemo sigurno. Kerla je svoj posljednji gol zabio protiv banjalučkih curica nek' to ponovi u u srijedu.
Školaci će masovno bježati sa zadnja 2 na utakmicu.
Kažu da se danas na jugu čistilo, trebalo bi to biti ok, a ja lično ne bih imao ništa protiv kad bi i teren bio kao protiv Širokog, zabit ćemo im jedan sigurno, oni će se ionako sve vrijeme braniti. Kozara im je u par navrata zaprijetila i mi ćemo sigurno. Kerla je svoj posljednji gol zabio protiv banjalučkih curica nek' to ponovi u u srijedu.
Ž '21!
- masinovodja
- Kontakt:
Samo da napomenem.
Nije svraka spasio nas od gola protiv sirokog,nego nesposobni napadac Sirokog.
Znaci, onaj njegov neprecizni pas, nicim izazvan bez ikakvog pritiska je kardinalna greska zbog koje svaki malo bolji poznavalac fudbala moze da da najslabiju ocjenu tom igracu.
To sto je dao go, uopste ga ne amnestira u ovom slucaju, kao sto nebi ni
npr., golmanu koji odbrani penal, ako primi go sa druge polovine terena.
Nije svraka spasio nas od gola protiv sirokog,nego nesposobni napadac Sirokog.
Znaci, onaj njegov neprecizni pas, nicim izazvan bez ikakvog pritiska je kardinalna greska zbog koje svaki malo bolji poznavalac fudbala moze da da najslabiju ocjenu tom igracu.
To sto je dao go, uopste ga ne amnestira u ovom slucaju, kao sto nebi ni
npr., golmanu koji odbrani penal, ako primi go sa druge polovine terena.
- rastafarian
- Kontakt:
Prva sam smjena, neću bježatiBianconeri1988 je napisao/la:Ako nas protiv Borca bude kao u subotu ja zadovoljan.
Školaci će masovno bježati sa zadnja 2 na utakmicu.![]()
![]()
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dželo je rekao da danas trebaju doći papiri za Kerlu, sad koliko je njemu vjerovati to je druga strana medalje. 
Ž '21!
- Crni gavran
- Kontakt:
Sretno vam protiv Borca 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
LomimGaUDzungli
- Kontakt:
Čuj ovog što priča nebuloze
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-pr ... logu/76466" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-pr ... logu/76466" onclick="window.open(this.href);return false;
kakve to veze ima sa ovom temomLomimGaUDzungli je napisao/la:Čuj ovog što priča nebuloze
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
-
LomimGaUDzungli
- Kontakt:
Pa ovo je tema o prvacima.ljiljan89 je napisao/la:kakve to veze ima sa ovom temomLomimGaUDzungli je napisao/la:Čuj ovog što priča nebuloze
bezveze bi samo zapoceo raspravu, a to ne vodi nicemo..ustvari vodi u banovice. pisi o zelji konkretnoLomimGaUDzungli je napisao/la:Pa ovo je tema o prvacima.ljiljan89 je napisao/la:kakve to veze ima sa ovom temomLomimGaUDzungli je napisao/la:Čuj ovog što priča nebuloze
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Bila u shopu svaka cast
kupljena dva dux-a
!Zadovoljna sve u svemu
Željeznicar za život cijeli !
Cudi me da nema nijedna reportaza na nekom portalu u vezi fan-shopa. Da je neko barem uslikao a kamoli nesto napisao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Bing [Bot], Bordo10, Zeljoo1921 i 30 gostiju.